/spanien/barcelona/forum/582.aspx/spanien/barcelona/forum/582.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SergiSamper
2017-01-27 13:58
Finns nästan ingen i världen som har kvalitéerna att själv kroppsfinta sig förbi en första press. Iniesta är bäst i världen på det. Det närmsta vi kommer är Veratti. Veratti är ingen iniesta men hans egenskaper fyller ut de funktioner som vi har problem med i dagsläget. Dahoud har många säsonger på sig ATG bevisa innan han ens ska spekuleras tillsammans med blaugrana
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-27 13:49
[QUOTE=El Pistolero #9]Jag har absolut noll koll på Betis denna säsong. Tuff eller en relativt enkel match att vänta på söndag? [/QUOTE] Allt kan hända iofs men jag utgår att Barça fixar det på söndag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-27 13:48
Dahoud är absolut inte iniesta typen utan en spelmotor som råkar påminna enormt om xavi. Veratti har en tendens att överarbeta situationer, dahoud gör det som krävs och gör det enkelt. Med en annan tränare än lucho så hade jag valt dahoud före veratti med tanke på prissummorna. Han kommer bli riktigt bra och har en magnifik första touch och bollkontroll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-01-27 13:45
Tycker man ska skilja på Iniestas och Xavis ersättare. Veratti är inte Iniestas ersättare. Han är Xavis. Veratti är en bolltrygg possesion mittfältare med defensiva egenskaper. En spelfördelare av högsta rang.

Sen är spelare som Denis Dawood Coutinho osv mer Iniestas ersättare som är rappa, kan göra sin gubbe samt spelar högre upp i planen, alltså offensivt lagda mittfältare.

Veratti är lika bra som pivote som på Xavis spelfördelar position.
Barcelona Corazon
2017-01-27 13:37
kommer bli så stökigt och mycket kort. ser redan nu när a.madrid taktiskt retar upp en frustruerad neymar till rött kort
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-27 13:29
Jaaaaaa så jävla gött :) Detta ska firas enormt. Behöver verkliga detta för att vi ska kunna hitta formen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-27 13:29
Vad gäller för kort i cupen ?
Nu har alla MSN gult var , blir de avstängda i returen om de får nytt kort i första matchen ?
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-27 13:29
Jag har absolut noll koll på Betis denna säsong. Tuff eller en relativt enkel match att vänta på söndag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-01-27 13:22
[QUOTE=Soko]Celta eller Alaves säkrade spel i Europa nästa säsong. Blir två tuffa matcher . Hoppas de påverkar inte ligan . [/QUOTE] Det blir tätt med matcher men det är ett snällt spelschema under den perioden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-27 13:21
Betis
Atletico
Atletic
Atletico
Alaves
PSG

allt det inom två veckor . Blir tufft tufft.
Barcelona Soko
2017-01-27 13:18
Celta eller Alaves säkrade spel i Europa nästa säsong.

Blir två tuffa matcher . Hoppas de påverkar inte ligan .
Barcelona DM1982
2017-01-27 13:17
Det blir två tuffa matcher mot Atletico men kommer även bli roligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Naknooo
2017-01-27 13:17
Celta vs Alaves Atleti- Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-27 13:15
Aletico! Ändå nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-01-27 13:13
var inte lottningen kl 12 vad händer känner lite stress i magen : )
Barcelona Yellow cake
2017-01-27 12:58
Känns som att Barca har ett lyxproblem med både Neymar och Turan i laget. Blir mer och mer imponerad av Turan, vilken teknik på små ytor han har och det känns som att han alltid är med i målprotokollet när han får chansen. Neymar känns dock rappare, och fantastiskt bra att ha vid omställningar.. tusan vad kvick och nyttig han är då.

Skulle dock vilja se att Lucho spelade den som passar den tänkta matchbilden mest.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-27 12:58
Carles Puyol Beast

Jag tänker direkt, vad ska vi med Coutinho när vi har D.Suarez?
Coutinho är ingen spelare som kan hålla ihop, styra, och trolla fram assisterna Barca behöver från mittfältarna. Coutinho är ingen spelare som kan se till att Messi slipper ta mittfältarnas jobb och spela fram bollar till offensiven. Coutinho är en spelare som då och då får till en och annan fin mål.

Veratti eller ingen för min del. Men Hej, that me!
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-27 12:56
Barca4life98 Fick mig att tänka på detta. Johan Cruyff: "Any forward, no matter how good he is, who can't get along with Messi on the pitch, is a failure."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-27 12:53
Vilken match grabbarna gjorde igår. Skönt att se att andra lag får smaka på sin egen medicin. Det som är bra just är att det känns som vi alla har accepterat att vår mittfält inte håller Barca klass så att säga. Då får Lucho och gänget göra det bästa av situationen. Jag väntar fortfarande inte några titlar den här säsongen (Hej, that meh. Låt min försvarsmekanism vara när jag inte kan påverka situationen med ens med en atom i min kropp). Det jag däremot vill se är för en gångs skulle lite kontinuitet på mittfältet trots att jag redan vet att D. Suarez kommer sitta på läktaren bredvid barnavdelningen med Thiago Messi de kommande 2-3 veckorna. Sen kommer han slängas in i hetluften som gammal frostig, kall fisk med dålig självförtroende. En annan sak man hoppas på är att effektiviteten är hos Barca resten av säsongen. Skulle kunna göra "En saga om missade chanser i trilogi" om 2016. Ni har redan berömt tillräckligt min älsklingar Umtiti och D. Suarez. Nu vill jag stället berömma A.Vidals inläggsfot och hans Alves klass d.v.s (världsklass tajmade offensiva löpningar). Ler från öra till öra varje gång han tar de löpningar och med en touch serverar fram middan som Messi in i straffområdet. Hoppas vi får se mer av A.Vidal. Arda, Arda. Alltid varit en favoritte spelare hos mig. Det som har fått mig älska honom mer är att han stannar kvar i Barca medan han har chansen att dra vart han vill. Oroa er inte Arda kommer vi se mer av. Till sist vill jag säga kul med nya medlemmar i forumet. Riktig kul att läsa era inlägg. För 6 månader sen och mer var det andra typ av medlemmar som drogs drogs hit som en magnet. Ni håller riktig bra nivå. Ok, nu ska jag sluta. Ville bara länka en rolig twitter sida men jag kan inte sluta skriva. Ville bara säga till Alla Mods. Bra jobbat med att ni stänger av forumet under matcher. Jag var emot det som i början och ville att forummedlemmarna skulle rösta om det . Men nu fattar jag vinken och charmen med det :-). Några här inne kanske blir vräkta innan den här säsongen är över medan ni sitter där hemma och skriker domaren är köpt!!! Matchen är köpt!! Det va inte offside!! Hur kan du missa den!! Men det är för allas bästa att forumet är stängt. Försök att tygla er känslor stället (Nej, jag är inte bra på det heller då en av mina grannar ringde på dörren här om dan). Länken jag klistrade driver med vår favoritte spelare R.Madrid. Brukar inte koll upp sånt, råkade springa på den här hemsidan. Killen som gör videorna är fan ett geni. Kolla upp de video han bjuder på Go fortsättning..
Barcelona Barca4life98
2017-01-27 12:51
La ni märke till en grej igår gällande Denis & Messi? Det kändes som att Messi litade på Denis mer än han brukar lita på Rakitic eller Andre Gomes t.ex. Vad jag syftar på är att Messi känner att han kan släppa bollen till Denis i trånga utrymmen för att väggspela t.ex. För att sammanfatta så känns det som att han vet att Denis kan göra något nyttigt med bollen. Måste passa på att hylla Mascherano i första halvlek igår. I Enriques system den här säsongen måste nog den defensiva mittfältaren vara mer kvick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-27 12:42
Payet är väl 29 år och klart han är bra och i sina bästa dagar men han är inte den mittfältare vi behöver. Veratti är en Xavi typ fast lite sämre. Veratti hade gett oss något extra i mittfältet. Hade lagt 600 mille på Veratti och 700 mille för Coutinho. Så ser dagens marknad ut. Vi kommer inte få dem billigare utan snarare dyrare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SergiSamper
2017-01-27 12:19
Alltså Payet är ju ingen Innermitt i samma bemärkelse som Veratti. Dmitri är ju mer av en Ytter med en fri roll att kunna röra sig inåt i planen. Jag tycker inte problemet sitter i sista tredjedelen utan det är på mitten just nu. Jag befarar att Payet skulle få samma rotationsroll som Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SergiSamper
2017-01-27 12:16
Barcas stora problem är att man får problem vid en hög lyckad press av motståndarna. Vi har faktiskt inte mittfältet att kunna vända, spela bort pressen på one-touch spel. Raktitic är en rollspelare, en som transporterar och drar isär motståndaren med sina löpningar, Busquets är för ensam+ för låg i sin utgångsposition för att själva kunna vända bort en första press. Andre Gomes har inte kvalitéerna för att kunna vända bort och trampa sig förbi sin försvarare. Rafinha/Denis har faktiskt inte heller den kvaliteten i nuläget. (Vilket jag inte tror de kommer få heller). När iniesta spelar så har vi en helt annan grund för att kunna bedriva vårt passningspel. Iniesta går förbi sin gubbe när läge finns. Tar Barca ut från jobbiga lägen med sin förmåga att kunna skapa tid för sig själv och andra. Vi behöver en Veratti som har liknande kvaliteer som Don Andres. En spelare att våga sätta upp boll på även fast han har någon i ryggen. Nu ser man jävligt tydligt att Pique/Umtiti tvekar när Ivan/Gomes kommer ner och möter med en hög press i ryggen. Då slår man ofta den långa och ger över iniativet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jayjay_okocha
2017-01-27 12:16
Jag vet inte om det har diskuterats här sedan tidigare, men är det bara jag som är jättesugen på att få payet till barca? Han är ju en skicklig lirare med bra spelförståelse och bollbehandling. Utöver rakitic, iniesta och busquets, känner jag att han är att föredra framför övriga mittfältare. Sedan vet jag att det har diskuterats mycket om veratti och det har jag fullt förståelse för. Däremot anser jag att payet är mer dynamisk i sitt spel än veratti. Vad säger ni cules på denna underbara fredag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-27 12:04
Vart kan man se lottningen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-01-27 11:51
Tyckte Cillisen agerade tveksamt vid deras första mål. Han borde rusat ut aggressivt eller stannat vid mållinjen. Han gick fram och sen backade och hamnade ingenstans som gjorde att lobba fanns som enda alternativ då Umtiti hade brutit annars.

Annars är det Macherano som gjorde bort sig vid det målet. Han brydde sig inte lr orkade inte hänga med där och släppte det bara för att sen bli utbytt. Dom höll på hans knä på bänken men men.
Barcelona Bosketts
2017-01-27 11:49
Denis Suarez. Jag slutar inte imponeras av denne lilla spelare. Visst är han fortfarande ojämn och något valpig i sina beslut, men det var länge sedan jag såg en talang visa så mycket potential på vårt mittfält. När han blixtrar till visar han en oerhört klass. Jag är helt övertygas att både han och Umtiti kommer att vara viktiga grundpelare i nästa generations Barcelona.
Barcelona Katalano
2017-01-27 11:44
Yellow cake

That's the spirit! :)

Soko

Visst är det så. vi är ofta väldigt inneffektiva medan våra motståndare är motsatsen denna säsong. Det har vi vant oss vid tyvärr. Förhoppningsvis ser det bättre ut nu under våren och att vi får med oss fler mål.
Min poäng är att om vi skapar 10 lägen på en match och motståndarna 3 så gör vi oftast en bra match. Om vi missar så många klara lägen så är det anfallarna som inte lyckas göra sitt jobb och det är just detta som varit den största kritiken mot Neymar denna säsong. Vi ska trots allt inte behöva så många chanser att göra mål jämfört med våra motståndare. Samtidigt ska vi inte släppa in så mycket mål på så få lägen heller.

Barcelona Yellow cake
2017-01-27 11:30
@Katalano:

Okej, fair enough:) Kände faktiskt en glädje över ditt välskrivna svar. Känner att jag höll en lägre nivå.. Ber om ursäkt!
Barcelona Bosketts
2017-01-27 11:29
Här har du en oneliner:

Man ska inte kasta spjut i radhus.
Annons: