/spanien/barcelona/forum/5888.aspx/spanien/barcelona/forum/5888.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-23 20:02
Siempre Barca Tata gör rätt och det är upp till Neymar att bevisa vem han är, om han inte tar för sig så ska han ut efter Max 45-60 min.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
2014-03-23 20:01
Fortfarande inte den officiella startelvan, även om det troligtvis är den som kommer att presenteras vilken minut som helst. Edit: Officiell nu. Här är bänken: Pinto, Adriano, Barta, Song, Roberto, Pedro och Alexis. Tello, Afellay och Montoya på läktaren.
Barcelona Siempre Barça
2014-03-23 20:01
Varför varför neymar???????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-23 20:00
Junior Stod inte Officiellt i texten men det är nog den officiella.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-03-23 19:59
Elvan var väntad, börjar bli liiite nervös nu, men känner ändå ett lugn precis som inför matcherna mot City. :)

Hoppas det är ett gott tecken.
Barcelona Andreas-
2014-03-23 19:57
Väntad startelva, det här har vi. I grund o botten är vi bättre.
Barcelona NoGo™
2014-03-23 19:57
Barca XI Official: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Neymar, Messi, Iniesta #fcblive
Barcelona koeman92
2014-03-23 19:54
@Leo y Cesc:


Fast det behövs väl knappast.. Ronaldo och Bale flyger ändå som små ballerinor så fort de känner kontakt.
Barcelona Abbe.
2014-03-23 19:53
@Júnior.:


Nej.
Barcelona Júnior.
2014-03-23 19:51
Leo y Cesc

Officiellt?
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-23 19:50
@MessiStats: Barcelona XI: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc, Neymar, Iniesta, Messi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-03-23 19:48
Migueli

Vi startar förmodligen med samma laguppställning som vi gjorde senast mot Real, dvs med både Cesc och Neymar. Allt annat vore en högoddsare.
Barcelona Andresito
2014-03-23 19:44
Stream från cmore
Barcelona Migueli
2014-03-23 19:43
Tata har en svår uppgift att välja startelvan ikväll. Det är lite mer än en timme kvar tills matchen börjar och jag kan själv inte bestämma hur vi ska spela. Vem ska vi lämna utanför starelvan Neymar, Alexis, Pedro, Cesc? Jag kan inte ens föreställa mig vilken press han känna nu.
Barcelona I.Cuenca
2014-03-23 19:42
Cule4life (Barcelona) 2014-03-23 19:40 Hade jag varit Ancelotti hade jag startat så här - - - - - - - - - Lopez Ramos - Pepe - Varane - Coentrao - - - - - Alonso - Modric - - - - Bale - Isco - Ronaldo - - - - - - - Benzema Avb: Casillias - Arbeloa - Marcelo - Carvajal - Illarramendi - DiMaria - Morata Skador: Jese - Khedira Utanför truppen: Nacho - Casemiro ---------------------------------------------------------- Och om jag var Tata hade jag startat så här - - - - - - - - Valdes Alves - Pique - Mache - Alba - - - - - - - - - Sergio - - - - Xavi - Iniesta - Cesc - - - - - - Messi - Neymar Avb: Pinto - Batra - Adriano - Song - Tello - Pedro - Alexis Skador: Puyol Utanför truppen: Oier - Montoya - Roberto - Cuenca - Afellay - JDS Hur kan du ens leka Madrid-tränare usch
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-03-23 19:42
(unofficial): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Neymar Messi Iniesta
Barcelona I.Cuenca
2014-03-23 19:42
20:15 startar sändningen på cmore för Er som inte visste
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-03-23 19:40
Hade jag varit Ancelotti hade jag startat så här

- - - - - - - - - Lopez
Ramos - Pepe - Varane - Coentrao
- - - - - Alonso - Modric
- - - - Bale - Isco - Ronaldo
- - - - - - - Benzema

Avb: Casillias - Arbeloa - Marcelo - Carvajal - Illarramendi - DiMaria - Morata

Skador: Jese - Khedira
Utanför truppen: Nacho - Casemiro
----------------------------------------------------------
Och om jag var Tata hade jag startat så här

- - - - - - - - Valdes
Alves - Pique - Mache - Alba
- - - - - - - - - Sergio
- - - - Xavi - Iniesta - Cesc
- - - - - - Messi - Neymar

Avb: Pinto - Batra - Adriano - Song - Tello - Pedro - Alexis

Skador: Puyol
Utanför truppen: Oier - Montoya - Roberto - Cuenca - Afellay - JDS
Peshmerge - AS9
2014-03-23 19:40
Snacka om att Atl madrid hejar på Barca ikväll. Om vi vinner kan vi även hjälpa dem inte bara oss själva. Det skulle gynna dom väldigt mycket.

Men det spelar ingen roll, för vi jagar båda Madrid lagen ikväll!

KOMIGEN NU BARCA! vi vet om ni vill så kan ni. Visca ALLA culés!
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-03-23 19:39
Leo y Cesc

"Det känns som det är mer upp till oss om vi vill vinna än vad det är upp till Madrid."

Detta är något jag också tänkt en hel del på. Det känns som att det är Barcas form för dagen och sätt att genomföra matchen som kommer att avgöra det hela. Real Madrid vet vi hur bra de är, vi vet deras spelsätt under Ancelotti. Barcelona däremot pendlar mellan att vara det loja, lata och nonchalanta laget som tror att ett lågt passningsstempo utan rörelse till slut öppnar upp motståndarna och att vara laget som spelar med ett aggresivt försvar, ett högt tempo när man ställer om och snabba kombinationer mellan fantastiska bollkonstnärer och där man inte tvekar en sekund. Jag känner att matchen ligger i våra händer, går vi ut och gör vårt jobb, i och för sig ett väldigt tufft sådant, så har vi goda chanser till vinst. Är vi lata och tror det ska lösa sig redan innan domaren blåser igång så kan det sluta riktigt illa, men det är lär förmodligen inte vara ett större problem då vi både vet hur bra Real är och att vi fortfarande vill bevisa för omvärlden att vi är bäst när det gäller.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-03-23 19:31
Krabban94

Di María har en hög arbetskapacitet men han klarar inte av två positioner samtidigt. Befinner han sig inte på mittfältet lär Real bli överkörda på den absolut viktigaste spelytan på hela planen. Hjälper han inte Marcelo så kommer Alves löpningar bli för mycket för vänsterbacken. Jag tror att det kommer bildas stora ytor för båda lagens yttrar. Real har Marcelo och Carvajal som inte bara gärna kommer upp utan dessutom gör det bra, detsamma gäller Alves och Alba. Samtidigt har båda lagen yttrar som inte direkt älskar att jobba hem. Nu skulle jag inte starta med Alexis men det här är definitivt det starkaste argumentet till att chilenaren ska befinna sig på planen idag.
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-23 19:30
Krabban 94 Håller med dig angående Di Marias slit och hans uthållighet att jaga boll är fantastiskt, men jag tror att Madrid kommer få stora problem med vårat passningsspel om gubbarna är på tå ikväll. Jag tror på fullaste allvar om Madrid idag är i sin bästa form mot Barcas bästa form just för ikväll så vinner vi med 1-0 eller 2-1. Det känns som det är mer upp till oss om vi vill vinna än vad det är upp till Madrid. Våran backlinje måste vara på tå ikväll, mittfältet måste ha sin bästa kväll och där varenda pass är mycket viktig, sen anfallet Neymar-Messi får gärna ställa till det ordentligt där framme.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-03-23 19:26
@Grande Puyol:


Samtidigt har vi ett tufft bortaderby mot Espanyol nästa helg, en match på El Madrigal samt ett ett otroligt tufft avslut mot Atlético Madrid hemma på Camp Nou. Jag säger inte att det är en omöjlighet men vid kryss så försämras våra chanser till ligatiteln och det rejält. Jag tror åtminstonde det blir svårt att ta full pott när vi har dessa matcher att vänta medan Real tappar minst två gånger. För mig är det bara vinst som räknas ikväll, för då är vi med i snacket på allvar. Tre poäng och vi väntar en extremt spännande avslutning.
Barcelona NoGo™
2014-03-23 19:25
Alexis kan komma att starta ist för Cesc, alltså vi ställer upp såhär.

Valdés, Alves, Piqué, Masche, Alba; Xavi, Sergio, Iniesta; Alexis, Messi y Neymar
Barcelona Migueli
2014-03-23 19:19
För 40 år sedan alltså säsongen 1973/74 när Cruyff spelade för Barca så vann vi med 0-5 på Santiago Bernabeu. Här är highlights från matchen för er som vill ladda med en manita som kanske inte är lika omtalad som den vi hade under Pep och under Dream Team eran. Men det är ända ganska kul att ladda med lite old school fotboll särskilt Cruyff.
Barcelona Krabban94
2014-03-23 19:13
@Leo y Cesc:


Di Maria är den i Real som arbetar hårdast, samt den sim är först att sätta press. Han har en otrolig uthållighet och besitter en sjuk snabbhet, detta innebär att så fort Barca får bollen sätter han igång, går på Xavi o co. ADM är även den som kommer vara tillsammans med Marcelo de två mot Messi, alltså ADM kommer göra det grova arbetet hem! Ronaldo kommer även vara en viktig spelare i presspelet, medan Bale kommer att arbeta hemåt.

Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo
Bale-Modric-Xabi-ADM
Benzema-CR

Så kommer Reals försvar att se ut idag, medan man kommer bredda otroligt i sitt omställningsspel ut mot kanterna.

Alves kommer tvingas få mycket hjälp, även Alba på grund av Carvajals och Marcelos överlappningar på offensiv plan, därför borde Pedro samt Alexis vara med för att de orkar jobba hem och följa med, medan. Messi kommer lämna högre upp i banan. Cesc som nia innebör ju att vi vill få stabilitet på mittfältet och att vi kommer försöka hålla bollen, då måste våra ytterbackar vara väldigt noggranna med om vi tappar bollen agt de inte befinner sig alltför högt i banan.

Idag är det den som sliter mest som kommer att vinna, den som gör minst onödiga samt små misstag och den som håller kylan!

Beklagar eventuella stavfel, skriver från ipaden.

!Visca Barça!
Grande Puyol
2014-03-23 19:13
@LeoMessi:

Helt enkelt så motiveradr jag en Real-seger till deras fantastiska statistik vilket är en stor faktor och då har inte ens jag gått in på vad BBC kan ställa till med.

Kärlek till sin klubb till ära och det är inget fel med det, men när det kommer till betting så får lägga undan hjärtat för att istället då satsa på hjärnan ;)
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-23 19:11
Saknar att höra Guardiola säga: 'vi måste ta första steget. Vi måste vara modiga. På Santiago Bernabeu kan man inte gömma sig'.

Vissa matcher kändes det knappt som att spelarna ansträngde sig. Bernabeu var som hemmaplan.

Detta är ett nytt Barcelona. Men jag hoppas verkligen att vi vågar ikväll. Det var längesedan jag var taggad till ett El Clasico som jag är nu. Det måste sägas att Mourinho är borta och man slipper onödigt hetsande. Det kommer att vara hetsigt ikvälö med, men det kommer att bjudas på mycket mer fotboll från Ancelottis lag än vad Mourinho någonsin hade.

Låt oss göra det! Visca!
Grande Puyol
2014-03-23 19:07
@L.A.M Nr 10:

Vi har råd med ett kryss då Atletico har tuffa bortamatcher i form av Bilbao och Valencia samtidigt som Real har Sevilla, med andra ord så finns stor chans med att bägge Madridkklubbarna KAN tappa poäng..
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-23 19:00
Tänkte på Madrids startelva inför ikväll och om de startar Lopez- Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo Modric-Alonso-di Maria Bale-benz-Ronaldo Då ska Ronaldo följa med hem och täcka ytor på kanten? Jag ser en stor fördel med att Messi ska utnyttja Marcelo och få hjälp med Alves på den kanten. Ska bli intressant att se hur Madrid ska sköta defensiven med så många offensiva spelare på plan. Många höjer Madrid till skyarna men det gör inte jag och hoppas Gud att dom startar såhär för då lär det bli tiki-taka på mittfältet. Jag känner mig mycket mer bekväm med deras startelva just nu än den dom hade förr då Özil passade som handen i handsken i deras spel. Dom två enda som behärskar passningsspelet på högsta nivå i Madrid är Modric och Alonso. Om Modric får tät bevakning inte låta han passa som han vill så har vi stoppat mycket av deras spel. Bale,Ronaldo,Di Maria och Benzema är inte i närheten av att behärska spelet och passningarna som Xavi,Iniesta,Fabregas och Messi. Vi har mycket vunnet redan här. Så taggad ikväll !
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: