/spanien/barcelona/forum/605.aspx/spanien/barcelona/forum/605.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Meessii10
2017-04-13 00:51
Davids3, En match avstängd för sitt röda kort och 2 matcher ytterligare från förbundet för de hånfulla applåderna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-04-13 00:48
@Meessii10:


Blev det 3 matchers avstängning ?
Barcelona Meessii10
2017-04-13 00:31
Inte hängt med idag men en snabb fråga, har Barcelona överklagat Neymars avstängning? Nu förväntas de göra det oavsett vad(fast man vet aldrig med Bartro och hans crew), då bör väl el clasico inte vara någon fara? Neymar får väl spela i väntan på utredningen efter överklagan och blir avstängd först efter att beslut om att överklagan inte går igenom fastslås? Tänker jag fel någonstans?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2017-04-13 00:10
Jag beundrar er som orkar ta er tiden att diskutera inne på Les Rambles under dessa tider. Själv orkar jag knappt skriva en rad, så ja vill visa min uppskattning till er alla som gör det värt att surfa in för att endast läsa. Sen finns det vissa grejer som jag önskar att ni skulle låta bli att diskutera, som vart på tapeten gång på gång på gång. Men det får bli osagt, det är kul att det ens finns ett svenskt barcaforum att söka sig till. Barca har börjat ge mig samma känsla som Djurgården gett mig dem senaste åren. Varje gång ljuset tänds så ser laget/tränaren/ledningen till att släcka den illa kvickt. Det är många gånger jag tänker för mig själv efter en Djurgårdsmatch att "Varför i helvete står ja här och hoppas, jag blir lika besviken gång på gång". Det kan va lite tufft, ja har fortfarande förhoppningar för Djurgårdens säsong i år, men i bakhuvudet har jag alltid den tanken. "Hoppas inte för mycket, för du vet tyvärr hur det brukar gå". Exakt så kände jag efter matchen mot Juventus. Barcelona som vanligtvis är en skön motpol har gett mig mycket lycka i över 10 år. Men nu, nu är läget precis likadant. Varje gång Real tappat poäng så har förhoppningarna skruvats upp bara för att LE ska dagen efter rotera sönder laget och tappa poäng, gång på gång, gång på gång, gång på gång... Mirakelvändning mot PSG, YES! Nu jävlar går vi all in och ser till att säsongen får ett värdigt avslut, mot CL-finalen! Klart som fan att vi åker på en 3-0 förlust mot Juventus. Mitt fotbollshjärta pallar inte så mycket mer, därav orkar jag inte heller diskutera eller prata speciellt mycket om Barca just nu. Så en eloge till er som orkar prata taktik, klaga på LE, prata om transferfönstret osv. i dagens situation. Jag kommer att fortsätta betrakta på avstånd, dem gångerna jag orkar, och att fortsätta sitta med barcatröjan på här i soffan och "hoppas" på ett mirakel i ligan och i CL. Men innerst inne, nånstans långt i bakhuvudet, så vet jag att det inte är bra för själen. Säsongen är körd, och detta är nog första gången jag skriver detta mitt under n pågående säsong. Jag ser inget ljus i tunneln just nu och tyvärr så tror jag inte att vi får se ljuset nästa säsong heller då det känns som en lågoddsare att vår inkompetenta ledning plockar in helt fel tränare. Men jag tänker fortsätta hoppas att mina aningar har fel. Må väl mina vänner, vi ska heja på mot PSG, vi ska heja på vårt lag i El Clasico. Men jag ska hoppas bara alldeles lagom, så jag slipper bli helt förtvivlad igen, och blicka framåt mot ljusare tider när den nuvarande ledningen äntligen byts ut. Visca el Barca!
Barcelona Gabriel
2017-04-12 23:47
Kröjjff

Man har samma känsla inför el Clasico som under Rijkaards sista säsong, helt betydelselös match (egentligen eftersom vi alla vet att ligan är körd) och man är rädd för att det kan bli en utskåpning. 4-1 slutade det den gången, hur blir det om 2 veckor?
Barcelona san_miguel
2017-04-12 23:45
Hej.

Vilken typ av Tränare vill ni ha i Barcelona till nästa säsong?
Jag skulle vilja ha en som är mycket krävande med att alla spelare ska lägga ner jobbet som krävs varje match. Skrik hellre på dom eller gör tre byten på en gång för att markera när det inte duger längre.

Tillbaks till mer passnings orienterad fotboll också med rörelse.
LE fotboll är att låta MSN sköta offensiven så ska alla andra bara vara där.
Barcelona Bossquets
2017-04-12 23:45
Nedfallet började med att klubben lämnade vår filosofi i handen på den här ledningen. Madrid köper mittfältarna vi behöver.

Barca behöver en Barca tränare nästa säsong och en veratti samt en högerback och en ytter. Bort med Alcacer, Mathieu och Arda. Jag tror fortfarande att en riktig bra tränare kan göra något av gomes, Denis och rafinha.
Barcelona II Barça II
2017-04-12 23:38
Kollar vi på samtliga topplag ute i Europa så har de en bättre bänk än oss. Denna nedmontering av bänk var något som Pep började med, då han ville ha mindre trupp. Men Pep värvade åtminstone bra spelare (ja han har också ibland gjort dåliga val Hleb osv), Pep visste vad han gjorde! Medans Luis Enrique borde få livstids värvnings förbjud utav FIFA! Det är bortom all kritik att ett lag som Dortmund har spelare som kan komma in och ändra matchbilden. Medan ett sådan stort och historiskt lag som Barcelona inte har någon som helst att byta in vid ett 3-0 underläge. Det är inte acceptabelt, det är skandal det är tjänstefel, så att det inte är sant, att man inte köpte Vidal som kostade lika mycket som Arda. Det är bortom all logiskt tänkande. Jag kan ärligt talat inte tro att det är sant. Barn som spelar FIFA och FM Manager har bättre trupper än den LE har byggt upp. Vem, vad, vart, hur, varför in i helvete gick man efter Gomes, tillexempel? Vem fan är han och vad fan har Gomes bevisat innan han anlände till Barcelona? Vi var laget som hade flest egna produkter, vi har sen LE tog över inte producerat en enda egna produkt som har slagit igenom i A-laget, inte en enda! Man blir så jävla frustrerad, arg, ledsen och besviken när man tänker på vilka vi var och vilka vi är idag. Allt detta hade kunnat undvikas, det är så brutalt onödigt. Hur kunde man tro att det skulle räcka med Roberto som högerback? Med Iniesta som enda kreativa mittfältare? Trodde LE på fullt allvar att D.Suarez eller Arda Turan skulle kunna avlasta Iniesta? Varför köpte man en vänsterback som knappt platsade i Roma? Det är så jävla många frågor att man blir dum i huvudet! Jag skulle ärligt talat förstå Messi ifall han hade lämnat oss, han förtjänar bättre. FC Barcelona har på senare tid blivit ett skämt, allt började när vi sålde vår själ till djävulen (Qatar). Denna säsong kommer att sluta med att Real återigen vinner CL, det kan vi tacka Luis Enrique för. Alla inom ledningen bör avgå och be fasen om ursäkt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-12 23:37
Therry Henry

Nu är du lite för hård mot mig och Real. De är ju världens största klubb med flest titlar både i ligan och CL, dubbelt fler än oss. Och de möte visst kvalificerad motstånd då de slog ut Bayern tidigare och två gånger samma Atletico som slog ut oss. De kommer också att hämnas oss Juventus och leka med de gamla gubbarna där , något vi misslyckas med . Vi har bara oss själva att skyllas. Det är bara att öppna ögonen och inse att Real är överlägsen oss och att det finns idag bara en spelare från Barca som skulle platsa i dagens Real
Barcelona Kröjjff
2017-04-12 23:35
Först som sist går det inte att blunda för att Real var väl värda segern så som matchen utvecklade sig. Det går heller inte förneka att Ramos gjorde en så stadig insats, att den vanligtvis försvarsfokuserade Lagerbäck borde ha nämnt hans namn vid sidan om Neuer när han talade i termer av "man of the match", istället för denne Ronaldo. Därmed inte sagt att portugisen på något sätt var dålig. Och inte att förglömma, han "fixade" den utvisning som till slut gjorde att Real Madrid tog över initiativet och faktiskt fick Bayern att se ut som årets upplaga av Barcelona borta i CL:s slutspel. Med den skillnaden att tyskarna har en målvakt som förmår hålla siffrorna nere. Nu tänker jag inte göra en Lagerbäck genom att förfasa mig över att Ronaldo vid den första varningen, i likhet med Suárez valde att falla dramatisk efter en lätt liten handpåläggning. För då borde jag i konsekvensens namn liksom honom också gått i taket när Suárez föll mot PSG. Däremot anser jag mig ha min fulla rätt att bli förbannad på att "Lasse" själv inte nämnde detta med ett enda ord. Eller för den delen att skådespeleriet visades i repris i studion efter matchen och diskuterades i hårda ordalag av moralens väktare. I all synnerhet som Lagerbäck ju själv beskrev utvisningen efter det andra kortet som något av ett matchavgörande moment. Vilket ju gör jämförelser med Suáres filmning som föranledde domaren att döma straff för FCB i ett ytterst viktig skede, än mer relevanta. Under diskussioner om domares insatser, brukar det heta att det viktigaste är att dessa är konsekventa i sina bedömningar. Lagerbäck borde kanske låna sig själv ett öra nästa gång han eller någon annan säger så i viasatstudion som överstepräster. För övrigt är det nog första gången någonsin som jag inte ser fram emot ett El Clásico. Go´natt!
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-12 23:31
Trodde aldrig i mitt liv att Lewandowski avbräck skulle vara såhär stor. Idag fick man se hur dåliga Bayern var utan Lewandowski. Hade Lewandowski spelat så hade Bayern vunnit med 4 eller 5 bollar men nu är det inte så. Real brukar fegspela hemma så där tror jag att Real åker ut. Borta är dem bra för då slipper dem all press. Hemma måste man vinna för fansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-04-12 23:17
@Soko:
Vi kan prata historia. Detta real har 1 ligatitel och 2 cl titlar på 8 år. Dom är ett skämt senaste 10 åren. Dom vinner cl utan att ha mött 1 enda kvalificerat motstånd. Inget att skryta över. Inte heller ska man skryta över att ha vunnit 5 av dom 6 första upplagorna av Europa spelet när det bara va 8 lag som deltog i en turnering real själva arrangera tsm med Uefa. Fuskande råttor är dom allihop. Å du kan krypa ihop i råttboet puertan med dina syskon. Så genomskinlig så man vill spy på dig ditt äckliga troll!
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-12 23:04
[QUOTE=Gabriel]Hade jag varit madridista hade jag hängt upp stora planscher och affischer på Lucho i huset. Jag hade köpt en hund och döpt hunden till Rosell och jag hade bortlovat min framtida dotter till en av Bartomeus söner. Något är man som madridista skyldig dessa 3 herrar! [/QUOTE] Spot on. Tråkiga tider men dom jublar nere i Katalonien iallafall. Deras hjälte Barto!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-12 22:58
Inget att klaga över eller att ursäkta, real vinner rättvist och borde ha gjort ännu fler. Säg vad man vill om deras taktik och tur men dom kör på en idé som får alla att dra åt samma håll. Dom tror på den taktiken i 95 minuter varje match. Inlägg och inlägg och inlägg men varför inte det gynnar dom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-12 22:53
[QUOTE=Barca4life98]Fan vi måste välja hur vi vill spela nästa säsong. Antingen tar vi in en tränare som kan sätta defensiven (Allegri?) eller en tränare som kan sätta presspelet (klopp, tuchel?). [/QUOTE] Vi behöver en tränare som kan spela the Barçaway. Positionspel, presspel och litar på talanger samt kan utveckla dom. Tuchel hade varit något. Även Oscar Garcia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-12 22:52
Hade jag varit madridista hade jag hängt upp stora planscher och affischer på Lucho i huset. Jag hade köpt en hund och döpt hunden till Rosell och jag hade bortlovat min framtida dotter till en av Bartomeus söner. Något är man som madridista skyldig dessa 3 herrar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-04-12 22:50
Barca har iallafall överklagat neymars avstängning . Är det lite lycka man kan få som Barca supporter idag så är det väl att han får spela el clasico . Men vi alla vet hur det kommer sluta ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-12 22:49
Legend Puyol Vem skiter egentligen hur man spelat ? Det är resultat som räknas och det man pratar om.. Vad ska vi med alla missade chanser igår ? Det finns så mycket hat här mot Real att folk därför kan inte acceptera att de maler ner allt i sin väg. De har vunnit massa med titlar senaste 3 år och vinner även i år. ps. senaste El clasico spelade Real med 10 man mot oss och ändå vann mot oss.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-12 22:49
Lite Ronaldo grej, killen har varit så dålig men vips domaren hjälper Ronaldo och Ronaldo får 2 mål sen är han världens bästa. Samma ska hände föra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-04-12 22:48
Real vinner säkert Cl igen vilken grej alltså vilken jävla skit vecka som cule sorligt se Real lyfta den igen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-12 22:48
Fan vi måste välja hur vi vill spela nästa säsong. Antingen tar vi in en tränare som kan sätta defensiven (Allegri?) eller en tränare som kan sätta presspelet (klopp, tuchel?).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-04-12 22:47
Dagens media glömmer tydligen fort, vi snackar om 1 sketen match. Gå tillbaka de senaste 10 åren och gå igenom det Messi har uträttat på en fotbollsplan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-04-12 22:47
Rambla Tycker dessutom att det är lustigt att alla verkar fått för sig att Thiagos utköpsklausul sänktes till 25M€ när den i själva verket sänktes till 18M€. Sen var Bayern "bussiga" som gick med på att betala 25 för att inte skapa dåliga relationer med Barcelona. Så Barcelona skrev alltså in ett kontrakt sär Thiago kunde lämna för 18M€. Sug på den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-04-12 22:47
@Rambla~:


Precis. Lägg därtill att vi gjorde det på bekostnad av sopan Fabregas som var så totalt misslyckad i klubben att jag skäms över att tänka på det. Fan vad dålig vi styrelse vi har.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-04-12 22:47
Soko mår du bra eller.. Real var helt vilsna i första halvlek för att Bayern var grymma men sen domaren ville ändra på saken då tog Real över. Att spela med 10 man i över 30 min är tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-04-12 22:46
Så himla surt att sitta timmar två kvällar i rad o känna bara ångest, frustation o besvikelse. Man är totalt mållös, tom. Vi kraschar igen medan Florentinos lagbygge ser himla stabilt ut. Hoppas på nya mirakler på returerna.
Länktips: .
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-12 22:46
[QUOTE=messiooooxavii]El pistolero skyndar inte lite att hylla Real. Tidernas troll [/QUOTE] Hahaha jag är inget jävla troll. Hyllas den som hyllas bör. RM gör en grym match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-04-12 22:46
@Thierry Henry:

Därför de vunnit CL 2 gånger på 3 år och på väg att vinna 3 av 4 och även vinner ligan.
Ska vi nu prata historia eller?
Barcelona Romelu Umtiti
2017-04-12 22:44
"Han är helt klart man of the match tillsammans med Ronaldo" - Larsa the man
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-04-12 22:44
Barca skänkte bort Thiago för ett reapris. Efter tre säsonger, ryktas det om åtminstone om, vill de ha tillbaka honom. Visst, ge oss 90m sa Bayern så kan vi snacka. Vad trodde de egentligen, att Bayern skulle vara bussiga och ge dem samma rabatt tillbaka? Inte en chans i helvetet, till skillnad mot Barcas pissledning så vet Bayerns lite om fotboll, värvningar och hur man agerar som storklubb. Thiago har ju dessutom sagt att han trivs och inte vill tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: