/spanien/barcelona/forum/609.aspx/spanien/barcelona/forum/609.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vlom
2016-05-06 15:56
1 – Zinedine Zidane is the first French manager to reach a CL final since Arsène Wenger with Arsenal in 2006. Suit.

Källa: OptaJean

Om Zidane faktiskt vinna mot självaste Atlético de Madrid i Champions League finalen, så kommer hypen för fransmannen att stiga till bibliska proportioner.

Jag skulle ej bli förvånad om vissa människor börjar anse att Zidane är bättre än Pep och t.o.m. Cruyff. Och vad som gör det ledsamt är att holländaren (tyvärr) aldrig fick vinna VM som spelare...
Barcelona Vlom
2016-05-06 15:47
Ett stort nej tack till Hatem Ben Arfa.

Fransmannen har varit flopp vart han än har gått förutom i NIce där hela deras lagbygge kretsar omkring Ben Arfa. Han spelar som bäst i mitten än som ytter. Att Ben Arfa sedan är en problembarn gör knappast mycket bättre...
Barcelona Liunil Masse
2016-05-06 15:20
Rivere (president Nice): "Ben Arfa linked to Barça? It's true Barça are among the clubs who contacted Hatem. It's not yet a done deal." [f3] Rivere (president Nice): "I'd be happy for Hatem. You don't reject Barça. If I'd be him, I wouldn't ask questions, I'd just go there!" [f3] Ser ut som att det kommer hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-05-06 15:04
Spanien 0-2 mål mot Holland görs av en riktigt stor talang med nummer 9 som bla Pep jagar till Man C.

En av få födda 2000 i denna turnering.

Två mål av Barca i första matchen och hållen nolla riktigt bra start på turneringen mot ett Holland som har inte mindre än fyra avstängda spelare till matchen.

Det är under sådana här turneringar man kan göra fynd det är nästan sista chansen innan de blir för dyra.

Det finns ett par riktigt stora spelare i denna turnering som manske går att värva.

Vissa av dessa spelare kommer knacka på porten till a-lags spel redan nästa år de lite mer fysiska i Portugal och frankrike tex som även har lite sämre ligor.

Barcelona A good coach is everything!
2016-05-06 14:27
Andresito // Handlar mer om hunger och explosivitet som oftast försvinner ju äldre man blir tyvärr .. Väldigt få spelare som har sin bästa tid vid 30. Men det är som du säger han har ju en galen potential som ännu inte har visats. Tror dock inte den lär visas up vid 29. Men gratis är gott dock !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-06 14:08
@A good coach is everything!:


Hans roll kommer vara att avlasta Neymar, Messi och Iniesta. Alltså ingen startspelare. Han var tillsammans med Benzema de stora talangerna i Frankrike i Lyon. Ben Arfa har dock inte ens varit nära på att leva upp till förväntningarna, förrän nu.

Detta blir hans sista chans att få ett kontrakt med ett topplag och jag tror att han kan acceptera en bänkroll trots att han haft problem med stjärnstatusen i princip hela sin karriär.

Han är dessutom gratis om man bortser från sign-on-bonusen som lär ligga på några miljoner euro.
Barcelona neymar JR
2016-05-06 14:05
Så låt mig se, ni vill ha ökänd problembarn som är 29 år gammal och kommer spendera den mesta av tiden på bänken. Samtidigt ska ni "hoppas" på att det inte slår slint i huvudet på honom? Ja men varför inte, vi kan sätta honom i mitten i rondon och låta spelarna tvinga honom jaga dom 13 åren han saknar mentalt så kanske det blir något av det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-06 13:54
Problem med Hatem är hans ålder :/ Jag mena varför jagar vi bara spelare över 28 ? Under 27 är väl det mest optimala !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-05-06 13:50
Ben Arfa problembarn javisst men vågar han vara det i Barca snacka om att få en chans jag tror han skulle ta den och tillföra en del.

Han är en av europas bästa dribblers 17 mål i år i Frankrike.

Ja tack.
Barcelona Deulofeu
2016-05-06 13:48
Barca presenterar sig i u-17 em fyra spelare från start och högeryttern Mboula ( nr 7) inleder målskyttet mot Holland.

De övriga är Busquets(nr 6) på mitten,Ruiz( nr 9 ) på topp samt mittbacken Brandariz ( nr 4)

Dessa är framtiden?

Barcelona Kröjff
2016-05-06 13:31
@Reymar:


Reymar

Du retar dig väldigt ofta på Barcelonas mest dominerande spelare, nej inte din idol Neymar utan nämligen en viss Leo Messi. Och du irriterar dig om möjligt nästan lika mycket på mittfältets centralfigur Sergio Busquets. Vidare verkar du vara närmast skadeglad dagen efter att åttan i PL vinner över fyran i "världens bästa liga". Visst, dessa citationstecken är mina. Men som du använder dig av formuleringen i ovanstående citat, synes det vara underförstått att du anser La Liga vara minst lika överskattad.

Så, nu undrar jag och möjligtvis även många med mig (exempelvis Vampiro): Är detta verkligen rätt forum för dig?
Barcelona Barcelonistas
2016-05-06 13:26
Goda nyheter Bale och Navas har skadat sig. Ja jag vet att man inte ska önska skador på andra spelare men jag lovar att alla hör inne innerst inne blir glada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-06 13:21
Såg nyss ett klipp på Ben Arfa på yt. Helvete vilket driv med boll o finess han har, ja det är Ligue 1 men fortfarande jävligt imponerande hur han dribblar bort 3-4 spelare som om dom vore småbarn. Kolla länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-06 13:14
Dude what you talking about? Ben arfa i Barcelona? Give me a break. Finns inget bra med den grabben alls, problembarn till det yttersta. Messi hade t om velat golva honom efter 1 månad. Men visst vi förstör harmonin i laget för att krydda tillvaron.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-06 13:10
Och kom inte och säga dom vill inte sitta på bänken. Varför kan Carrasco sitta på bänken i Atletico, varför kan Isco sitta på bänken i Real? Varför kan oxlade sitta på bänken i arsenal? Varför kan Lucas sitta på bänken i Psg?

dessa spelare är bara exempel. och dom är 1000 gånger bättre än våra bänkisar.

Tyvärr så styrs vårt kära barca av idioter! ska använda mig av lite Ibra nu. Vi en en Ferrari men körs inte som en fiat, nej vi körs som TUK TUK!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-06 13:05
dubbel
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-06 13:05
Fan vad jag vill ha den här killen i vårt lag. GRYM potential!

Musonda! varför är vi inte ute efter sånna spelare fan, hur intressanta som helst. Alla topplag köper dom. men vi ska hålla oss till MUNIR! fyfan va jag äcklas av denna ledning och tränarstab alltså, pinsam junior nivå på deras hjärnor. Messi har räddat deras arslen!
Barcelona Bosketts
2016-05-06 13:05
Josep "Pep" Guardiola Sala,

Tror "Gio Style" snarare syftar på en strulighet utanför plan. Att spelare brinner över i matcher är inget ovanligt, och egentligen någonting som alla spelare gjort någongång.

Ben Arfa kanske inte är guds bästa barn, men att han skulle vara struligare än exempelvis Dani Alves eller på senare dagar Pique vet jag inte. Han har varit väldigt ödmjuk i Nice såvitt jag vet.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-06 13:04
[QUOTE=Barcelonistas]Snacka om att Zidane har tur. Om jag vore Zidane hade jag satsat alla pengar på poker också han hade säkert vunnit då. Zidane kmr gå till historiens som den tränaren som hade den klarare vägen till en Cl final genom tiderna. [/QUOTE] Världens turligaste människa måste väl ändå vara Tata Martino aka the Barbecue master aka "vi ska göra så Messi har så lite boll som möjligt". Än idag fattar jag inte hur han fick jobbet som Barca-tränare. Vilka meriter hade han? Bra på att laga mat? Inte nog med att han fick Barca-jobbet o floppa, efter det får han jobb som ARGENTINAS förbundskapten. Hahaha wtf man.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-06 12:40
@Gio Style:
tror inte LE bryr sig om sånt. Arda inte direkt en ängel. kastade sko på domarn framför ögonen på LE haha. Längtar till LE lämnar!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-06 12:35
Grattis Daniii! kung är du! och enligt mig fortfarande bäst på sin position!
Barcelona Gio Style
2016-05-06 12:34
Är inte Ben Arfa en riktig strulpelle?
Nej tack isf.
Barcelona Barca - Puyol
2016-05-06 12:23
Grattis till Dani Alves som fyller 33 år. Dani Alves är den bästa högerbacken i Barcas historia och så glad att vi värvade honom från Sevilla. Alla fina insatser som tillfört så många titlar med vår klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-05-06 12:14
Snacka om att Zidane har tur. Om jag vore Zidane hade jag satsat alla pengar på poker också han hade säkert vunnit då. Zidane kmr gå till historiens som den tränaren som hade den klarare vägen till en Cl final genom tiderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-05-06 12:13
Härliga nyheter om ryktena kring Ben Arfa stämmer. Framför allt då han inte kostar någonting. Precis den typen av värvning jag hoppats på.

När Ben Arfa är i form är han en RIKTIGT vass anfallare. Extremt duktig på att utmana. Skulle vara exemplarisk att slänga in i en match där MSN inte presterar och ser loja ut.

Det man kan ifrågasätta är varför det tagit så lång tid för honom att blomma ut. Han var lovande redan som 18-åring, men det har inte hänt mycket sedan dess, och han floppade totalt i Premier League. Nu har han alltså blommat ut totalt i Nice.

Kan bli bra detta.
Barcelona II Barça II
2016-05-06 11:51
Stämmer det att vi är ute efter Hatem Ben Arfa? Det är en spelare som jag personligen gillar, men han är 29 år gammal! Finns det inga yngre spelare man kan rikta in sig på? Är det inte dags att ta hem Thiago?
Barcelona Kröjff
2016-05-06 11:44
Varifrån får man att Premier League är världens mest överskattade liga? Inte i den officiella rankingen i alla fall, där den engelska högstadivisionen sen i höstas "slåss" om en tredjeplats i Europa med italienska Serie A. Men visst, det är säkert lätt att få bilden av PL som världens absolut bästa liga om man till äventyrs förlitar sig på Sportbladets fotbollsrapportering. För bildar man sig sin uppfattning om vilka klubbar som dominerar världsfotbollen, genom att följa densamma i Aftonbladet, så lär man överskatta Barclays Premier League å det grövsta. Jag gör det inte. Gör Du/Ni? Ja/Nej?
Barcelona Tiki-Taka
2016-05-06 08:21
Sevilla ska alltså spela EL final onsdagen den 18 maj, för att sedan spela Copa del Rey final 22 maj. Fördel oss gällande den biten, arr vi får extra vila.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-06 06:58
Sevilla är alltid favoriten i EL, speciellt under finaler. Ett makalöst lag och deras tredje raka final. Tro fan att dom fullbordar ett äkta hattrick!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2016-05-06 02:21
Vampíro

Jag håller med, men samtidigt känns det just som en våt dröm. Drömmen är alltså att värva en ung spelare som inte kräver allt för hög lön, inte kostar skjortan att värva, som kan acceptera att han inte kommer starta varje match, och som helst även kan spela både centralt och på kanterna, men framför allt som redan är tillräckligt bra för att kunna avlasta Suarez eller Ney (ingen kan fylla Messis skor) eller i alla fall vara bra nog för att spela för oss och förtjäna en plats i vårat anfall. I slutändan är det ändå ganska otroligt... Det mer realistiska är väl att styrelsen kommer med någon Aduriz typ, som Rambla nämnde.
Annons: