/spanien/barcelona/forum/6147.aspx/spanien/barcelona/forum/6147.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-31 02:26
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-31 02:26
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-31 01:37
Eduardo Iturralde González (f.d. domare i La Liga 1995-2012) talar om hur majoriteten av de spanska domarna är Real Madrid-supportrar. Ouch!

Älskar program som TikiTaka. Där får man tala ordet och inte vara PK. Käftsmäll mot Madrid.

Observera: Iturralde har rötter i Baskien vilket man kan se på hans krull bl a.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-31 00:52
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Förstår vad du menar. Men det dröjer inte länge tills han blir klar så att klubben själv bekräftar värvningen. Så allt detta hänger på Valdes egentligen för om han lämnar för Monaco då kommer Barca bekräfta värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-31 00:48
Nej, vet att dessa typer av nyherer är väldigt begränsade, men tack för infot iaf. Hoppas bara det gör i samspråk med alla parter, det sista Barca behöver nu är ytterligare ont blod.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-31 00:34
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Som du säger själv så vill Barca bara få denna värvningen gjord för att flytta fokus till den hemska biten med "Neymar värvningen". Barcas president har jo bekräftad redan att dem letar efter en målvakt i Tyskland och det är endast Stegen inte Leno som är grym han med. Stegen är en ny version av Manuel Nuer fast yngre :). Hittade inte mer men förstår att du vill ha mer Info men det kommer mer med tiden. Ska försöka hitta mer info :). Men tro mig det är 100% säkert att det är Stegen Barca vill HA!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-31 00:27
[Carles Puyol 5]

Ter Stegen förväntas väl inte joina Barcelona under detta fönster, ett, för att han behövs i sitt lag, två, Barca har fortfarande Valdes, tre Barca gör aldrig transfers under vintern.

Och om det nu förväntas att han kommer till sommarn, varför offentliggöra det redan nu? Känns inte som att någon vinner på det. Möjligen överförs väl lite fokus bort från den interna krisen, om det nu är anledning nog. Fanns det fler detaljer där du hittade nyheten? Är väldigt nyfiken för visst är det målvakten man hoppas på, men först efter att Valdes gör en kanonsäsong till avsked :)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-31 00:27
FCBlaugrana (Barcelona) Håller med dig om allt och detta var inte bra för La Liga. När lag som Chelsea och City värvar till sig för att bli en "topp" klubb så är det bara vi som förlorar på det. Dessa klubbar köper sönder La Liga sen ska dem köpa sönder Ligue A. Detta var bara sorgligt helt ärligt. Om några år så kommer dessa två spelare bli bästa mittbackarna i världen som vi gick miste om. De här känns inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-31 00:18
Känns riktigt tråkigt om båda fransmännen går till Premier League detta fönstret. Hade kunnat se båda två i Barca.

Fantastiska rå-ämnen. Med fantastisk fysik. Skulle säga att Mangala är en utav Europas absolut bästa huvudspelare.

(pratar om Mangala & Zouma)

Blir otroligt besviken.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-31 00:08
Chelsea har nu köpt Kurt Zouma helvete vad man blir arg. Dem betalar cirka 133 miljoner kronor enligt The Guardian. Detta är bara surt som fan. En Supertalang i mina ögon som drar till en plastklubb. Källa Fotbollskanalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-01-31 00:05
Rambla~ (Barcelona) Spelare som Sanabria omringas av pengakåta människor. Hans agent och folket runtomkring honom har antagligen lurat i honom att han är så pass bra att han ska kunna ställa krav på Barcelona. Eller så överskattar han sin egen förmåga och har en jävlig agent. Sanabria tror att han är för bra för b-laget. Snorungen har inte gjort avtryck i b-laget, kanske han borde göra innan han tror att han kan ställa krav. Enda sättet att stoppa alla dessa värvningar är att att sätta en gräns på hur många man får värva varje fönster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-01-30 23:48
@barcastuff: Keita (Valencia): "I won't play on Saturday, but I'll do all I can to be at the game and see my former teammates, they are all friends."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 23:41
Yeeees nu verkar allt klart. Marc-Ter Stegen är helt klar för Barca :). 5 års kontrakt för er andra som inte vet. Bara läkarundersökning kvar... Källa, El Mundo Deportivo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-01-30 23:41
Captian Tror inget lag värvar så många spelare per fönster. Men skulle gärna se att De införde ett Max antal spelare man får ha i truppen. Inkluderade utlånade spelare. Chelsea använder sig av en värvnings taktik som kan liknas vid krabbfiske vid den norska kusten. Tar enorma nät när de fiskar och sollar ut de bästa krabborna. Chelsea tar ju bokstavligen in varenda talang och lånar sedan ut den. Visst är det smart men det borde finnas en gräns. De borde även införa Max antal utländskas spelare som får vara i truppen. City, Arsenal, Chelsea mfl. Har skrämmande få landsmän.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-30 23:07
Skulle vara bra om UEFA eller FIFA kunde införa någon regel om hur många spelare man max får värva under ett övergångsfönster. Jag tror faktiskt inte att lag behöver värva runt 15 spelare varje fönster som City, Real, Monaco, Psg och Chelsea. En bra gräns skulle vara ungefär 4-6 spelare varje fönster.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-30 23:06
Rambla Fenomenet stavas p-e-n-g-a-r och inget annat. Dagens ungdomar har växt upp med social media och är mycket medvetna om vad som händer omkring dom och i synnerhet i fotbollsbubblan. Dom vet mycket väl att det är minimala chanser att lyckas i dessa klubbar men blir lockade över med ett lukrativt kontrakt. Det är ingen idé att ta upp den ekonomiska kampen med oljeklubbarna utan man får sikta in sig på att erbjuda något helt annorlunda. Det är just därför mitt hjärta klappar för Barcelona! Det vi erbjuder är kanske inte unikt här i världen men det är definitiv inte många klubbar som kan stoltsera med det vi sysslar med när det gäller tilltron på spelare från dom egna leden. En knatte som Sanabria skiter jag totalt i eftersom han gör verklighet av den här bilden jag har av väldigt många ur dagens generation fotbollsspelare - alldeles för pengakåta, alldeles för otåliga och med den hemska förmågan att kunna göra sig omöjliga med hjälp av inkompetenta föräldrar eller en tillika pengakåt agent. Att man vid Sanabrias ålder kan ha "krav" ens än gång är för mig ofattbart. Jag hade blivit extremt besviken om han hade lyckats stanna kvar i vår klubb - skeppa iväg skiten bara. Såna personligheter göre sig icke besvär hos oss. Slutligen kan vi dystert konstatera att spelare som Maldini, Puyol, Totti med flera är ett minne blott. Idag har fotbollen börjat bli som NHL där du när som helst kan få packa väskan och hamna i en ny klubb. Skulle vilja se en digital karta över världen med färgade linjer som illustrerar ALLA övergångar som skett under 90-talet mellan klubbar, länder och världsdelar och sedan jämföra med samma bild fast 2000-talet. Kan garantera att bild nummer två hade sett ut som ett solsystem i universum av alla linjer, förmodligen med Chelsea och City i täten. Äckligt är bara förnamnet på denna utveckling och FFP är bara för att vilseleda oss fans känns det som, för bakom kulisserna räknas bara sedelbuntarna och inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 22:44
Rambla~ (Barcelona) Håller med dig helt klart. Snart finns de inga spelare som man kan värva. Dem värvar allt dessa två klubbar. Hoppas PSG fösöker värva från City och Chelski bara för att skrämma dem så dem inte värvar alla spelare där ute i Europa. Märkligt att Uefa inte agerar, man kan jo inte hålla på så här...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-01-30 22:35
@LeoMessi:


Seriöst, Chelsea och City värvar fan sönder hela marknaden. De här två klubbarna är de två sista som behöver förstärka sina trupper ändå är de runt i världen och lägger bud på allt som rör på sig. Vad ska de med alla spelare till? Försöker de fylla sina så kallade akademier med spelare? Vill inte de här spelarna hellre gå till klubbar där de garanteras få spela a-lagsfotboll i nom de närmaste 5 åren? Hur fan resonerar unga spelare idag? Titta på vår Sanabria, vi kunde inte hålla kvar honom på något sätt. Han vill spela på en högre nivå än Barca B. De här spelarna som City och Chelsea värvar till höger och vänster, hur nära tror de att de är en startplats i dessa klubbar?

Jag blir inte klok på det här alltså.
Barcelona papillon
2014-01-30 22:02
Messi som kapten? En gåta hur han kan gå före Mascherano i landslaget. Pique hade passat bra när Puyol och Xavi slutat.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-01-30 21:38
Kul att de 4 bästa lagen i la liga förra året möts i semifinalen i CdR i år, lär bli spännande matcher! :)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 21:35
westinho - Sergio #16 (Barcelona) Okej tack för tipset :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-30 21:30
[Carles Puyol 5]

Ett tips till dig är att skriva alla dina tankar i ett inlägg, så slipper du skriva flera inlägg efter varandra. Forumet ser betydligt bättre ut då också.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 21:27
DM1982 (Barcelona) Tycker synd om Racing Santander-spelarna för det måste vara jobbigt att inte få lön efter hårt arbete. Vi Lär få det svettigt mot Real Sociedad Eftersom dem har kommit igång och det är bra för oss att vi möte ett lag som är bra i semi. Racing kommer aldrig vända på detta så vi kan redan nu förbereda oss för två sena möten mot Real Sociedad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-01-30 21:14
Om Kurt zouma drar till Chelsea så betyder det att ett köp av David Luiz kan bli billigare. Kanske inte ett fynd men jag tror inte Chelsea kräver 45 mille för honom då. Fast dom kanske behöver luiz med tanke på att terry kanske inte är kvar efter sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-01-30 20:59
Racing Santander-spelarna vägrar spela match, det ställer upp för avspark men rör sig inte. De har inte fått betalt på flera månader så de vägrar spela.

Hur som helst, det blir Sociedad vi möter i semin.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:46
Fan om City köper Mangala, en spelare som jag hade velat se i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:43
FCBlaugrana (Barcelona) Mangala var så gott som klar för shitty så där håller jag med dig men Kurt Zouma är nästan klar för Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:42
( Xaviesta ) (Barcelona) Måste hålla med dig där faktiskt. En kapten måste skälla ut eller visa Ballls och tyvärr så är Iniesta långt ifrån de. Om några år så får vi se en Puyol lägga skorna på hyllan. Framtida kaptener: Pique Messi Bartra. Bartra kommer bli som Puyol men det kommer ta evigheter men det är lugnt för vi har all tid i världen. Pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-30 20:39
Det ryktas att Mangala är så gott som klar för City samt att Zouma är så gott som klar för Chelsea. De lovande mittbackarna blir bara färre
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-30 20:31
ElTriplete Jag är väldigt nyfiken på varför du har Iniesta som förstaval som kapten efter Puyol. Jag älskar vampyren lika mycket som näste man men han har inte den karisma eller pondus som krävs för att vara kapten i det är laget. Han är en lågprofilare som människa och alldeles för blyg för att ryta till när det krävs. Kan inte se honom som kapten alls om jag ska vara ärlig. Messi är det självklara valet i mina ögon. Vad ser du i Iniesta som inte jag ser i form av kapten?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: