/spanien/barcelona/forum/59.aspx/spanien/barcelona/forum/59.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Fcb88
7/19/2017 15:53
Är jag den enda som tycker att goal.com nästan bara skriver negativa artiklar om Barca? spelar nästan igen roll om vad de gäller. De är iprincip bara negativitet från deras skribenter.
Barcelona Pep - El Míster
7/19/2017 15:46
@neymar JR || Cillessen #1:


Jag vet inte ett skit till 100% som du verkar göra utan gissar mest men,

Långt gångna förhandlingar mellan hans far och PSG förra sommaren? Fick dom tillåtelse av Barca att förhandla också då eller? Annars har jag svårt att tro att Barca skulle låta det passera obemärkt.
Är det fler här inne som är lika bombsäkra på detta som du är?
Och din källor för detta är?

Du läste inte nyligen artikeln där Neymars förre agent(innan hans far tog över) Wagner Ribeiro berättade tydligt att RM erbjöd mycket mer än Barca vid den tiden han gick hit men att Neymar själv propsade för Barca.

“Economically, it was a better offer for Santos and even better for the player. But he decided to go to Barcelona because they were the team of his heart.”

Hur trovärdig han är låter jag vara osagt men jag ser ingen anledning för honom att ljuga ihop en sådan story fem år senare.

Att Barca förlängde hans kontrakt är ju inget konstigt - det behövs väl inte grävas djupare i tror jag. Däremot har jag svårt att tro att det berodde på att han var "redo" att gå till PSG.
Barcelona Rambla~
7/19/2017 15:44
Det var ju Neymar själv som i slutändan satte stopp för en övergång till PSG. Ja, hans far sonderade terrängen och ville se vad för slags deal som eventuellt var möjlig. Därför var PSG småförbannade när det inte blev av förra sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/19/2017 15:31
Neymar har tydligt visat genom att gå till Barcelona att pengar inte är hans motivation. Du vet väl att vi både gav honom mest pengar och hans fader av samtliga som var intresserad. Du vet väl om att han var redo att gå till psg redan förra sommaren efter långt gångna förhandlingar mellan hans far och PSG? Men vips en ny fantasi lön i Barcelona höll honom kvar. Neymar är kanske inte pengakåt men hans agent/far är det och till en viss del måste väl ändå neymar vara delaktig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
7/19/2017 15:24
Försöker! Ungefär som intelligens! Men var tog Samper vägen, det var det som var poängen! Hur många/vilka spelare som du nämner osv. Vi får för Neymar det har jag ingen aning om.
Barcelona Katalano
7/19/2017 15:18
@Ribohn Fan:


Du hänger inte med riktigt eftersom du inte försöker. Du väljer att missförstå för att försöka få fram en komisk poäng.
Spelare som Veratti, Alaba, Dembele, Dybala, Mbappe osv. klassar du väl inte som breddvärvningar? Nä, jag trodde inte det.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/19/2017 15:16
Hade Juventus haft det knapert så hade de inte använt nästan alla Pogbapengar för att köpa en småfet och överskattad Higuain.

Angående mitt inlägg från igår så hade jag fel om ett ev pris på Neymar..Reglerna angående skatt har ändrats så priset är klausulen och inte mer. (222milj euro).
Barcelona Ribohn Fan
7/19/2017 15:12
En del här inne pratar om att inte breddvärva. Värva istället en stjärna och satsa sedan på egna la Masia spelare.
I nästan andetag ska vi sälja våran kanske bästa spelare för att få en jävla massa pengar att köpa spelare för.
Jag hänger inte med riktigt!
Barcelona Pep - El Míster
7/19/2017 15:12
Here we go again ja...

Men ingen klubb kommer betala den summan det pratas om.

För det första så vill inte Neymar lämna Barca. Och för det andra finns det ingen klubb som lägger ett bud på 200 miljoner euro. Det är totalt osannolikt. Man förhandlar ju först och lägger ett första bud. Det hela är en komplicerad ekvation där klubbar skall komma överens och dessutom spelare.

Tror ni på fullaste allvar att PSG erbjuder oss 200 miljoner euro + erbjuder Neymar ett kontrakt som isåfall måste vara värt det dubbla han har i dagsläget. Är ni helt från vettet?

Neymar har ju tydligt visat att genom att gå till Barca att pengar inte är hans motivation. Då hade han spelat någon annanstans idag. Punkt.

Och för att tilläga en sak ang. Neymars "missnöje" som är hela upprinnelsen till artikeln och detta kaos - Det pratas om att han står i Messis skugga och inte trivs med det. Har ni missat hur Messi gång efter annan förra säsongen gav Neymar ansvar och solsken? Han fick slå frisparkar och straffar som Messi vanligtvis inte ger bort till någon whatsoever. Man kunde tydligt se hur Messi vill ge Neymar en större roll i laget. Messi är helt enkelt alldeles för smart och ödmjuk för att trycka undan Neymar. Dom är ju typ bästa vänner dessutom.

Skulle då Neymar hellre välja att spela i PSG med ett gäng avdankade brassar? Det kortet försöker ju vissa använda också. Ja, Dani Alves som har två säsonger kvar av karriären är nog mer lockande att spela med än Messi och Barca :D

SMH!

Barcelona Barcelonistas
7/19/2017 15:10
Självklart är fotboll en lagsport . Men vi är Barcelona. En klubb av den här digniteten säljer inte en diamant för att få en annan. Man ska sträva efter att få fram alla tre diamanter. Samma sak med MSN trion vi fick fram alla tre. Vi kunde sålt Neymar för att få in Suarez + pengar. En helt usel affär i mina ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/19/2017 15:08
LennyRomario - du förstod inte syftet med mitt inlägg. Det jag ville få sagt var att Juve kan inte konkurrera på marknaden med dom största och bästa klubbarna. Barcelona,Real,Bayern,Pl klubbarna. Juve kan inte konkurrera med dom vad gäller money.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/19/2017 15:06
Ja hade ändå inte gett bort Neymar för Veratti och 2 miljarder. Vi har problem med att ersätta Xavi och Iniesta tänk er då när Messis formkurva pekar neråt tro mig vi kmr få lida. Neymar kmr aldrig bli Messi men han kmr ändå kunna axla den rollen på en rätt så högnivå ändå. Målet borde istället vara att försöka fixa fram en sämre version av Messi-Iniesta-Xavi. Vrf inte Neymar-Veratti-Coutinho?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
7/19/2017 15:00
@Barcelonistas:

Hur bra Uniteds upplaga är har ju egentligen ingenting med saken att göra. Hur som helst skulle jag snarare se det som att United gick in i godisaffären och köpte världens dyraste godispåse någonsin, menade övriga kunder förbluffat konstaterade att de max kunde tänka sig att betala 50% av det priset.

När United sedan under säsongen sedan åt sitt godis blev i stort sett hela världen övertygad om att det är den mest överskattade godispåsen på länge.

Enkelt? Ja, om det är enkelt att betala mer än nån någonsin betalat förut. Men jag skulle chansa på att de allra flesta anser att det var Juventus som gjorde en bra affär.
Barcelona Bosketts
7/19/2017 14:54
Att folk jagar upp sig för Neymar, när det är uppenbart att han inte kommer att lämna.

Däremot är det en stor skillnad mellan att vilja sälja, och att förstå värdet av en försäljning på 2 miljarder alternativt 1,2+Verratti.

Skulle vi landa Verratti och ändå ha 1,2 miljarder kronor att spendera på en ersättare till Neymar skulle inte jag sätta mig på tvären inför en försäljning. Ingen spelare är oersättlig (förutom Messi då). I synnerhet om han inte är skolad i La Masia...

Det man däremot inte får glömma i ekvationen är hur viktiga storspelare som Messi, Neymar, Iniesta är för att locka andra storspelare till klubben. Hade exempelvis inte Messi spelat i klubben hade nog inte Neymar kommit från första början.
Barcelona Koeman!!
7/19/2017 14:44
@neymar JR || Cillessen #1:


Håller faktiskt med dig.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/19/2017 14:31
122 mål och en cuptitel..... Barcelona > msn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
7/19/2017 14:30
The Reporter 2.0 Barcelonistas För mig handlar det inte om att VILJA bli av med Neymar. Det handlar om att värdera spelaren kontra summan som andra lag måste betala för honom. Dvs 2 miljarder. Och utifrån det värdera vilka spelare man kan ta in istället. Allt värderas utifrån den trupp man för tillfället har. Men jag kanske inte kan ett skit om fotboll. Jag som trodde fotboll var en lagsport, men det kanske räcker att ha en väldigt bra spelare i laget istället.
Barcelona Amo.38
7/19/2017 14:28
Håller med om att Suarez är den som hänger lösast utav trion. Jag tycker det var hjärtskärande att se honom förra säsongen. Hans mål i all ära men hans var bedrövlig i speluppbygnaden, var aningen överviktig i princip hela säsongen och visade upp en skrämmande teknik och bollkontroll. Han måste inse att han längre inte är ung och lägga ner dubbla tiden på att få kroppen i form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
7/19/2017 14:26
Byter inte ut nån av MSN Världens farligaste trio punkt slut!!! 122 mål eller nåt tillsammans måste vara rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/19/2017 14:02
Folk som vill ha bort Neymar vet absolut inte ett skit om fotboll. Meanwhile så vill man behålla Suarez. Om det är någon från vår MSN trio som ska bort så är det Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
7/19/2017 14:00
Fattar inte er som vill ha bort Neymar. Jag hoppas att vi möter Psg och han spelar hos dem så får ni se vad ni gick miste om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
7/19/2017 13:46
@Barcelonistas:


Juve förstod ju hur överskattad Pogba var och därav släppte dem han för en riktigt fin peng.

Det är en helt annan situation med Dybala
Barcelona Meneysuarez91011
7/19/2017 13:46
@Pep - El Míster:
Kör viaplay men hittade denna i Bayerns forum :) funkar felfritt
Barcelona Blaugrana91
7/19/2017 13:45
[QUOTE=Barcelonistas]TT: Barcelona had their €97M bid for Dybala rejected 7 hours ago. Barcelona are looking to pay up to €110M for the Argentine. #FCBlive [/QUOTE] Ser ingen anledning till att köpa Dybala denna sommar. Däremot om några år är det helt klart en spelare jag vill att vi värvar. Fokus nu är en mittfältare av hög klass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/19/2017 13:43
Koeman - källa? Det är fakta att Juventus rent ekonomiskt inte är i närheten av dom bästa klubbarna som Barca,Real,Bayern, dom rika Pl klubbarna, osv. Ett United i en av sina sämsta upplagor hämtade in Pogba från Juve som ett litet barn går in till en godis affär och köper godis. Så enkelt var det för Man United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
7/19/2017 13:42
Han kör nog viaplay
Barcelona Pep - El Míster
7/19/2017 13:41
Har du länk till den matchen?
Barcelona Meneysuarez91011
7/19/2017 13:38
Har alltså sett 6 minuter av matchen mellan Bayern - Arsenal och tycker redan Real Madrid gjort bort sig ordentligt med James lånet. Fy vad jag hatar att han tillhör alt tillhört Real, hade gärna sett honom hos oss!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
7/19/2017 13:31
@Barcelonistas:
Ser gärna en källa på att dem har usel ekonomi :) (Edit) Dem har ju fått in fina pengar på komma till final i CL 2 gånger under några år..
Barcelona the cameroonians
7/19/2017 13:30
@Soko:
Den skulle ha lottats idag, men förbundet ställde in - förmodligen till följd av att Villar blev anhållen. Lottningen kommer istället att ske på fredag klockan 12.30
Annons: