/spanien/barcelona/forum/5908.aspx/spanien/barcelona/forum/5908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-03-18 19:09
Haha vänsterbacken. Är det vad som kallas för att vara på efterkälken?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 19:07
Traore 2-1 yes
Barcelona LeoMessi
2014-03-18 19:07
Deulofeu (Barcelona) Vilka är mittbackarna som fattas? Äntligen ett mål av traore:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2014-03-18 19:07
Traore vilken jävla monster.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-18 19:04
Delofeu - hahahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
2014-03-18 19:03
Gabriel; konflikten mellan Cruyff och Rosell sägs enligt ett flertal källor ha sitt ursprung i Rijkaard (R mot C) och bortskeppandet av dåvarande holländare (C mot R). Laporta var inte alls ensamt ansvarig för värvningen av Eto´o eftersom den utfördes av Javier Faus. Men det var väldigt bra att Laporta stod på sig så att värvningen verkligen blev av, synd bara att han också såg till att byta bort honom. Sandro Rosell var ansvarig och utförde själv värvningarna av Ronaldinho, Marques, Edmilson och Deco. Txiki var minst lika hårt kritiserad då som vad Zubi är idag. Txiki var mest känd för att göra upp långa listor med spelares för- och nackdelar och när det sedan närmade sig förhandling skickade man någon annan såsom ex Rosell, Soriano eller Ingla.
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:58
Nieto gjorde en del inledningsvis på säsongen men hade han spelat bollen mer hade vi inte legat där vi gör i tabellen nu.

wengers sitter nog hemma med handlotion och papper...
Barcelona LeoMessi
2014-03-18 18:57
Rambla~ (Barcelona) I den åldern är fysiken viktigare än när man blir äldre och man kommer längre med det. Förhoppningsvis så släpper dom inte in några skitmål i andra och kontrollerar matchen bättre än dom har gjort i första. Kan inte fatta hur Adama lyckades skjuta över när han kom till det där superlägen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:56
Rambla tror faktiskt de får spela även Dongou som vann skytteligan förra året!

Innermittfältet håller inte Huertas gillar jag inte! Vu har ju Kaptoum på bänken in med honom direkt!

Även Ebwelle vill jag se så det blir balans och inte bara anfall från höger med Traore!

Vi saknar även en av våra bästa mittbackar i denna matchen men vi blir ju nästan överkörda trist!
Barcelona Rambla~
2014-03-18 18:54
Var gömmer Wenger sig på läktaren? Maskerad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-03-18 18:51
Synd att Barcas bästa spelare förutom Adama finns i Barca B. Samper, Grimaldo och Sandro hade höjt det här laget. Speciellt Samper hade dominerat mittfältet. De som spelar nu är alldeles för tunna. De ser ju typ 2 år yngre ut fysiskt jämfört med Arsenals stora fysiska spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-03-18 18:45
Ajajaj, kvitterat.

LeoMessi

Ja, Nieto är lite av en Deulofeu fast i en betydligt sämre version.
Gillar att gå på egna genombrott och har väl i sanningens namn också lyckats ett par gånger.
Men han kommer aldrig bli något speciellt. Är 23 år och har svårt att de att hans kontrakt förnyas nästa sommar. Skulle inte bli förvånad om han lånas ut redan till nästa säsong.
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:42
Nieto skulle kunna litra i la liga om han bara hade lite mer blick jag har fått nog av honom för länge sedan.

Fan 1-1 Gnabry supertalangen!
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:41
Godswill är ju skön vilken fysik som han använder på rätt sätt.

Barca B måste ju ta poäng och Eusebio tror ju att äldre är bättre samma med Samper bänkad han med på sistone skandal!

Om vi hänger kvar i år kommer vårt b-lag nästa år vara så kul att följa med alla talanger och Halilovic att det nästan blir roligare än a-laget!

Om bara Eusebio får ett annat jobb...
Barcelona LeoMessi
2014-03-18 18:39
the cameroonians (Barcelona) Nieto, är det han som är så jävla självisk och alltid ska göra en dribbling för mycket? Munir känns väldigt lovande, en hal jävel det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-03-18 18:37
Goodswill - den nya Abidal?

Munir har hamnat i ett rätt konstigt läge i akademin för tillfället.

Han har fått vara med i B-lagstruppen på slutet men knappt fått någon speltid då Eusebio hellre satsar på de mer erfarna spelarna i nuläget. Samma sak för Adama.

Båda är dock för bra för att spela i Juvenil A, och har nu alltså hamnat lite i ingenmansland. Båda är i mina ägon dock bättre än Dani Nieto som återigen verkar vara Eusebios val på kanterna tillsammans med Denis Suarez.
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:33
En äkta "Villa" stressning

Visst är han bra nog att lira på vänsterkanten i B-laget?
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:32
Vår skyttekung kliver fram Munir 1-0!
Barcelona Júnior.
2014-03-18 18:31
Haha Munir!
Barcelona the cameroonians
2014-03-18 18:31
GOL de Munir el Haddadi!
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:28
Lika mycket straff som Arsenals missar ju bollen helt!
Barcelona Júnior.
2014-03-18 18:26
Ska ju vara straff där!
Barcelona Gabriel
2014-03-18 18:20
Att Rosell ensam ska ha varit den ansvariga gällande de generationsskifte som skedde efter Rijkaards första säsong 03-04 stämmer inte. Det var pågående diskussioner kring vilka spelare som skulle få lov att vara kvar under hela den säsongen och Laporta och framför allt Txiki hade minst lika mycket ansvar kring dessa besluten. Det var en gemensam överenskommelse mellan alla så som jag minns det, inte att Laporta ville si och Rosell så. Så även om Cruyff ville en sak så lyssnade faktiskt inte alltid Laporta på honom. Han var inspirerad av Cruyffs sätt att tänka fotboll och hans sätt att anamma det som FC Barcelona står för, han lyssnade ofta på Cruyffs råd men hans ord var inte lag i Laportas värld så som många verkar ha fått för sig. Laporta är ensamt ansvarig för köpet av Eto'o, man får inte glömma vilken otroligt komplex affär det var då Eto'o ägdes 50 procent av Real Madrid. Det enklare valet hade varit att satsa på Luis Fabiano som Saviolas ersättare som Rosell redan hade gjort klart med. Laporta var smart att omge sig bland människor som är insatta i det sportsliga. Duon Cruyff och Txiki gav massa framgångar, även om Txiki var den enda som faktiskt jobbade inom klubben. Txiki stod för en jävla massa bra värvningar till klubben. Jag kan faktiskt inte minnas en endaste gång som han misslyckades med en värvning som klubben ville göra, undantaget är Cesc. Edmilson, Marquez, Guily, Eto'o, Belletti, Gio, Henke och Sylvinho under hans första "era". Alves, Piqué, Yaya Touré, Abidal, Keita, Henry, Zlatan och Villa under hans andra. Sen lyckades han även med värvningar som Zambrotta som inte riktigt lyckades hos oss men som vid den tidpunkten sågs som världens bästa ytterback. Det är inte konstigt att Laporta ofta sagt att hand bästa beslut som president var att anställa Txiki som sportchef.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:20
Straffmiss Arsenal i stolpen av Olsson Arsenals svenska kapten!
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 18:16
Arsenal har inlett klart bäst men det är ju rätt vanligt när det gäller Barca...vänder nog snart!
Barcelona the cameroonians
2014-03-18 17:58
Stream till Barca - Arsenal.

Observera att det bara är fråga om ett enda möte om semifinalplatsen, inte dubbelmöte som i CL.
Barcelona Deulofeu
2014-03-18 17:58
Cameroonians gött att läsa att du är på G med youth league!

Såg just Xavi på läktaren! Blivande coach måste ha koll ; )

Kul att Traore startar vi får se om det blir han eller Gnabry storstjärnan i Arsenal som drar längsta strået!

Kan bli Munir också!
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-03-18 17:44
Jag hoppas Neymar får chansen mot Real. Han har visat sig vara väldigt viktig i stormatcher, mot Real var han tungan på vågen och mot City senast stod han för en mycket fin insats, dock efter en tveksam inledning som högerytter. Alexis och Pedro har båda gjort det bra men med Neymar, Messi och Iniesta i anfallet får vi ytterst flexibla spelare som med sitt rörelsemönster kommer att skapa extrem oreda i Realförsvaret. Tre kvicka spelare med stora styrkor i en mot en-spelet. Dessutom så lär vi inte spela med ett högt presspel även om jag gärna skulle vilja det och då blir Alexis och Pedro inte lika viktiga, utan det viktiga blir istället att de som startar är så duktiga i en mot en och kombinationsspelet som möjligt.

Denna formation skulle även öppna för Cesc på innermittfältet vilket jag tror han skulle passa utmärkt som i den här matchen, speciellt ur en defensiv synpunkt där han gör ett bättre jobb än Don Andrés. Ancelotti har hittat sin mittfältskonstellation som funkar väldigt bra men om vi spelar smart tror jag vi kan visa gubben att det inte funkar med ett såpass offensivt mittfält i El Clásico. Xabi Alonso ska pressas högt och Modric ska det minskas ytor för. Cesc är löpvillig både offensivt och defensivt och med rätt direktiv tror jag han kan bli extremt nyttig i den här matchen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-18 17:42
Valdes - jag är med dig nu, givetvis kan det ha varit andra namn som varit delaktiga också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
2014-03-18 17:35
Barcelonistas; jag tror att Cruyff var en bland flera rådgivare till Laporta och det är därför svårt att med säkerhet veta hur stort inflytande han haft. Bra att du försöker nyansera diskussionen för jag tycker inte att det är konstigt att Rosell önskade sparka Rijkaard efter den fruktansvärda hösten 2003 då Rijkaard tog mängder av felbeslut. Men jag är glad för att Cruyff kunde övertyga Laporta om att Rijkaard skull vara kvar och jag är likaså glad för att Rosell rensade ut klubben på omotiverade spelare och ersatte dem med bland annat Ronaldinho, Deco och Marques. Jag förstår att Cruyff uppskattade Aimar men hade man valt att satsa på honom istället för Ronaldinho hade den kris laget då upplevde förstärkts enormt.
Annons: