/spanien/barcelona/forum/5825.aspx/spanien/barcelona/forum/5825.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-05-18 14:13
Cuenca har varit skadad i över ett år. Ska han behöva tåla bli kallad Hijo de puta? Jag hade reagerat på samma sätt. Spelarna gör sitt bästa, det är inte alla gånger det räcker. Trots det kan väl fansen försöka stötta laget när de redan ligger ner.
Barcelona burrow
2014-05-18 14:11
Jag tycker att supportrar har rätt att visa sin ilska. Det kan inte alltid vara frid och fröjd.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 14:07
@burrow:


Svordomarna kommer även från fansen som skämmer ut sig själva
Jeffson
2014-05-18 14:07
Jag menade absolut inte att Mascherano är likvärdig Puyol när det kommer till kaptensegenskaper, legendstatus och historia i klubben. Men kollar man på Puyols spetsegenskaper som är just ledarskap, hjärta och vilja så är ENLIGT MIG Mascherano den som kommer på andraplats om man ska ranka dessa egenskaper, om än mil efter Puyol. Och detta är egenskaper jag tycker att en kapten ska ha. Men en kapten ska även vara mer eller mindre given i elvan och det tror jag inte Mascherano kommer att vara nästa säsong, vilket jag också skrev. Men för att svara Karmals nu. Jag vet att detta är ett allmänt forum om Barcelona för Barcelonasupportrar. Man kan vänta sig att alla inte har samma syn på saker och att man inte kan vara bästis med alla. Men jag ber dig nu, lugnt och snällt, om att sluta skriva personangrepp till mig. Du behöver inte svara på eller skriva till mig överhuvudtaget. Jag vet att jag bad dig hålla käften för ett tag sedan. Det var dumt gjort och jag ber om ursäkt för det. Men vi kan väl bara ignorera varandra nu? För det du skrev förut om alkoholavgiftning osv det sårade mig faktiskt. Det fick min dag att bli sämre än vad den var innan. Det må vara känsligt och man kan säkert tycka att det är töntigt men det är sanningen. Du vet inte min historia och vad jag har varit med om. Men nu vet du att jag blev väldigt sårad. Så snälla, sluta skriv till mig.
Barcelona burrow
2014-05-18 14:00
Ursäkta, jag glömde länka. Hittar inte videon där Dani Alves även visar fingret, men det dyker väl upp så småningom.
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-05-18 14:00
Allen Hallilovic har tackat för sig i sin sista match för Dinamo. Välkommen till Barca!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 13:56
@NoGo™:


Jag som trodde botten redan var nådd, nu ska vi skämma ut oss ytterligare alltså
Barcelona Barcelonistas
2014-05-18 13:54
Jag finner det absurt hur lite uppmärksamhet det bortdömda målet igår har fått? Den situationen avgör en hel ligasäsong , hade det varit omvända roller så hade det blivit ett jävla tjöt det kan jag lova er.

Ännu mer komsikt är det hur ingen i Puertan ( som brukar ha förstoringsglaset framme vid Barcas matcher) ens har nämnt den situationen. Som sagt hade Atletico gjort det målet så hade det skrivits böcker om hur vi mutat domarna osv haha...
Barcelona I.Cuenca
2014-05-18 13:53
Ride_The_Big_One(6) (Barcelona) 2014-05-18 13:51 @burrow: Ursäkta? Har jag också missat något?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-18 13:53
@Ride_The_Big_One(6):


Här! Skönt att båda förhoppningsvis lämnar. Pinsamt!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 13:51
@burrow:


Ursäkta?
Real Madrid Hashomi
2014-05-18 13:47
Sämsta Barcelona säsongen de senaste 15 åren? Vilken potential och vilka spelare vi har, ändå har vi tyvärr skämt ut oss denna säsong.

Vi lyckas inte slå Atletico en enda gång denna säsong, på 6 försök, otroligt svagt. Ligan förlorade vi på vår egen inkompetens. Leder hela hösten, tappar ligan för att sedan få en gyllene chans och ro hem ligan hemma på camp nou, ändå misslyckas vi.

Vi blir utslagna av samma Atletico i CL och vi har inte en uns av kvalité för att ta revansch. Vi nöjer oss med att vara lillebror.

Vi förlorar Cupfinalen mot Real Madrid, ja det är inte mycket som gått rätt denna säsong.

Tata Martino visade sig vara en sopa, Neymar har varit en enorm besvikelse, Messi är en skugga av sitt forna jag, Xavi är slut som fotbollsspelare, Iniesta är alldeles för ojämn, Pedro är slut, Fabregas är en för dålig fotbollsspelare, ja listan kan göras lång. Det krävs en rejäl utrensning och massor med inköp om vi ens skall vara med i titelracet nästa år.
Barcelona burrow
2014-05-18 13:45
Pinsamt att Cuenca och Alves visade fingret till supportrarna..
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 13:37
@Cobain:


Dessa personer nedvärderar sig själva. Jag gör dem en tjänst bara genom att tala om detta för dem i klarspråk. Att de borde sluta spotta på klubben med sin losermentalitet det vill säga.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-05-18 13:35
Väljer nu att betygsätta spelarna efter säsongen,först ut är målvakter och försvarare. Säg vad ni tycker!

Spelarbetyg 2013/2014
* = Underkänt
** = Knappt godkänt
*** = Godkänt
**** = Väl godkänt
***** = Världsklass
1. Víctor Valdés Arribas - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 26 6 0
***** - Victor gör sin absolut bästa säsong i Barca tröjan och visade under nästan hela säsongen att han är en utav världens absolut bästa målvakter. Hade det inte vart för Valdes så hade ligan varit körd sedan länge, då han räddade oss i flera matcher. Tråkigt att han skada sig.

13. Jose Manuel Pinto - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 12 4 9
*** - Valdes plötsliga korsbandsskada gjorde så reservmålvakten Pinto fick vakta buren. Han gjorde ingen besviken egentligen, men han var heller inte en matchavgörande spelare.

25. Oier Olazbal - Spelade ingenting.

2. Martin Montoya - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 13 2 4
** - Den unge högerbacken blandade och gav under stora delar utav säsongen. I början så var han spel under all kritik men han spelade upp sig under våren. Hoppas på att han får chansen nästa säsong så vi utifrån det kan ta ett beslut ifall La Masia produkten är något för A-laget

3.Gerard Piqué - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 25 9 2
*** - Den hårt kritiserade mittbacken gör en helt klart godkänd säsong. Han klev fram i dom större matcherna och då visade Pique varför han förra några år sedan ansågs som världens absolut bästa mittback. Snudd på fyra stjärnor.

5. Carles Puyol - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 5 1 6
För lite speltid för att betygsättas. - Vår kapten, hjärtat i laget, lägger skorna på hyllan. Sista säsongen tillbringade han mest för sig själv och i kamp med sina skador.

14. Javier Mascherano - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 28 9 7
** - Argentinaren gör en sisådär säsong. Han precis som Montoya blandade och gav. Ser ingen idé med att ha Javier kvar i laget, dock så borde många i laget ta del utav hans inställning och hjärta för klubben.

15. Marc Bartra - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 20 4 6
*** - Den talangfulle mittbacken fick lite utav ett genombrott i år. Han visade en stor mognad när han spela och gjorde nästan inte ett enda misstag. Målade dessutom i CdR finalen mot Real. Även Marc snuddar på fyra stjärnor.

18. Jordi Alba - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 15 4 5
*** - Jordi inledde säsong rent utsagt uselt! Spelade upp sig enormt under våren så därav blir han godkänd. Han har dock haft en rätt skadefylld säsong och har endast spelat 15 liga matcher.

21. Adriano Correia - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 25 5 7
*** - Den hårt skjutande ytterbacken har gjort sin bästa säsong i den rödblåa tröjan sedan ankomsten till klubben. Gjorde ett par riktigt snygga mål och spelade stabilt hela säsongen. Fick mycket speltid pga Albas skador.

22. Daniel Alves - La Liga Champions League Copa del Rey
Spelade matcher 26 8 5
** - Nej du Dani, du har gått ner dig något oerhört och din tid i Barcelona tar nog slut nu. Alves kom aldrig upp i den nivå som han egentligen besitter och spelade rätt dåligt i majoriteten utav matcherna.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 13:32
Skönt att vara dryg men åtminstone verklighetsförankrad istället för att signalera psykisk ohälsa i form av att vilja ha Mascherano som lagkapten i FC Barcelona. För mig mår man inte bra om man sjunker så pass lågt. Helt oacceptabelt. Om det är någon som nedvärderar någon så är det Jeffson som nedvärderar klubbens identitet. Att jämföra Puyols ledaregenskaper, hjärta och historia med Mascheranos borde leda till fängelsestraff. Tvi!
Barcelona Sir Alexis
2014-05-18 13:28
@Jeffson:


Är du allvarlig med att kapten grejen??
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 13:26
Känns just nu som att vara i film studion när Christian bale får sitt utbrott(länken) och ingen går säker, vem blir näste man att slänga iväg något nedlåtande?
Jeffson
2014-05-18 13:08
Hehe ovanligt att Karmals kommer in och är dryg...
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-05-18 13:05
Det här kommer nog vara ett långt men jag hänvisar er till att läsa den då jag tror att det är många cules som delar på samma åsikter och till er som inte orkar läsa, nemas problemas :) Efter X antal promenader och 2 cigg paket pågrund av frustration och irritation kan jag nu sätta mig ner lugnt och fint och skriva det här inlägget. Jag personligen släppte ligan efter Getafe matchen då jag vet att våra spelare inte är mentalt starka nog för att kunna ställa om och bara vara med i titelracet, jag visste att Atleti skulle ta hem det här, dom har haft en magnifik säsong och allt kommer ner till en match, trodde ni helt ärligt att Atleti skulle släppa det? Och det är motivation nog för att kunna gå ut Camp Nous gräsmatta och vinna ligan. Våra problem som många nämner är mycket djupare än så, men det får man helt enkelt leva med fram tills 2016. Om man ska kolla på det sportsliga så behövs det inte mer än 4 nya förvärv och då räknar jag inte med Rafinha. Två mittbackar, en ytter beroende på om Alexis drar annars en stor nia och en mittfältare då vi alla vet att Xavi inte kommer spela mycket nästa säsong. Dessa 4 förvärv måste göras för att det ska bli en ändring på vårt spel, och för att väcka dom andra spelarna till liv jag tror ni vet vilka jag pratar om. Den som ska styra det här laget sägs vara Lucho och det har nog inte undgått någon, till er som säger att han är oprövad och dålig vill jag hänvisa er till Guardiolas historia, han va minst lika oprövad. Jag älskar sättet Lucho tränar sitt lag, jag har kollat på kanske 7 av deras träningar den här säsongen då jag har velat se hur Rafinha "sköter" sig på träningarna, men jag har typ missat honom och fastnat på Lucho istället och hur aktivt han tränar sitt lag! Ständiga handgester, massa instruktioner till olika spelare och att han bokstavligen deltar i 40-50% utav spelarnas träning, det är ganska mycket för en tränare, men på det sättet visar han sina spelidéer för spelarna på ett underbart sätt, genom att helt enkelt träna med dom på träningarna. Sen vet jag inte om han är så aktiv under en hel säsong men alla 7 gånger jag har kollat har han minst varit lika aktiv. Jag tror på den här mannen och han lär nog ha mer "makt" än Tata då han är en ex-spelare. Lucho verkar helt enkelt ha bollar nog för att säga åt Messi och börja röra sig på plan. Vi måste sluta anställa vikarier i form av Tito (i alla ära), Roura och Tata. Vi behöver en lärare som kan lära laget ett och annat, och där har vi Lucho. Förhoppningsvis slipper vi en mellansäsong och skapar ett nytt era redan nästa säsong. Mot bättre tider, Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cobain
2014-05-18 13:03
Karmals..
Snälla sluta med personpåhoppen. Alla har rätt till sin egen åsikt, sluta skäm ut dig själv genom att vara nedlåtande mot andra Barcasupportrar!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-18 12:40
@barcastuff: Liverpool and Arsenal have been told Alexis Sanchez wants to leave because he wants more starts. Liverpool willing to pay 22M. [daily star]" Nu när vi är på gång sälj Pedro för 15. Madrid sålde calejon för 18. är han lika värd som Kalle?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 12:17
Jeffson:

Antingen uppskattar jag din humor och låter det dra i mungiporna ... eller så rekommenderar dig att söka till närmsta klinik för alkoholavgiftning. Måste vara spriten som talar om du söp ned dig efter slutsignal.
Barcelona 1899
2014-05-18 12:08
Jeffson … NU har man läst allt - annan kommentar vore överflödig
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-05-18 12:00
Fan att Mascherano inte har någon given startplats i elvan nu OM vi köper in mittback(ar). Och på def mitten så har han Busquets framför sig. Men annars skulle jag faktiskt vilja se honom som kapten nästa säsong. Han kör alltid järnet, gnäller aldrig och spelar på positionen han blir tillsagd att spela på utan att klaga. Det är ju inte hans fel att tre tränare i rad har tyckt att han tydligen är exemplarisk som mittback med sina 174 cm. Ändå har jag aldrig hört honom gnälla på någon annan än sig själv när det har behövts. Och nu är han den enda jag har sett som vågar säga sanningen: “We have to be realistic and rebuild”. Detta trots att han vet att han själv ligger risigt till. Vem mer i Barca (förutom Puyol nu då) har dom ballsen? Rent och skärt kaptensmaterial. Jag älskar honom.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 11:56
Vilka förväntas ta klivet upp?
Jag vill gärna se en bänk med hungriga unga och rutinerade att slänga in och eventuellt starta matcher mot lite sämre lag på hemmaplan.

Förväntar mig denna bänk:
Deulofeu, Espinosa, Adama, Adriano, Caballero, Denis Suarez, Pedro
Har jag glömt något för ni gärna tycka till
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-05-18 11:38
Tränare : Enrique Andretränare : Puyol Ut : Tello , S.roberto , alves , pedro , song , affelay , cuenca In : Laporte , David Luiz , Danilo , Rafinha , deulofeu ,Ter stegen , Reina ( andramålvakt i cupen) . Möjliga uppflyttningar : Denis Suarez och Adama. Masherano får ta songs roll. Reina in som andramålvakt och får stå i cupen. Kan vara smart att ha en stabil rutinerad andramålvakt som dessutom känner klubben och många spelare väl. Kan bli lite tunt där fram om Pedro lämnar som gjort en de mål iår, men ger chansen till klubbens talanger att slåss för den platsen.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-18 11:10
Då var en frustrerande säsong till ända. Var oerhört ledsen igår men kunde samtidigt se det fina med att Atletico fick vinna, unnar det laget den glädjen.

Ang. Messis mål kan man väl säga att det skulle godkänts men det var en oerhört svår situation att se och jag noterade det inte under matchens gång (att den tog på försvararens ben).

Hoppas vi får se förändringar i klubben, om än i måttlig utsträckning. Att värva 7 spelare tror jag inte på, men 2-3 st skulle nog göra klubben gott.

Gratulerar Barca B till en fin säsong, de har gjort det riktigt bra, speciellt under våren. Kul!
RedemptionMn
2014-05-18 10:21
@Diar Shekha:


Jag håller med om allt det du säger. Otroligt bra sammanfattat!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 10:19
Nemesis10

Word. Fascinerande att vi inte har en fullblodad striker. Fascinerande att vi startar för högt upp i utgångspositionerna med våra 3 man längst upp (de kommer inte med fart). Fascinerande att Cesc spelar från start. Fascinerande att Sanchez hur mycket han än ger laget så skiter han ned lika mycket för sig och laget. Fascinerande.

Håll tummarna för en revolution i sommar.
Annons: