/spanien/barcelona/forum/6075.aspx/spanien/barcelona/forum/6075.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Neymar11
2014-03-06 13:47
Ny sägs det att ett nytt bud har kommit för Messi från city håll. 1,7 miljarder ligger budet på. Vad tycker ni om det? Glöm inte vad en klubb som Barcelona kan göra för all dom pengarna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-03-06 13:44
Så här kommer det nya Camp Nou, samt området runt om arenan, se ut när bygget är färdig.
Barcelona Lion24
2014-03-06 13:43
Thiago spelar kontinuerligt i en av världens bästa lag (om inte den bästa) Bayern Munchen trots stenhård konkurrens på mittfältet. Han spelade från start igår mot stor nationen Italien och spelade hela matchen. Han har ett stort förtroende från sin tränare i sitt klubblag och vissa här säger att Thiago gjorde fel och borde ha ''tålamod''. Förra säsongen var alla våra mittfältare riktigt kassa förutom möjligtvis Iniesta (jag räknar ej med Busi eftersom det är ej Thiagos position) men ändå så fick han inte förtroende från tränaren. Om dina konkurrenter på din position inte levererar och du inte får några väl goda ord från managern, vad ska du göra kvar i klubben när hela Europa jagar dig?
Barcelona Deulofeu
2014-03-06 13:28
Thiagosagan kommer för alltid att blöda hos många av oss inklusive mig.

Jag har länge drömt om en ny duo som Xavi och Iniesta fast med två riktiga bröder en vänsterfotad lite mer kraftfull och en högerfotad elegant båda bollvinnare.

Det hade funkat så bra på riktigt också men sagan är redan förstörd tack vare ledningen.Vill det sig riktigt illa försvinner Rafinha också om vi envisas med att spela Xavi...

Vi har en Samper i b-laget som kan flyttas upp relativt snart men jag ser ingen annan Suarez är väl en ok spelare inte sämre än S.Roberto iallafall och han kan ju göra mål också inte minst på frispark.

Nu anländer ju båda Halilovic bröderna och det bådar ju gott.

Om vi lyckas knyta till oss Kroos från Bayern skulle det kännas lite bättre.Han har det som saknas på vårt mittfält ett otroligt fint skott samtidigt som han har speluppfattningen och en del jvlar anamma.
Barcelona Neymar-Junior
2014-03-06 12:36
Om Puyol bestämmer sig för att lägga skorna på hyllan och avsluta fotbollskarriären i sommar, kommer Barcelona erbjuda honom en tjänst som tränare för unga backar inom Barcas ungdomsakademi, La Masia. Hoppas han alltid stannar hos oss!!
Barcelona LeoMessi
2014-03-06 12:33
Barca Barca (Barcelona) Hur kan du säga att iniesta var under isen förra säsongen? Såg du någon match överhuvudtaget? Han gjorde möjligtvis sin bästa säsong i Barcelona och han var en av väldigt få ljusglimtar i ett väldigt slött Barcelona förra säsongen. Snarare så tänker jag sörja att vi sålde Yaya som är en tusen gånger mer Culé och som trots att han bara var 3 år i Barcelona så har visat mer tacksamhet mot fansen än vad thiago har gjort. Thiago var omtyckt av fansen, och sen att han går och säger att han skulle kunna tänka sig att spela i Madrid är motbjudande. Han är inte så jävla oskyldig som alla vill få det till. Och ja, ledning och Tito skötte skiten riktig jävla dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-06 12:25
Barca Barca

Kunde inte ha sagt det bättre själv. Redan när vi skulle köpa Cesc var jag orolig att det skulle komma att bli så här med Thiago. Min frustration över att ha förlorat honom är enorm, det var inte alla här inne som var medvetna om hans potential. De stirrade sig blint på "en la masia produkt ska vara lojal" men de glömmer av att både Cesc och Piqué stack för att komma tillbaka, samt att Thiago, precis som du sade nekade bud från många klubbar medans han var i Barcelona. Det var inte förens han insåg att han inte hade förtroendet varken från Tito eller ledningen som han tog beslutet att sticka. Ett helt rätt beslut enligt mig.

Vad ska killen göra? Sitta och ruttna på bänken och sluta utvecklas när han har den sjuka potentialen och talangen som han har. Han klagade aldrig när han satt på bänken när Xavi var som bäst och alla presterade, men han förväntade sig att han skulle få sin chans att ersätta Xavi när han började gå ner sig. Så blev det inte för förra säsongen underpresterade alla våra mittfältare enormt mycket förutom Busquéts och inte ens då fick Thiago chansen. Inte ens när ligan var vunnen fick han speltid, pga att Tito var besatt att slå poängrekordet. Pinsam coachning av Tito. Den lilla tid som Tito var i klubben som huvudtränare hann han fucka mycket i och med förlusten av Thiago och envisheten att köpa Song istället för en ordentlig mittback. Helt fel val av tränare var han.

Det enda som har gjort mig besviken med Thiago är hans uttalande om Real Madrid. Men allt det andra förstår jag. Han gjorde helt rätt som gick med Pep till Bayern. Idag har han säkert fått ledningen att peta ut sina ögon pga det felsteget, eller kanske inte, de inser säkert inte ens vad de gjort för fel.
Barcelona Barca Barca
2014-03-06 12:13
Jag måste få skriva av mig lite. Hur fan kunde vi vara så otroligt pantade och sälja Thiago Alcantara ? Helt ärligt, sånna spelare växer inte på träd, en samba brasse med en spansk tiki taka kombination går inte att hitta hur enkelt som helst. När jag såg Thiago spela igår tillsammans med Busquets som defensiv mittfältare så blev jag väldigt ledsen och besviken på hur dum ledning och tränar vi hade förra silly season. Hur kunde Tito slösa bort en sån talang och sedan själv pga den taskiga sjukdomen lämna oss ? jag menar, var inte Rosell o CO redan på tappen att titta efter en ersättare för man tyckte att Tito är sjuk redan i början av sommaren ? Hur kunde man låta Tito få vara med och ta sånna beslut om att skicka iväg en av dom större talangerna vi har i klubben ? Hur kunde Tito, envisas med att inte ge Thiago den speltiden ? Många av oss här inne vet inte vilken talang vi har skickat iväg helt gratis(till den piss summan som han såldes för). Hur kan klubben vara så enormt dumma och skriva ett kontrakt där det garanterar Thiago minst 60 procent speltid annars sänks klausulen till 22/24€ miljoner ? Den stora frågan är, har klubben ända från president posten ner till tränaren en vettig kommunikation ? Visste Rosell att Tito var sjuk och kanske inte kunde fullfölja som tränare i Barcelona och bara ignorerade att den största talangen i klubben är på väg att försvinna, just för att den cancersjuke Tito satt på ett beslut som kan komma att ge barcelona ännu ett problem i framtiden ? Ja, problemet finner vi idag, Cesc, Song, Iniesta, Xavi och Sergi Roberto är dom spelarna som spelar på den positionen Thiago hade kunnat spela på, men i mina ögon så är och har Thiago alltid varit i samma klass som Cesc, Thiago platsar i ett av dom mest svår platsaden mittfälten i världen, där talanger som Götse, Alaba, Kroos spelar men ändå finns han där och får mer speltid än vad han fick i Barcelona förra säsongen trots att Xavi, Iniesta och Cesc var totalt under all kritik.

En annan intressant och viktig fråga, i det här fallet undrar man vad en sportchef gör i en klubb ? Är inte sportchefens roll att även se till att dom bästa spelarna finns kvar i klubben ? T.ex som när Txiki 2003 när han tog posten som sportchef, gick omedelbart ut och sa att Xavi är ”untouchable”. För mig är en sportchef i klubben inte bara den som köper in spelare utan även en som kan ta beslut om att hålla kvar spelare. Men eftersom våran totalt pantade sportchef inte är kvalificerad för att vara sportchef i en sådan stor klubb som barcelona visste han inte att vi går miste om en enormt talang och kan sätta klubben i taskig läge i framtiden. Nu kom den taskiga situationen, Tata har insett att Vidal måste värvas eftersom vi saknar den dynamiska mittfältaren då Iniesta och Xavi när dom inte presterar så kan inte Cesc axla den rollen. En sportchef ska kunna träda fram, framföra allvaret till styrelsen och förklara att Thiago får inte försvinna, han är viktig för framtiden, ta ett snack med Tito(som då var tränaren och tydligen fick ta hela beslutet själv) att du inte får förlora den spelaren, som faktis sket i alla stora bud han fick från england när han spelare i ungdomslagen/b-laget, då han tålamodigt satt på bänken och väntade på sin chans, då han såg den spelare, få komma tillbaka efter att han pissat klubben när klubben var i sin värsta tid i historian, stack till Arsenal, Cesc kommer och får nästan mer speltid än vad Thiago får. Thiago sitter på bänken hela förra säsongen, kollar på när han ser Iniesta och Xavi underpresterar, Cesc gör ingen själ glad och på allvar så tror folk att han ska vara kvar i klubben ? Kalla han girrig, men igår spelade han från start med Busquets i det landslaget som är svårast att platsa i dom det är inflation på duktiga mittfältare i spaniens landslag, han platsar även i det laget som totalt massakerade barcelona i semifinalen förra säsongen. Han gjorde rätt som stack.

Slutligen, många kritiserade Thiago och sa: han kan sticka, för varje gång han fick chansen förra säsongen under tito så underpresterade han, bra för då borde vi sälja valparna Iniesta och Xavi, Cesc borde gå gratis och Sanchez och Pedro kan vi skicka ner till B-laget, Pique borde sälja matchtröjor utanför arenan…om vi ska bedöma spelarprestationen förra säsongen. Inte lätt att komma in och spela när ett helt lag underpresterar och inte svettas.


Xavi: "Sergi Roberto är min ersättare"...OMG !!!
Barcelona el Flaco
2014-03-06 12:04
Johan Cruyff tillägnar några ord till Carles Puyol. Holländaren säger att han hoppas att Puyols erfarenheter från de senaste femton åren kan komma till användning för de framtida generationerna.

Utan tvekan hade det varit en enorm inspiration för de kommande generationerna att ha en förebild som Puyi som tränare eller mentor. Hoppas verkligen han får en plats inom La Masia, det vore det ultimata.
Barcelona LeoMessi
2014-03-06 12:04
ElTriplete (Barcelona) Håller med dig. Fansen visar honom större kärlek än han visar tillbaka. Thiago skiter totalt i var han lyckas, så länge han lyckas så bryr han sig inte. Självklart är det målet som en fotbollsspelare men man kan åtminstone visa lite respekt för dom som har utbildat honom och fansen som trodde på honom trots att inte tränaren kanske gjorde det. Det första han sa typ var att när han drog så var det det bästa beslutet han har tagit i sitt liv och att det var en dröm som hade kommit i uppfyllelse. Själv har jag svårt att sörja att han drog då han tog den enkla vägen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-03-06 11:59
Gabriel Jo den tanken har slagit mig också. Jag hoppas verkligen vi satsar för det behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-03-06 11:58
Måste bara säga att Yaya Toure är en otroligt skön människa och väldigt bra fotbollsspelare! Han sa nyligen att han aldrig skulle fira ifall han gjorde mål på Barca då han har för stor respekt för fansen och klubben. Han sa dessutom att han aldrig skulle kunna gå till Real Madrid då hans kärlek för Barca är för stor. Jämför detta med en viss Thiago som ni hypar sönder och älskar till döds: Thiago: Jag skulle aldrig påstå att jag skulle säga nej till Real Madrid. Även om det kanske är en stor rivalitet mellan Barça och Madrid så är det fortfarande fotboll och Madrid är en stor klubb. Men jag trivs väldigt bra här och jag tänker inte på att gå till något annat lag, men jag stänger inga dörrar till något. Thiago som är uppfostrad i Barcelona i princip från 14-21 och Yaya som köptes in 2007 men lämnade 3 år senare. Ändå sådan massiv skillnad. Thiago kan dra åt helvete. Yaya, vi älskar dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-06 11:56
Blaugrana91

Frågan är hur mycket man kan lita på det där. Allt är taktik och bussiness idag my friend. Berättar du att du har mucho pasta a gastar så kommer de säljande klubbarna också att kräva mycket högre summor. Det behöver inte nödvändigtvis vara på det sättet. Vi får se vad som händer.
Barcelona Blaugrana91
2014-03-06 11:49
1.70-ligan - köp en back, tack Måste säga att jag är besviken på den transferbudgeten, hade räknat med minst €100M, främst med tanke på att förra årets budget inte ens användes. Den summan man nämner där kommer dessvärre inte att räcka för att göra dem investeringar som krävs. Vi har knappast spenderat speciellt mycket (jämfört med amdra klubbar) dem senaste åren. Så man borde kunna höja budgeten.... Visst kommer det säljas också, som läggs till. Men budgeten borde ändå ligga på €100M från början...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-06 11:25
Ber om ursäkt för felstaven i föregående inlägg, skriver från min iPhone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-06 11:20
Xaviesta Det är en dagdröm, en väldigt fin sådan. What you do when you have a little sparetine. Angående Pogba så är han en personlig favorit, jag är sjukt svag för honom. Enligt mig är han den mittfältare som besitter mest raw potential tillsammans med Thiago när det kommer till unga mittfältare. Det jag ser i Pogba är en Yaya 2.0 version. Jag undrar hur mycket du har sett av Pogba? Jag kollar på Juves matcher enbart för att följa Pogbas utveckling. Sen måste jag säga att jag absolut inte håller med dig angående spelinteligensen, för den besitter han. Han är den mittfältare i modern fotboll som är mest komplett i av alla, han har inga svagheter förutom hans ålder och den nonchalans och kaxighet som kommer med det. Hans kvaliteer gör honom sloppy ibland, då han är medveten om hans kvaliteer. Men det kommer att försvinna, framför allt med en tränare som Conte som inte tål sånt. Jag kan absolut se Pogba i en världselva i framtiden. Jag är så besatt av Pogba just eftersom vi förlorade Thiago och jag vill göra allt för att ersätta honom. Spanien spelade igår med dubbla Pivotes mot Italien med Busquets och Thiago, fungerade hur bra som helst. Det hade varit min personliga plan för Pogba, att spela honom bredvid Busquets. Vi hade blivit mer dynamiska, mer kraftfulla och mer allt på mittfältet med honom. Som sagt, han är ung, och han har allt. Angående Suarez så håller jag med dig om att han kan vara ett riktigt svinpå fotbollsplanen, jag väljer att titta åt sidan gällande det. Vi har haft andra svin i Barcelona men det innebär inte att jag inte älskat dem. Eller vad säger du om Stoichkov? Suarez är såpass bra att jag väljer att bortse från hans beteende pga hans kvalitéer. Dessutom har han lugnat ner sig litenpå sistone. Men som sagt, jag sa Agüero eller Suarez, poängen var - en världsklass anfallare som sätter sina chanser och ökar kvaliteten där uppe. Hoppas du är nöjd med svaren :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-06 10:59
Gio Style (Barcelona) Riktigt bra inlägg, perfekt att läsa en sån tråkig och seg dag på jobbet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-03-06 09:58
Lion24
Jag har inte sagt att du klagat på hans presspel, det var Karmaral som gjorde det och han som fick mitt svar.
Jag har aldrig gått efter statistik min vän, Özil är inte bättre än Iniesta liksom.
Statistiken jag tog fram var underlag gentemot att han påstod att Alexis inte kämpar alls lika mycket som sina kollegor, trots detta vinner han tillbaka flest bollar av våra anfallare.
Jag får Alexis låta som Cesc eller Xavi? Återigen lägger du ord i mun på mig.
Mina jämförelse har BARA rört Pedro kontra Alexis, och då kanske det visar sig att statistiken och det jag skriver får honom att framstå som Cesc eller Xavi jämfört med Pedro? Det är dina slutsatser.
Jag har inte påstått att Alexis är en Cesc när det kommer till passningar.
Vi pratar om 2 spelares egenskaper som vi jämför och folk påstår att Alexis saknar fotbollshjärna. För att slå Key passes så krävs det bra speluppfattning och det är något som jag PERSONLIGEN sagt många gånger förr, att Alexis är bättre än Pedro på detta. Statistiken var återigen bara underlag för den som påstår att Alexis är en dum fotbollsspelare. Man kan inte blunda HELT för statistik, så är det bara inte.

Whoscored påstår fortfarande inte att Wolfsburg är bättre än Chelsea, de har bara levererat bättre på deras parametrar, det har ingenting med kvalité att göra.
Tror du att jag tycker att Alexis är bättre för att Whoscored säger det? Eller för att statistiken säger det? Då är du tyvärr ute och cyklar.

"''Pedro har varit off i 2 år''. Va fan har Alexis varit då?"
Han har varit lite mindre off än Pedro, inte påstått att han dominerat.

Det känns som att jag upprepar mig här gång på gång men du tar ju inte till dig det jag skriver. Istället fokuserar du på statistiken som är helt irrelevant.
Det jag säger är att Pedro är en passningssäkrare spelare.
Även om du hatar statistik så stödjer den Pedro i det här fallet, återigen, saker jag tycker innan jag ens såg den här statistiken som var ny för mig fram tills för typ 3 veckor sen. Men Pedro är passningssäkrare, ja.
Han väggar bättre, precis som du tycker, ja. Det är inte något jag inte håller med dig om.

Alexis bryter fortfarande i mitt tycke mönstret mer, det gör han genom att vara bättre på 1 mot 1 (Pedro är jävligt överskattad på den här fronten) och han slår mer öppnande passningar.

Jag tycker att båda är bra och jag tycker knappast att det är vårt anfall som behöver en uppgradering.
Spelarna ska spela utefter den som ha bäst form och i vissa matcher passar Pedro bättre än Alexis och i andra matcher är det tvärtom.

Statistiken i mitt inlägg var som sagt bara för att det var intressant OCH för att bräcka vissa påståenden om att Alexis t.ex är ego (tror att du skrivit det vid nåt tillfälle förr) när det kommer till avslutningsmomenten, något han inte är och som jag sagt är tvärtom. Alltså att Pedro är egoistisk ibland vilket man kan se på antalet avslut. Statistik som inte går att vifta bort, tar du skott så tar du skott, eller hur? 1 skott = 1 skott. osv.

Btw, dumma Alexis var outstanding igår mot Tyskland. Man of the match rakt av. Inblandad i allt offensivt och tog sig förbi sina gubbar.
Folk måste inse att det inte är Alexis som är dålig utan Barcelonas spelsätt som hämnar en spelare ute på högeryttern då man har Messi och Neymar på plan som ska stå för det lilla extra.
Detsamma skulle ske om vi "uppgraderar" med Reus. Kanske skulle Reus leverera deluxe, men då skulle Neymar bli mer anonym.
En match är bara 90 minuter och det finns bara en boll på plan.
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-06 09:53
Pogba är helt klart klok och smart på plan. Att säga killen inte är klok på plan eller tillräcklig smart för Barca är helt fel. Varje gång jag har sett Pogba spela gör han det så klokt, enkelt och spektakulärt. Han är tekniskt och har en bra speluppfattning. När Juventus mötte Madrid gjorde han Inget fel i matchen. Om det inte hade varit för den utvisningen så hade Juventus vänt matchen eller fått en kryss med sig. Pogba är en storfavorit för mig och jag hoppas inte real går för honom. Ärligt talat så är han för bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-06 09:52
@barcastuff: Javier Faus (economic vice president): "We can spend some 50-60M net on transfers this summer." [catradio] Do it. But do it in a clever way
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-06 08:49
Nu svävar ni ut ur ämnet grabbar. Jag ställde frågan till Gabriel angående hans vision och han klargjorde tydligt att det är en lek med tankar och att det inte ska trashas. Frågan lyder alltså varför man anser att Suarez är värdig Barcatröjan, inte huruvida vi har råd att köpa honom eller vart i anfallet han ska spela. Dom problemen är redan lösta i Gabbes plan :)
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-06 08:24
koeman92 Vart hade du tänkt dig att han ska spela? Till vänster har vi neymar, i mitten har vi Messi. Så där rök hans två favorit positioner. Suraez till höger är som att ha Tello från start Och är det något man har lärt sig av hans karriär. Är det han någon gång kommer att göra sig bort,frågan är bara hur grovt och idiotiskt kommer grodan va Sen ca 60miljoner € är inte pengar vi kan kasta iväg Och anfallet är det sista vi ska tänka på nu, vi ska börja generationsväxlingen via försvaret upp till mittfältet Och dom pengarna som blir över, så ska det värvas en plan b som vi har på bänken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-06 08:11
koeman92 Tja, det är ju inte frågan om en andra chans utan snarare en tionde. Han har ju varit i blåsväder i stort sett under hela sin karriär i såväl Ajax, Liverpool som landslaget. Det han gjorde mot Ghana i VM var alldeles förkastligt och han förstörde för en hel nation, eller när han gjorde sig alldeles omöjlig i Pool för att han ville till Real, eller dom rasistiska utspelen bara för att nämna några av hans många företeelser. När det sker på rullande band manér och det upprepas är det inte längre frågan om olyckliga incidenter utan snarare ett beteendemönster. Jag har läst artiklar om hans uppväxt och vet att han har haft det tufft även i senare ålder och jag vet vilken fantastisk fotbollsspelare han är, men han hör inte hemma i Katalonien. Suarez förespråkar inte ens en bråkdel av dom värderingarna min klubb står för och jag skulle aldrig vilja se honom i en Barcatröja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-03-06 07:41
(Xaviesta)

Ja varför inte? Så länge han gör mål och spelar bra hos oss och sköter sig (beteendet) så har jag inget emot att han kommer. Att han gjort dumma saker förr säger inte mig mycket om varför vi inte ska köpa honom då det alltid går åt förändras och faktum är att alla faktiskt förtjänar en andra chans.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-06 06:06
Gabriel Hemsk plan! Nej, skämt åsido så har jag bara två frågor angående din fina dagdröm: # Vad ser du i Pogba som jag inte ser? Jag tycker att han är spektakulär med ett underbart långbent driv och mycket bra skott samt snabbtänkt under press, men jag tycker tyvärr att han saknar den där speciella spelintelligensen som behövs för att spela på Barcas mittfält. Han kommer att växa ut och bli en fantastisk spelare, aboslut, men jag kan inte se honom i en världselva på någon gala direkt. Tror inte att han kommer att nå dom där astronomiska höjderna. Men jag kan ha fel - tiden får utvisa. Att han besitter enorm potential just nu är det hursomhelst ingen tvekan om, men hur mycket av det kommer han att lyckas maximera? # Då jag vet att du själv och hela din familj är culés sedan lång tid tillbaka så undrar jag av etiska skäl, utav respekt för det katalanska förnuftet "seny" och din egen personliga kärlek för klubben, varför i hela fridens namn hade du velat se Suarez i vår vackra tröja? Jag kan förstå din förkärlek till Pogba då vi alla tycker olika men Suarez förstår jag inte alls. Är väldigt nyfiken på hur just du resonerade i det här fallet, and I'm all ears :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-06 03:31
Tänker skriva en liten plan jag gjorde, det är bara för skoj skull så "trasha" den inte, jag är medveten om att den är orealistik eftersom ledningen aldrig kommer att agera så här, but even though. Så här ser det ut:

Barça 2014/2015

Ut:

Valdes
Pinto
Montoya 10 - 15
Mascherano 15 - 20
Song 15 - 20
Dos Santos 3 - 5
Sergi Roberto 3- 5
Affelay 8- 10
Tello 8 - 15
Cuenca 3 - 5
Bojan 3 - 5

68 som minst - 100 som max
plus att klubben har en transferbudget varje sommar på ca 60M euro

Någon måste bort

Pedro 20 - 25
Alexis 20 -25
plus att klubben har en transferbudget varje sommar på ca 60M euro
25 + 68 + 60 = 123 som minst
25 + 100 + 60 = 185 som mest

In:
Ter Stegen 12
Reina 10 -12
Hummels 25 - 30
Mangala 40 - 50
Kondogbia 18 -20
Agüero/Suarez 50 - 65
Rafinha - Gratis

Spenderad summa som minst 155M€ (saknas 30M€)
Spenderad summa som mest 190M€ (saknas 5M€)

Resultat: Nyckeln gäller i att få så mycket som möjligt för spelarna vi säljer.

Alla vet att jag är svag för Pogba och hade jag sett det som en ekonomisk möjlighet så hade han varit en självklar värvning i mina ögon. Men ekonomiskt går det inte att genomföra då han kommer att ligga på minst 70 -80M€ och det inte finns pengar att hämta någon annanstans än där jag redan hämtat dem. Till nästa sommar kommer jag se honom som Prio nummer ett förutsatt att Barça gjort en transfersommar i något av min stil samtidigt som Pogba fortsätter att visa klass och utvecklats ännu mer.

Ett stort minus som måste fixas. Bara en högerback (Alves), det behövs en till.

Kandidater:

Mayke
Danillo

Trupp 19-20 manna trupp.

Ter Stegen
Reina
Alves
Adriano
Jordi Alba
Hummels
Mangala
Piqué
Bartra
Fabregas
Xavi
Iniesta
Busquéis
Kondogbia
Rafinha
Halilovic blandat med B-lagsspel
Pedro/Alexis
Messi
Agüero/Suarez
Neymar

Ter Stegen

Alves - Hummels - Mangala - Jordi Alba

Busquéts

Fabregas - Iniesta

Messi - Agüero/Suarez - Neymar

Bänk

Reina
Piqúe
Bartra
Adriano
Kondogbia
Rafinha
Pedro eller Alexis

Vad sägs om det här jävla laget. Minst sagt en ökning i kvalitée, haha.

Bona nit!
Peshmerge - AS9
2014-03-06 03:04
Man njuter av varje sekund från videon. Vilken show våra f.d legender bjöd på. Undrar fortfarande, hade Messi kommit fram som den spelaren han är idag om det inte vore för Ronaldinho, Eto'o och Deco? Som dem tog väl hand om honom när han var en onge.

Det vet man ju aldrig. MEN, grabbarna & Messi hade riktigt kul tillsammans under den tiden iallafall !

NJUT!
Real Madrid Kaktus
2014-03-06 02:57
Att bli av med Thiago är ett större misstag än när Cesc stack till Arsenal. Thiago hade varit den PERFEKTA ersättare till Xavi, sinnessjukt att Bayern utnyttjade vårt slarv och stal Thiago ifrån oss, var det verkligen värt och spela en gammal Xavi dag in och dag ut på Thiagos bekostnad? Guardiola är ett geni, jag kan garantera att Thiago blir en av världens bästa mittfältare inom ett par år.

Bra jobbat, inkompetenta jävla ledning.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-03-06 02:41
@Gabriel:


Haha, nu kommer jag inte vara särskilt PK, men fan vilket typ av ryck coentrao får där :P han kanske är mitt inne i att försöka sluta röka, vem vet?
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-06 01:38
WhoScored: Thiago Alcántara: Motm vs Italy, Rating 8.4, Passes 115, Pass success 94%, 5 tackles http://t.co/vrrwK3VKr9" God natt! Grattis Bayern. Man vill bara spy!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: