/spanien/barcelona/forum/59.aspx/spanien/barcelona/forum/59.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2017-05-09 14:57
@Fuerza:


Men kom igen. För mig så förlorade bilden helt humorn då jag visste direkt att siffrorna inte stämde, och då blev jag besviken. Hade det stämt så hade även jag tyckt att det var skoj. Så släpp saltet nu. :)
Barcelona Katalano
2017-05-09 14:50
Thierry Henry

Om man väljer att fokusera på titlarna och inte spelet runt om så förstår jag ditt tankesätt. Själv tycker jag att det är viktigare att bygga långsiktigt, att hålla kvar vid Barcas spelidé och vinna fackert snarare än att vinna "med alla medel". Lucho har ju nedmonterat vårt mittfält och gått helt ifrån våra rötter samtidigt som han inte förlitat sig på La Masia och det är inte så jag vill vinna titlarna, det är inte långsiktigt.

Barca var inget sjunkande skepp så som du beskriver det när han tog över, det är ett sjunkande skepp som han lämnar.

Nog för att vi kanske vunnit fler titlar dessa 3 år med Lucho än vi hade gjort annars. Men vi kanske också missar många fler titlar de kommande 5 åren tack vare honom, just för att han tillsammans med ledningen inte varit långsiktiga i sitt sätt att spela fotboll och bygga laget.

Jag vill förtydliga att Lucho var precis vad som behövdes just den säsongen han tog över, men han var endast en kortsiktig lösning och borde och borde han lämnat redan efter den säsongen enligt mig nu när man är efterklok och ser hur allt utvecklat sig. Att han skulle gå såhär långt från Barcas spelmodell var det nog ingen som anade. Nu lämnar han oss i mycket sämre skick än när vi tog över som sagt.
Barcelona Treyh
2017-05-09 14:47
Jag hade känt mig hedrad som fotbollsspelare om Messi hade haft min tröja i sin samlingsbild =)

Notera att Messi har "Franco" och "Perez" i sin samling xD Lite ironiskt...
Barcelona Fuerza
2017-05-09 14:42
@Katalano:


Du måste vara rolig på fester...
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-05-09 14:40
the cameroonians

Den bilden är väl ändå på hans grabb? Schh tänkande smiley och ett hjärta.
Barcelona Thierry Henry
2017-05-09 14:14
@Iniesta70.:Det fanns inget MSN i barca när Lucho kom hit. Suarez köptes på hans initiativ. Han är initiativtagaren till MSN och Messis pånyttfödelse. Cred skall ges där Cred förtjänas
Barca hade gått in Med öppna ögon i en gigantisk vägg innan Lucho tog över. Hans primitiva och mer direkta sätt att se på fotboll va det som räddade från en lång titellös period av återuppbyggnad. Han gav barca konstgjord andning med sina val av spelare, direkta taktik och användning av Messi. Ingen kan ta ifrån honom varken det eller titlarna han vunnit. Nu har han nått vägs ende
Det är bara att tacka för tiden och minnena vi fått fram till nu. Att som vissa hör inne gör cridtera allt på MSN är för mig pajas fasoner. Lucho är en legend både som spelare och tränare för barca. En person likt pep vars prestationer för klubben kräver respekt! Mycket mer än han får av visa här inne..
Barcelona Mido
2017-05-09 14:07
[QUOTE=Soko]Stämmer det att Barça stal Neymar från Real, att han genomgick medicinska tester hos Real ? [/QUOTE] Nix, jag följde hela dramat live via en brasiliansk tv station. Dealen var klar med Barcelona, fattades Neymars signatur. RM kom in i sista stund och till och med Man city och erbjöd Santos och Neymars pappa det dubbla. Hans pappa blev tveksam och bad Neymar att vänta. De åkte hem och hela journalistkåren följde med och väntade utanför. Kl 02 efter midnatt kom de ut. Neymar gav sitt besked att hans hjärta och dröm är Barcelona. Några dagar efter var han på plats för presentation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-05-09 14:06
@Cule4life:Valverde garanterat
Barcelona Thierry Henry
2017-05-09 14:05
@Barcelonistas:Han är fet. Borde sättas på diet direkt och säljas i sommar om det inte gett resultat till dess
Barcelona Barcelonistas
2017-05-09 13:54
Bara jag som är orolig över Suarez? Visst gör han mål men det könns som något är fel. Ser otrolig klumpig ut och seg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-05-09 13:49
Är det någon som vet vem våran sportchef Robert är och vad han har för bakgrund, vad har han gjort för att kvalicera sig som sportchef för världens största klubb?

Nu kommer det fram att tack vare Robert så hamnade inte Gabriel Jesus i Barcelona då han var tveksam om hans talang och dröjde med affären och då hann City snappa upp honom kvickt.
Barcelona Iniesta70.
2017-05-09 13:45
Själv kan jag egentligen inte vara allt för hård mot Lucho. Jag må vara en whiskey pimplande hycklare men vem skulle inte ta den gyllene genvägen som uppenbarade sig när han snubblade och landade rakt på fotbollens svar av "Den Heliga Graalen" i form av MSN.
Tränarlicens? Vettefan, hade nog funkat lika bra med ett nytaget simborgarmärke.

Att ha de killarna studsandes omkring i sina gyllene-skor och skjuta tripplar o dubblar både till höger o till vänster hade iallafall gjort mig fartblind och mina skygglappar hade definitivt åkt på. Behövde ju liksom inte titta åt nåt annat.

Så, när Lucho tillslut står med solen i ögonen, bländad av sina tre sydamerikaners solskens-lir så utvecklades resterande trupp, ja, röset, till nån form av ett fotbolls U-land. Underutvecklade. Undernärda. Ja, hela gänget fick en släng av skörbjugg med jämna mellanrum.
Visst blixtrade någon från Röset till med att stjäla lite rubriker o agera livräddare vid sällsynta tillfällen. Men det roterade snart mister bort. Han snurrade iväg lirarna till både bänk och läktare, tills de oftast slutade som vimsiga alibi lirare utan klara direktiv.

Medan medalj efter medalj hängdes runt Luchos nacke så började såklart tyngden av de ädla metallerna ta ut sin rätt. Snart så hade misters huvud sjunkit rakt genom sanden. Och där står han nu. Med huvudet begravt i sand.
Så när de övriga lagen, ja, speciellt pokal -aspirants lagen luskat ut det "hemliga recept" som LE kokat ihop så står mister kvar med huvudet där solen inte skiner och viftar febrilt i grytan. Men den enda krydda som sätter nån form av smak på skiten är den utrotningshotade Rosario kryddan.

Okej, vad vill jag ha sagt med detta dravel? Jo, vi gnäller över att vissa av råvarorna är både omogna och övermogna. Sure, ett par har ruttnat efter att ha legat för länge i MSN:s heta solsken och bör hamna på komposten.
Och visst behöver vi balansera upp den här jäkla soppan vi hamnat i med ett par nya fräscha råvaror.

Börja med att byta ut kocken så kommer vi märka att det inte va nåt större fel på de mesta av ingredienserna.

Ja menar, nu har vi mickrat snabbmakaroner med MSN under tre säsonger. Kanske dags att laga till nåt nytt?


Barcelona S.Eto'o
2017-05-09 13:44
Källa tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-05-09 13:31
Barca säger att dom redan har gjort klart med tränare men vill ej säga pga av respekt till Lucho. Vem kan denna tränaren vara? Konstigt att det inte har läckt ut. Oscar Garcia är den ultimata.
Barcelona Katalano
2017-05-09 13:20
@Fuerza:


Det är missvisande statistik. För Messi har de räknat mål i alla turneringar. För United endast ligamålen.
Barcelona Fuerza
2017-05-09 13:15
Hehe
Barcelona Soko
2017-05-09 13:14
Stämmer det att Barça stal Neymar från Real, att han genomgick medicinska tester hos Real ?
Barcelona Katalano
2017-05-09 11:37
@Visca el Barca 17:


Vad talar du om? Jag förstår inte alls. vilken omröstning?
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-09 11:12
Jag tror vi förlorar ligan på ön... 6 röster på Barca men 7 på Real..
Barcelona Visca el Barca 17
2017-05-09 11:09
Asså Tänk att Marlboro vann trippeln avgjorde ett el clasico sin första säsong...Valencia det är där vi hittar dom har ju en juvel nu suck!
Barcelona the cameroonians
2017-05-09 09:55
@FCB- Culé master:


Finns inga direkta citat över vad som sas, men allt började med att Unzue gav Neymar taktiska råd och instruktioner som brassen inte riktigt höll med om. Det skapade spänningar mellan dem under resten av träningen med en uppenbart grinig nr 11.
Unzue ska ha sagt till Ney att fokusera på fotbollen om han inte vil sluta som Ronaldinho.

Vet inte om någon annan reagerat på den Instagram-bild som Neymar la ut dagen efter med en bild på sig själv(!) som ung pojke som håller en tystande finger över munnen. Till detta en egen kommentar "shhh" med en Emoji iform av en tänkande gubbe och ett hjärta. Kanske riktat mot Unzue? Vad vet jag...
Barcelona jefecito
2017-05-09 09:52
@Bosketts:


Mascherano bör stanna och agera reserv tycker jag. Det är en spelare som spelar med hjärta och alltid ger 100%, vilket är en typ av spelare som det inte finns gott om i Barca.
Barcelona Katalano
2017-05-09 09:51
Bosketts Jag tycker själv att Masken fortfarande duger som backup i backlinjen. Annars står vi där med andast 3 mittbackar i form av Pique, Umtiti och Marlon, såvida vi inte värvar in någon ytterligare, men det tycker inte jag behövs som sagt, inte förrän till nästa säsong. Jag tycker vi ska släppa någon mer mittfältare dessutom för att göra plats åt Alena. Vi har får många mittfältare i truppen som är i liknande nivå och det är inte bra för någon av dem att behöva rotera så mycket för att få speltid. Edit: Räknar med att Sergi Roberto kommer tillhöra mittfältarna nästa säsong också.
Barcelona yeezus
2017-05-09 09:42
Förhoppningsvis får Theo Hernandez lite försmak av MSN under CdR-finalen :P
Barcelona Bosketts
2017-05-09 09:34
Mascherano, Turan, Gomes och Mathieu sägs vara till salu till sommaren.

Mascherano och Mathieu ersätts av Marlon, Turan av Deulofeu och Gomes av nytt blod i form av Veratti eller Coutinho. Samtidigt värvas Bellerin.

Ungefär så tror jag att sommarens transferfönster kan se ut. Samtidigt får man inte glömma att den nya tränaren mycket väl kan rensa ut någon annan samtidigt som denne tar med någon ögonsten från tidigare klubb.

Blir det Valverde kan han exempelvis hämta med sig Yeray Álvarez och Iñaki Williams.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-09 08:41
Man kan hata sköldpaddan cesc så oerhört mycket, påpeka alla hans brister men jisses vilken passningsspelare det är. Så jävla synd att han ska ha en sådan svinig och loj attityd. Vilken fotbollsspelare det hade kunnat bli av honom med rätt inställning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB- Culé master
2017-05-08 23:48
Såg nyss på ESPM, Youtube om bråket mellan Unzue och Neymar. Kan inte så bra spanska, kan någon översätta vad dem sa?
Barcelona Lion24
2017-05-08 22:54
Conte är klass, rakt av. Rekommenderar att titta på Contes agerande efter slutsignalen ikväll. Respekt.
Barcelona FCB- Culé master
2017-05-08 22:51
@Soko:

Vi kan värva Fabio, högerback från Boro som åkte ut Premier League ikväll. Även Negredo som jocker. [/QUOTE

Fabio, spelade han inte i United? Negredo nja..
Barcelona Den vise mannen
2017-05-08 22:39
Blaugrana91 Du behöver inte svara om du inte vill: Vad jobbar du med? Bara nyfiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: