/spanien/barcelona/forum/5848.aspx/spanien/barcelona/forum/5848.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas-
2014-02-18 19:01
Det är nog minst 45 minuter kvar innan startelvan kommer.
Barcelona B-Guden
2014-02-18 18:59
Ingen officiell elva har la kommit ut än ?
Barcelona FCBlaugrana
2014-02-18 18:55
@enkos:


Om jag ska vara ärlig ser jag nästan Cesc som mer offensiv än Pedro.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-18 18:55
Barcelonistas Sluta blåsa i din egen trumpet stup i kvarten. Trevligt om du hade rätt, men låt andra påpeka det för dig istället för att påminna folk hela tiden om att du har "rätt". Det säger ingenting om dina kunskaper som för övrigt är helt ok om jag ska vara ärlig. Din akilleshäl är snarare din attityd. Basaric Det som irriterar mig mest är att Alba startar före Adriano som det verkar. I normala fall i serielunken ska han göra det då han i ärlighetens namn är bättre än brassen, men ikväll hade Adrianos kvalitéer passat bättre. Men Tata vet förhoppningsvis vad han gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-02-18 18:53
@basaric - "el guaje":


Vet också vad du tycker om Fábregas, men efter hans insats mot Rayo har inte ens du kunnat klaga på honom.
Barcelona enkos
2014-02-18 18:51
Xavi, Iniesta och Fabregas.. Ingen Pedro alltså,,det betyder något mer defensivt och försiktigt Barcelona..
Barcelona B-Guden
2014-02-18 18:49
enda chansen att vara säker på vinst är att sluta fega, peta dom som inte håller måttet och spela bästa elvan och vårat spel vilket är 4 backar, 3 mittfältare 2 yttrar + messi.
Alves Pique Mash Adriano/alba
Cesc Busquet Iniesta
Alexis Messi Pedro

Neymar kan komma in, Xavi kan komma in, och sist xavi kom in från bänken och vi lära göra mål så var ha magisk.
Men slutar väl så här.
Alves Pique Mash Adrian/alba
Xavi Busquet Cesc
Alexis/pedro Messi Iniesta

0-0, Alexis ut Roberto in, Cesc ut song in Xavi Ut Pedro in..
City gör mål på hörna, var länge sen jag hade förståelse för vår uppställning i en viktig match.
Barcelona Barcelonistas
2014-02-18 18:45
Jag hade rätt som vanligt och det säger en hel del om mina kunskaper här.


Tata tänker precis som jag gjorde inför matchen han vill ha kontroll på bollinnehavet. Iniesta kommer ha en fri roll så han kommer befinna sig ganska mycket centralt med, men även ute på kanten för att bredda till det hela.
Barcelona basaric - "el guaje"
2014-02-18 18:43
Enligt uppgifter så är det här våran startelva ikväll: Valdes, Alba, Pique, Mascherano, Alves, Busquets, Cesc, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi.

Vet inte vad jag tycker om Iniesta och hans roll ute på kanten. Ni vet dock vad jag tycker om Mascherano som mittback.
Barcelona Canaletes
2014-02-18 18:33
@LeoMessi:


haha inte så många tyvärr. Tack, det bara att träna så kommer det ;)
Barcelona enkos
2014-02-18 18:32
Vad jag vet så spelar inte Nastasic ikväll, även om jag hade hoppats det.. Hoppas nu vilsne Demicheles startar... i sista hand vill jag se Lescott..
Barcelona LeoMessi
2014-02-18 18:30
Canaletes (Barcelona) Inga milfs då?:P Haha starkt gjort att du kan springa och kolla samtidigt, jag måste vara helt stillastående haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-02-18 18:27
1-1!!!
Kollar på gymmet medans jag springer på löpbandet hehe. Tjejer i yogapants överallt!
Barcelona Illusionista
2014-02-18 18:26
1-1 El Haddadi! Edit: Jag ser att jag var några sek sen..
Barcelona the cameroonians
2014-02-18 18:26
Munir gör 1-1 och går upp i ensam ledning i turneringens skytteliga på 6 baljor.
Barcelona LeoMessi
2014-02-18 18:23
City är ett lag vars svenska fans håller på en speciell spelare i laget. Känner tex ett par bosnier som håller på city enbart för dzeko.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-02-18 18:21
På citys forum kallar de alla svenska barcafans för plastfans! Har ni hört något roligare och dummare än det idag? :D Ironin ligger ju i att det är cityfans som säger det haha. Om inte shejken köpt city så undrar jag om det överhuvudtaget hade varit någon idé för City att ha ett forum här på svenskafans! Hade väl varit en till max två tomtar som hade hängt där...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-18 18:17
0-1 till Köpenhamn, juvenilerna har startat väldigt avvaktande och låtit Köpenhamn rulla boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-02-18 18:16
enkos

Fast det skulle förvåna mig mycket om City verkligen parkerar bussen idag. Med det menar jag att ställa alla spelare framför mål och i princip hoppas man sätter dit bollen an av de tre gånger man är på motståndarnas planhalva. Självfallet kommer vi att äga mest boll men det betyder inte att motståndarna inte försöker gå framåt. Jag tror att City sätter en relativt hög press, att de vill vinna bollen tidigt och starta egna anfall, även om de kanske låter oss rulla en del i backlinjen och på mitten också. City har hela säsongen haft sin största styrka i offensiven och det vore dumt att inte utnyttja av Pellegrini.

Jag tror på en målrik match. Båda lagen har enorma kvalitéer framåt det lär bli en del chanser åt bägge håll. Gäller att våra nyckelspelare är i form, vi måste få Messi, Iniesta, Cesc och co att alla göra det de är bäst på. Jag skulle föredra Iniesta och Messi i fria roller på den offensiva tredjedelen medan Alexis jobbar stenhårt på topp och Cesc samt Xavi tar hand om spelfördelandet. En som spelar enkelt och håller spelet flytande och en som vågar ta riskerna.
Barcelona LeoMessi
2014-02-18 18:12
the cameroonians (Barcelona) Tack min gode herre :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-18 18:11
L.A.M Nr 10 Dig ser man inte ofta dessa dagar. Kul att du valde att göra en special guest appearence :) Jag tror som du säger att Fabregas kommer att vara nyckeln i vårt anfallsspel ikväll. Men den avgörande faktorn totalt sett kommer att vara våra ytterbackar som måste vara hundraprocentiga. Jag hoppas verkligen att Alves har en bra kväll och spelar djärvt och klokt istället för tokoffensivt och dumdristigt. På andra sidan ser jag hellre Adriano än Alba av den enkla anledningen att brassen har fler jokrar än spanjoren i kavajfickan, speciellt hans underbara distansskott. Lägg även till att han är mer ömsint med sina beslut om att hänga med upp i anfallen. Våra ytterbackar samt Fabregas/Iniesta - har dessa fyra en bra kväll kommer det att smitta av sig och övriga laget kommer att höja sig. Då har jag inte ens räknat med Messi eller en eventuell Neymar på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-02-18 18:08
LeoMessi

Here U go Bro!
Barcelona Canaletes
2014-02-18 18:08
@1.70-ligan - köp en back, tack:


hahaha fan vad jag garva. Ska leka besserwisser men failar totalt.

Barcelona - Köpenhamn i Eurosport nu!
Barcelona enkos
2014-02-18 18:07
L.A.M Nr 10

"De kommer att spela sitt spel, inte en chans att det målfarligaste laget i PL backar inför sin egen hemmapublik."

Det är Barcelona som kommer dirigera spelet, inte City oavsett om de spelar hemma... Och i ligan möter de inte lag som Barcelona..
ps. ännu bättre att de vill vinna, det passar Barcelona bäst..
Barcelona LeoMessi
2014-02-18 18:05
Någon som kan länka juvenilernas match?
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-02-18 17:55
Jag vet inte riktigt hur jag vill att vi ska spela. Å ena sidan måste vi vinna mittfältet, City har Fernandinho och Yaya och nyckeln till att stoppa det är att sätta in en extra mittfältare i form av Cesc. Samtidigt så är Citys kantspel ett farligt vapen, och med våra offensiva ytterbackar samt ett såpass centrerat spel så är jag rädd att det öppnas för stora ytor för dem att utnyttja ett vasst vapen.

Jag tror City kommer att gå för det ikväll, de vill vinna och ha fördelen inför en svår bortamatch om tre veckor. De kommer att spela sitt spel, inte en chans att det målfarligaste laget i PL backar inför sin egen hemmapublik. Frågan är då för Barcas del, ska vi anpassa oss och spela på engelsmännens villkor eller ska vi fokusera än mer på det vi gör bäst? Well, ladies and gentlemen, svaret är ganska enkelt då vi alla vet att Barca inte kan spela på andras villkor. Det har inte visat sig funka historiskt och kommer troligen inte göra det i framtiden. Visst, små taktiska ändringar som vi bland annat såg i El Clásico men inte ändra en hel matchplan pga motståndarna.

Jag vill se höga utgångspositioner, aggresivt presspel och ett Barca som inte viker sig för en fight. Jag vill se oss vinna kampen om mittfältet och skapa trianglar runt Citys spelare. Jag vill att matchen utspelar sig på deras planhalva och inte tvärtom. Och jag vill framförallt se Cesc från start. Jag har en känsla av att han spelar en viktig roll ikväll. Nyckeln till att att stoppa motståndarna kommer som alltid vara att ta tag i matchen och själv bestämma utgången av den. Nu gäller det bara för spelarna att tro på detta, att Tata har en matchplan han tänker följa fullt ut och att vi fans står bakom laget vad som än händer.
Barcelona Leo y Cesc
2014-02-18 17:45
Jag tror faktiskt att gubbarna är spända och sugna på denna stormatch med tanke på alla som sagt de ena och de andra sedan Bayern matcherna. Messi vet man redan hur han älskar stora matcher men hoppas resten av laget är på tårna för annars kan det smälla hårt bakom Valdes. Jag ser gärna att första 45 så ska vi kontrollera matchen och 0-0 gör inget, sedan i andra halvlek får det gärna sluta 1-1 0-1 2-2 bara ingen förlust för då blir det jobbigt. Ibland känns det som att jag hellre väljer att börja hemma än borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-02-18 17:31
Min största oro inför kvällen finner jag i frågan hur vi ska kunna stoppa Kompany, Yaya, Lescott/Nastasic, Negredo mfl på fasta situationer? Hoppas verkligen Tata har gjort sin läxa där, för är vi slarviga i markeringen kommer det skada oss enormt!
Barcelona I.Cuenca
2014-02-18 17:30
Ikväll smäller det vänner Jag ligger inlagd på sjukhus men ipoden är laddad med Viaplay samt Cola och chips är vid min sida. Detta blir en magisk kväll. Tsm så fixar vi detta. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-02-18 17:24
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Misstänker att den här individen kan inte ha bra betyg i historia.
Annons: