/spanien/barcelona/forum/5906.aspx/spanien/barcelona/forum/5906.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-05-04 19:08
Rambla~

Exakt, borde kanske skrivit placering, ansåg att det räckte med ordningen jag skrev de på. :P

Vore skönt om vi vann på inbördes möte, revansch för 06/07 säsongen då vi och Real tillsammans med Sevilla alla hade chans att vinna ligan med 2-3 matcher kvar, men som vi förlorade efter att ha hamnat på samma poäng som Real..
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 19:07
@Andreas-:


Det är för mycket önsketänkande i ditt inlägg. Jag är helt säker på att Barca kommer gå för vinst i sista matchen. Klubben är för stolt och stor för att bete sig som en bottenklubb och lägga sig i sista matchen, speciellt när man fortfarande har chansen på titeln.
Barcelona NoGo™
2014-05-04 19:07
Lucho är vårt hopp nu! Sänker han Real så är de bara att anställa han på stört :P
Barcelona Gabriel
2014-05-04 19:05
Haha kan ni sluta att tro att Real kommer tappa poäng ikväll. Dem är mentalt otroligt starka just nu, dem missar inte den här chansen. Dom kommer att våldta Valencia!
Barcelona Barca Barca
2014-05-04 19:04
@Hashomi:


Okey nu hänger jag inte med hur du tänker. Du menar alltså att om vi slår alt Madrid/tar poäng mot dom i sista omgången, vilket betyder att real vinner ligan och har chansen att vinna trippeln, räddar våran säsong ? Menar du på allvar nu att vi glömmer ALLT den här säsongen och Camp Nou firar och allt är frid o fröjd ? Hur tror du det känns sen när real går och vinner CL veckan efter och stoltserar sig med trippeln medans vi sitter och skiter oss i brallorna för vad ? Jo avslutat säsongen "snyggt". Tro mig, ingen kommer skåla på Barcelonas gator för att vi avslutat "snyggt" på hemmaplan. Det är en indirekt hjälp till våran största rival som under en diktator tryckt ner staden och klubben Barcelona. Finns INTE en chans att klubben gör sådär, annars kan dom lika gärna gå o spotta katalanernas grav som blev förtryckta av diktatorn som hade real Madrid som sin gullegris.
Barcelona Himne del Barcelona
2014-05-04 19:04
Rambla~

När Lafita nickade in 2-2 igår tänkte jag direkt att Atlético skulle tappa mot Levante. Det är så typiskt. Hade Barcelona vunnit igår är jag övertygad om att Atlético hade krigat till sig en stabil 1-0-seger idag.

För mig är det förlusten mot Granada som svider mer än något annat. Efter att ha klarat av två svåra bortamatcher mot Real Madrid och Espanyol som gav Barcelona initiativet gav man tillbaka det i med den förlusten.

Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-04 19:04
Vi ska lägga oss mot Atletico Madrid Punkt Slut!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-04 19:02
Gonzalez_Barca Då tar vi ligan på inbördes möten, RM slutar trea. Knappt vi förtjänar det fast poängen säger ju annat och vi har även plus på de två topplagen. Spela roll hur vi spelade mot tex Valladolid och Granada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-05-04 19:02
Förlorar real ikväll har vi ligan i egna händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2014-05-04 19:02
Tänk om vi hade vunnit igår ..............
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-04 19:01
De e så här man gör. Checka Gerrards vackra pass till Drogba, haha. Han ser honom hur tydligt som helst också. Här, varsågod!

Bam! Det förväntar jag mig!
Barcelona Andrés V
2014-05-04 19:00
Detta har blivit en riktig nagelbitare, liknande scenario har i vi premier League där tre lag har chansen att vinna ligan och allt avgörs i sista omgången. SJUKT är ordet.
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 18:59
Håller med vi ska bara göra allt för att losa matchen mot Atletico, ni som vill att vi ska avsluta snyggt är ni seriösa?.

Smutslaget ska fan inte vinna ligan.
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:59
Oh jävlar, de har chans på trippeln. Det hade jag nästan glömt bort. Nej faan, inte en chans att vi ger ligan till dom. Spela Sergi Roberto, Afellay och Song i sista matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-05-04 18:59
Tänk om Real förlorar ikväll, och vinner sedan sina resterande tre matcher samtidigt som Atletico vinner nästa vecka vi också, och vi vinner över Atletico i sista omgången.

Då ser det ut såhär:
Barcelona 91p
Atletico Madrid 91p
Real Madrid 91p

Sjuuukt!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2014-05-04 18:59
Haha om Real förlorar en match så har vi helt plötsligt allt i våra egna händer, Sjuk avslutning!
Barcelona Gabriel
2014-05-04 18:58
Vi ska göra 5 självmål också om det så krävs. Ta på oss 3 utvisningar, spela med alla bänkspelare, whatever it fucking takes. Tror ni Real inte hade gjort samma? Dem hade varit de första laget som la sig i en liknande sits!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-05-04 18:58
Ni som säger att vi ska gå för vinst mot Atletico, snäll kan ni bespara oss era sjuka jävla tankar en dag som denna? En säsong som denna? Stick till puertan o fira istället. Förväntar mig att spelarna går ut i Media inom 2 timmar o förklarar hur viktig en läggmatch mot Atletico i sista matchen är för FC Barcelonas varumärke. Det finns inte att spela guldet till Real Madrid, det finns inte. Kommer inget uttalande så måste spelarna hotas till livet, finns inte en chans att Messi går all in, även om det var hans plan från början, om hans familj hotas till livet. Det är så jävla tragiskt att man ska behöva gå så långt när vi pratar om spelare i Barcelona. Dem ska veta att en läggmatch är given, man ska veta att det är lika viktigt att Real Madrid INTE vinner titlar som det är att Barcelona vinner titlar om man spelar i denna förening. Spelar vi med Xavi, Iniesta, Messi osv i sista matchen så har dem chansen att för alltid förstöra allt dem gjort för FC Barcelona. Dem kommer vara svin för evigt som aldrig ska få sätta sin fot i samband med Barcelona. En läggmatch gör dem till ännu större legendarer, fantastiska individer som man ska se o lära av.
Barcelona Sir Alexis
2014-05-04 18:56
Är ni seriösa att vi inte ska lägga oss för att stoppa real till att vinna titeln? Dummaste jag hört... spelar ingen roll om det inte är sportsligt, vi kan VÄRKLIGEN inte ge real madrid ligatiteln, jag skulle gå i Ide då
Barcelona Rambla~
2014-05-04 18:55
Himne del Barcelona Har inte RM tappat poäng inför sista omgången (vi är tre efter va, och måste upp på samma poäng som de tack vare inbördes) kan du vara säker som amen i kyrkan på att los Pericos aldrig rubbar Madrid på Bernabeu när en ligatitel står på spel. Nej, jag har nog aldrig varit med om ett liknade scenario. Varför i helvete tappade vi 2p igår? Det hade räckt med att RM tappar poäng nu, oavgjort tex, medan nu behöver vi en förlust för att nå ikapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Besviken på Barca
2014-05-04 18:54
Spelar vi guldet till marängerna genom att slå Atletico smäller jag av. Det är inte sportsligt men vi ska inte under några omständigheter hjälpa Real Madrid att vinna en trippel... Givetvis gäller "läggscenariot" bara under förutsättningen att vi inte kan vinna ligan själva.
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 18:53
@Barca Barca:


Men nu är det så att i Barca spelar det vinnare, inte förlorare som här inne på forumet som vill lägga sig fast man själv har chans på titeln BARA för att Real Madrid inte skall vinna, jag avskyr det tänkandet, mindervärdeskomplex så det osar om det, sådant som skadar Barca mer än en titel till Real.
Barcelona AndreD
2014-05-04 18:52
@Hashomi:

Dafuq did I just read
Real Madrid Hashomi
2014-05-04 18:51
Jag tror också Barca kommer avsluta starkt i sista matchen. Hur ofta förlorar Barca på Camp Nou? Inte ofta det händer. Ni som tror att våra spelare tänker som oss fans inbillar er bara. Spelarna kommer att gå för vinst som man ALLTID gjort, Barca har aldrig lagt sig och kommer aldrig att göra det, det är under vår klubb och vad vi står för, att hålla på med sådant patetiskt beteende. Vinner Real ligan så har de väl förtjänat den, tror starkt på att Barca får minst ett kryss i sista matchen.

Tänk också på att Schuster kanske hjälper Real redan i nästa omgång och då har vi ingenting i våra egna händer.
Barcelona NoGo™
2014-05-04 18:51
@Rambla~

Ja de verkar inte bättre..

Reports are Florentino Peréz promised the Levante team €2m if they won Atleti. You now see where the motivation came from..
Barcelona Barcelonistas
2014-05-04 18:50
Spelar ingen roll Atletcico lär slå Malga hemma samt att dom även lär slå oss. Poängtapet idag var väntat för Atleticos del.
Barcelona burrow
2014-05-04 18:49
Ja ja, pessimister tror ju självklart att Real vinner ligan, optimister tror vi vinner. Kan vi släppa denna diskussion nu?

Vad var det som egentligen hände vid slutsignalen? Kastade publiken in något?
Barcelona Barca Barca
2014-05-04 18:46
@Hashomi:


Menar du på fullaste allvar nu att vi hade mått bra om vi ger Real Madrid chansen att vinna trippeln genom att avsluta "snyggt" hemma mot atl Madrid ? Hur mycket snyggare kan säsongen bli om vi slår alt Madrid på hemmaplan och öppnar upp för en trippel titel för real ? Tror du vi Barca fans världen över ser oss stolta att vi gjort en sånn fasansfull värdelös, total floppad, sämsta säsongen på länge men vi slår alt Madrid i sista omgången och avslutar allt snyggt och ger våran största rival chansen till trippel ? Du har inte glömt att 2007 så la sig atl Madrid på sin egen hemmaplan för att hjälpa oss vinna ligan(länktips), i fotbollen så finns det djupare saker än o avsluta en säsong snyggt. Jag talar för mig och för 99 procent av Barca fansen att det INTE hade räddat säsongen någonstans om vi slår atl Madrid sista omgången för att avsluta snyggt.
Barcelona Ali G
2014-05-04 18:45
Skulle vilja se sergi Roberto, song, affelay , tello , puyol från start mot Atletico
Barcelona jawwa
2014-05-04 18:44
Med reals flyt så vinner dem garanterat resterande matcher, samtidigt har jag känslan av att barca kommer göra en sjukt bra match i sista omgången och ge real guldet...... sanna mina ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: