/spanien/barcelona/forum/5989.aspx/spanien/barcelona/forum/5989.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 22:44
Rambla~ (Barcelona) Håller med dig helt klart. Snart finns de inga spelare som man kan värva. Dem värvar allt dessa två klubbar. Hoppas PSG fösöker värva från City och Chelski bara för att skrämma dem så dem inte värvar alla spelare där ute i Europa. Märkligt att Uefa inte agerar, man kan jo inte hålla på så här...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-01-30 22:35
@LeoMessi:


Seriöst, Chelsea och City värvar fan sönder hela marknaden. De här två klubbarna är de två sista som behöver förstärka sina trupper ändå är de runt i världen och lägger bud på allt som rör på sig. Vad ska de med alla spelare till? Försöker de fylla sina så kallade akademier med spelare? Vill inte de här spelarna hellre gå till klubbar där de garanteras få spela a-lagsfotboll i nom de närmaste 5 åren? Hur fan resonerar unga spelare idag? Titta på vår Sanabria, vi kunde inte hålla kvar honom på något sätt. Han vill spela på en högre nivå än Barca B. De här spelarna som City och Chelsea värvar till höger och vänster, hur nära tror de att de är en startplats i dessa klubbar?

Jag blir inte klok på det här alltså.
Barcelona papillon
2014-01-30 22:02
Messi som kapten? En gåta hur han kan gå före Mascherano i landslaget. Pique hade passat bra när Puyol och Xavi slutat.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-01-30 21:38
Kul att de 4 bästa lagen i la liga förra året möts i semifinalen i CdR i år, lär bli spännande matcher! :)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 21:35
westinho - Sergio #16 (Barcelona) Okej tack för tipset :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-01-30 21:30
[Carles Puyol 5]

Ett tips till dig är att skriva alla dina tankar i ett inlägg, så slipper du skriva flera inlägg efter varandra. Forumet ser betydligt bättre ut då också.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 21:27
DM1982 (Barcelona) Tycker synd om Racing Santander-spelarna för det måste vara jobbigt att inte få lön efter hårt arbete. Vi Lär få det svettigt mot Real Sociedad Eftersom dem har kommit igång och det är bra för oss att vi möte ett lag som är bra i semi. Racing kommer aldrig vända på detta så vi kan redan nu förbereda oss för två sena möten mot Real Sociedad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-01-30 21:14
Om Kurt zouma drar till Chelsea så betyder det att ett köp av David Luiz kan bli billigare. Kanske inte ett fynd men jag tror inte Chelsea kräver 45 mille för honom då. Fast dom kanske behöver luiz med tanke på att terry kanske inte är kvar efter sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-01-30 20:59
Racing Santander-spelarna vägrar spela match, det ställer upp för avspark men rör sig inte. De har inte fått betalt på flera månader så de vägrar spela.

Hur som helst, det blir Sociedad vi möter i semin.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:46
Fan om City köper Mangala, en spelare som jag hade velat se i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:43
FCBlaugrana (Barcelona) Mangala var så gott som klar för shitty så där håller jag med dig men Kurt Zouma är nästan klar för Chelsea.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:42
( Xaviesta ) (Barcelona) Måste hålla med dig där faktiskt. En kapten måste skälla ut eller visa Ballls och tyvärr så är Iniesta långt ifrån de. Om några år så får vi se en Puyol lägga skorna på hyllan. Framtida kaptener: Pique Messi Bartra. Bartra kommer bli som Puyol men det kommer ta evigheter men det är lugnt för vi har all tid i världen. Pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-30 20:39
Det ryktas att Mangala är så gott som klar för City samt att Zouma är så gott som klar för Chelsea. De lovande mittbackarna blir bara färre
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-30 20:31
ElTriplete Jag är väldigt nyfiken på varför du har Iniesta som förstaval som kapten efter Puyol. Jag älskar vampyren lika mycket som näste man men han har inte den karisma eller pondus som krävs för att vara kapten i det är laget. Han är en lågprofilare som människa och alldeles för blyg för att ryta till när det krävs. Kan inte se honom som kapten alls om jag ska vara ärlig. Messi är det självklara valet i mina ögon. Vad ser du i Iniesta som inte jag ser i form av kapten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-01-30 20:23
En personlig favorit hos mig var Rafa Márquez, RIktigt elegant och smart spelare
Barcelona Cule4life
2014-01-30 20:21
Om man ska kommentera mittbacks platsen bredvid Pique, Så måste jag säga att det inte finns några super backar, Kanske Thiago Silva. Men annars finns det ingen Thuram,Nesta,Maldini,Cannavaro osv. Jag vill inte att Barca värvar en bra mittback, Jag vill att Barca värvar en Super Mitt Back. En sån där som sätter skräck hos motståndarna. Och jag vet helt ärligt inte vem vi ska värva. Det finns tre mittbackar enligt mig som jag hade velat se I Barca. Silva - Chellini - Ivanovic. Ngn av dessa hade vart perfekt.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:21
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Hahhahaha men han har varit på mig många gånger för. Men nu kan vi alla vara vänner. Härligt att folk släpper loss och är villiga att diskutera. Jag och du har haft bra samtal om man säger så och det uppskattar man. Jag själv hade mått illa om jag hade varit grymt taskig mot någon men tur att det inte har hänt :D.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 20:15
[Carles Puyol 5]

Xaviesta är nog inne på samma spår som jag om du läser noggrannt :P
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 20:14
En spelare som verkligen har hittat rätt och höjt sig under Tata är PIQUE. Tata har verkligen varit på Pique så att han höjer sig och blir bättre Vilket han har gjort. Där har Tata gjort enastående bra jobb. Jag kände inte igen Pique föra året men i år känner man mer igen honom från de året vi vann ALLT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 19:48
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Det var inte bara riktat mot dig även mot flera ( Xaviesta ) (Barcelona) en av dem. Kul att du välkomnar en och så vi kan diskutera som normala människor eller hur :). Härligt tummen upp för dig :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 19:31
[Carles Puyol 5]

Antar att det var riktat till mig bl.a. eftersom vi hade en längre diskussion innan. Jag uttryckte mig flera gånger om att jag välkommnar andra åsikter/kritik/whatever, när det framförs på ett bra och diskutabelt sätt. Men dina första inlägg från bl.a. igår liknade mer hån än kritik. Och det är sånt man vill slippa här på forumet. Som du själv märkte så kom vi mycket längre när vi gick in mer utförligt på varför och hur vi resonerade när vi kom fram till slutsatser, istället för att bara slänga ut saker hejvilt, vilket jag tror är anledningen till varför dina åsikter blev missförstådda i början.

För självklart ska man välkomna kritik, det vore inte speciellt kul att omges av endast ja-sägare. Men då ska också kritik utdelas när kritik förjänas och inte bara för kritiserandets skull. tog det sista som exempel efter en mou-sketch från crackovia :)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 19:24
( Xaviesta ) (Barcelona) Man blir lite arg när inte får tycka som man vill och det är jo inte så att jag tycker som EL Pasillo eller Hans mästare Kaljic = Skit. De handlar om budskap och tydligen så är det jobbig för många när man kritiserar. Det är alltid känsligt när man kritiserar tyvärr är det så. Tiden får utse om Tata är rätt man för Barca under längre period.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-01-30 19:19
Jag tycker att det här forumet är en sandlåda nuförtiden. Det verkar som att alla från Redaktionen är på semester. Folk använder fula ord, är otrevliga mot varandra, hånar Real Madrid hela tiden, hånar Ronaldo & hela laget & tränarstaben ska säljas efter varje poängtapp. Förut läste jag inlägg här i princip varje dag men nu är det väl någon gång då och då.. Det är tröttsamt. Speciellt allt jävla snack om Real Madrid.. Det räcker nu, dags att styra upp här. Om Redaktionen behöver hjälp med Moderator får de gärna säga till, finns många som skulle vilja ställa upp säkert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-01-30 19:18
Vi spelar alltid 22:00. Så himla orimlig tid.
Barcelona DM1982
2014-01-30 19:11
Barcelonas båda semifinaler i cupen kommer spelas 22:00. Helt otroligt. Barca börjar hemma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-01-30 19:01
Till att börja med:

Vi ska inte såga Tata för att han envisas att spela med Masken, det har varenda tränare innan honom valt att göra med. Bartra har fått bra mycket mer speltid under Tata än under någon annan tränare.

Cesc som falsk nia är inte hans uppfinning, Tito använde honom flitigt på den positionen. Visst gjorde Pep det också? Minns inte till 100% men har för mig det.

Man kan inte totalsåga Tata för saker som alla tränare innan honom gjort.
Det är de som satt det hela i system, det är inte så att Tata tänker att han ska ta sin första storklubb och göra radikala förändringar i taktik osv.
Ingen kommer till Barcelona och gör så.

Förhoppningsvis ser vi Bartra få mer och mer speltid och Cesc spela mer och mer i mittfältet. Have patience.
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-30 18:59
#Atléti's left back Filipe Luis will be sidelined for 6 weeks due to injury.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-01-30 18:56
Ingen klagar på dina åsikter. Kalla inte tränaren för saker bara och håll god ton mot övriga i forumet när du diskuterar, vilket du tex inte gjorde mot mig precis, that's all.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 18:52
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Jag har skrivit tillräckligt så att mina åsikter verkligen kommer fram så att folk förstår. Och sen förstår jag vad du menar men vi är olika och vi har olika åsikter om allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 18:50
Tatinho (Barcelona) Tack för ditt stöd. Känns som att man blir attackerad för ingenting. Jag ville bara få min åsikt fram men tydligen så är det fel o säga vad man tycker. Men kul att du står på min sida :).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: