/spanien/barcelona/forum/6.aspx/spanien/barcelona/forum/6.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2017-08-17 09:59
[QUOTE=Alvés - Por Que?]Så klubben går alltså ut officiellt på hemsidan och skriver att 2 spelare nästan är klara, om dom inte blir klar så kommer alla klubbar skratta åt oss... Garanterat för att lugna ner fansen. Första gången jag ser en klubb direktör gå ut officiellt och nämna andra spelare att vara "nästan" klar. [/QUOTE] Jag har nog aldrig sett en storklubb göra så innan, skriva att någon nästan klar. Mycket pinsamt och ännu pinsammare om det inte blir värvning. Man gör inte så helt enkelt om man inte är desperat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-17 09:49
Dom har bara kommit överens om kontraktet men inget är påskrivet. Så Messi blir bosman i Januari om han inte skriver på något. Men känner vi Messi korrekt så skriver han på.

Nästan så man vill att han ska lämna detta sjunkande skepp, han kommer knappast vinna stora titlar på ett tag med hur laget ser ut just nu i dagsläget.
Barcelona Cúles
2017-08-17 09:45
Är på riktigt orolig för Messi, eftersom han har inte skrivit på sitt nya kontrakt än.

Dock är det väl officielt sagt att han ska skriva på?
Barcelona jefecito
2017-08-17 09:40
Tror dessvärre inte det kommer räcka med Coutinho och Dembele. En spelare som kan styra mittfältet behövs. Seri hoppades jag på, även fast det är en chansning till en viss del så är det en spelartyp som inte finns i dagsläget i Barca. Att inte ledningen ser att en ny mittfältare behövs är ett under.

Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-17 09:31
Vill inte vara negativ hela tiden men tyvärr är det dåliga tider så tänkte skriva lite saker som måste åtgärdas innan vi ska ha en chans.

Ingen ersättare till Xavi
Ingen ersättare till Iniesta som är skadad hela tiden.
Ingen ersättare till Neymar än
Ingen spelare har blivit såld och det är 2 veckor kvar av fönstret.
Messi har inte kritat på sitt nya kontrakt och hans kontrakt går ut 2018
Iniesta har inte fått någon förlängning och han går som bosman i Januari isåfall.

Mycket att åtgärdas men en inkompetent ledning kan tyvärr inte åtgärda det.
Barcelona Vronskij
2017-08-17 09:27
Tar hellre tre poäng i ligapremiären än vinner supercupen.
Barcelona Fcb88
2017-08-17 09:25
Xavi the IV

Måste få lägga till, vi var underdog tills Cruyff kom till klubben.. hur fan kan du ens skriva som du gör? Att de var en tillfällighet..? De är Barcelona du skriver om, inte Ath Madrid! Jäkla troll..
Barcelona Fcb88
2017-08-17 09:08
@Xavi the IV:
Att vi alltid kommer vara underdog till Real? Sluta överdriv, vad är de för inställning ens.. vilken förlorarmentalitet du har..
Barcelona Xavi the IV
2017-08-17 09:06
Allt går i vågor. Vi som varit med länge tycker detta är vardagsmat i FC Barcelona.
Så här var det alltid förr. Största skillnaden är väl att det alltid(nåja nästan) har funnits en Cruyff som satt ner foten och lett vägen lite mer.
Vi har ingen sådan ledare kvar i klubben längre.
Styrelsen måste bort. Fort som fan.
Oavsett vilken kvalite som de har, eller inte har ,så är spiralen igång och det finns ingen återvändo med denna styrelse(min åsikt i alla fall)

Men att vara underdog till Real Madrid är inget nytt. Det kommer vi alltid att vara. Sen att stjärnorna stod i rätt ordning och gav oss Pep,Messi,Puyol,Xavi, Iniesta, Busquets i samma upplaga är mer en tillfällighet.

Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-17 09:02
Så klubben går alltså ut officiellt på hemsidan och skriver att 2 spelare nästan är klara, om dom inte blir klar så kommer alla klubbar skratta åt oss... Garanterat för att lugna ner fansen. Första gången jag ser en klubb direktör gå ut officiellt och nämna andra spelare att vara "nästan" klar.
Barcelona Thierry Henry
2017-08-17 08:52
@Jarod The Pretender:


Zubi somi Zubizareta? Du menar barcas överlägset bästa målvakt genom tiderna och spaniens bästa tsm med Casillas? Skulle han va värre målvakt än ter stegen?
Barcelona el Flaco
2017-08-17 08:51
Det skrämmande är att bara för några månader sedan var det inte så stor skillnad mellan oss och Madrid, men igår spelade de som en väloljad maskin och det utan deras bästa målskytt, medan vi saknade vårt spelidentitet helt och hållet. Hur kan det ha förvärrats så här pass mycket på så kort tid?!

Det har varit uppenbart att denna juntan saknar ett sportsligt projekt, spelfilosofi och kompetensen för att verkställa. Om det inte hade varit för Messi hade de rykt för länge sedan. De ska vara lyckliga att de har haft världens bästa i sitt lag. Utan honom hade bristerna inte kunnat döljas. De här två matcherna i supercupen har inte ens argentinaren räckt till. Nedmonteringen av det Peps lagbygge är totalt och klubben fortsätter att köpa in spelartyper som inte passar i vårt system.

Ska vänta med att döma Valverde och vad han har bidragit med. Inte så länge inte särskilt mycket, men det är mer än förståeligt. Igår försökte han sig på en hail mary med trebackslinje och överbefolka mittfältet, men han saknade rätt typ av spelare. När han vände sig om och letade efter alternativ på bänken hade han tre ytterbackar; Semedo, Digne och Vidal. I en klubb där det inte råder brist på inkompetenta idioter är Valverde långt ifrån den första som ska kritiseras.
Barcelona DM1982
2017-08-17 08:36
Med tanke på spelet igår så känns värvning av Coutinho och Dembele inte tillräckligt, det är även en fråga om harmoni i truppen. Såg ingen glädje, kämpaanda och krigarinställning. Real var bättre på varje position och det såg ut som de inte ens ansträngde sig särskilt mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-17 08:36
@II Barça II:


Jag tror att Zubi och pappa Busquets var värre. Men jag håller med om att Ter Stegen bör petas.
Barcelona Suarez9
2017-08-17 08:32
Såhär i efterhand är det lätt att vara klok. Men är det något som visade sig vara tydligt igår är att försvaret och mittfältet är fortfarande våra svagheter. Framåt skapar vi chanser och tillräckligt för att göra mål. Med Messi där kommer vi alltid att göra också. Det vi nu måste fokusera på precis som jag sa innan när Inigo ryktades till oss. Förstärka försvaret. Kan inte förstå ledningen som vägrar köpa en ny mittback. Det var så tydligt förra säsongen att jag mår dåligt nu. En mittback + Coutinho + Seri hade varit ett bra fönster. Med kontrollerande mittfält och Messi så kommer målchanserna i princip automatiskt. Jag vill aldrig igen se Barca spela med fembackslinje igen. Definitivt inte mot Real. Skamligt. Ter Stegen borde också få lite skit kan jag tycka. Första målet kanske var lite för svårt men jag vill ha en rörelse. Han bedömer att den ska ut vilket gör det hela värre. Umtiti är bra. Men inte riktigt där ni alla verkar tro att han är. Han behöver nog 1-2 år innan han blir en gigant. Men gud vilken talang. Grym 1 mot 1. Pique vet jag inte vad man ska göra med. Tränare väljer att starta spelaren som låg bakom alla 3 insläppta mål första matchen. Valverde bättre kan du. 4-3-3 tack. Eller egentligen skiter jag i hur det ser ut där uppe. Men ingen j*vla fembackslinje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-17 08:29
@Blaugrana91:


Eller en taktik från ledningens sida att lugna ned fansen.
Barcelona LeChiffre
2017-08-17 08:28
Most interceptions in LaLiga for Barcelona last season:

Sergi Roberto (48)
Sergio Busquets (47)
Samuel Umtiti (47)
Javier Mascherano (43)

Källa: Squawka
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-17 08:20
Tycker det visades rätt tydligt igår att Pique inte håller måttet längre. Ser gärna en värvning av helst Manolas som direkt ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2017-08-17 08:19
Ett sätt att få in 2 spelare till skulle vara om man kunder erbjuda alexis sanchez att komma tillsammans med arturo vidal. Tror att dessa 2 hade varit sugna på att dela omklädningsrum ihop på camp nou. Samtidigt som jag vet att dom skulle vilja spela ihop så tror jag nog de båda skulle starta pga kapaciteten som besitter. Något måste göras o det nu. #BartomeuDimiteYa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-17 08:18
Ny målvakt behöver vi inte, vi behöver däremot låta den bättre av dom vara första målvakt. Förlåt men jag ser verkligen inte potentialen som vissa andra gör. Tvivlar starkt på att han kommer bli bättre med tiden, jag påstår t om att han kommer bli sämre då han inte kommer stå emot trycket. Igår/inatt var jag nog rätt kritisk till busken för det mesta förtjänar han det. Blir ju förnedrad som barcelona supporter när jag ser han spela som igår. Ja jag vet taktiken, medspelarna osv men jag köper inte det längre. Det är han som ska styra mittfältet och göra spelare som rakitic bättre, dags att steppa upp och inte vänta på en ny Xavi eller iniesta. Sen enormt besviken på Valverde, hur kan inte Denis som var galet bra när han kom in sist inte få en enda minut? Prestationer spelar ju ingen roll längre när man tar ut en startelva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-17 08:15
Håller med om Ter Stegen. Handbolls målvakt. Spela Cillisen, det kan inte bli sämre.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-17 08:01
Såg nu dessutom att Barca har lagt ut Seguras uttalande om att Coutinho och Dembele är väldigt nära på den officiella hemsida. Då är det nog faktiskt "Only a few hours left".... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-17 07:59
Vi behöver en ny målvakt! Kolla om Bravo vill komma tillbaka? Ter Stegen är helt klart en av vår svagaste länkar. Förmodligen den sämsta målvakten vi någonsin har haft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-17 07:37
Ja det behövs helt klart förändringar. Klubben har ju redan i princip bekräftat ankomsten av Coutinho och Dembele iom Seguras uttalande, det är bra. Men precis som redan nämnts är jag också osäker på om det är tillräckligt? Enligt mig behöver vi åtminstone två spelare till. Utöver Coutinho och Dembele samt förutom tidigare värvade Semedo, Paulinho och Deulofeu så tror jag att vi behöver få in Seri och Inigo Martinez redan den här sommaren. Klubben måste göra en ekonomisk ansträngning helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2017-08-17 06:34
Tror inte det räcker med att köpa Dembele och Coutinho. Vi behöver nog köpa in flera spelare. En mittback, Inigo Martinez eller Davidson Sanchez och en som kan seriöst hota Suarez i anfallet. Någon billig men bra anfallare? Falcao? Diego Costa på lån? Plus Seri!
Barcelona Cule4life
2017-08-17 06:24
Spräng inte bara banken. Nuke the shit.
Barcelona messiooooxavii
2017-08-17 02:51
Senaste 7 gångerna Real har vunnit super cuppen har dom INTE vinnit ligan, lugna er grabbar.
Jag tror att grabbarna har mer att ge denna säsong och det kommer ni få bevittna
Tycker att första halvlek var katastrof idag men enbart pga att vi försökte oss på 3 5 2 vilket självklart inte sitter som ett 4 3 3.

När vi gick över till 4 3 3 såg man genast att vi tog över matchen som vanligt igen och med lite tur kunde vi fått in 2-3 bollar också, då hade snacket varit annorlunda nu.

Än har vi mycket att ge VISCA
Barcelona Déu és Culé
2017-08-17 02:43
Skillnaden på intensiteten mellan match 1 o 2 från båda lagen var enorma. På Camp Nou gick vi ut o lattjade, spelade nån slags oinspirerad gåfotboll som om vi mötte nåt jippolag i en vänskapsmatch, det kändes verkligen inte som ett El Clasico varken på plan eller på läktaren. Idag kom Real ut guns blazing från minut 1, de tänkte minsann vinna även idag och de hade en taggad publik med sig. I match 1 är vi trots allt inte SÅ mycket sämre än RM, skulle t o m säga att vi är snäppet bättre fram tills Piqués OG. Men idag blir vi fullständigt krossade, RM är klart bättre än oss just nu. Svårt att mäta hur pass bra de är just nu, vi ger ju inget vidare motstånd men min känsla säger att RM kommer växa i sitt spel än mer denna säsongen, de har alla förutsättningar för det. Tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-08-17 02:41
@Barcelonistas:


Kom igen, lite konsekvent får man väl ändå vara. Asensio är långt ifrån en medelmåtta, vare sig vi vill erkänna det eller inte så har killen en hel del talang. Det som är en större gåta är hur vi lyckades slarva bort honom för att vi snålade för €3M. Däremot kan jag hålla med att bägge mål som gjorts av honom kan/borde ha räddats och att Ter Stegen gjort en bedrövlig insats de senaste matcherna. Nu har han fått vara ordinarie i en säsong, och jag anser att detta borde bli hans sista chans att visa att han håller för att spela för oss (även om den ribban inte är lika hög numera).
Barcelona Barcelonistas
2017-08-17 02:30
Det faktum att vi får en medelmåtta som Asensio o framstå som en världspelare säger allt. Herregud vi låter en nobody göra två drömmål mot oss? Tre av Reals mål är från distans ingen sätter press?
Annons: