/spanien/barcelona/forum/6.aspx/spanien/barcelona/forum/6.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-23 16:44
Real Madrid are willing to sell City target Isco for just €12m (£10.3m) this summer to prevent him from joining Barcelona. [@diegotorresro] Pep, förstör inte detta nu, por favor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-23 16:31
@Reymar:


Självklart ett steg i rätt riktning med att få bort Qatar Airways från tröjan men själva designen ogillade jag skarpt, ser inte alls vad som ska vara snyggt. Ogillar de små linjerna dessutom men allt handlar självklart om en smaksak men för min egen del så blir det ingen tröja nästa år heller utifrån den här designen du nyss visade.
Barcelona Reymar
2017-03-23 16:21
@Gabriel:

Även om man ogillar designen så borde man nog vara glad över att "Qatar airways" är borta från tröjorna. Var ju folk som bojkottade köpet av tröjorna på grund av detta.
Barcelona Deulofeu
2017-03-23 16:21
Om man kollar summorna som nämns när det gäller transfers av tex Mbappe samt Donnarumma och möjligheten som finns i Kina så kan ju inte Gomes värvningen vara dålig?

Men det är ju riktiga fantasipriser just nu och ska man försöka värva någon borde man göra klart det så fort som möjligt flera klubbar verkar ha budgetar på över 2-3 miljarder.

Chelsea kommer ge Conte en blank check för att rusta inför cl
Arsenal pratar om att Wenger ska bygga nytt och lovar fyra offensiva pjäser
City fortsätter sin superrustning
Inter storsatsar inför cl
Juve satsar på en supermittfältare i miljardklassen
Madrid har haft transferförbud och vill köpa 4 cracks

Vad kan vi göra ska vi utnyttja marknaden och sälja bort dö köttet och ersätta med la masia spelare.Verkar inte som om vi kommer ha chansen att göra annat.

Förmodligen är det lika bra då vi ofta misslyckas med värvningar.

Alena tex verkar ju faktiskt vara någon klubben tror på kanske inte Enrique dock han verkar ju inte vilja använda honom.Han är nog en av europas bästa 19 åringar och definitivt redo för a-lags fotboll.

Han och Samper till mittfältet och vi kommer åter se lite trianglar kanske? Dessutom ska ju S.Roberto lira där.

Backlinjen är ganska bra om vi lyckas med att värva en högerback och varför inte Monacos fransman Sidibe.Han har ju en fysik som påminner om Umtiti samt fina inlägg.

Då har vi dessutom en back som på pappret kan spela i en trebackslinje om vår nya tränare vill fortsätta exprimentera med det.

Deulofeu ska det inte råda några tvivel om att ta hem efter en säsong hos Milan.
En spelare av hans typ växer inte på träd och pengarna för honom skulle vi få tillbaka alla gånger.

Med tanke på nya arena de flesta andra storklubbarnas löjliga budgetar och att vi värvade Andre Gomes förra året samt vår oförmåga att sälja räknar jag knappt med några nyförvärv.

Men inte mig emot om de kommer underifrån för de börjar så smått visa att de faktiskt är redo!
Barcelona Katalano
2017-03-23 16:03
neymar JR || Cillessen #1 Jag instämmer med Bosketts inlägg nedan och tycker att Gomes har fått förhållandevis stort fötroende. Mer än vad jag tycker han gjort sig förtjänt utav. Köpet av Gomes har ju ledningen tydligt framhållet som en market opportunity. inför denna säsong så finns det ju inte en chans att Gomes trodde att han skulle komma in i Barca som en startspelare, Han har inte bevisat nog för det innan sin ankomst. Klart han visste om att han skulle få rotera denna säsong. om han sedan bevisar sig och tar en plats som startspelare i framtiden är en helt annan fråga och något som han själv måste ta för sig med prestationen på planen. jag kanske uttryckte mig klumpigt som gjorde att du missförstod. Summan för honom är ju helt i linje med värvningarna av Paco, Arda och Digne, De är alla värvade som rotationsspelare/utfyllnadsspelare nu och med chans på att konkurrera till sig en plats i framtiden, beroende på hur de presterar. Men de är inte värvade som startspelare den säsong de anlände.
Barcelona Gabriel
2017-03-23 15:54
Reymar Som vanligt, usch skit fula. Längesedan Nike skapade en riktigt snygg och stilren design till oss. Besviken som vanligt precis som varje år. Gillar inte alls den designen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-23 15:43
Neymar JR || Cillessen #1

Fast, det finns många rotationsspelare som blir värvade till toppklubbar för (ungefär) den summan. Paco exempelvis. I toppklubbarna är detta väldigt vanligt, hur vansinnigt det än låter.

Och sen tycker jag absolut Gomes fått Luchos förtroende. Mycket mer än exempelvis Denis Suarez. Han har startat många stormatcher i år, och fått många inhopp. Det han inte gjort är att förtjäna dessa minutrar. Något som exempelvis Rafinha gjort. Han var fast på bänken, fick hoppa in och gjorde det bra och fick därefter spela mycket mer.
Barcelona Meessii10
2017-03-23 15:29
Verkar som att Iniestas facebook konto kapats. Lades upp ett inlägg för 15 min sen med bl.a. hashtagen #Halamadrid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-03-23 15:26
Reymar Tröjan skulle kunna se bra ut beroende på hur resten av "dressen" ser ut? Röda shorts är jag för och en ändring av typsnittet på namn + nummer skulle behövas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 15:25
Katalano Det där var ju en speciell "hypotes/tanke" eller intryck som du har fått angående lednings köp av gomes. Att han skulle ha köpts in som en "rotationsspelare" slänger jag illa kvickt i papperskorgen. Han köptes in som en potentiell startspelare i FRAMTIDEN, du köper inte en spelare för 35 miljoner € + en jävla massa klausuler för att använda honom som rotationsspelare... Angående hans självförtroende så påverkas man av olika faktorer oavsett vad för roll man har tilldelats. Hans självförtroende började vittra bort redan under EM och inte blir det enklare när du kommer till en av världens bästa klubbar och den mest svårspelade klubben. Har han fått kontinuerligt speltid ? Har tränaren visat honom förtroende? Svaret till bägge frågorna är nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-23 14:57
Vad tycker ni om nästa säsongs hemmatröjor?
Barcelona Katalano
2017-03-23 14:57
neymar JR || Cillessen #1

Nä, det argumentet köper jag faktiskt inte. han är inte köpt som en startspelare utan han visste när han kom att han skulle vara en rotationsspelare. Därför ska det inte påverka hans självförtroende, och gör det det så är det för att han själv inte presterat bra nog när han fått chansen.

Med det sagt så har ju hela laget förutom MSN hamnat i en vild rotationscirkus vilket gjort att ingen spelare blivit framträdande utan det handlar mer om att leta detaljer som vissa spelare gör bättre än andra. Rafinhas förmåga att täcka boll exempelvis. Men utifrån vad jag sett så är jag tveksam till att behålla Gomes, Denis samt Rakitic. Åh andra sidan så är jag absolut för att ge dem chansen en säsong till med en annan tränare. Får vi in ett bra bud på någon av dem dock, med tanke på att vårt mittfält är överfullt idag, så skulle jag acceptera.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 14:46
Katalano Dock måste du ha i åtanke att gomes har oftast fått spela när vi har roterat som mest. Det gynnar inte honom heller dock så har han ett stukat självförtroende och självförtroende för spelare är ju guldvärt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-23 14:46
Neymar JR ý Katalano

Det vi lärt oss från Sergi Roberto-historien är ju att aldrig räkna ut en spelare. I synnerhet dem under 25. Men Gomes har inte visat prov på någonting alls denna säsong. Visst var han till och från rätt duktig i Valencia, men rent generellt känns det som att han för svagt psyke att spela på den här nivån. Han känns rädd och osäker i sitt spel. Har man chansen att sälja till ett hyfsat pris bör man ta den omgående.

Rafinha däremot ska man behålla. En bra truppspelare med stort Barcahjärta och fin krigarinställning.
Barcelona Katalano
2017-03-23 14:44
@neymar JR || Cillessen #1:


Du har en poäng där. Jag kanske är lite för hård i min bedömning av honom med tanke på att mittfältspelet som helhet varit uselt och mittfältare generellt behöver en säsong på sig att komma in i Barcas fotboll, men tycker att vi sett ännu sämre ut med honom på planen än med de andra mittfältarna. Och jag tycker att han kunnat visa bra mycket mer än han gjort hittills ändå. Syftar då främst på spelet när Barca har bollen framförallt. Att han kämpar och sliter i det defensiva har jag sett.

Jag såg honom inte spela tillräckligt mycket för att bilda en uppfattning om honom innan han blev klar för oss. Eller innan EM för att vara mer specifik, men där blev han ju bänkad pga dålig prestation också.
Barcelona Amo.38
2017-03-23 14:39
FCB Messi Varför sälja Rafinha? Verkar som många här inte gillar honom. Jag personligen tycker han är det bästa alternativet ute till höger. Tycker han är underbar med bollen, viker väldigt fint in med sin vänster. Dessutom är han väldigt trygg i bollbehandlingen och i passningsspelet. Han täcker boll bra och lyckas hålla i bollen på motståndarens planhalva, enda negativa är att han är väldigt slö enligt min mening. Föredrar honom alla dagar i veckan framför D.Suarez till exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 14:34
Katalano Har du sett han spela innan Barcelona? Eller enbart den här säsongen du går efter? Låt mig se; lucho gör busken och iniesta dåliga men den ekvationen går inte ihop när det gäller gomes?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-03-23 14:29
@neymar JR || Cillessen #1:


Dels tror jag inte på ryktet. Men jag håller inte med dig om Gomes. Han har verkligen inte visat mig sin potential. Jag ser varken tekniken eler spelförståelsen som krävs för vårt mittfält. Tror bra mycket mer på Rafinha då.
Barcelona FCB_Messi
2017-03-23 14:26
Bara att sälja arda , gomes , rafinha och fixa hit veratti och thiago .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 14:21
Man City have made Barcelona midfielders Andre Gomes (23), Rafinha (24) and full-back Jordi Alba (28) their transfer targets. [Don Balon] Hade dock inte släppt gomes, han förtjänar en andra säsong med en tränare som tror på honom och med en idé. Finns helt klart potential i honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 14:20
Arsenal plan a £25M bid for Barcelona midfielder Arda Turan (30), whom the English club sees as an replacement for Mesut Ozil. [The Times] Helt okej hade det varit, gillar turken som fan men bättre med Arsenal än Kina... kanske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-03-23 13:51
Bosketts Precis och därav mina farhågor, om Unzue är den som står för den taktiska biten så lär väl vi följa exakt samma spår med honom vid rodret. Dessutom med facit i hand så tycker jag att varken han eller LE verkar vara så taktiskt slipade sett till våra resultat och ständiga roterande. Varför skulle Unzue helt plötsligt byta till ett mer bolltrillande spel? Bådar verkligen inte gott om vi väljer Unzue.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-23 12:08
@Amo.38:


Den stora frågan är ju hur mycket inflytande Unzue (som det alltså lutar åt) har i dagens Barcelona. Det är ju ändå Luis Enrique som är huvudtränare och borde således ha sista ordet. Däremot har jag läst någonstans att Unzue ska vara direkt ansvarig för den taktiska biten i främst försvaret (han är ju gammal målvaktstränare i grunden), och det är ju något som åtminstone jag tycker har förbättrats de senaste åren.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-23 11:58
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-03-23 11:50
Alltså på riktigt missar vi Veratti så vet jag inte vad jag kommer ta mig till. Han är som gjord att spela på vårt mittfält. Det är verkligen en värvning vi behöver sett till vårt statiska mittfältsspel. Frågan återstår dock om Unzue tar över tror ni han vill ha Veratti? Han och LE verkar ju vara överförtjusta i spelartyper som Raketic och Gomes, och det oroar mig något enormt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2017-03-23 10:16
Hej, Någon som vet hur långt innan matchtiderna blir bekräftade på officiella hemsidan på ett ungefär? Funderar nämligen på att åka och kolla matchen mot Osasuna på onsdag 26 april. Har flyg och hotell redo att bokas men inväntar att matchtiden ska bekräftas först. Tack på förhand! Edit: Sen får ni gärna rekommendera platser då det är första gången jag besöker Camp Nou (skäms lite då jag varit supporter i över 20 år). Är det långsida eller kortsida som gäller? Behöver inte värsta platserna men det är samma pris på bägge sidor om man sitter högst upp så tänkte kolla vad ni föredrar :)
Barcelona El FenómenoR9
2017-03-23 09:44
Haha skön du är! Oj tycker du underskattar hon väldigt mkt. Tänk dig honom hos oss när vi får fast bollen på offensiv tredjedel. Han skulle lirka in den så jävla bra. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 08:42
Ja bland annat med att han vägrar förlänga kontraktet haha... Själv är jag inte alls förtjust i Isco och absolut inget vi bör satsa på, dock lite kul att knäppa Perez på nosen igen :). För att vara spansk mittfältare så finner jag Isco både som medioker passningsspelare och speldum. Alldeles för mycket touch på bollen för min del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-03-23 08:06
Neymar Jr De scenario är helt klart möjligt. Varför tror du han inte alls vill vara kvar? Hoppas du har rätt i din "feeling". Fatta vilka trianglar han, Verratti och busken skulle ha! Ja nu drömmer ja liiite men ändå:D Isco är ju perfekt till vårat mittfält. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-23 06:51
Barca B players; Aleñá, Marlon, Palencia and Marc Cardona are the main candidates who could be promoted to senior team next season. [sport] Nu börjar ledningen hålla hårt i budgeten och ska satsa på la masia....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: