/spanien/barcelona/forum/60.aspx/spanien/barcelona/forum/60.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 10:33
Nu är Dembele helt avstängd från att träna med laget helt. Dembele är nu mkt närmare än Barca än någonsin. Han vill aldrig mer återvända till Dortmund skriver tyska tidningar. Men Dembele är INTE värd dessa sjuka summor. Vad är det som händer med marknaden... PSG har verkligen satt sin prägel på transfer och verkligen inte på något bra sätt. För 300 mille kunde du få Ronaldinho och idag får du Danilo för den summan herre Gud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-13 10:31
Dortmund confirm Dembele suspended until further notice.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-13 10:22
Barto och hans kompanjoner måste försvinna från klubben. Annars kommer detta leda till Gaspart 2.0. Fattar inte varför socios är tysta gällande detta. Hela världen skrattar just nu åt Barca. Pinsamt att skåda.
Barcelona Soko
2017-08-13 10:07
Paulinho får i alla fall inte 10-20 miljoner i lön som Dembélé och Coutinho.
Han får "bara" 5 miljoner något som gör affären ännu bättre.

Everyone is concerned at the moment that the Paulinho transfer has been concluded. In essence, this deal looks pretty done, to be honest, with Sport confirming the deal that was first broken by The Daily Mail. According to the report, Paulinho will sign a 4-year contract receiving a net pay of €5million annually.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 10:02
Soko Nu tror jag att du skämde ut dig ännu mera. Att länka något hjälper dig verkligen inte. FIFA är skit, en rankningslista är ren och skär fullt av skit. Skulle Brasilien möta Tyskland nu så kan du ta din lista och slänga den. Listan är baserad på form, vem som har inkasserad med vinster. Tyskland hade ätit upp Brasilien om dem hade spelat emot varandra. Men fortsätt du med din lista så kanske du blir klokare av den. Vilken jävla jämförelse du tog med Malaga, de säger väl allt om hur du diskuterar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-13 09:54
Brasilien är nr.1

Att ta enskilda historiska resultat som argument är att skämma ut sig totalt. Med sådan tänkande är Malaga bättre än Barca då de slog oss på Camp Nou. Man kan lyfta upp många fler resultat som exempel.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 09:41
Soko "Världens bästa landslag" hahahhaha Tyskland - hahahhahaha 1-7 I have nothing to say hahaha. Du skämmer ut dig gubben med sånt, hur ska vi ta dig på allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-13 09:40
Coutinho is expected to sign for Barça in between Tomorrow & Monday. [@PremiumSportHD] #FCBlive

In a few hours.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-13 09:38
Ta en titt på vilka Real värvar och ta en titt på vem Barca ska värva JÄVLA KOMEDI. Real är i den sits som Barca var under Pep och vi är i den sits där Real var under Mourinho. Paulinho kommer fucka vårt lag grovt, hela världen skrattar åt oss med denna pinsamma värvningen. Vad har hänt med vårt lag, jag är orolig inför säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2017-08-13 09:35
Numera är väl 40 miljoner, typ, rea?
Barcelona barca!54
2017-08-13 09:35
Soko

Det är inte bara priset som fel rörande en eventuell värvning av Paulinho, det finns också andra punkter som måste uppmärksammas.

En värvning av Paulinho är också fel i förhållande till barcas spelstil, vi vill ha en mittfältare som kan kontrollera mittfältet, inte ytterligare en box spelare. Vi måste värva spelare som spelare utifrån barcas filosofi. Det är exakt det Xavi menar med att Seri har barca DNA. Det här ännu en värvning som går emot barcas spelfilosofi.
Barcelona Rambla~
2017-08-13 09:34
Herregud, du är ju omöjlig att diskutera med. Världens bästa landslag, sen när då? Dessutom, vad han presterar i landslaget är ju helt oväsentligt då Brasilien och Barca är två skilda saker med olika spelsätt. Det går att hitta lika bra, ja om inte bättre, spelare som är yngre och dessutom billigare än denna Paulinho. Nu riskerar Barca att tappa Roberto, Samper komma inte vara kvar trots sin fina försäsong i USA och Alenas chanser spolas nu rakt ner i toaletten. Fast du kanske tycker det är okej för att få in en 40m brasse som varvat ner i Kina?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-08-13 09:33
Till att börja med jag är totalt mot värvningen av Paulinho.


1.Han är brasse...

2. Han är 29

3. Vi har Gomes och Rakitic ganske liknande spelare...

4.Lärde vi oss inget av att värva Arda för 400 miljoner nu skänker vi bort honom...

5.Priset!

6.Innebär detta att vi inte kan värva Coutinho eller Dembele blir jag vansinnig.

7.Varför inte vänta tills allt annat verkligen skiter sig?

8.Vad händer med och vad sänder det för signaler till S.Roberto och la masia över huvud taget?

Ska man hitta något positivt är det att han är oerhört kraftfull och aggresiv och har ett grymt skott.

Jag kan fortfarande knappt se något positivt med denna värvning.

Rakitic verkar ju vara rejält på gång samtidigt som S.Roberto blivit lovad att spela på mittfältet.

Dessutom vill nog Iniesta spela lite mer i år.

Nej när det verkar som om Arda lämnar kommer nästa spelare man redan ogillar innan han ens snört på sig skorna.

En annan sak av få är att som truppspelare är han utmärkt och bidrar med mycket centralt i alla mittfältspositioner.Han gör lika mycket poäng som cdm som cm och har spelat ungefär lika mycket på båda positionerna i klubblagen.

Att han har peakat råder väl ingen tvekan om men han drog lite tidigt till Kina är väl alla överens om.

Han har gjort det riktigt bra i landslaget och kommer hjälpa Messi i jakten på titlar sina sista år i karriären.Det är en vinnarskalle vi värvat.

Måste försöka vara positiv...Det är en konst med denna ledning.


Barcelona Soko
2017-08-13 09:26
@Rambla~:

Man ska inte stirra sig blint på Kina. Många spelare är där pga pengar och inte för att de är odugluga. Varför skulle en spelare i det kinesiska ligan då spela i världens bästa landslag? 40 mil är trots allt inte så extremt ny jet med tanke på dagens marknad. Ser du att vem som helst kostar nu 50 mil?
Barcelona the cameroonians
2017-08-13 09:25
Barcelona borde ta sig så långt ifrån brasilianska spelare de bara kan. Det finns representanter för klubben som arbetar på båda sidor förhandlingsbordet som driver upp priser och arvoden. Spindeln i nätet för Barças del är André Cury som delvis (via en annan agent som heter Ribeiro) Neymars flytt till PSG och SAMTIDIGT var den som kom överens med Coutinho om en flytt till Barça. Sägs att Cury kommer få uppdrag av PSG som tack för hjälpen istället för vanlig "comission". Dessutom representerar agenterna Bartolacci och Joorabchian både Coutinho och Paulinho, vilket vi iofs redan visste och har noterat tidigare på forumet. Jag fattar att det är så här det funkar i fotbollen, att agenter vill få till flyttar för att tjäna pengar, men när det sitter folk på båda sidor bordet, ja då har det gått för långt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2017-08-13 09:25
Rambla~

Om Paulinho nu kommer så hoppas jag att Valverde inte spelar honom alls för att sända tydliga signaler till ledningen( jag vet att det är önsketänkande men).

Förresten vad sänder den här värvningen för signaler till La masia? jag förstår ingenting längre.
Barcelona Rambla~
2017-08-13 09:22
Det spelar väl ingen roll? Betala 40m för en 29-årig halvdan truppspelare från Kina är förbannat dålig business. Det borde alla inse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-13 09:19
Ja det är väl han. Hittade det på Youtube. Och vilka mål han gjorde. Första en kanonskott och sista genom att läsa inlägg perfekt och brösta in det iskallt. Att spela för just nu bästa landslaget i världen, ja det kan inte göra vem som helst . Jag tycker vi ska ge killen chansen.
Och han är inte tänkt att spela på Busquets plats utan på Iniestas och Rakitic då han i Brasilien spelar framför Casemiro.
Barcelona Soko
2017-08-13 09:08
Är det våran Paulinho som är ordinarie i Brasiliens landslag? Var det han som gjorde hattrick borta mot Uruguay?
Intressant också att Coutinho spelar som högerytter för landslaget. Då Neymar kör vänster. Alltså ännu ett exempel att spelarna kan kastas om här och där och ändå göra bra jobb.
Barcelona Davids3
2017-08-13 09:06
@Soko:


Hälften så dyrt*
Var tvungen.
Barcelona Davids3
2017-08-13 09:04
Neymar bestämmer sig nu att inte anmäla Barca hos Fifa om de där 26M. Slump att han bestämmer sig för det efter att det kommer uppgifter om att han redan hade bestämt sig för ett flytt i juni?
Barcelona Soko
2017-08-13 08:38
Former Liverpool captain Graeme Souness believes the Reds should accept a £100m offer for Philippe Coutinho.

Liverpool have got to sell Philippe Coutinho: Take the money and run - Alan Shearer.

Barcelona 'to return with £100m bid' for top target Philippe Coutinho as they attempt third offer for Liverpool man.
Barcelona koeman92
2017-08-13 08:37
@Lion24:


Känner precis likadant. Inga ord kan beskriva vad jag känner. Det otroliga är dessutom att det finns folk som skyddar detta otroligt korkade och ogenomtänkta köp, vilket råkar vara vårt 4:e dyraste köp någonsin. Jag har ärligt talat tappat alla förhoppningar efter detta, det är ju uppenbart att ledningen avsiktligen vill köra ner klubben i botten. Härliga tider att vara culé......
Barcelona Soko
2017-08-13 08:27
Allt fler medier och experter i England är inne på att Coutinho är en avslutad kapitel i Liverpool och att övergång till Barcelona är oundviklig.
Liverpool har intensifierat jakt efter en ersättare och de har tydligen hittat en kanon sådan, Insigne från Napoli. Insigne har jag alltid velat ha i Barca, vilken inställning, vilken moral killen har. Och han kostar dubbelt så billigare än Dembélé och Coutinho. Killen är bara 26 år och har erfarenhet.
Barcelona FCB-1899
2017-08-13 08:14
Ikväll ska real få smaka på hur det känns att bli sänkt av storebror för tredje gången i rad. Visca Barca otroligt taggad!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-08-13 08:11
Sägs att Paulinho ska göra läkarundersökningen imorgon i Barcelona. Jag är seriöst helt mållös. Hur fan kunde det bli så här? Jag svär på allt, om jag hade sett Bartomeus ansikte...
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-08-13 07:54
Jag har helt seriöst börjat fundera på att bojkotta laget, alltså inte se matcherna "live", utan först i efterhand. Total bojkottning är det inte men någon form trots allt. Visst, man följer laget i vått och torrt, men detta har inte något med lagets prestationer att göra utan mot ledningen. Detta hade vart ett sätt för oss utanför Katalonien att kunna protestera på, göra fb grupper mm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-13 04:44
Om Bartos shady business inte får mer uppmärksamhet i Katalonien, så kan han lika gärna sälja Messi och komma undan med det.

Hade jag varit Laporta, så hade jag varit mycket mer aktiv på sociala medier och öppet kritiserat Barto. Han får inte komma undan med detta. Det ska bara inte gå.
Barcelona messiooooxavii
2017-08-13 03:07
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Asså skojar du? Du tycker detta är okej att våran presidaent Mutar kineser med att köpa dökött för 400 mijoner kronor från FCBarcelonas kassa för att HANS företag ska få kontrakt på byggnadsjobb?

Detta är vanlig bussiness? Detta är KORRUPTION på högsta nivå


Barcelona Pep - El Míster
2017-08-13 02:47
Only hours left...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: