/spanien/barcelona/forum/5846.aspx/spanien/barcelona/forum/5846.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
4/12/2014 16:04
Barcelonistas Vi kommer behöva spendera mer än någonsin i sommar, så man måste snarare toppa alla andra transferfönster. Annars kommer både fansen och medlemmarna inte bli nöjda och då kan denna styrelse tacka för sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
4/12/2014 16:01
Sentuary Nu är det ju ändå så att ledningen med Bartomeu i spetsen har gått ut och sagt att man ska satsa och den summan vi har i budget visar ju dessutom det. Utöver det tror jag att styrelsen väldigt gärna vill bli omvalda och då funkar det inte att åka ur i typ kvartsfinal i CL, dem vet att fansen och medlemmarna har större krav än så och därför måste förnya laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/12/2014 15:51
Barto sa dock att vi inte kommer göra något liknande som vi gjorde inför 08/09 säsongen. Det han menade var att man kan tänka sig förstärka laget för vi har en bra grund vi behöver egentligen bara krydda så vi får mer kvalite i laget.
Barcelona Lion24
4/12/2014 15:51
Till matchen ikväll så är jag oerhört orolig. Enligt rykten så kommer vi starta med Montoya-Busi-Masch-Adriano. Skulle vi göra det så skulle det nästan vara självmord. Vi kan inte byta ut 3/4 i försvaret. Speciellt när vi har 2 defensiva mittfältare som mittbackar, nu ska vi krydda på reserv spelarna på ytterbackspositionerna. Jag förstår inte varför Alba ska vilas, han spelade nu i veckan men han var inte med förra veckan mot Betis, så han har fått sin vila.
Barcelona Júnior.
4/12/2014 15:41
Blaugrana91

Då hänger jag med! Jag ifrågasatte inte summan eller så utan det var mer av en ren nyfikenhet från min sida.
Barcelona Lion24
4/12/2014 15:39
Xaviesta

Vet du vad det viktigaste en fotbollsspelare bör ha som ytterforward i dagens Barcelona? Spelförståelse MED och UTAN boll. Alexis är helt fantastisk på spelet utan boll, han löper och springer oerhört mycket vilket är bra. Men detta är Barcelona. Vi går inte efter spelare som springer mycket. Alexis spel med boll däremot är inte värdig Barcelona klass, inte ens i närheten. Visst så händer det några läckra saker då och då men en ytter i Barcelona ska sätta skräck på motståndarens försvar, tror du innerligt att Alexis gör det?

Reus är en enormt komplett spelare. Sämre än Alexis på utan boll spelet men bättre med boll. Men det ska tilläggas att även Reus är en bra spelare utan boll som är mycket smart. Reus satte skräck i ett helt Real Madrid försvar för några dagar sen, det är inte många som gör det. Om vi kan uppgradera och förbättra spelare på vissa positioner, varför gör vi inte det? Realistiskt? Absolut, säljer du Alexis eller som du och nån till förmodligen vill Pedro så skulle du få mellan 20-25 milj. Reus kostar 10-15 milj. mer och då får du en bättre fotbollsspelare. Anpassning? Ingen fara, vi skulle ha helt OK ersättare till Reus ifall han skulle komma och någon av Alexis/Pedro försvinner. Det är inte så att vi skulle ha Cuenca och Reus på högeryttern, för då skulle det vara fel. Men har du en OK back-up så kommer det funka bra tills Reus kommer in laget, landet, språket, kulturen och allt det där.

Men naturligtvis så håller jag med föregående talare. Prioritet 1 är försvaret och inget annat.
Barcelona Barca King - octobusi
4/12/2014 15:35
Barto sa faktiskt att vi kan spendera 120 miljoner euro om det så behövs. Det sa han senast på sin presskonferens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
4/12/2014 15:29
Júnior. För att Bartomeu gått ut och bekräftat det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
4/12/2014 15:24
Vet någon om Rafinha eller Deulofeu startar för respektive lag idag? Edit: Deulofeu startar idag matchen mot Sunderland kl. 16:07.
Neymar11
4/12/2014 15:06
Barca King - octobusi Spelarna hade mer frihet då, nu vet man vad dom ska göra innan dom får bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - octobusi
4/12/2014 15:02
Neymar 11 Minns de tiderna. Vi gjorde helt sjuka passningskombinationer. Dagens Barca har blivit för taktiskt med spelarna mer låsta i sina roller än någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
4/12/2014 14:36
Innan vi börjar värva måste vi veta hur vi vill spela och vad för spelartyper som behövs Jag personligen vill att vi går tillbaka till fotbollen som vi spelade 05/06. Då kunde inte folk parkera bussen på oss, vi hotade hela tiden och det var den mest underhållande fotbollen. Snabb, varierande, spelarna fick tid att visa upp sina bästa sidor, mycket skott och vi var tuffa i närkampsspelet. Vi kontrade när chansen gavs och vi kontrollerade matcherna när det behövdes. Vi stormade runt kanterna och briljerade i mitten. Det var omöjligt att lägga upp en taktik mot oss då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
4/12/2014 14:30
Gabriel
***
Möjligt att han skulle, men rättfärdigar det verkligen en ev. värvning? Anser att vi behöver en målvakt, en mittback en högerback (ev) och ett anfallsalternativ.
Barcelona Barcelonistas
4/12/2014 14:23
Minns i början av säsongen hur Tata gick ut och sa att han vill ta tillbaka några få ingredienser som han tyckte att laget hade tappat på senare tid. Bland annat snackade han om ett presspel som han så gärna ville ha tillbaks. Men helt ärligt så har vi inte sett ett skit av något presspel överhuvudtaget utan istället har vi sett spelare promenera på planen. För mig så hade Tata bra ideer inledningsvis av säsongen men det känns som han aldrig fick in sina ideer i själva laget, han har helt enkelt inte spelarmaterialet för att spela den fotboll som han själv vill att laget ska spela.

Jag vill ha Sanchez spelare i laget, spelare som pressar, vill vinna tillbaka bollen, samt jobbar som en häst på plan.
Barcelona Sentuary
4/12/2014 14:18
Blaugrana Din lista är jättefin tycker jag, men hur stora är chansen att det händer tycker du? Speciellt med den ledningen vi har, tycker det bara är onödigt att skriva sånt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
4/12/2014 14:11
Blaugrana91

Hur får du fram att vi har en transferbudget på €120M?
Barcelona Blaugrana91
4/12/2014 13:46
( Xaviesta )

Jag förstår inte hur man enbart kan förespråka värvningar till målvakts och försvarspositionen, vi behöver förstärka laget till ALLA positioner.

Målvakt och försvar är givetvis prio 1 och där får vi förhoppningsvis in Ter Stegen, jag kan dessutom tycka att vi behöver värva en bra andramålvakt också.
Sen vill jag ha två mittbackar, Hummels och någon mer bra mittback.

Utöver det så måste vi förstärka mittfältet och anfallet, visst vi har fortfarande världsspelare på dessa positioner, men vi behöver bredda det med världklassspelare, håller inte att slänga in en usel Sergi Roberto eller Tello i en viktig CL-match. Dessutom måste vi värva för framtiden när det gäller mittfältet.

Reus är perfekt då han kan lira både i anfallet som ytter och på mittfältet. Sen tar vi dessutom tillbaka Rafinha. Det pratas ju även om Gundogan och lite andra mittfältare, men isåfall blir det väl lite väl mycket på mittfältet?

Jag ville ha Kun Aguero förut, men den värvningen är inget som behövs just nu.

Vi har €120M att spendera, dessutom måste vi sälja lite också.

Valdes (Återstår om han lämnar redan i sommar, blir han kvar ett år till behövs såklart inte värva någon 2a målvakt.)

Pinto
Puyol
Sergi Roberto
Afellay
Dos Santos
Song
Tello
Cuenca
Pedro eller Sanchez? Stort frågetecken här. Men inte helt omöjligt att någon av dem får lämna.

Säljer vi alla dessa bör man väl kunna få in drygt €25M allafall och säljer man dessutom någon av Pedro och Sanchez kan den summan såklart ökas till kanske €50M.

Lägger vi till dess till vår transferbudget på €120M får vi mellan €145M-€170M att spendera på nya spelare:

Ter Stegen €12M

2a målvakt: €7M??

Hummels €30M

Mittback 2 €15M-€20M

Reus €40M

Rafinha €0

Gundogan eller annan mittfältare €35M???

Totalt som max här €144M

Neymar11
4/12/2014 13:35
påfågeln Kollar du på mötet Dortmund - real Så gör reus sig bäst som innermittfältare, han jobbar hårt defensivt och briljerar offensivt med sin fart och teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
4/12/2014 13:19
Som jag ser det är Reus en drömvärvning! Vi behöver mer bredd i truppen och i dagsläget är det ingen bra bredd i vår trupp. Dessvärre har vi för tillfället värvningsförbud och Reus är endast ett rykte. Det ska mycket till om det ska bli en övergång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
4/12/2014 12:33
@La liga es blaugrana!:


Som att hoppas på medlemmarna röstar för nyval?
:)
Barcelona påfågeln
4/12/2014 12:02
Barca King - octobusi (Barcelona) Barca ska inte värva Reus för att sätta honom i fel position på mittfältet. I ett 4-3-3 spelar han nog ytter, där är han som bäst. Alltså är han ingen lösning till att potentiellt ersätta Xavi och Iniesta. Han där som varit perfekt för det tog istället en startplats i Bayern München...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
4/12/2014 12:01
Varför snackar ni ens värvningar när vi har transferförbud? Fokusera på saker vi skulle kunna göra inom klubben nu för att förändra denna situation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - octobusi
4/12/2014 11:56
Vad fan ska Reus göra i Barcelona? Det ska jag tala om för er!

Reus är en sätta eld i röven värvning på våra mittfältare. Han har inte bara längd, fysik, fart, skott, teknik, kreativitet och är bra med huvudet. Han är också ödmjuk. Reus kämpar mycket för kollektivet. Dessutom är Fabregas en slö 27 åring, iniesta blir 30 snart och Xavi är 34-35 år med. Har vi någon ersättare till dessa spelare? Värvningen av Cesc utmynnade ut till INGENTING. Han gjorde knappt vårt mittfält bättre eller petade någon av våra ordinarie mittfältare. Ska vi spela med Xavi och iniesta 2 år till? Rafinha behöver tid för att befästa sig i toppen och med de spelarna åker vi nog ut i kvarten igen. Iniesta har 2 år på toppen kvar och Xavi behöver ta en roll på bänken.

Barca är en topp klubb som ska ha en bra bänk med konkurrens som ska flåsa spelarna i nacken att göra sitt yttersta. Reus är mer än behövlig och han kan ta iniestas plats om 2 år.

Vad trodde ni? Att vi ska ersätta Xavi och iniesta direkt efter när de lägger skorna på hyllan? Det är bäst att förberedda transaktionen nu innan det blir försent.
Barcelona Gio Style
4/12/2014 11:48
Barcelonistas
Förstår inte vart reaktionen kommer ifrån.
Det är inte en antydan på att han är på väg bort ifall det var så du tolkade det, snarare dagens "visdomsord" typ.
Barcelona Cule4life
4/12/2014 11:34
Att vi behöver värva 4-5 klass spelare är ingen hemlighet.

Vi behöver i stort sett allt, målvakter,backar,mittfältare,anfallare. En shopping runda på runt 110-165 milj euro, Samtidigt som man börjar bort överflödiga spelare som tar plats och lön.
Barcelona messileo
4/12/2014 11:34
Mido: Kan du länka artikeln?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/12/2014 11:14
Tw Alves: "Good morning! Your greatness lies in your perseverance, never forget where you come from, where you are and where you're going." Va i helvete?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
4/12/2014 11:06
Enligt eurosport så sägs det att några av laget stjärnor är verkligen förbannade på Messis beteende i matchen mot Atletico M. Och de har sagt rakt ut att vi spelade med 10 spelare.. Xavi bad Messi att skärpa sig ordentligt å matchen mot real ska han visa verkligen vem han egentligen är. Sant eller inte det får ni avgöra.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
4/12/2014 10:37
Enligt mig bör fem värvningar göras: en målvakt, två mittbackar, en högerback och en central anfallare. Om jag fick välja spelare sp. hade det varit ter stegen, hummels, laporte, danilo och mandzukic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
4/12/2014 09:24
Xaviniesta. Klart som fan neymar har stor impact när han spelar på top Barcas yttrar är superviktiga förstår inte din poäng där. När vi spelat som bäst har våra yttrar varit dom viktigaste, Henry&messi en tid sen Villa&pedro. Utrymmet finns där och den som använder den bäst av våra yttrar är Neymar och han kommer att göra det mycket bättre med tiden var så säkra. Sen om Reus är överflöd eller inte kan man inte riktigt säga förrens vi sett han i Barca tröjan om det blir nu så. Men prio nummer 1 mittback och inget annat.
Annons: