/spanien/barcelona/forum/6059.aspx/spanien/barcelona/forum/6059.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ( Xaviesta )
2013-12-10 17:19
Minns att Hetfield alltid brukade påpeka att FC Barcelona är en klubb för fansen globalt sett och människorna i Katalonien i synnerhet, men att det samtidigt är ett företag som bedrivs. Och syftet med ett företag är att alltid redovisa bättre siffror än föregående kvartal, målet är alltid att gå med vinst. Den verkligheten har aldrig varit så kusligt färgrik som under Rosells ledning. Sedan kan man ju tycka vad man vill om den saken men klart är att Rosell ser klubben först och främst som ett företag medan vi fans alltid varit stolta över att just VÅR klubb inte bedrivits som en sådan. Att vi alltid tar hand om våra talanger och sätter klubben främst osv medan det sker helt motsatta saker bakom kulisserna och jag tror att allt detta vi upplever nu under denna ledningen bara är toppen av isberget. Jag skiter i hans diplomatiska leenden och handskak framför kamerorna och allt annat pretentiöst skitsnack han kommer med, det är något med den mannen som ger mig kalla kårar längs ryggraden. Nu säger jag inte att alla hans beslut varit katastrofala men håll med om att i längden är han inte bra för Barcelona. Jag hoppas att dom insatta är lika medvetna om detta vid nästa val.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-10 17:18
Diar Shekha (Barcelona) Skäms på mig hahhahaha du är ett skämt. Varför jag ogillar Tata har med göra att han tillför inget. Vi ligger delar första plasten med At.Madrid som förtjänar vara 1:a. At.Madrid har imponerat mer tyvärr gör ont att säga det men så är det. Tata kommer få skit när han verkligen stöter på problem vänta bara säger jag till er. Om ni alla vill blunda för vad som är sant så gör det då. Innan denna säsongen drog igång så behövde vi en mittback och en anfallare så vi inte står där en dag där lag som Bayern Krossar oss med 0-7. Att förlora med 0-7 är inte OKEJ. Jag kan tåla förlust 2-0 eller 3-0 men sättet dem vann kunde fan ha slutat 10-0 till Bayern. Tata såg sin chans att TA över Barca och vad gör han som är så fucking bra enligt er? Alla ni skrek efter mittback och någon anfallare som är stark innan säsongen men nu skriker ni inte. Men nu tycker ni att det behövs inte. Enligt mig så hade vem som helst gjort samma jobb som Tata. Jag ogillar starkt att han inte värvade någon mittback och en stark anfallare. Messi har varit skadad och vem i vårt lag ska göra mål? Jag vet att ingen kan göra Messi jobb men men. En super Mario Gomez eller Klose eller någon stark som kan bryta mönster i vårt lag. Tata gör inte de han ska tyvärr. Jag har inte emot honom men säger bara att han är inte rätt man för Barca. Ni kommer alla att få se när Barca tar sig till åttondelsfinal eller kvartsfinal hur mkt vi gjorde fel när vi inte värvade in någon mittback och en stark anfallare. Jag vet att jag är jobbig när jag håller på så men jag att vi är Behov av de. Hoppas vi kan förstå varandra och Inte hoppa på varandra. Tack för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2013-12-10 16:15
xaviiniesta: 7mål i alla turneringar har Neymar gjort!
Barcelona Júnior.
2013-12-10 15:47
Att ett namnbyte på Camp Nou ens diskuteras och övervägs säger väl ganska mycket om vår ledning. Man sk*ter fullständigt i klubbens värderingar och traditioner samtidigt som man tänker på ens egen vinning. Rosell har skjutit sig själv i foten och chansen att han återigen vinner presidentvalet är minimal.

Enligt "Mundo Deportivo" så anklagas Rosell även ha skingrat ca 40 miljoner euro från Neymar-affären i somras. Han må vara oskyldig fram tills han bevisas vara skyldig, men liknande anklagelser kommer upp ständigt och nu vet man inte vad man skall tro längre.

Maffian måste bort från vår klubb!
Barcelona Occi
2013-12-10 15:44
@LapulgaNr1:


Vi har haft en jävla massa tur också. Vi har spelat uruselt och det kommer inte hålla i längden. Vi ligger etta nu men när säsongen är slut kommer vi ligga bakom både Real och Atletico om vi spelar som vi gör för tillfället. Vissa här är riktigt efterblivna som endast kollar tabellen och blundar för de uppenbara problem vi har spelmässigt. Det handlar inte längre om formsvacka. Vi har en tränare som gör ett dåligt jobb, spelare som är omotiverade och inte sig själva alls, en ledning som är efterblivna. Ni kan köra upp er tabell i röven, detta är det överlägset sämsta barca jag sett under mina 10 år som supporter.
Barcelona Smogen
2013-12-10 15:40
Jag tyckte droppen med Rosell var när han satte en diktatur som Quatar Airways på tröjorna. att dom nu börjar snacka om att sätta ett företagsnamn på Camp Nou får mig att vilja kräkas. Sakta men säkert håller Rosell på att sudda ut allt som för Ca 13 år sedan fick mig att börja älska den här klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 15:24
Abbe. (Barcelona) Herrejävlar vad han var skadad länge. Hoppas han kommer tillbaka i gammal gott slag bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2013-12-10 15:20
Alex Grimaldo återgår till kollektiv träning imorgon efter drygt 10 månaders skadefrånvaro.
Barcelona Bentley King
2013-12-10 14:57
xaviiniesta (Barcelona) Han har gjort 7 mål totalt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 14:31
Ber om ursäkt ifall jag misshandlar språket lite, auto correct kan ändra två ord åt gången till några helt andra trots att man har skrivit rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 14:25
Tata ska verkligen inte sparkas, han ska få el ärlig chans för han är en bra tränare! Han ska få göra sina egna värvningar först. Vi får inte glömma att han har fått spela utan Messi större delen av säsongen och en iniesta som verkligen inte har kommit upp till som högsta nivå än. Någon mer än jag som tror att Neymar kommer att ha det lättare nu när Alba är tillbaka? Med tanka på Alba är så hyperoffensiv och älskar att överlappa. Han får Adriano att framstå som en ren defensiv spelare! Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-12-10 14:14
Sparka tränare hit och dit. Skäms på er, era j*vla gloryhunters
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-12-10 14:12
Om vi nu leker med tanken att Styrelsen får genom sitt förslag med hjälp av medlemmarna för en ny arena? Vad är era synpunkter på det? Och visst måste medlemmarna avgöra det och inte roSELL tex? Jag vet faktisk inte vad jag tycker i denna fråga. Jag gillar Camp Nou väldigt mycket & har varit där en gång(2009), jag hade gärna velat se en renovering. Å andra sidan så hade jag kanske inte blivit så förbannad om medlemmarna bestämde sig för en ny arena. Vi kommer behöva en ny arena förr eller senare och om den får samma effekt som Juventus Stadium så är det bara positivt. Men om de nu ska bygga en arena & den ska heta Camp Nou MICROSOFT så kan de lägga ner skiten..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2013-12-10 14:00
Får känslan av Tata inte alls var förberedd på vilken storklubb han faktiskt tagit över. Presskonferensen idag tyder åtminstone på att han är lite förvånad och att han inte riktigt är bekväm med bevakningen runt klubben. Han sa bland annat något i stil med att laget inte ens kan samlas för att äta grillat utan att hela Indien vet om det i samma ögonblick (även om det var Barças egna kanaler som publicerade bilder, artiklar och videos om eventet).

Han har fått utstå lite kritik från den spanska/katalanska pressen och hans leende på presskonferenserna har börjat suddas ut och ersatts av en grinigare framtoning. Han känns inte helt bekväm, som sagt. Men jag kan inte klandra honom, det är en stor omställning från vad han är van vid.
Barcelona Diar Shekha
2013-12-10 13:59
CARLES PUYOL - 1899 (Barcelona) Det är på grund av dig att såna mig & andra är trötta på det här forumet. Ser er ut som ett jävla dagis. Att man vill ha bort en tränare som är vidare i två cuper, 1:A i ligan & vann SuperCupen är en stor jävla gåta för mig. Skäms på dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-10 13:46
LapulgaNr1 (Barcelona) Okej.
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
2013-12-10 13:44
Vissa här inne beter sig som chelski, real och psg supportrar. Köpa hit sparka dit. Vi ligger 1a i la liga och leder CL gruppen! Man kan inte begära mer. Vilka än vi köper så kommer vi ändå förlora några matcher på en säsong, lev med det!
Postat via SvenskaFans-appen
LapulgaNr1
2013-12-10 13:36
LeoMessi. Hahaha aa man kan tro det nästan. Att han inte skäms. Killen sitter på flera hundra miljoner och pratar om att han har en familj att försörja!!! Weird värld vi lever i :/
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-12-10 13:35
Någon som vet hur lång kontrakt tränare som Martinez och Laudrop har kvar? Och är Bielsa tillgänglig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-10 13:34
Om jag skulle få någon julklapp..... 1. Att Tata får sparken och att Frank De Boer får förtroende av ledningen. 2.Vi köper en back i januari. 3. Vi köper en stark anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 13:26
LapulgaNr1 (Barcelona) Haha man kan ju nästan tro att hans släkt äter pandor och andra utrotningshotade djur till frukost:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-12-10 13:26
Microsoft - mes que un computadora
LapulgaNr1
2013-12-10 13:16
Dinho the artist. Okej då vet jag :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2013-12-10 13:11
Lapulga
***
Din text blir oerhört ansträngande att läsa i och med dina val av skiljetecken. Prova att byta ut punkt med utropstecken:)
LapulgaNr1
2013-12-10 13:06
Thiago Silva vill jag inte ha i Barca! En pengakåt pajas! " jag har en familj att försörja " hahaha skojar han!! Pinsamt!! Ni vet alla vad jag snackar om :) han passar bättre i ett köpelag som psg. hellre satsar man på Bartra tycker jag! Jag gillar Tata och tycker han gjort det bra! Det enda jag stör mig på är att han spelar Fabregas som falsk 9 nu när Messi är skadad! Fabregas är bäst i mitten! Måste vi alltid spela 4-3-3 även när Messi inte är med? När världens bästa spelare kan spela o inte är skadad så är 4-3-3 bäst men annars tycker man ska ha en annan formation! Ingen på jorden behärskar falsk 9 rollen som Messi! Typ en 4-1-3-2 --------------Valdes ------------ Alves ---- Pique --- Bartra ---- Alba/adriano ------------- Busqi ------------ -- Fabregas ---- Xavi --- Iniesta --- Alexis ----------- Neymar Det är en tanke! Har alltid velat ha Fabregas Xavi och Iniesta på mittfältet samtidigt ( alltså ingen Fabregas som falsk 9 utan en som en OMF ). Xavi ska vara lite som sittande mittfältare (men också offensiv när läge ges) som ska helst med Busqi kontrollera bollen o tempot i mitten! Medan Fabregas o Iniesta opererar längre fram i banan! Det säger jag för att Xavi har tappat en hel del tyvärr men ändå en av världens bästa mittfältare än idag!!! Ser framemot matchen imorgon mot Celtic! Hoppas vi vinner o visar upp ett fint spel! Visca!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 12:43
Undrar hu Tata formerar anfallet imorgon, ska bli intressant. Nu när han inte har tillgång till Fabregas. Gissar på att det blir Neymar, sanchez och pedro. Vilket vi alla har velat se tror jag, om inte någon av dessa är avstängd. Hoppas att man får se Adama eller dongou hoppa in :D Undrar hur Sanabria känner sig nu när Adama som är i typ samma ålder kallas upp av a-laget haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2013-12-10 12:38
@barcastuff: Official: 20 players called up for tomorrow's game, Xavi, Iniesta and Tello are back, Cesc suspended, B-players: Adama and Dongou #fcblive

Hoppas att Dongou får starta alternativt hoppa in!
Barcelona -SAMI-
2013-12-10 12:35
Rosell förstör klubben!!
Barcelona LeoMessi
2013-12-10 12:26
Grabbar skriver vi tillräckligt med sponsorsavtal så har vi råd med thiago Silva när han är 40 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-12-10 12:19
Camp Nou Microsoft? Jag orkar inte mer, Rosell måste försvinna. Nu!
Annons: