/spanien/barcelona/forum/6029.aspx/spanien/barcelona/forum/6029.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona >The Reporter<
2014-01-25 08:34
Gillar verkligen inte Aftonbladets artikel om Neymars övergång. Barcelona var tydliga med att själva övergången kostade 57,1. Aftonbladet har skrivit allt i en klumpsumma. Scouting, bonusar som tillkommer IFALL spelaren uppfyller vIssa grejer. Ab får visa mer av detaljerna, som tex om föräldrarnas företag som äger 55% av spelaren och därför får de en summa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribo
2014-01-25 03:56
Haha, LOL @ KarmaIsAKaranka med noll i både argumentation och läsförståelse. Det krävs en viss talang för att kunna sitta på höga hästar trots att man i princip alltid har fel. Tack för underhållingen iaf.
Barcelona Ronaldinho y Neymar
2014-01-25 03:01
El Messias

760 miljoner kronor kostade han (minst).

300 miljoner kronor gick till hans föräldrar vilket är löjligt mycket pengar. Men skit samma, det mesta har redans sagts och det Rosell gjort mot klubben är oförlåtligt. Det jobbiga är att vi kommer få stå ut med den andra idioten nu bara.

--

Hur ser det ut med Iniestas och Neymars skador? Är dom med dom kommande 3 liga matcherna?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-01-25 02:48
@KarmaIsAKaranka:


Fyfan du kan ju inte läsa. Var har han skrivit att Rosell är en backstabber? Han gillar inte de val han har gjort som president, han tog upp vad han ogillar med honom. Och du får spel haha

Ingenstans skrev han att han har rätt och du har fel, utan att du ska kunna acceptera att folk tycker olika. Du låter som en hysterisk 12 åring hoppar på folk och sånt, diskutera som en vanlig person. Och skulle du inte ta en paus från forumet ett par dagar förresten? Vad blev det av det?
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-25 02:05
@( Xaviesta ):
Hela ditt inlägg motbevisar dig själv på flera punkter. 1. Rosell beskrivs summerat som en backstabber i ett enda långt stycke. Hur var det med svart och vitt nu igen? Rosell är en backstabber men inte "supportrarna" (inklusive dig) som kämpat för att han ska avgå? Hmmm ... 2. Korrigering: har aldrig kallat någon här för f***a eller nolla. Du får gärna hitta de inläggen och printscreena så att alla ser istället för att hitta på. Moderator-varning på det. 3. Om forumet inte handlar om rätt och fel: Varför skriver du ett helt inlägg om hur fel jag har och hur rätt du själv har? (facepalm) Jag står fast vid det: Rosell hade rätt igår och har det fortfarande i skrivande stund. Några av er (en minoritet) drog förhastade slutsatser och är något otroligt butthurt just nu. Annars hade ni ju inte varit så upprörda. 4. Du vet inte ens vad ordet ödmjukhet är. Lär dig först vad det innebär innan du tipsar andra. Jag har bara lagt fram fakta och sågat folk här för att de haft fel, fel och fel. Ger man sig in i leken får man leken tåla brukar det heta. Ta det som en man (vilket jag tvivlar på att du är). Om du själv kritiserar Rosell så borde du själv kunna ta kritik, inte sant? Eller har du någon slags immunitet? Börjar aldrig stenarna ta slut i glashuset? Men fortsätt hävda dig du, ödmjuke pojk. Jag skakar.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-25 01:53
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-25 01:50
Men för Guds skull, läs nu vad jag skriver utan att bara skumma igenom snabbt för att en redogöra din egen poäng. Jag hatar inte Rosell, jag vill inte se honom styra vår klubb bara. Det handlar inte om Neymar eller dom senaste dagarnas turbulens överhuvudtaget. Jag gillade inte honom från första början och jag har alltid föraktat allt han gjort mot våra hjältar såsom Cruijff, Pep och Abidal. Att han har jagat iväg viktiga människor från den administrativa delen av klubben ända ner till klubbläkarna och sedan ersatt dessa med sina egna inkompetenta pjäser. Han har gjort flera bra saker för klubben också men det mörkas rejält av allt det negativa han har stått för under sin mandat. Och det är många som håller med mig i detta, allt är inte svart och vitt. Sluta kalla folk för backstabbers, f***or, nollor, puss på pannan, sitt ner osv. Du är riktigt pinsam och din nivå är kopiöst låg. Den blir inte bättre för att du flashar med folks historik eller för att du googlar upp siffror för att visa att du har rätt. Det här forumet handlar inte om rätt eller fel, det handlar om att utbyta tankar och åsikter och teorier. Det handlar om gemenskap eftersom vi alla håller på samma lag at the end of the day. Du är ute efter att hänga ut folk, bråka och hela tiden försöka ha "rätt". Du skaffar dig bara fiender och behöver nog rannsaka dig själv. Testa att vara ödmjuk istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-01-25 01:50
57.1m euro
Barcelona El Messias
2014-01-25 01:43
Asså vad kostade Neymar? Jag fattar ingenting
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2014-01-25 01:34
@KarmaIsAKaranka:


Vi behöver inte leta för att få Rosell till psykopat, och Rosell gick ju även ut och sa jag kommer avgå ifall Neymar kostade mer än 57 miljoner, och sen avgår han innan dom rett upp det, han har vägrat lyssnat på fotbollskunniga personer, han har slängt ut dom istället och det är nu hans vänner som sitter med makten, Zubi ex...
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-25 01:28
Xaviesta och Crema Catalana: Ni är medvetna om att ni anklagar mig för häxjakt/personlig vendetta när det komiskt nog är ni själva som repeterar er stundtals gånger om hur "hemsk" Rosell varit (sense: makes none). Skillnaden är att jag fokuserat på bevisföring och kritiserade ett halvdussin användare här på forumet som skapat myter och föreställningar om Neymars transfersumma samt kritiserat Rosell till helvetet utan belägg/bevis/källor. Dessa personer fick svälja sina ord idag när det visade sig att Rosell talade sanning. Men jag känner igen ert beteende. Ni hade letat i skogen för att hitta något som får Rosell att framstå som en psykopatisk seriemördare. Om det är någon som är på häxjakt eller utför personliga vendettor så är det ni två tillsammans med ett par tuffingar här som hatar Rosell mer än självaste Real Madrid. Det är väl bara en summering av att ni svalt all propaganda från AntiBarca-håll och uppvisat samma beteende som i slutändan fick Rosell att avgå. Det kanske är en bra sak att vi inte har UNICEF som logotyp längre med tanke på hyckleri av denna art för att inte tala om brist på solidaritet - och då från "supportrarnas" håll och denne Jordi Cases som startade hela karusellen med MundoDeportivo. Självskadebeteende kallas det.
Jordialba!! 3
2014-01-25 01:23
Vad har ni att säga om vår nya president då? Har för mig att han och Leo hade en liten konflikt eller vad man nu ska kalla det för inte så länge sen. Jag saknar Laporta jätte mycket! Ber om ursäkt om det är lite OT
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-01-25 00:37
Förresten; hur skötte sig Marc Andre idag? Jag var på bio med le dam så jag missade tyvärr den tyska bataljen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-01-25 00:32
Vilken Cirkus alltså!

Jag har aldrig varit fan av Rosell sen han tog bort johan cruyff's hedersmedlemskap, smutskastningen mot Laporta, att Pep lämnade oss under mystiska omständigheter, att de spottade på Abi..

Trots att det där han har gjort skulle jag hellre föredra att han förlorade makten i ett val, inte så här.... Ärligt talat, det är första gången jag tycker synd om honom.

Men, Men, som de säger, som bäddar får man ligga. Hur kunde han vara så dum och göra fiender till johan cruyff och Peg G ?

Synd om oss att de inte har tagit bort Zubi och b-lag tränaren..
Barcelona Dinho the artist
2014-01-25 00:27
BarcaLaliga
***
Tror det ofta förekommer när klubben i fråga inte har råd eller ber om ekonomiskt stöd i övergångar osv. Falcao ägdes ju 60% eller något av Jorge Mendez investmentbolag eller något, likadant med Kondogbia, Mangala etc. Hemskt jobbigt i alla fall. Inte minst för spelaren som får mindre att säga till om då fler parter ska bli nöjda.
Barcelona papillon
2014-01-25 00:15
¡Barca! - Crèma Catalana
Några/flera i det här forumet. Har inte koll på "nicken" men det är bara att bläddra tillbaks till gårdagen. Så låg nivå på vissa!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona BarcaLaliga
2014-01-25 00:12
Eftersom Neymar ägdes till en viss del % av familjens företag så gick givetvis mesta av pengarna dit eftersom dom ägde en så stor del. Det är väldigt krånglig detta och det finns massa fler exempel, senaste jag kommer på är väl Leandro Damiao.
Barcelona Neymar N11
2014-01-25 00:12
@barcastuff: note: barcelona had signed di stefano in the 1950s until spanish dictator franco intervened and the player joined real madrid #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-01-25 00:07
Jordialba
***
Det där tror jag stämmer, mer eller mindre. Dock inte direkt i deras ficka; snarare till ett företag som föräldrarna ägde, och inte Neymar tillsammans med sin pappa som det först ryktades om.
Barcelona LeoMessi
2014-01-24 23:54
Jordialba!! 3 (Barcelona) Välkommen:-) Du är förlåten, alla kan inte vara lika kreativa som jag när det kommer till nick haha
Postat via SvenskaFans-appen
Jordialba!! 3
2014-01-24 23:52
Tjenare grabbar!

Har läst här i ungefär 4 år nu, och jag vill nu vara med och diskutera allt möjligt.
Vet att nick är dåligt men kom inte på något annat :D

I alla fall, är detta (se länktips) sant? Ä det officiellt Eller har någon bekräftat det?
Barcelona Dinho the artist
2014-01-24 23:51
KarmalsAkaranka
***
Sluta bete dig som en 12åring. Att folk ogillar Rosell är väl fullt förståeligt. Han bråkade med Pep samt Cruyff, de två största ambassadörerna för den barcelonistiska fotbollen någonsin. Att du gillar honom, fine; men sluta tro att du har ensamrätt till åsikter.

Sen är det en redig bedrift att få in begreppet monsterkuk i ett inlägg gällande fotbollsklubben Barcelona. Det om något stärker mitt påstående ang. din ålder. Och om det inte gör det, då är det ju bara hemskt.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-01-24 23:51
@papillon:


Vem har gjort det?
Barcelona LeoMessi
2014-01-24 23:50
Orka med Sanabria, med den attityden han har visat så förtjänar han inte va en barcaspelare! Han har inte ens gjort avtryck i b-laget så jag fattar inte hur han kan förvänta sig speltid i a-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-01-24 23:46
Hur i helvete kan folk här förminska hotbilden som verkar ha funnits mot Rosell och hans familj!! Antingen är ni fortfarande i puberteten eller så har ni inga egna barn. Tragiska människor säger jag bara!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Smogen
2014-01-24 23:42
Sanabria är tyvärr 17 år, redan landslagsspelare och en av La Masias mest lovande spelare. Om jag inte minns fel så har han också samma sviniga agent som tex. G.Dos santos, Gai Asulin, Thiago och hälften av alla Arsenalstölder haft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-01-24 23:30
Enligt Gianluca Di Marzio är Roma överens med Barcelona om Sanabria. 4 miljoner euro + skatt. Well, inte så illa för en 19 åring. Vi sålde David Villa billigare..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-24 23:24
Guardiola (coach Bayern): "If Barça have signed Ter Stegen, they have made an excellent signing."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-01-24 23:06
Jag tycker Sandro Rosell är en fegis och jag är glad att han är borta. Okej han kan omöjligt ha avgått på grund av Neymar, för Raul Sanllehi(som jag gillar) visade allt idag. 57 miljoner euro it is. Sen det här med Familjen, visst det kan mycket väl stämma. Jag är dock väldigt tveksam, frågan är vad skulle han hotats för? Och varför just nu? Det hade varit en annan grej om han hade avgått när han tex bråka med Pep Guardiola eller när han kastade ut Eric Abidal. Då hade man förstått bättre om Rosell fått hot med tanke på Fansen's reaktioner.. Jag tycker inte det minsta synd om honom. Han har pissat ner FC Barcelona, han har bråkat med en hel del och hela han's ledning är ett skämt. Han kan dra åt helvete! Han gör sig till ett offer. En grej som jag tänker på mycket är det här med Brasilien grejen där han hade gjort korrupta affärer som det var mycket snack om i somras, som hans vänner på MD o Sport inte skrev ett shit om. Jag vet inte, det kanske låter långsökt men att Rosell avgår nu med 2,5 år kvar känns som ett mysterium för mig. Han är lika envis som en åsna och vi alla vet hur mycket han brann för president-rollen 2010.. Jag hoppas att denna clown (Bartemou) får lämna, det vore kul om Medlemmarna kunde fixa omval! Kära Cules, bli inte hjärntvättade av Bartemou's ord från presskonferensen, det var samma man som sa att när Eric Abidal spelade en minut efter sin sjukdom så skulle han få nytt kontrakt där, ja vi såg ju verkligen det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2014-01-24 22:59
@KarmaIsAKaranka:


Folk ogillar Rosell pga andra orsaker, har inget med Neymars övergång att göra. Så sluta upp med din häxjakt alla har rätt till en åsikt, man måste inte hålla med allt styrelsen gör. Jag tycker klubben har gått i fel riktning sen Rosell tog över, och det står jag för. Har inget med backstabbers att göra, lugna ner dig och låt folk ha en åsikt.
Annons: