/spanien/barcelona/forum/5977.aspx/spanien/barcelona/forum/5977.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona papillon
4/2/2014 14:53
Om det visar sig att Ter Stegen inte får värvas i år så anser jag att det är ett MÅSTE att ta in en ny målvakt nu när det är tillåtet iom Valdes skada.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona yeezus
4/2/2014 14:45
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]

Verkar positivt åtminstone

Nej men vad f*n ska man säga egentligen? Detta är ju otroligt katastrofalt för vår klubb om det stämmer. Alla som följt denna klubb vet vilka motgångar vi haft emot oss de senaste åren, Messis skatteproblematik, Neymars övergång, Rosells avgång, för att inte tala om skadorna, spelare som lämnar osv. Och nu detta. Lägg därtill att resten av fotbollsvärlden stödjer detta faktum till max och hatar vår klubb. Jag tror detta kommer avgöra hur starkt vi kan komma tillbaka som storklubb och förhoppningsvis fixar vi detta.

Visca el Barça i visca Catalunya!
Barcelona Neymar N11
4/2/2014 14:43
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
4/2/2014 14:36
Läst runt lite och.. Det ser ut som Att ifall denna banngrejen kvarstår så får Ter och alen kommer iaf: iom att det redan är klart
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
4/2/2014 14:30
@påfågeln:


För att Bartra skulle få chansen så krävdes det att Pique utgick med en skada. Kul för honom även om Pique nu blev skadad. Bartra kommer in i matchen och sköter det galant. Atletico attackerade förvisso inte så ofta men han vann det som fanns att vinna under den tiden han spelade. Nu blir det tillräckligt med speltid för honom och dessutom i stormatcher. Upp till bevis.
Barcelona Lion24
4/2/2014 14:27
Vad händer med min klubb? Oroligheter och tragedier konstant varenda år. Bara den här säsongen så har Messi varit skadad i månader, haft problem med skatter och varit uppe på rättegång. Neymar har haft problem angående hur mycket klubben betalade för honom. Våran president (som jag inte stödjer) avgick mitt i säsongen. Iniestas enorma tragedi med sitt barn som aldrig hann födas. Valdés kan inte sparka boll på hela 7 månader. Nu får vi inte köpa spelare när vi behöver det som mest. Alltså allt detta är en enorm belastning psykiskt för en fotbollsspelare i våran klubb idag, vilken titel vi än vinner så bör vi vara glada. Vi är verkligen inte i harmoni just nu.
Barcelona Migueli
4/2/2014 14:27
@Barcelonistas:
Tyvärr tror jag inte att det går med en 38 år gammal Pinto i mål. Dortmund hade ju Weidenfeller i mål som är ju en världsklassmålvakt. Såg du inte vilka problem Pinto hade igår när man passade bollen till honom. Tänk dig vad som skulle hända om Bayern pressade där istället för Atletico. Hade David VIlla inte missat grovt igår när Pinto passade honom så hade vi förlorat med 1-2.
Barcelona påfågeln
4/2/2014 14:25
Ska man se positivt på det så är det skönt att Bartra äntligen kommer få en ärlig chans. Står det här kvar så kommer vi till våren -15 har en Bartra som är en av världens bästa mittbackar och en given startspelare. Mascherano, Pique och Bartra räcker nästan om de är skadefria. Bagnack kanske kan få chansen nu då? Adriano och Busquets kan täcka på mittbacken om det behövs, inte optimalt men det funkar.

Anfallet och mittfältet klarar sig fint, hem med Deulofeu och Rafinha bara. Får bara hoppas att Valdes och Pinto förlänger. Masip har gjort det bra i år, redo för att få chansen? Det finns ju faktiskt många bra målvakter på uppgång i klubben just nu, så på längre sikt så kan detta ge en ny Valdes. Om nu inte Ter Stegen-affären redan är klar som det ryktas om.

Ser inte så mycket negativt med att Haliovic får spela kvar/på lån och ansluta 2015 istället, och därigenom slippa Eusebio. Kanske i Celta?

Bara inte ledningen får för sig att sälja iväg någon viktig rollspelare så klaras nog detta av.
Barcelona Migueli
4/2/2014 14:18
@Thierry Henry:


Jo det är ledningens fel att detta har hänt. Det är ofattbart klantigt av den juridiska staben att inte ha koll på reglerna om det visar sig att det är sant. Det här misstaget kan kosta oss dyrt.
Barcelona Barcelonistas
4/2/2014 14:17
Bayern kan vi slå i en final Dortmund var nära att vinna mot dom föra året. Ligan har vi allt i egna händer, Vi är i Cupfinal och har bra chanser att nå semifinal i Cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
4/2/2014 14:15
@Barcelonistas:


VI kommer aldrig vinna en trippel med Pinto i mål. Vi hade nog inte vunnit med Valdes i mål heller. Jag har svårt att se någon ska rubba Bayern i slutändan även om United kryssade mot dem igår. Men vi har en realistisk chans på både ligan och cupen vilket är grymt !
Barcelona Z_Z
4/2/2014 14:11
Om man ska tro Sport så fick Barcelona redan 2013 en varning för att ha värvat spelare till La Masia, och 6 av dessa är nu inte längre officiellt registrerade och får därför inte spela annat än träningsmatcher med respektive ungdomslag.
Barcelona Júnior.
4/2/2014 14:11
DM1982

Jag hoppas och tror att du har rätt. Det är dock ovissheten under de kommande veckorna/månaderna som kommer bli jobbigast.
Barcelona koeman92
4/2/2014 14:10
@DM1982:


Hur kan du va så säker??
Barcelona DM1982
4/2/2014 14:06
Det kommer i slutändan handla om böter för Barcelona och någon skarp varning. Var inte oroliga, det här blåser snart över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
4/2/2014 14:02
"Det ska dock understrykas att Fifa har gett Barcelona 90 dagar att överklaga domen och förklara sig själva. Enligt AS säger sig Barcelona ta lugnt på uppgifterna och att de kan förklara sig"


Jag tror inte vi kommer få nått transferförbud i slutändan. Det är en häxjakt precis som i Neymar fallet. Institutioner världen övdr försöker fälla oss till varje pris. Tror dock vår ledning har koll och motbevisar även detta påståendet. Om inte så får vi stå starka bakom klubben. Det är ej ledningens fel att institutioner överallt lyfter på varenda sten för att försöka hitta smuts att använda för att fälla oss. Dom kan inte göra det sportsligt. Dom kan inte göra det genom smutskastning i medier och dom kommer inte göra det i en domstol med påhittade anklagelser. Vi är på tronen för att stanna. Transferförbud eller ej
Barcelona Z_Z
4/2/2014 14:02
Deulofeu:

Halilovic ska inte vara något problem oavsett då det köpet redan är registrerat och klart om jag inte misstagit mig. Däremot är jag inte säker på om Ter Stegens transfer verkligen är registrerad och om inte så kan det hända att vi står där utan målvakt om Fifa håller fast vid den här domen.
Barcelona Deulofeu
4/2/2014 13:59
Undrar hur det blir med Halilovic då : (

Tur att vi har Eusebio som sköter om våra guldkorn!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
4/2/2014 13:59
När får vi reda på om domen avslås ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/2/2014 13:59
Neymar incidenten, Messi incidenten där det var strul, och nu det här? Va i helvete är det som händer? Detta kommer upp i ett viktigt skedde av säsongen där vi har bra chanser på en trippel..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legendinho
4/2/2014 13:58
One life, one love, one club, FC Barcelona till i die!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
4/2/2014 13:52
Lycka till att förhandla med mittbackar i vår då, oavsett om detta går igenom eller ej. Helvete
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
4/2/2014 13:50
Om den här domen kvarstår så kräver jag att ALLA andra klubbar som agerat på ett liknande sätt straffas på samma vis.

Inga undantag!
Barcelona messileo
4/2/2014 13:48
Frågan är, hur kan man klanta sig så fruktansvärt mycket?
Barcelona socccerfan1
4/2/2014 13:43
Är vi skyldiga så ska detta vara startskottet till att regler följs.. Vi får klara oss med det vi har och skämmas över att man är klantig. Sen att lag som köper för olje pengar(psg,Chelsea, city) fortsätter med detta utan att något händer men man går efter Barcelona som hjälper unga spelare till bättre liv genom att ta de till Spanien .. Det är helt otroligt om något.. Men iaf.. Fel är fel, om någon annan gör fel så tillåts inte man själv att göra det.. Det gör inte Barcas fel till rätt, inte det jag menar.. Men man som FIFA , Uefa .. Då får man agera korrekt o straffa alla som bryter mot regler. Visca!!! Tror ändå att vi klarar oss bra utan att värva :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
4/2/2014 13:41
Straffet gäller denna sommaren och under januari-fönstret, fram till sommaren 2015, så nej, vi kan inte köpa några spelare denna sommaren om det stämmer.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
4/2/2014 13:40
Får vi ett straff så bör vi ta emot det och fortsätta våra liv.. Om en klubb inte kan följa reglerna så ska man vara beredd på straffet, men kan ändå tycka att det är oimligt att straffa en klubb och inte flera klubbar samtidigt. Förstår inte vitsen med att bara straffa Barcelona. Som att vi är den enda klubben som har gjort det här.

Om FIFA fäller oss på punkten: 'Föräldrarna flyttar till landet av anledning som inte har med fotboll att göra' så finns det nog flera klubbar som borde straffas under punkten. Alla klubbar erbjuder jobb och boende åt föräldrar.
Barcelona LeoMessi
4/2/2014 13:37
Någon skrev att det var under januari och sommaren 2015, dvs att vi kan värva under denna sommaren. Och om det stämmer så kan vi värva det vi behöver nu under sommaren och sen kan vi klara oss en sommar utan värvningar. I värsta fall kommer halilovic och ter stegen, sen har vi Deulofeu och rafinha. Det ser jävligt illa ut men jag tror det upphävs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
4/2/2014 13:35
Det finns alltså 3 sätt att värva en spelare under 18 från ett annat land:

1. Spelarens föräldrar har flyttat till landet av anledning som inte har med fotboll att göra.

2. Om det är inom EU kan man värva spelare mellan 16-18 fritt.

3. Om spelarens hem är 50km från landets gräns.


Det handlar därför säkerligen om Barcas afrikaner och Lee från Sydkorea, spelarna som har anlänt mellan 2009-2013

Dongou och Bagnack anlände 2008 och bör inte beröras av detta. Finns säkert ett par fler som kom innan 2009.
Barcelona Thierry Henry
4/2/2014 13:34
Ingen panik om det nu skulle stämma med transfer förbudet. Valdes och Puyol som fortfarande älskar vår klubb lär nu övertygas att stanna 1 säsong till om så vore fallet att vi inte får värva. Visst det är en smäll att vi inte kan ta in en ny mb men ingen kan ersätta Valdes i mål. Så på målvaktsfronten kommer vi vara starkare iom detta straffet. Sen får vi väll hämta hem Delafeu och Rafinha, hoppas att Batra och Montoya växer ännu mer inför nästa säsong och köra hårt på det vi har till nästa sommar. Inget har förändrats. Vi har fortfarande en trupp i världsklass. Nu får vi spara pengarna till nästa sommar och värva som aldrig förr då istället.
Annons: