/spanien/barcelona/forum/604.aspx/spanien/barcelona/forum/604.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-10-29 20:37
Barcelona b fortsätter att ånga på, denna gången även utan Alena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-29 20:35
Flavia

Tänk om de inte sålde vidare på tre säsonger och byggde vidare!
Hujedamig! Med sampiolla vid rodret så ..ja .herregud ...hemska tanke.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-29 20:32
Flavia Nej missförstå inte mig nu. Har inte sagt att de kommer att slås om La liga titeln den här säsongen. Det jag säger är att den här säsongen är de mer stabilare än någonsin. Det var min poäng. Anledningen, att jag hyllar de så här tidigt in i säsongen beror på trots att de har en helt ny tränare, (3.4 nya spelare har de varje säsong) så har de sett oerhört starka ut båda på borta och hemmaplan. Om jag frågar dig också. Vilket lag tycker du har imponerat mest så långt in på säsongen :-P?
Barcelona Blaugrana91
2016-10-29 20:31
Vad gäller startelvan så hade jag faktiskt hoppats på att Paco skulle starta istället för Suarez, dels är Suarez nära avstängning om han får ett gult och dessutom hade det här varit en bra match för Paco. Nåja återstår att se om det var rätt beslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-29 20:26
[QUOTE=Katalano]Blaugrana91 Har inte tid att skriva så mycket men ditt senaste inlägg visar skillnad på hur du och jag ser på framgång och hur klubben ska drivas. Du ser en vinst som gör att vi blir rikaste klubben i världen och en ledning som gör ett bra jobb. Jag ser en ledning som är kriminell och som inte hittat något alternativ till Qatar Airways och därför misslyckats. Jag ser en spelmodell jag inte tycker om även om vi vinner titlar. Men som sagt, vi ser olika på de här sakerna och jag respekterar din åsikt bara att jag inte tycker ledningen gjort ett bra jobb övergripande, eftersom jag värdesätter saker som ledningen inte står för. [/QUOTE] Ja, jag och uppenbarligen flera av klubbens medlemmar tycks uppskatta lednings arbete. Äldre medlemmar som varit med sedan många många år tillbaka förstår att klubben måste göra vissa uppoffringar för att fortsätta vara uppe i toppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-29 20:26
@Andresito:


Här måste säga att jag håller med "Xaviesta". Ok, ok har inte ens kollat på startelvan men jag går så här långt och säger. Jag minns inte sist vår mittfält dominerade en match. Så summa summarum, känns som att det kvittar vem vi lägger i mittfältet den här säsongen.

Nu får jag gå och titta på startelvan :-P
Flavia
2016-10-29 20:23
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Sevilla är en fantastisk farmarklubb som utvecklar spelare och säljer vidare med god vinst, ett påstående som ingen annan kommer sätta sig i tvären emot.

Sevilla är långtifrån tillräckligt bra att slåss om ligatiteln över 38 omgångar, även om de är trots allt Spaniens bästa lag bortsett från bägge Madrid-klubbarna och oss.
Barcelona Iniesta70
2016-10-29 20:22
Free your mind

Ja, Sevilla är grymma ! Helt klart så har dom en härlig filosofi och en fantastisk sportchef som hittar alla spelare.
Träffar ju ganska rätt med tränarna också:)


Katalano

Ja, jag tänker heller inte gå in på Qatar eller hur korrupt dagens fotboll är.
VM i Qattar och Ryssland ? Mänskliga rättigheter ? Nej till rasism ?
Agenter som dikterar villkoren? Nej , du är nog rätt man att skriva ett inlägg om det du är inne på.
Ledningen för Barca ! En skam i mina ögon! Innan pöbeln kastar sig över mig så tänk på att det är MIN åsikt. Inte skrivet i sten ....
Barcelona Andresito
2016-10-29 20:20
Xaviesta På vilket sätt tycker du att mittfältet är trubbigt? Jag tycker snarare att mittfältet är ovanligt kreativt med tre offensiva spelare. Det är snarare defensiven som kan få problem. Ska bli oerhört intressant att se vad 94-93-kombon med Denis och Rafa kan hitta på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-10-29 20:11
Lite trubbigt mittfält ikväll vilket kan bli frustrerande för anfallarna om dom inte får bollar att jobba med och vi inte spräcker nollan tidigt, då skapas en window of opportunity för Suarez att hamna i obalans. Nu hoppas jag att jag blir motbevisad av samtliga på mitten samt att killarna på topp är på lekhumör. Granada hemma är perfekta att sluka med besked för att stärka självförtroendet och sammansvetsa bänken nu när många av dom får chansen att spela ihop ikväll. Ge mig ett leende på läpparna och ett hattrick av Neymar för att runda av en väldigt tröttsam vecka i forumet. Visca Barça! (notera cediljen, ni rättskaffens stavningspoliser som ständigt viftar med alfabetets batonger härinne)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-29 20:02
Dm1982 Det roliga är att målvakterna var bättre förr med, så vad det kan bero på vet man inte. Målvakter har lättare att följa straffskyttar nuförtiden?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-29 20:00
@Iniesta70:


Håller med dig faktiskt att A.Madrid is the real deal. Ett annat lag som jag inte räknade med den här säsongen är Sevilla.

Nu får jag komma fram och bekänna mina färger. I La liga så är mitt andra lag Sevilla. Man kan inte sluta imponeras av deras ledning, sportchef och spelarna de plockar varje säsong. Jag började heja på Barca under Rivaldo och på den tiden såg man inte alla matcher så klart då man var en liten unge som sprang och jagade boll stället.

När man väl började följa La Liga under 2003 har Sevilla alltid trollat fram stor spelare efter stor spelare. Dessutom beundrar man deras spel och jävla anamma. Gör 3-0 mot Sevilla, de fortsätter ändå köra tills domaren blåser.

Måste erkänna att de blivit starkare och starkare för varje säsong som har gått sen jag började följa La liga.

Barcelona Katalano
2016-10-29 19:56
Blaugrana91 Har inte tid att skriva så mycket men ditt senaste inlägg visar skillnad på hur du och jag ser på framgång och hur klubben ska drivas. Du ser en vinst som gör att vi blir rikaste klubben i världen och en ledning som gör ett bra jobb. Jag ser en ledning som är kriminell och som inte hittat något alternativ till Qatar Airways och därför misslyckats. Jag ser en spelmodell jag inte tycker om även om vi vinner titlar. Men som sagt, vi ser olika på de här sakerna och jag respekterar din åsikt bara att jag inte tycker ledningen gjort ett bra jobb övergripande, eftersom jag värdesätter saker som ledningen inte står för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-29 19:52
Om jag inte minns fel så var det en liknande situation för något år sedan. Suárez stod på 4 gula inför ett viktigt möte. Han spelade hur lugnt som helst med full kontroll över sina aktioner. Förväntar mig samma sorts Suárez ikväll. Oroa er inte :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-29 19:51
Malaga reducerar mot 10 man Atletico. Kul avslutning nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-29 19:47
@El Pistolero #9:


Instämmer med Suarez, kan bli en hel del kritik mot Luis Enriqué om Suarez skulle åka på en varning ikväll.
Barcelona Iniesta70
2016-10-29 19:43
Fre your mind.. Skulle de två lagen mötas är jag rätt säker på att Atletico skulle gå vinnande ur duellen på knock out! Enda lag som imponerat ordentligt på mig är Atletico. Tycker ändå att vi bjöd dom på poängen, skulle aldrig låtit dom komma in i matchen. Det enda hotet mot oss egentligen är oss själva, finns inget lag som matchar vår högsta nivå. EL Pistolero Ja, hade också hoppats på både Marlon och Suarez. Måtte ingen av mittbackarna bli skadade eller Suarez avstängd , men Lucho vet väl vad han gör. Gör nog ett par snabba byten direkt efter halvtid Så vi för nog se dem båda. Kom igen nu D Suarez!
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-29 19:42
Barça lineup: Ter Stegen, Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Rafinha, Rakitic, Denis Suarez, Messi, Suárez, Neymar #fcblive Varför ska Suarez starta när han är ett gult kort ifrån avstängning o vi möter Sevilla borta nästa vecka? Hade också velat se Marlon. Aja, kul att Denis startar iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-29 19:31
Måste bara fråga.

Vilka lag tycker ni har imponerat så här långt i säsongen om ni tittar på alla ligor.

Jag anser att Arsenal och A.Madrid har en skrämmande form. De bara malar ner allting och alla.

Vilka/vilket lag anser är starkast just nu höstterminen ?
Barcelona FCB-1899
2016-10-29 19:19
Andresito. Håller med dig i allt du säger. Forumet har på senaste handlat mest om Neymar ( världens bästa spelare efter Messi ) och nu om real. Förstår inte varför vissa lägger ner energi på att skriva om real så mycket. Vem bryr sig om råttorna från madrid liksom?. Inte jag iaf. Jag bryr mig om laget i mitt hjärta, hur vi presterar. Vår väg till titlar ska handla om hur bra vi är och inte annat. Spelar vi på den högsta nivån och med alla ordinarie spelare tillgängliga så finns det inget lag i världen som kan mäta sig med oss... Suarez får gärna starta för att sedan ( beroende på match bild ) bytas ut tidigt i andra halvlek. Mot 3 poäng och publikfest hoppas jag. Barca Til I Die!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-29 19:18
I länktips en sammanfattning på hur medlemmarna röstade idagens generalförsamling. Man röstade ju som redan nämnt för ettårskontraktet med Qatar Airways man godkände även det nya megakontraktet med Nike. Likaså godkände man förra årets ekonomiska resultat som innebar €679M i intäkter och en vinst efter skatt på drygt €29M. Med dessa siffror har Barcelona nu officiellt tagit över titeln som världens rikaste klubb från Real Madrid, vem hade kunnat tro det för några år sedan? Fantastiskt jobb av ledningen! I samband med att förra årets budget godkändes röstade medlemmarna för kommande säsongs budget, där förväntas vi öka till hela €695M.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-10-29 19:08
Vore trevligt ifall om Sandro gjorde ytterligare ett mål.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-29 19:05
Sandro har show!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-29 19:01
Vilket j*vla mål av Sandro!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-29 18:59
@Andresito:


Jag vågar inte tro på någon festfotboll från Barca's sida längre.
Jag har längtat i veckor för en liga match den här säsongen och sen bli besviken och får hjärtat krossad. Jag har inte samma känsla längre där jag förväntar mig att Barca ska köra över ett mittenlag på vår hemmaborg.

Det sista jag vill se idag är ännu en skada till och jag nöjer mig med 1-0. (Om det betyder att vi slipper mer skador i den här säsogen). Jag klarar inte av se på matcherna längre. Det har ju varit en skada efter skada varje vecka.

Barcelona Andresito
2016-10-29 18:46
[QUOTE=FCB-1899]Ser framemot matchen ikväll. Vi ska ta 3 poäng oavsett vilka som startar. Hela dagen har känts underbar med tanke på att vi har match ikväll, precis som alla gånger vi har match då. Mot 3 poäng och andra platsen. Hade gärna velat att vi startar med Paco Alacer och Denis Suarez. Visca El Barca!!! [/QUOTE] Håller med angående känslan. Känns verkligen som att det kan bli en publikfest på Camp Nou. Vår startelva har vilat i en vecka och bör vara väldigt sugna på att dra igång igen. Att våra konkurrenter plockar poäng kan inget annat än trigga igång vårt lag. Ikväll tror jag vi kommer bjudas på en bländande fotboll. Vill gärna få igång Paco, men med tanke på den långa vilan bör Suárez ändå starta. Byte tidigt i andra halvlek. Mittfältet kan se ut hur som helst för mig så länge Busquets startar. Hade varit kul att se ett inhopp av Aleñá. Tycker att vi bör ändra på den nuvarande trenden på forumet och åtminstone FÖRSÖKA skriva fler positiva inlägg. Det ser väldigt tråkigt ut här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-10-29 18:45
Gabriel Jag instämmer med dig om att hålla forumet stängt under Reals matcher. Ännu mer våra egna matcher dock. Fruktansvärt låg nivå då.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-10-29 18:45
@El Pistolero #9:


När har jag vid något tillfälle ordagrant hävdat att vi skulle ha massa medelmåttor samtidigt som Madrid har de bästa spelarna? :)

Vet inte riktigt hur det står till med ditt läsförståelse, men nu handlade mitt inlägg enbart om Paco vs. Morata där jag uttryckte att sistnämnde faktiskt har varit jävligt bra under denna säsong samtidigt som Paco inte ens är bättre än Munir.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-29 18:38
Flavia Jaja Real Madrid har dom bästa spelarna, vi har massa medelmåttor enligt dig. Vi har fattat, du gillar Real Madrids spelare mer, du behöver inte skriva det tusen gånger här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-29 18:37
Den här Carrasco är helt underbar och hade älskar att ha honom hos oss OM (anteckna om!) Neymar i framtiden hade valt att gå till en annan klubb pga ekonomiska val.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: