/spanien/barcelona/forum/5939.aspx/spanien/barcelona/forum/5939.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2014-05-04 18:59
Haha om Real förlorar en match så har vi helt plötsligt allt i våra egna händer, Sjuk avslutning!
Barcelona Gabriel
2014-05-04 18:58
Vi ska göra 5 självmål också om det så krävs. Ta på oss 3 utvisningar, spela med alla bänkspelare, whatever it fucking takes. Tror ni Real inte hade gjort samma? Dem hade varit de första laget som la sig i en liknande sits!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-05-04 18:58
Ni som säger att vi ska gå för vinst mot Atletico, snäll kan ni bespara oss era sjuka jävla tankar en dag som denna? En säsong som denna? Stick till puertan o fira istället. Förväntar mig att spelarna går ut i Media inom 2 timmar o förklarar hur viktig en läggmatch mot Atletico i sista matchen är för FC Barcelonas varumärke. Det finns inte att spela guldet till Real Madrid, det finns inte. Kommer inget uttalande så måste spelarna hotas till livet, finns inte en chans att Messi går all in, även om det var hans plan från början, om hans familj hotas till livet. Det är så jävla tragiskt att man ska behöva gå så långt när vi pratar om spelare i Barcelona. Dem ska veta att en läggmatch är given, man ska veta att det är lika viktigt att Real Madrid INTE vinner titlar som det är att Barcelona vinner titlar om man spelar i denna förening. Spelar vi med Xavi, Iniesta, Messi osv i sista matchen så har dem chansen att för alltid förstöra allt dem gjort för FC Barcelona. Dem kommer vara svin för evigt som aldrig ska få sätta sin fot i samband med Barcelona. En läggmatch gör dem till ännu större legendarer, fantastiska individer som man ska se o lära av.
Barcelona Sir Alexis
2014-05-04 18:56
Är ni seriösa att vi inte ska lägga oss för att stoppa real till att vinna titeln? Dummaste jag hört... spelar ingen roll om det inte är sportsligt, vi kan VÄRKLIGEN inte ge real madrid ligatiteln, jag skulle gå i Ide då
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:55
Himne del Barcelona Har inte RM tappat poäng inför sista omgången (vi är tre efter va, och måste upp på samma poäng som de tack vare inbördes) kan du vara säker som amen i kyrkan på att los Pericos aldrig rubbar Madrid på Bernabeu när en ligatitel står på spel. Nej, jag har nog aldrig varit med om ett liknade scenario. Varför i helvete tappade vi 2p igår? Det hade räckt med att RM tappar poäng nu, oavgjort tex, medan nu behöver vi en förlust för att nå ikapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-04 18:54
Spelar vi guldet till marängerna genom att slå Atletico smäller jag av. Det är inte sportsligt men vi ska inte under några omständigheter hjälpa Real Madrid att vinna en trippel... Givetvis gäller "läggscenariot" bara under förutsättningen att vi inte kan vinna ligan själva.
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 18:53
@Barca Barca:


Men nu är det så att i Barca spelar det vinnare, inte förlorare som här inne på forumet som vill lägga sig fast man själv har chans på titeln BARA för att Real Madrid inte skall vinna, jag avskyr det tänkandet, mindervärdeskomplex så det osar om det, sådant som skadar Barca mer än en titel till Real.
Barcelona AndreD
2014-05-04 18:52
@Hashomi:

Dafuq did I just read
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 18:51
Jag tror också Barca kommer avsluta starkt i sista matchen. Hur ofta förlorar Barca på Camp Nou? Inte ofta det händer. Ni som tror att våra spelare tänker som oss fans inbillar er bara. Spelarna kommer att gå för vinst som man ALLTID gjort, Barca har aldrig lagt sig och kommer aldrig att göra det, det är under vår klubb och vad vi står för, att hålla på med sådant patetiskt beteende. Vinner Real ligan så har de väl förtjänat den, tror starkt på att Barca får minst ett kryss i sista matchen.

Tänk också på att Schuster kanske hjälper Real redan i nästa omgång och då har vi ingenting i våra egna händer.
Barcelona NoGo™
2014-05-04 18:51
@Rambla~

Ja de verkar inte bättre..

Reports are Florentino Peréz promised the Levante team €2m if they won Atleti. You now see where the motivation came from..
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 18:50
Spelar ingen roll Atletcico lär slå Malga hemma samt att dom även lär slå oss. Poängtapet idag var väntat för Atleticos del.
Barcelona burrow
2014-05-04 18:49
Ja ja, pessimister tror ju självklart att Real vinner ligan, optimister tror vi vinner. Kan vi släppa denna diskussion nu?

Vad var det som egentligen hände vid slutsignalen? Kastade publiken in något?
Barcelona Barca Barca
2014-05-04 18:46
@Hashomi:


Menar du på fullaste allvar nu att vi hade mått bra om vi ger Real Madrid chansen att vinna trippeln genom att avsluta "snyggt" hemma mot atl Madrid ? Hur mycket snyggare kan säsongen bli om vi slår alt Madrid på hemmaplan och öppnar upp för en trippel titel för real ? Tror du vi Barca fans världen över ser oss stolta att vi gjort en sånn fasansfull värdelös, total floppad, sämsta säsongen på länge men vi slår alt Madrid i sista omgången och avslutar allt snyggt och ger våran största rival chansen till trippel ? Du har inte glömt att 2007 så la sig atl Madrid på sin egen hemmaplan för att hjälpa oss vinna ligan(länktips), i fotbollen så finns det djupare saker än o avsluta en säsong snyggt. Jag talar för mig och för 99 procent av Barca fansen att det INTE hade räddat säsongen någonstans om vi slår atl Madrid sista omgången för att avsluta snyggt.
Barcelona Ali G
2014-05-04 18:45
Skulle vilja se sergi Roberto, song, affelay , tello , puyol från start mot Atletico
Barcelona jawwa
2014-05-04 18:44
Med reals flyt så vinner dem garanterat resterande matcher, samtidigt har jag känslan av att barca kommer göra en sjukt bra match i sista omgången och ge real guldet...... sanna mina ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2014-05-04 18:44
Rambla~

Alltså hela situationen är så sinnessjuk att man inte vet om man ska skratta eller gråta åt eländet. Hur fan spelar man en fotbollsmatch, som man kanske vill vinna baserat på hur det går i Real Madrids match? Har detta scenario någonsin inträffat i någon liga i något sammanhang tidigare?

Jag tror ju att Barcelona är alldeles för stolta och professionella för att lägga sig i en fotbollsmatch, men om Atlético leder med kvarten kvar lär det ju inte bli någon hundraprocentig anstormning om scenariot skulle infinna sig.

Och för oss som ska titta på. Ska vi sitta och hålla på Atlético när de möter Barcelona om titelchans fortfartande finns? Jag blir bara mer förvirrad ju mer jag tänker på det.
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:44
Hashomi Ta poäng? Tycker du deras inställning de senaste matcherna tyder på det? Jag tror Atlético slår oss av egen kraft på ren vilja. Barca kommer knappast vara taggade om inte Madrid också tappat poäng innan sista omgången.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-05-04 18:41
@jawwa:

Förra säsongen kryssade de mot Espanyol i båda matcherna och Espanyol borde vunnit en av dem då ett mål som de gjorde felaktigt dömdes bort för offside. De förlorade också mot Getafe borta :)
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:41
jawwa Hur då? Kan du räkna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-04 18:41
Många tror på fullaste allvar att vi kommer ta poäng mot Atletico hemma? Om vi så kämpar ihjäl oss så kommer vi torska på hemmaplan ändå, och tror inte Messi och grabbarna är så sugna på att kämpa sista matchen och ge Real ligatiteln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:40
NoGo™ De berömda väskorna har nog hittat ner till staden Valencia, från en viss byggnadsherre som också råkar styra en viss fotbollsklubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-05-04 18:40
Real kmr vinna ligan de e helt sjukt....
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 18:38
Tror ni verkligen Barcelona och spelarna kommer förlora med vilje i sista matchen för säsongen, hemma på Camp Nou? Speciellt när allt gått dåligt hela säsongen och fansen är rasande. Barca kommer minst ta ett kryss mot Atletico, ingen vill avsluta säsongen med en förlust samtidigt som vi stoltserar som Mes Que Un Club, hur ska vi då hålla på och lägga oss i matcher, det framstår bara som negativt för klubben.

Jag tror faktiskt vi kommer ta poäng från Atletico och det räcker då för Real att vinna sina resterande matcher för att vinna ligan med 2 poäng.
Barcelona NoGo™
2014-05-04 18:37
Asså Levante har inget att spela för men krigar som om deras liv hängde på de.., Hmm
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:35
Ursäkta, men på vilket sätt tar sagan slut? De är forfarande favoriter till att vinna ligan. Vinner RM sin två matcher de inte spelat kommer de upp i samma poäng som Atlético. Det räcker ju knappast då de förlorar på inbördes möten. Vi kan hamna i den delikata situationen att de båda madridlagen står på 91p inför sista omgången och Barca på 88p. Vilket betyder att går vi för vinst för att försöka vinna ligan, så ger vi titeln till R Madrid istället. Kul sista omgång. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona burrow
2014-05-04 18:34
Mardröm om Atletico tappar även nästa vecka mot Malaga, och Real vinner ikväll. Då är vi screwed. :P
Neymar11
2014-05-04 18:34
Men vadå lägga oss Messi har skadat sig, Iniesta har känningar, Alexis/pedro hittade inte till camp nou, Xavi lägger upp taktiken för nästa säsong och kan inte medverka sista matchen Vi blir tvungna att ställa upp med juniorer Tyvärr så är våra juniorer bättre än a-laget och vinner matchen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-05-04 18:34
Hahaha vilken drama helt sjukt. Vi borde ställa upp med B laget sista omgången punkt slut!! Ska vi vara anledningen till att fullborda Madrids trippel? Skulle verkligen inte må bra av det.
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-04 18:33
Pinsamt hur vi kunde göra 2-2 igår. Har lust att slå sönder något !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-05-04 18:33
Real har +12 varje säsong. Getafa o espanyol
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: