/spanien/barcelona/forum/5988.aspx/spanien/barcelona/forum/5988.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Ronaldinho the original
2014-03-05 19:53
Såååjaaaa hat trick neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-05 19:44
Vilket lås på mitten Paulinho och Fernandinho lite mer muskler än Spanien!
Barcelona Bentley King
2014-03-05 19:43
( Xaviesta ) (Barcelona) Man får gåshud när man läser dina inlägg. Så intelligent människa som dig behövs i det här forumet. Keep up the good work :)
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-03-05 19:42
Ser ut som fernandinho har fixat till sig en startplats i VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-05 19:40
Nära nickmål av Ney ju ; )
Barcelona Deulofeu
2014-03-05 19:38
Andre D har du hela elvan?

Gago passar alltid Messi i landslaget det gillas från mitt håll men det är också det enda!

Startar Kun?
Barcelona Deulofeu
2014-03-05 19:36
Gör Neymar nickmål så är det ju ett "äkta hattrick" uppdelat på två halvlekar!

Vänsterfot högerfot och ett nickmål tack he he
Barcelona AndreD
2014-03-05 19:36
Haha Gago startar mot Rumänien, spelar han fortfarande fotboll?
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-05 19:25
Jag vill ha brasse-neymar i Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-05 19:24
Jag hoppas ju att Alba ska kunna trycka upp såpass mycket att Neymar kan bomba in i mitten då och då eftersom han är såpass målfarlig.

När Messi kliver ned går ju ofta Alexis in i mitten men jag håller med de måste byta positioner mer och inte heller vara rädda för att kliva hem lite för att komma i fart med bollen.

Vore ju fint med ett tredje mål för Neymar så han kommer hem med gott självförtroende!
Ronaldinho the original
2014-03-05 19:21
Neymar tvåmålsskytt och alves byts in mot Marcelo
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-05 19:18
Neymar 3-0, oj 2 mål vart är dom som är så snabba med att kritisera när man missar 1 läge
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-05 19:07
Lion24 Jag vet inte hur många ggr jag har sett dig i Alexis-diskussioner men det börjar bli rätt tjatigt från din sida då du endast dyker upp när det är kritik han får här i forumet. How convenient.. då håller du genast med folk och poängterar samma saker varje gång, att killen är värdelös "MED" boll och sedan proklamerar du en uppgradering genom att värva Reus. Jag ska försöka förklara en sista gång för dig och jag hoppas att du tar till dig det jag skriver utan att känna att det är påhopp och att du inte bara skummar igenom det snabbt bara för att få säga ditt. Låter bra? Då kör vi, och jag ska fatta mig någorlunda kort men distinkt: Vi har Neymar, Messi, Fabregas, Xavi, Alves och Iniesta, dvs killar som alla kräver oerhört mycket boll i varenda match. Ponera sedan att jag håller med dig om att Alexis är dålig med bollen vid sina fötter (håller inte med dig för fem öre), är det inte bra då att vi har en spelare som är så fantastisk UTAN boll? Som löper ständigt, som skär, öppnar ytor, rör sig i avigare linjer än dom övriga, som vinner tillbaka bollar och hjälper till nåt enormt i defensiven när Alves hamnat för högt upp? Tror du inte Pep, Tito och Tata medvetet vill ha en sådan spelare på vår högerkant när vi spelar med världens mest offensiva högerback i startelvan? Att han sedan smäller in mål efter mål den här säsongen och står för otaliga assist dessutom gör att dina argument för att få bort honom från klubben rasar som ett korthus. Jag tycker att du skriver intelligenta inlägg allt som oftast även om din lägstanivå är väldigt låg ibland, speciellt när du tappar humöret, men det händer oss alla. Du är ingen dum kille direkt men i fallet Alexis är du helt ute och hoppar fallskärm - utan lyckad landning. Jag tror att du egentligen tycker att han är en bra spelare och viktig för Barcelona med sin irrationella spelstil men att du har snackat ner honom så pass länge nu att det känns dumt för dig att backa, speciellt då halva forumet vet vart du står i den frågan. Det behöver inte vara så, men så känns det för mig iaf eftersom dina protester och argument går emot all förnift och logik. Vi behöver helt andra komponenter just nu i vår klubb för att få maskineriet att samverka och för att uppnå den perfektion du så innerligt eftersöker. Men svaret på den frågan är inte en radering av Alexis, utan snarare en addering av andra ingredienser till soppan vi redan rör runt i grytan. Du har blivit alldeles för insnöad i den här frågan och själv har jag dansat med dig runt dina argument tidigare men jag ger nog upp nu tror jag. Jag tycker helt enkelt att det är synd att du inte kan se vilka kvalitéer han besitter för det är en underbar liten lirare vi har på högerkanten som gör sitt livs säsong och förtjänar mer beröm än vad du ger honom. Du kastar bara ris men aldrig rosenblad och därför hade varit kul att se ett långt positivt inlägg från dig om vad du tycker Alexis gör bra för omväxlings skull! Just sayin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-03-05 19:04
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Tycker du har rätt där. Spelarna löper inte alls för varandra som de brukade göra. Visst gör våra ytterbackar det, speciellt Adriano försöker ge Neymar så mycket yta som möjligt, men något jag stör mig på, så är det Iniesta som agerar motpol så många gånger och vägrar släppa sin yta centralt till Neymar. Jag älskar Iniesta och han är verkligen den spelaren med det där lilla extra som avgör matchen. Men när han inte gör det, när hans finter och passningar inte går hem och han lyckas inte luckra upp motstånden och formen sviktar, ja då får Tata se till att låta Neymar ta den ytan istället och Don Andres får snällt kliva åt sidan. Vi ska inte göra samma misstag som vi gjorde med Zlatan!
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-05 18:58
Junior Fan vad synd! Det är ont om bra högerbackar. Jag gillar Cuadrado mycket men han är för offensiv lagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-05 18:51
@grande jw:Håller med dig som fan. Jag undrar om det är Tatas order han följer när han är fastklistrad vid kanten. Minns själv När Henry Ronaldinho och David V spelade på samma kant som Neymar brukar dessa grabbar ändå ta sig in i mitten eller gå och hota på djupet.

Men Neymar står på samma ställe som om han blev fastkedjad. Jag tror att det har mycket att göra med att vi inte har samma positionsbyte om vi brukar ha de gamla goda tiderna.. Många av våra spelare är för oftast statiska, vi öppnar inte ytor för varandra.. Hoppas det kommer tillbaka nu när det börjar dra igång..
Barcelona grande jw
2014-03-05 18:46
Efter att Neymar vunnit skytteligan och Brasilien spelat hem VM-guldet i sommar så kommer vi förhoppningsvis aldrig mer behöva se Neymar limmad på en kant igen. Det är så sjukt slöseri med talang. Han är livsfarlig när han får komma rättvänd mitt i banan. Inte Messiklass men inte långt ifrån.
Neymar11
2014-03-05 18:43
2-0 neymar tålamod för fan
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-03-05 18:43
Och precis när jag skrev så gjorde han mål!!! Hahaha Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-03-05 18:42
Neymar missa nyss en fin läge att göra 2-0. Någonting stämmer inte med karln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-05 18:34
Neymar missar som vanligt öppet mål..

Vad har hänt med honom och hans distinkta avslut???
Barcelona Gio Style
2014-03-05 18:05
Lion24
Missade att du svarat på min text, jag får väl svara på den också innan jag stänger igen butiken.
Har du läst vad Karmaral... skrev?
Han skrev att Alexis är en spelare som inte krigar, som inte bidrar med något alls osv. Jag tog fram statistik på att han vinner tillbaka fler bollar än Pedro.
Jag vet att statistik vanligtvis inte är allt, men i det här fallet är statistik allt.

Du klankar ner på Alexis förmåga att dribbla trots att fakta säger att Alexis har fler lyckade dribblingar per match än Pedro. Kan inte bli klarare än så?

Du måste förstå att det är skillnad på att vara smart med bollen och på att vara SÄKER med bollen.
Hur dum är Alexis som oftare trär in öppnande passningar än Pedro?
Krävs det inte en viss spelintelligens för att hitta dessa passningar som Pedro i princip aldrig slår?
Att man tappar boll har ingenting med dåligt spel med boll, Messi och Neymar tappar mer boll än Alexis.
Jag har sagt det många gånger förr och långt innan jag tog upp statistiken att i min bok så bryter Alexis mönstret mer. Statistiken backade bara upp mitt påstående.

Du pratar om förtroende som är så jätteviktig men i samma mening sågar du Alexis tidigare säsong, kanske med all rätt.
Men fakta är att Pedro lirade mer både i ligan och betydligt mer i Champions League förra säsongen, KLART mycket mer i Champions League.
Pedro levererade knappt den säsong trots mycket förtroende alltså.
Han lirade t.om mer än Messi i CL, just sayin.

Förra säsongen då Alexis sög så stenhårt när det handlar om mål så lyckades han ändå göra fler mål än Pedro som klart och tydligt hade förtroendet av Tito.

Med det sagt så presterade ingen av dem förra säsongen.

Snälla, whoscored påstår inte att Mögengladbach är bättre än Chelsea, har de skrivit det någonstans? Det de gör är att de tar en massa olika faktorer och gör en sammanställning på hur bra laget/spelaren lyckats uppfylla dem kraven.

Och "snälla gubben" vart i helvette har jag påstått att Alexis presterat som Busquets? Jag har ALDRIG påstått att Alexis dominerat så lägg för fan inte ord i mun på mig.
Barcelona grande jw
2014-03-05 18:02
Jag tycker den här diskussionen om Alexis och Pedro är smått löjlig. Båda spelarna är extrema lagkämpar och har ALDRIG klagat på speltid eller annat krimskrams. Dom har accepterat sin plats i truppen och spelar alltid för laget. Alexis hade inga problem att vara bänkad i förmån för Pedro och Pedro hade inga problem att vara bänkad i förmån för Alexis. Fattar ni hur fantastiskt det är att ha två så duktiga spelare med så ödmjuka personligheter i sin trupp!? I dagens fotboll där 9 av 10 fotbollsspelare lider av storhetsvansinne och ska tjäna bäst i världen trots att dom inte förtjänar ett skit. Många här inne skriker om att Alexis ska säljas och många tycker detsamma om Pedro. Jag är ganska övertygad om att både parter skulle få ångra sina ord rejält då båda GARANTERAT hade gjort storsuccé i sin nästa klubb. Om man nu ska sälja någon så är det Tello. Han platsar inte ens i Barca B.
Barcelona Gio Style
2014-03-05 17:40
@påfågeln:
Givetvis får du tycka precis som du vill, det var inte meningen att påstå att det är "fakta" att Alexis är en bättre spelare. Alla ser annorlunda på fotboll så det är ju högst individuellt. Var mer för att motbevisa hans löjliga påstående om att Alexis varken krigar eller vinner tillbaka bollar. Jag har alltid gillat Pedro men han blev min hackkyckling under 2 år. Men han har steppat upp i år och jag tycker att både han och Alexis är nyttiga att ha i truppen. Ingen av dessa spelare är kapabla till att hålla samma höga jämna nivå som Messi, Iniesta osv. så att ha båda i klubben gynnar oss då den i bäst form bör spela. Sen kan jag inte blunda för att Pedro är passningsskickligare, det är fakta och inget jag kan förneka. Å andra sidan tycker jag att Alexis bryter mönstret mer och hittar med vissa passningar som Pedro inte gör vanligtvis. Båda har sina för och nackdelar. Det här ämnet är rätt uttjatad så jag låter det vara nu :)
Barcelona Sir Alexis
2014-03-05 17:27
var försiktiga alla Culé bröder för El pasillo försöker hacka in i våra konton
Barcelona Vampíro
2014-03-05 17:14
Barcelona are among the European top clubs, with Man Utd and Real Madrid, that are interested in Bayern midfielder Toni Kroos (24) [kicker] Intressant att det är Kicker som skriver det.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-03-05 17:02
Skall bli spännande att se vad som händer med Denis Suarez nästa säsong, ifall han stannar i A laget eller går på lån, känns som det är dags att vi får in en ung mf som tar för sig och bidrar med energi!
Barcelona Lion24
2014-03-05 16:56
Deulofeu

Jag vet inte om du var sarkastisk eller inte men nationalitet spelar inge roll. Jag vill ha de spelare som passar perfekt i Barelonas system. Eller i alla fall nästan perfekt då perfektion är svårt att uppnå. Sen så vill jag inte se halva laget var tyskar, brasilianare o.s.v.

Barcelonistas

Målmässigt, ja kanske. Men aldrig spelmässigt.
Barcelona Júnior.
2014-03-05 16:52
Barca King - CP5 Legend

Samtidigt så är han snart 30 år gammal. Det blir ingen långsiktig lösning.
Barcelona grande jw
2014-03-05 16:46
Mundo Deportivo skriver att Mats Hummels är först på listan och att man även följer Basels mittbackstalang Fabian Schär.

Den största frågan nu är om man kommer köpa 2 mittbackar eller 1 då Mascheranos framtid är ganska oklar. Klubben kommer göra allt för att behålla honom men det har kommit anbud från främst Napoli som kan bli svåra att inte acceptera.
Annons: