/spanien/barcelona/forum/5921.aspx/spanien/barcelona/forum/5921.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCBlaugrana
2014-03-17 17:34
Någon härifrån som ska dit? Så man vet att det finns vettigt folk där också haha och inte massa medgångsgubbar endast? Hade varit fantastiskt om vi kunde knäppa Real på näsan nu när de inte har torskat på många matcher och de har det där klassiska Realsyndromet. Lite för mycket självförtroende och högmod så det skriker om det. Är riktigt taggad till söndag.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-03-17 17:25
Ronaldinho the original

Finns det engelsmän som gillar teknisk fotboll? Trodde dom höll på Stoke allihop ;)
Ronaldinho the original
2014-03-17 16:57
Lite OT Men finns det någon härinne som vet en engelsk Barca forum? Menar en engelsk version av svenskafans les rambles. Tycker att det skulle vara intressant att läsa vad barca supportrarna i England tycker om denna säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-17 16:44
Kaktus Folk vill att vi ska lägga oss när vi inte har en chans på ligan. Inte när vi har chans Och man behöver inte lägga sig, räcker med att spela med b-laget och skicka iväg spelarna på en veckas semester som dom har förtjänat efter cl vinsten haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-03-17 16:01
@Kaktus:


Du tror på allvar att Espanyol kommer gå för seger och kämpa ihjäl sig på Santiago när deras rival Barcelona har chans att vinna ligan om dom lyckas få mig sig poäng hem ? Kom igen...
Real Madrid Kaktus
2014-03-17 15:53
Barca Barca

Så vår mäktiga klubb skall lägga sig när man har en verklig chans att ta hem titeln, allt för att inte låta Real Madrid vinna? Sen när blev vi någon patetisk lillebror som ger upp titlar för att hindra Real från att vinna?

Så länge vi matematiskt kan vinna skall vi ALLTID gå för seger, snacka om att vi kommer för evigt bära en dumstrut om Real råkar kryssa i ditt scenario och vi förlorar med vilje.
Barcelona Barca Barca
2014-03-17 15:45
Nu när vi ändå är inne på snacket om sista omgången. Låt oss leka lite med tanken nu att, tabellen ser ut såhär:

Atl Madrid 100 poäng
Real Madrid 100 Poäng
Barca 99 poäng

Real Madrid har Espanyol på hemmaplan i sista omgången och jag tror inte vare sig Espanyol vill eller inte vill vinna matchen, att dom kommer vinna den. Så jag räknar att Real Madrid vinner sista matchen. Då är det matematisk omöjligt för Barca att vinna ligan. Men "låter" man Atl Madrid vinna i sista omgången mot oss på Camp Nou så hamnar både Real och Atl Madrid på samma poäng och det gör att Atl Madrid vinner ligan tack vare bättre innebörders möten. Barca kan inte förlita sig på att våran mini rival Espanyol ska gå och ta poäng borta mot real ? Espanyol kan varken göra det eller vill ens göra det.
Real Madrid Kaktus
2014-03-17 15:40
Det blir i princip två finaler vi möter Madrid i. Den ena är ligafinalen och den andra blir en cupfinal. Jag hoppas vi kan ta revansch för dom två tidigare förlusterna i samma matcher. Förlusten på Camp Nou med 1-2 och cupförlusten. Jag tror att vi kan klara det så länge man inte underskattar Real och tror att det blir enkelt.

Ska bli riktigt spännande, skall jag vara ärlig så förstår jag inte hur alla är så pass lugna och segervissa, själv är jag otroligt nervös, mer nervös än jag varit inför tidigare El Clasicon.
Barcelona Messidinho_10
2014-03-17 15:20
Grabbar har ni sett vilka sköna bilder Messi har börjat lägga upp på instagram :)
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-17 15:14
Nr.9 Haha tror nog dom jobbar på att stifta den regeln nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr.9
2014-03-17 14:59
Neymar11

"Konsekvenserna kan vara stora ifall man lägger sig, men finns ingen regel som säger att man ska spela med det bästa laget"

Om avgörandet står sig mellan de 2 Madridklubbarna så finns det ALLTID en regel att Barca måste ställa upp med bästa laget, hur ska Real annars vinna ligan? Dom har fått all hjälp, förbundet får inte sabba detta i sista omgången...

Hahaha, if u know what I mean ;)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-03-17 14:54
Lite av problemet anser jag vara att Tata inte började om på ruta 1. Alla tränare som försöker följa Peps fotspår kommer att misslyckas. Man kan inte få tillbaka det laget, så bäst att glömma det och gå vidare. Alla vi hämtar kan inte förlita sig på att Peps sätt ska ge dem titlar. Han kanske ska få ett år till, men då får han och ledningen se till att vi förnyar, både spelartruppen och taktiken. Pep var unik för att han ständigt ändrade och finslipade, det gör han även i Bayern. Han försökte utveckla och uppdatera laget och taktiken konstant. Varken han eller truppen tröttnade.

Att det vore så negativt att börja om på ruta 1, det tror inte jag. Ledningen valde en tränare de visste skulle göra så lite ändringar som möjligt. Eftersom ledningen har gjort det mesta fel, så utgår jag ifrån att de valde fel även när det gäller Tata. Han är säkert en bra tränare, kunnig och intelligent, men inte det Barca behövde.
Barcelona DM1982
2014-03-17 14:46
MehoKodroooo (Barcelona) Var det verkligen Camp Nou och inte Miniestadi? Har för mig att Andorra brukar spela landskamper där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-03-17 14:45
Gabriel

Det ligger något i det du säger. Anledningen till att jag frågade var inte pga att jag ifrågasatte din åsikt utan endast var nyfiken då jag själv var kluven i frågan.

Vi får dock hoppas på att vi inte ställs inför ett sådant dilemma och minskar poängskillnaden redan nu på söndag.
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-17 14:34
Grabben jag vet mycket väl vad som sker i England. Det jag försöker få fram är att om tränaren inte är moyes men är duktig och visat vad han går för som Tata ge honom verktygen och förtroendet. Jag tror på Tata och jag önskar att han kunde bli mer uppskattad av katalanerna. Om Tata slutar kommer en ny tränare som får börja om igen på ruta ett.

Tito enligt mig va ingen tränare för Barca men han hade säkert fått fortsätta i till 2016 oavsett resultat.

@FCBlaugrana:

Barcelona Barieta
2014-03-17 14:26
Lite oroväckande att Tata inte dök upp på ett möte som ska ha skett förra veckan där nästa säsong diskuterades
Barcelona Gabriel
2014-03-17 14:25
Neymar11 Självklart kan man "lägga" sig på ett smart sätt. Som du säger, spela med B-laget och knappast ge 100 procent i den matchen. Då förlorar vi med största sannolikhet. Men bara för att alla ska förstå vart mitt hjärta ligger i det här scenariot - om det skulle krävas att man la sig och gjorde flera självmål så vill jag att man gör det (men det kommer inte behövas gå så långt). De räcker säkert med en -B-lagsuppställning. Men det är långt kvar. En vinst nu mot Madrid och vi är led i racet igen! Jag har inte gett upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-17 14:22
Júnior Att vi lägger oss utan tvekan. Tror du jag hellre ser oss hamna på en andra plats i tabellen och hjälper äckliga smuts Madrid att vinna ligan än att vi ger den till Atletico och hamnar på en 3:e plats. Skiter fullständigt i om vi får kvala till CL. Kan vi undvika ett scenario där Real Madrid tar hem ligan så ska vi ta till alla möjliga medel för att se till att det blir så. Om det så ens krävs 5 självmål i sista matchen så ska vi göra det. Ett självklart svar, helt jävla givet!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-17 14:20
Júnior. 2:a eller 3:a kvittar då bägge är direktplatser till cl Men vi ska inte lägga oss, utan bara spelet med b-laget(juniorer) Konsekvenserna kan vara stora ifall man lägger sig, men finns ingen regel som säger att man ska spela med det bästa laget Ypperligt tillfälle att använda vm som ursäkt för att inte starta med stjärnorna, ifall situationen blir att vi kan förstöra för real
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
2014-03-17 14:14
Ingen som sökt biljetter till CdR-finalen? Sugen som fan men hittar inga bra (billiga) flyg. typiskt att det är under påsken :(
Barcelona Júnior.
2014-03-17 14:08
Gabriel Hur skulle du se på det om poängskillnaden i tabllen var densamma som den är idag, där en förlust mot Atletico i den sista matchen skulle innebära en tredje plats medan en vinst resulterar med att vi går om Atletico de Madrid i tabellen?
Barcelona FCBlaugrana
2014-03-17 13:47
Barca King - CP5 Legend (Barcelona) Vänta nu, kontinuitet i England? Var det ett skämt eller? Om vi räknar bort Wenger. Hur många av coacherna har coachat sitt nuvarande lag i fler än två säsonger?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2014-03-17 13:41
MehoKodroooo:

Låter ju inte alltför ologiskt. I fall där en klubbs arena inte håller tillräckligt hög klass eller kan ta tillräckligt mycket publik flyttas ju ibland matcher. Andorras närhet till Barcelona gör därför Camp Nou till en bra plats.

Att inte Spanien spelar där är ju för att spanska landslaget självklart inte kan spela i Katalonien även om hälften av dess startelva kommer från den regionen.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-03-17 13:37
Highlights med Ray
Barcelona Canaletes
2014-03-17 13:37
Spanien spelar inte på Camp Nou av politiska skäl och det. Ni vet. Katalaner vill vara självständiga och det.

Andorra ligger ju väldigt nära Barcelona det är därför. Men det mest logiska vore att den spelas på Cornella, Espanyols hemmaplan.
Barcelona MehoKodroooo
2014-03-17 13:24
Tjenare.

Jag har en fråga angående Nou Camp.
Det är så att Bosnien fick Andorra i sin EM-kvalgrupp och det har kommit ut på internat att ifall det blir över 5000 biljetter sålda till den matchen, så kommer den att spelas just på Nou Camp.
Men detta låter helt konstigt, tycker jag.
Inte ens Spaniens landslag spelar på Nou Camp, varför skulle Andorras landslag göra det?
Vet ni något ifall det stämmer? Eller ifall de har något samarbete med Nou Camp, Espanyols arena eller något liknande?

Tacksam för svar!
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-17 12:38
Jag förstår mig inte på den här häxjakten på Tata efter en fullgod säsong så här långt. Vad vill dessa katalaner?

En sak jag gillar med engelska klubbar är att de satsar på kontinuitet och det borde vi också göra än att byta tränare varje år eller vartannat år.

In Tata we trust.


Visca Barca!!!!
Barcelona Canaletes
2014-03-17 12:26
Varför är min IP-adress spärrad? Måste skriva med 3G nu.

¿Por qué? ¡No entiendo por qué!
Neymar11
2014-03-17 11:37
Vi behöver inte lägga oss, utan vi spelar med b-laget. Spelarna måste vila inför vm, vill inte riskera skador
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-17 11:31
Skulle det komma den punkten att vi själva inte längre har någon chans på ligan men kan hjälpa Atletico att vinna den före Real Madrid så ser jag det som en självklarhet att vi lägger oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: