/spanien/barcelona/forum/599.aspx/spanien/barcelona/forum/599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2/27/2017 23:16
[QUOTE=II Barça II]Haha Bale knuffade sin egna målvakt igår, i samband med en hörna, Navas ramlar, domaren dömer frispark åt Real. Det kan vara det mest patetiska jag någonsin har sett. Se länktips. [/QUOTE] Tyckte det var roligare när en Real-spelare puttade sin lagkamrat och de fick....straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2/27/2017 22:22
Är Klopp nästa att få sparken? Ska vi hugga i honom då ?
Då skulle vi få honom gratis?
Barcelona II Barça II
2/27/2017 22:09
Haha Bale knuffade sin egna målvakt igår, i samband med en hörna, Navas ramlar, domaren dömer frispark åt Real. Det kan vara det mest patetiska jag någonsin har sett. Se länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2/27/2017 22:05
På tal om maränger : Oavsett hur dom än vinner så är det välförtjänt enligt dom men när vi får straff som är rätt dömt då är vi plötsligt ueafalona osv. Deras hat mot oss har inga gränser speciellt han/hon som heter SanIker på puertan. Innerst inne så vet dom att deras klubb är smuts och har varit det under hela deras historia. Ni som följer real och är kär i klubben läs lite om klubbens historia istället för att se hur många Cl eller liga titlar dom har vunnit. Hade titlar varit viktiga så skulle alla börja heja på real. Råka trycka fel tippar 3-0 till Barca
Barcelona Soko
2/27/2017 22:05
Rambla

Räkna med att Gil själv straffar Pique på lördag .

ps. Se bara hur Messi fick gult kort mot Atletico. Bara för att han fiftar bort med handen för att domarna blåste frispark mot Barca. Att vifta spontant mot domslut är något som händer 100 gånger per match men våra spelare straffas kontant och för minsta lilla .
Barcelona Rambla~
2/27/2017 21:54
Nu ger sig domarkommittén på Piqué igen. De tål ingen form av kritik och vill statuera ett exempel. Nej just det, yttrandefrihet och transparens kan vi ju inte ha i dagens samhälle. Utan det är censur, munkavle och rätta in sig i ledet som gäller. Åtminstone i Spanien. Vilken bananrepublik alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2/27/2017 21:44
Det mest lustiga är ju trots allt Ramos kommentarer på Piqués raljerande om domarna och hur de favoriserar RM. Ramos försöker förlöjliga det hela som strunt och fantasier. Är han verkligen så korkad att han inte inser att hela Europa ser live vad det är är som sker i deras matcher eller spelar han bara dum och oförstående? Nog för att han verkar dum och rätt obildad som person men inte ens han kan vara så dum och naiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2/27/2017 21:42
Angående Neymar. Jag ifrågasätter inte hans vilja och kämpa men när det blivit tydligt nu en längre tid att han är fast på sin kant , borde inte man gjort något åt saken ? Att få honom att spela något mer fri roll och byta kant ibland. Se bara Bayern där Costa och Roben trots att båda är "enbena" spelare byter kanter matchen igenom . Motståndarna väntar på Neymar redan på vår planhalva och är i ryggen på honom hela tiden. Även när han lyckats ta sig loss så leder det sällan till något nyttigt då han ofta gör det långt från motståndarnas mål. det känns som att han behöver all tid i världen för att komma fram.
Barcelona Lion24
2/27/2017 21:02
Det lustiga är att visa maränger plockar upp saker som tillfredsställer dom när dom ska citera eller relatera till oss. Men när det kommer till domaren som dömde deras match igår åker hem med en Real Madrid väska/påse med deras klubb märke så förblir det tyst. Då är det inga kommentarer. Skribenter/folk som försöker dumförklara oss när dom själva spelar dumma och ovetande...
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2/27/2017 17:52
Själv är jag förvånad att real inte har lagt ut ett foto från omklädningsrummet där gil tar ronaldos plats som flex "artist". :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2/27/2017 17:51
Och nu ska alltså Gil Manzano döma Barcelona vs Celta på lördag... Ni minns kanske förra gången han dömde oss, i mötet med Atletico Madrid i Copa Del Rey, då Sergi Roberto och Luis Suarez åkte på röda kort. Hur det än slutar kommer det bli fel, och visar återigen hur oskickliga spanska fotbollsförbundet är. Gör han ett felaktigt domslut mot Barcelona kommer det bli kaos, och skulle han inte palla påtryckningar och burop och döma för Barcas fördel är det också helt fel.
Barcelona Lion24
2/27/2017 17:23
Bosketts

För mig spelar det inte heller nå stor roll vad som fanns i väskan/påsen. Problemet är varför man ger ut dessa gåvor. Det allra största problemet är varför man som domare går runt med såna väskor/påsar. Precis efter att man har dömt en match. Man dömer två lag, byter om, åker hem med ett av lagets klubbmärken på väskan/påsen, wtf?
Barcelona El Pistolero #9
2/27/2017 17:13
Jag tror inte på mutning, jag tror mer att många av domarna inte gillar vår katalanska klubb och att många av domarna är Real Madrid-fans. Ligapresidenten Tebas är ju han med RM-fan o går ut i media o säger det några gånger per säsong Barça kommer alltid bli rånade av domarna så länge man är kvar i spanska ligan, tyvärr. Tråkigt men sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2/27/2017 17:10
Pennor, nyckelringar, pengar, Benzemas kokbok eller julkort från Sergio Ramos - det spelar faktiskt ingen som helst roll vad som fanns i dessa väskor. Det som däremot spelar roll är att en domare ALDRIG får ta emot gåvor av något slag från en klubb vars lag denne precis dömt.

Hjärtat vill ju att detta är något som ska uppdagas och ge följder, men hjärnan säger mig att det spanska fotbollsförbundet är så djupt oskickliga att ingenting längre förvånar mig.
Barcelona II Barça II
2/27/2017 16:40
Undra hur mycket pengar det låg i den väskan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2/27/2017 16:39
Lion24

Håller med. Spelar ingen roll vad som fanns i dem egentligen (eller jo såklart, men om det är lite nyckelringar eller pennor är en petitess). Varför har Madrid med sig den typen av gåvor till en bortamatch? Varför ger de dessa till domarna? Varför tar domarna emot det?! Många frågor, som egentligen inte är frågor utan bara förklaringar.
Barcelona Lion24
2/27/2017 16:30
Har läst en hel del om när Gil Manzano (gårdagens domare mellan Villarreal-Madrid) gick ut med en Real Madrid väska/påse. Alltså, helt seriöst, varför? Jag har aldrig någonsin varit med om att en domare gått ut med ett lags symboler eller märken efter att man precis dömt det laget. Aldrig. Inte i Spanien, Sverige eller någon annanstans här på jorden. Jag har aldrig läst om det heller. Inte nånstans. Helt otroligt... 2017.
Barcelona Bosketts
2/27/2017 15:06
Man har klagat rejält på Lucho de senaste veckorna, så även jag. Men man måste ändå ge han en liten (med betoning på liten) eloge efter gårdagens "nya" uppställning. Mittfältet fick lite mer tyngd, och Messi i mitten är aldrig fel. Dessutom får man inte glömma att Iniesta var lite under isen igår. Hittar han hem så har vi Messi+Iniesta som serverar Suarez med vänner där framme...

Det som skulle vara intressant är att se hur Denis kan användas i detta system. Han är, likt Iniesta, lite av en oförutsägbar spelare som med tillräckligt mycket understöd kan skapa magi på det offensiva mittfältet.

Det enda som lämnar mig lite fundersam är var Jordi Alba ska få plats i denna uppställning... Han hade ju passat på Neymars position, men där finns både brassen och Arda som duglig inhoppare.
Barcelona Barca4life98
2/27/2017 14:49
El Pistolero & Neymar JR Jag hade satt Roberto på Busquets plats och spelat med Denis. Roberto är betydligt mer löpstark jämfört med Busquets. Ter Stegen - Mascherano, Pique, Umtiti - Denis, Roberto, Iniesta - Messi - Rafinha, Suarez, Neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2/27/2017 14:06
El pistolero När mascherano kommmer tillbaka så kommer pique flytta till mitten så kommer vi inte behöva falla tillbaka till 4-3-3 i defensiven. Offensivt fick ett rejält övertaget och kommer bli bättre om vi fortsätter nöta in det. Rafinha är för bra vid sista tredje delen så synd att ta ner honom ett snäpp. Roberto gjorde det bra på mitten och bör fortsätta där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2/27/2017 13:52
När är Arda o Mascherano tillbaka? Sen tycker jag att vi bör använda Rafinha på mittfältet istället för Roberto och ha Denis Suarez på högerkanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2/27/2017 13:41
Gillade uppställningen i offensiven igår, i varje fall om man bortser från första halvtimmen när Barca aldrig riktigt fick kontroll. Där finns något att bygga vidare på, och för första gången på länge var det faktiskt lite roligt att titta på Barca. 3-3-3-1 eller vad man vill kalla det kräver ju yttrar som kan göra sin man, och det kan ju Neymar väldigt bra. Ibland hade jag väl önskat att Messi också utgått från kanten för att få bollen mer, men Rafinha kan göra sin man, och Messi är ju alltid vass när han väl får bollen centralt. Intressant det där att Roberto gick in i mitten och Rafinha ut när Barca kontrollerade bollen. Det blev förstås en lucka på högerkanten, och vi får väl vara glada att Atleti inte klarade att utnyttja det, hur man agerar i försvar om 3-backslinjen inte hinner återgå till 4-backslinje måste nog slipas på, men hursomhelt ett intressant experiment och något jag hoppas att Lucho fortsätter med. Pep har spelat med liknande uppställningar flertalet gånger denna säsong, och jag tycker det är mycket intressant. Mathieu var faktiskt bra igår, och förtjänar beröm. Ska man spela med trebackslinje passar han väldigt bra. Synd bara att Pique inte passar riktigt lika bra som "yttermittback", egentligen hade jag velat se en högerfotad Umtiti där och Pique i mitten.
Barcelona El Pistolero #9
2/27/2017 12:46
Gissning, vi låter en klubb som Liverpool värva Tielemans och sen om några år kommer vi jaga honom men han kommer vara för dyr. Vamos!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2/27/2017 11:20
No player has completed more successful dribbles in a La Liga match this season than Neymar did vs Atletico Madrid (10) Riktigt överlägsen med sina dribblingar igår, hade behövt mer hjälp av laget dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2/27/2017 09:57
Real får extra fördelar med allt möjligt , det ska inte vara så i en rättvis verklighet.
Men allt detta gör att det är extra roligt när Barca el en annan klubb vinner ligan.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona zigazaga
2/27/2017 09:49
Grabbar, var lugna, det är 14-15 matcher kvar i ligan. Vi vinner borta mot A Madrid trots att vi inte spelade vidare bra. Vi får en rejäl skopa med självförtroende med oss som förhoppningsvis leder till bättre spel framöver. Det som var glädjande och se var glädjen när vi gjorde mål, det värmde i en cule hjärta. Spelarna känner att de är med i ligan igen. Ett till kryss av Madrid och att vi vinner de, då är vi vart vi vill vara. Vet om att detta bara är teoretiskt men vi har såklart svåra matcher kvar men det har även Madrid. Vad sägs om Atletico, Athletic, Valencia, Barcelona, Sevilla och Celta Vigo. Mycket kan hända, vi lyckades iaf ta ner avståndet från -7 till -4 eller bättre förhoppningsvis och våra spelare får sig en behövlig boost inför vad som väntar nästa vecka...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2/27/2017 09:41
Givetvis oerhört tråkigt med felaktiga domslut i såpass viktiga matcher som den igår. Ett poängtapp för Real igår och ligan hade levt på riktigt... Men man kan inte älta sånt i all evighet heller. Vi vann vår match (ligans kanske svåraste bortamatch), och verkar gå mot en lite mer stabilare form. Det är det jag tänker fokusera på idag...
Barcelona A good coach is everything!
2/27/2017 09:13
Det värsta är väl att när domare gör fel för det gör alla domare så försöker dem alltid återställa sitt fel. Det va vid 3-2 målet man märkte att denna domare hade för avsikt att hjälpa Madrid. Tacklingen innan var kanske på boll men väldigt grov/farlig många domare hade dömt frispark där, speciellt när man nyligen har dömt en felaktigt straff till det andra laget. Istället väljer han och fria och gestikulera att det var på boll och Real gör mål på kontringen ! Reals handsituation skulle också isåfall kunna bli straff men nej !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2/27/2017 07:52
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2/27/2017 06:12
Att domare är fans till olika klubbar är ju självklart, men han ska sköta sitt jobb på ett proffesionellt sätt. Inte kan man dyka upp med en real Madrid väska till match och så ska man ge villareal straff för samma förseelse åtminstone :).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: