/spanien/barcelona/forum/5865.aspx/spanien/barcelona/forum/5865.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Neymar11
2014-03-10 08:50
KarmaIsAKaranka 5 världsklass spelare? Och ytterligare en ny tränare? Har vi bytt till ett vitt matchställ med? Nya investeringar garanterar inte framgång Ny tränare/spelare garanterar inte sportslig framgång Men eftersom du har lösningen så vill jag se dina visioner inför framtiden Vilka ska vi värva? Vem ska träna oss? Hur ska vi spela? Hur ska vi få igång spelare som vi redan har? Hur löser vi det ekonomiska, så vi har råd med alla stjärnor? Hur ska vi göra med ledningen? Hur blir det med arenan efter alla investeringar på spelare? Vad händer med talangerna som vi har? Hur mycket mycket pengar kommer vi få in vid försäljning av dessa medelmåttor?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-03-10 08:38
Ganska kul att folk tar upp en eller två spelare som vi behöver och voila: allt fungerar plötsligt! .... noooooot. Vad vi behöver är att sälja ca 5 medelmåttiga spelare (Montoya, Mascherano, Sergi Roberto & Co) och köpa 5 ca spelare av världsklass varav är 1 målvakt och 1 är mittback. Dessutom behöver vi en tränare som får spelarna att slita i varje match och gärna introducerar fler uppställningar än sönderlästa 4-3-3 med Messi som falsk nia. Men känner jag vår ledning rätt så slickar de Tata's r*v och förlänger tränarkontraktet 14 säsonger eller dylikt efter en middag arrangerad av Zubi's golfklubb. De bryr sig ju mer om sina personliga relationer än om klubben och klubbens framtid.
Barcelona Deulofeu
2014-03-10 08:26
Jag personligen tror Kroos skulle passat oss bäst med sin fina speluppfattning och bra skott.

Dock är jag oerhört svag för Pogba som kan bli hur bra som helst!

Barcelona Krabban94
2014-03-10 06:50
@Neymessi:


För tillfället alla!
Haha neej svårt val, hade sagt Kroos/Vidal..
Barcelona Makaveli4life
2014-03-10 06:04
@grande jw:
Haha så nu försöker dom fjeska upp sig för fansen? tror helt ärligt inte på någonting de säger förens jag ser det.. Hade "football excellence" varit deras prioritet hade vi inte gått en hel säsong med Montoya, Tello, Sergio Roberto, och Affelay som backup på bänken till ett redan "mätt" lag. Det här är investeringar som hade behövts för 1-2 säsonger sedan och nu försöker de rädda ett sjunkande skäpp.. Hoppas det inte är försent bara.
Barcelona grande jw
2014-03-10 04:35
Faus (economic vice-president): "We'll make serious transfer investments this year, we're ready. Priority is football excellence." [via md]

Barcelona Neymessi
2014-03-10 03:52
Vem av Kroos / Gundogan/ Vidal / Pogba hade ni helst velat se i Barcelona?
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-10 03:24
Vi kan antingen prestera eller låta oss knäckas av det. Klubben vet, spelarna vet och fansen vet att en stor förändring kommer ske nästa säsong. Puyol lämnar, Valdes lämnar och om ett bra erbjudande kommer kan vem som helst vara på första flyget från Barcelona. Laget startade säsongen med dunder och brak. Rosell värvade Neymar och Martino kom in med sina idéer och pondus som spelarna stod bakom till hundra procent. Laget spelade bra och resultaten rullade in i vår favör. Då kom den nedgående spiralen efter alla lyckliga början som på film. 1. Katalanska median äter upp Tata för förlorad bollinnehav trots med vinst mot Rayo och Madrid, Messi var fantastiskt mot Rayo för övrigt, även om spelarna trivdes och gav sitt allt. Vi såg en ny Barcelona som startade en dilemma för många cules som inte gillade alla omställningar och med mer kontroll till de två ovannämnda. 2. Neymar Affären avslöjas och det skapar en onödig drama som har satt sina spår i klubben mer än det märks. 3. Rosell hoppar av och flyttar till de brittiska öarna. 4. Puyol mitt i säsongen avslöjar att han ska sluta, något han kunde vänta med till slutet av säsongen eller sagt innan säsongen. 5. Iniesta förlorar sitt ofödda barn. Den här negativa kedjereaktion har satt sig i klubben och antingen låter vi det knäcka oss eller så tar vi styrka ur det. Vi ger vår största kapten historian den avslutningen han förtjänar, Vi ger Valdes ännu en Zamora trofé, Vi sätter glädje i Andres hjärta och spelar en fotboll utan press för varandra och njuta av det. Nu mer än någonsin behöver alla i fotboll klubb Barca enas och spela fotboll på sättet Barca älskar att spela fotboll på. Låt fantasin och magin bli själva terapin som läker alla sår, bekymmer och sårade hjärtan. För i en snar framtid ska vi möta två giganter och vi kommer behöva spela med våra hjärtan. Antingen låter vi oss knäckas eller tar vi alla motgångar som energi och tar oss genom den här svåra perioden som en Fenix födelse ur elden. Visca Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-10 02:38
Grande Guardiola!

Var kom det ifrån`?

Anledningen jag jag frågade honom om domarna har tagit 12 poäng från oss är att precis när vi förlorade i lördags kommer han och några andra och börjar prata om Real hit och Real ditt. Hänger du med vad jag menar.

Om inte, läs noga vad jag skriver nu. Vi ledde ligan med 6-8 poäng. Nu när vi har spelat bort ligan mot mediokra lag behöver vi inte skylla på våra rivaler. Vad fan har Elche med vår dåliga resultat att göra. Kom inte nu och säg att de fick hjälp av domaren för det får vi ibland också. Domarna är människor trots allt.

Jag är bara trött, trött, trött på folk som skyller på allting och alla när vi har förlorat en match. Spelar vi omotiverat och blir utspelade förtjänar vi inte vinna dessa matcher som i lördags.

Är det något annat du vill veta?

Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-10 02:33
Jag råder alla att läsa den här klockrena analysen om Barca på Bleacherreport.com Of course, at the weekend, we saw the proof of that. It was the worst Barcelona performance people can remember since the last two years of the Rijkaard era, when basically people were walking on the pitch, and there was a lot of indiscipline and unprofessional behaviour.  At the top, there is a president who has not been selected. In the dressing room, there is a manager that has been losing the confidence of the players. And on the pitch, Carles Puyol, who was a leader, is disappearing little by little. Xavi is still a leader and so is Andres Iniesta, but they don't seem able to stop the rot. The team is not being coached properly, and the training sessions don't have the proper intensity - and every team plays as they train. So basically what you have is a team in decline with good players that can still produce good results, but on big, I'm not sure they're ready to beat Real Madrid orBayern Munich.
Postat via SvenskaFans-appen
Grande Guardiola!
2014-03-10 02:23
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Och vart har han nämnt med 12 poäng? Lägg inte dina ord i hans mun. Av att döma din kommentar så är du är uppenbarligen inkapabel till att bemöta resonemang eller argumentera för din sak, istället blir du desperat och försöker förlöjliga meningsmotståndaren genom att dra ologiska slutsatser...
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-10 02:18
Om ni kan titta på highlights av Valladolid matchen. I en sekvens tar Neymar en diagonal löpning mot högersidan för att ta med sig backarna så att Messi kan dribbla fram och skjuta och det gjorde Messi. När senast var Messi så osjälvisk och gjorde det för någon annan? Jag minns inte det iaf. Innan spelade Messi med motivation och sin talang, nu så spelar han bara med sin talang. Jag har själv idrottat en del och en gång skadade jag mig riktigt illa. Vågade inte ta för mig likadant som jag brukade göra. Spara sig till VM vill Messi göra? Om han tror att han kan gå in i VM med den här formen och tro att han kan slå om och göra det fantastiskt kan han glömma det. Om man låter sin nivå sänkas så kommer det en period då du inte kan bibehålla den höga nivån längre precis som Ronaldinho. Ronaldo presterade faktiskt väldigt bra i VM då de blev utslagna av Spanien på straffar. Ronaldo försöker alltid bibehålla den nivån för att när du slappnar av för det lilla minsta och inte behåller samma motivation eller glöd för att alltid överträffa dina föregående prestationer har du redan tappat. Jag tror Argentina kommer göra en riktigt pladask I VM och det kommer inte komma som en chock för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Tippu
2014-03-10 02:07
Numera när vi har Messi på planen så är argentinaren en börda än en tillgång. Hans närvaro hämmar Alexis, Neymar och Pedro och agerar endast som statister, utan Messi så får vi ut max av de övriga trion varav vårt spel blir än mer oförutsägbar. Hellre med att Messi säljs än att offra Pedro.
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-10 01:20
Pedro i Spanien hade man inte sålt för något alls. Pedro i Barca orkar inte spela med Messi mer. Han har en helt annan lyster i Spanien. I Barcelona tror man att någon nära han har dött. Hans kroppsspråk visar att en grå moln är över hans huvud. Jag personligen hade aldrig sålt Pedro. Kom igen grabbar!!!!!!!! Låt oss inse fakta, med Messi på plan har vi förlorat 10 poäng!!!!!!!! Innan Messi gjorde alla hattrick och spelade som de gör i Landslaget. Alexis sjuka hattrick, minns ni frisparken? Pedros sjuka hattrick mot Getafe. Neymars form då? Nu kan vi inte ens vinna mot Valladolid om de hade spelat utan backar. Messis kroppsspråk och nonchalanta beteende smittar av sig och där har vi sanningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-03-10 01:08
Pedro lämnar till sommaren ifall det kommer ett bra bud. Klubben kan tänka sig att sälja honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-03-10 01:00
Jag tog matchen när det är så har (handicap 1x2) jag tog 2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-03-10 00:59
Lion24 (Barcelona) Fint förslag om hur Tata ska hantera Mr. Messis hybris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2014-03-10 00:54
Bagnack Nej, real hade varit tvungna att vinna med 4-0 eller 5-1 osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-03-10 00:46
HEJ MINA BARCA FANS: Jag spelade på matchen mellan real Madrid och levente handicap 3,, att Levante leder matchen med 3 mål. Matchen sluta som ni vet 3-0 till Real Madrid, är min odds inne då ellr?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-10 00:45
Orobitg (agent Montoya): "The renewal talks continue, although slowly. His first option is to renew and become an important player at Barça" Oh herregud hur kan det ta åtta månader att förlänga med en spelare som vill stanna? Det är ju en parodi det här. De kan inte ens signa Montoya som är en reservspelare, hur fan ska man då värva stora stjärnor? Vilken mardröm det här är alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2014-03-10 00:33
@Baronen:


Vi håller på en vacker klubb. Finns många lösaktiga människor som mer än gärna ser att Barca kommer ner på jorden igen.
Barcelona Lion24
2014-03-10 00:27
Jag såg att spelarna tränade idag och det var väl bra det! När vi förlorade mot Sociedad så fick spelarna som bekant 2 dagars ledighet och dessa sänder helt fel signaler, som att ''äh, det är lugnt om vi förlorar, inget kommer hända''. Nu efter den pinsamma insatsen igår så är det bra att spelarna tränar idag och jag hoppas de kör 2 träningspass och riktigt hårda pass. Sen är fansen på spelarna också så jag hoppas de vaknar!

Messi? Han är lååååååångt borta från Barcelona i tankarna just nu. Hans tankar är redan i Brasilien. Men vi måste vara väldigt försiktiga med vad hur vi agerar när det gäller Messi. Precis som de största spelarna i alla lag så är de här spelarna lite överkänsliga och saker och ting ska gå lite på deras väg. Bänka honom? Lätt och prata men gör det inte saken bara värre? Blir inte spelaren ännu mer missnöjd och kanske hotar med att skapa ännu mer turbulens i klubben?

Det är tränarens uppgift att motivera sina spelare och Tata måste vara smart i Messi-fallet. Hämta upp Messi till kontoret och höj rösten och säg: ''vad händer Leo? Vill du inte vara bäst längre? Din största konkurrent håller på och går om dig och du gör inget åt saken? Du är en kandidat till en av världens bästa spelarna genom tiderna men du agerar som du inte vill det?'' Nåt liknande men med en hög ton. Dessa ord bör Messi få höra om och om igen, helst varannan dag. Man måste tyvärr kämpa med så stora egon men när man får det att klicka, ja då vinner egot allt för dig.
Tippu
2014-03-10 00:12
@Vampíro:

Vad exakt sa Hussfelt?
Barcelona MessiyoyO 10
2014-03-10 00:10
Är nästan helt säker på att vi hade vunnit matchen mot Valladolid med Iniesta på plan. Han är den spelare i laget som skapar så mycket framåt med sin teknik och fart. Han gör 2-3 gubbar i en och samma rörelse och serverar konstant andra spelare, vilket vi hade otroligt svårt med sist. Hoppas verkligen att han hittar motivation från ovan under denna svårt tid för honom och går ut på plan för att köra över City. Iniesta är magisk. Han är spelaren som kan lösa ett avancemang....
Barcelona The Reporter
2014-03-09 23:56
Iniesta har enligt uppgifter sovit på sjukhuset med sin sjuka fru i drygt en månad
Barcelona Vampíro
2014-03-09 23:51
Kan inte Hussfelt bara ta och hålla käften nån gång. Han ska alltid försöka snacka skit om Barça så fort det finns en liten möjlighet så drar han till med nån pinsam one-liner. Patetisk snubbe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2014-03-09 23:51
Hussfelt var tvungen att hinna nedvärdera Barcelona. Man undrar vad vår klubb har gjort honom..

Garå..

Suck.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-09 23:43
De kritiserade nu ledningen i Fc Barcelona i fotbollskanalen för att de släppte Xav's ersättare *Thiago Alcantra* o.s.v
Barcelona Vampíro
2014-03-09 23:14
Andrés skrev detta på twitter tidigare: Tw Iniesta: "Good night. Anna, myself and our families cannot thank you enough for all the support and affection of these last days." Tw Iniesta: "My family and I are overwhelmed and very grateful. They are very difficult times and we thank you for respecting our privacy." Tw Iniesta: "We are sure that, from up there, the little one will help us... Hugs to all." En gentleman på alla möjliga sätt. Även om vi är i desperat behov av honom på fotbollsplanen så hoppas jag han tar sin tid och återvänder när han känner sig redo. Visca Andrés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-09 23:06
Alex Song: "I will return to England, that's for sure. If I leave Barcelona one day, it will be to move to England." [beinfr] Bra gör det. Song har knappast vart något praktfiasko men snacka om en spelare utan ambitioner. Han lämnade en startplats i Arsenal för att kunna äta lunch med Messi, han har inget att tillföra en klubb som Barça så jag ser gärna att man säljer honom i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: