/spanien/barcelona/forum/5819.aspx/spanien/barcelona/forum/5819.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:18
KarmaIsAKaranka (Barcelona) Adriano gjorde 2-3 snygga mål i början av säsongen. Sen så har han missat målet med 60 m 95 % av gångerna. Jag påstår inte att han är skit, han är bra och bättre back up kan man inte få, men han är inte bättre än Alba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-01-19 21:18
Det jag inte förstår är varför våra spelare inte SKJUTER! Varför ska vi alltid försöka passa in bollen? Dessutom undrar jag varför vi inte spelar lågt när vi vet att motståndarna kommer att parkera bussen. Låt dom föra spelet! Vill också ge cred till Gerard Pique som verkade vara den enda som visade lite kämpaglöd och gjorde för en gång skull inte bort sig. Xavi är slut. Jag vill se Messi springa igen. Alexis glömde vad mottagning, ta för sig och bryta inåt menar. Pedro är kung. Tatas byten var sämst. Dongou skulle in tidigare istället för Xavi. Fabregas skulle stannat på plan. Xavi skulle inte missat. Tack för mig.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-19 21:17
Xavi är en spelare som ska vara på bänken och bredda truppen! Vi sålde hans ersättare i Thiago! Utan att köpa någon ersättare egentligen. Det hade varit guldvärt att ha en spelare som Thiago, Göndugan och Koke på plan med en Xavi på bänken som gör inhopp. Tyvärr har vi inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:15
Hoppas (ännu en gång) att spelarna tar åt sig för sin usla insats och gör bättre ifrån sig. Det är det enda jag kan ta med mig från denna match. Inget annat.
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:15
Det enda vi behöver är bättre bredd i truppen, spelare som tello, Roberto och montoya är inte tillräckligt bra, tyvärr! Vi och fasta situationer är ingen bra kombination.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-19 21:14
Folk förstår inte på poöngtappen alls.. Alla klagar på spelarna och många klagar på spelidé herre Gud. Vi tappade poäng för vi har en trög tränare. Där har ni anledningen. Han gör konstiga byten. Hade bytt ut Xavi i 55 minuten. Fabbe skulle ha varit kvar. Dongu mot Xavi då hade vi vunnit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DavidPiqué
2014-01-19 21:14
Medgångs.
Barcelona Barcadinho.
2014-01-19 21:14
Och på tal om Tata - märkliga byten, märkliga kommentarer men också att han inte visar pondus med att höja lagets styrka.
Har han verkligen inte en enda spelare utanför klubben som han tror på kan tillföra laget något?
Nästan varje tränare med pondus vågar sätta sin prägel i sin nya klubb. Jag menar inte och byta allt, men nån en enda!

Vadå är han rädd för Zubi/ Rosell ? eller han kanske saknar kompetens.

Det enda "nytt" i truppen som han gjort är att låta S Roberto spela rätt mycket - det är inte precis att sätta sin prägel.
Han kommer fä skit i tidningarna ikväll och imorgon, bli säkra på det.

Nej, orkar inte gnälla mer... Jag loggar ut och hoppas att det känns bättre imorgon.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:13
@LeoMessi:


Hästlängder är att ta i. Alba gjorde ett bra inlägg idag. Adriano har gjort en del bra inlägg och dessutom dundrat in bollen från 25 meter i krysset vid ett par tillfällen. Glöm inte att Adriano dessutom får begränsad speltid. Han är bättre på att ta bollen från försvarare dessutom. Gör extremt sällan bort sig.
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:12
Hjärta Puyis: Jag spelar inte TV- spel, men jag kan säga dig att man inte behöver vara särskilt smart för att inse att Barca behöver bredda truppen och att en spelare som Reus vore ultimat! Har du några invändningar eller spelar du bara dum?
Postat via SvenskaFans-appen
Tvättäkta Culé
2014-01-19 21:11
1-0 till Atletico......
Barcelona LeoMessi
2014-01-19 21:11
KarmaIsAKaranka (Barcelona) Alba är hästlängder bättre än Adriano och Alves just nu! Adriano är en helt okej reserv men han är inte bättre någonstans än Alba. Alba är den enda ytterbacken vi har som kan slå in en boll i straffområdet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-01-19 21:10
Och Sergi Roberto är ingen talang och kommer aldrig vara det heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-19 21:09
@Acrobat:


Dumma oss som inte förstått att du kan se in i framtiden! Låt mig gissa, du värvade Reus till ditt drömlag i nåt tv-spel och du gjorde massa mål med han?
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-19 21:09
Vi har oss själva att skylla och vår filosofi! Kan vi inte vara pragmatiska? Varför kan vi inte ligga lågt och straffa de här klubbarna? Det är vårt eget fel att de försvarar med bussen. Vad hände med Tatas liga lågt och kontra spel? Flytta Messi till högerkanten, det funkar inte mer att ha han på mitten. Motståndarna täpper till i mitten och tillåter oss att ta för oss på kanterna för att de vet att de har övertag på oss i straffområdet. Med Falsk nia kommer vi inte vinna några matcher speciellt de största om Messi inte får yta och komma rättvänd på annars tvingas våra yttrar till hörnflagorna och vi blir tvungna att avsluta med våra mittfältare som inte kan avsluta. Jag hade sålt Serigo Roberto och Tello för att sätta deras lön tillsammans på Thiago. Helt ärligt vi har ingen kvalité att slänga in och varför vi inte behåller en sån spelare är en gåta. Jag bryr mig inte om hans pappa gnällde eller vad. Vi behöver såna spelare, det är de som gör skillnaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-01-19 21:09
KarmaIsAKaranka
Haha tack för att du fick mig att skratta, tror nog jag kan somna nu :)
Barcelona Sentuary
2014-01-19 21:09
Barca Barca Haha, Busquets vår bästa mittfältare? Spelat otroligt dåligt de senaste matcherna, tycker Song ska peta honom, han förtjänar det. Misstag hela jävla tiden, och snälla sluta hylla honom med era långa texter om honom som att han vore Makelele eller något, han var också en stor faktor att 7-0 mötet slutade som den gjorde då han var otrolig klumpig i den matchen där nästan hela Bayern joggade förbi honom. Blir klumpigare hela tiden, Song till nästa match tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-19 21:09
Samtidigt är det viktigt att nämna att vi har flera spelare som inte är i sin absoluta toppform. Neymar och Iniesta är båda skadade, Messi har precis kommit tillbaks från sin skada och behöver fler matcher för att hitta formen. Messi-Neymar-Iniesta det är liksom inget brögäng vi snackar om.. jag tycker inte vi får in någon kontinuitet i laget vi drabbas av skador hela tiden tyvärr. En annan sak som är oroväckande är Fabregas som nu är inne på det 3året men har enligt mig inte levererat så som jag hade förväntat mig.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:08
@Barcelonistas:


Om Xavi bara kunde använt sin passningsskicklighet där och passat in bollen i mål ... det hade gjort livet lättare för samtliga.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-01-19 21:07
@Acrobat:
Jag håller med. Undermålig bredd i truppen. Inget illa om de spelarna men det behövs bättre kvalitet i laget. Mer rutin. Mascherano bara måste bort och Pique har en hel del att tänka på framöver. Kollade på Cahill och Terry idag. Där har du ett stabilt försvar med bra kommunikation. Två spelare som är räddande änglar för laget bakåt men även bidrar med enorma farligheter vid fasta situationer. Vi har INGA räddande änglar idag i backlinjen och även offensivt är backarna värdelösa (om vi bortser från Alves). Adriano borde få mer speltid. Alba tillför inte särskilt mycket.
Barcelona Barcelonistas
2014-01-19 21:07
Är man ens förvånad över att Xavi missar de läget? Xavi har aldrig varit en mittfältare som gör mål utan det enda han har stått för är ett sjukt passningsspel. Men han har varit värdelös när det gäller att göra mål där kan du bara inte missa..
Barcelona Barca-nist
2014-01-19 21:05
Culee

nej det är en del fansen här som är större skämtet som gnäller ständigt, smutsar ner hela forumet med onödiga kommentar för att plocka likes!

Många spelare kämpade en del lyckades andra icke. kommentera , kritisera gärna spelare och laget men sluta bete er som 12 åringar som ser på fotboll som om de spelar på Playstation.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-01-19 21:05
Fullt med snorvalpar här inne. Visst kan vissa känna frustation över att vi inte vann men komigen det är en match bara. Vi spelade bra och borde gjort fler mål. Vi hade vunnit matchen om Iniesta och Neymar var tillgängliga. Neymar är den bästa köpet vi gjort på länge då han är så mycket bättre än både Pedro och Sanchez ( med all respekt ) .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:05
Och folk ifrågasatte mig igår när jag sa att jag vill se Reus i Barca! Det är ju komedi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-01-19 21:03
Barca har en väldigt medioker trupp jämfört med München,Madrid,Chelsea,City. Barca kan som bäst ställa fram en hyfsat bra elva skadefritt, Men bakom där finns inte mkt att hämta. Barca behöver/Måste börja värva klass spelare med kraft och teknik, Barca behöver alltid ha en Eto´o, Ibra i truppen, En riktig mitt 9:a, Striker.
Barcelona Zamboza
2014-01-19 21:03
@Barca Barca:


Får vi ens ett bud så sälj. Han kan inte prestera med Messi på plan. Hans problem är att han inte kan ta för sig. Det är hans tredje säsong men inget händer. Klubben behöver en revolution som 2004 och 2008. En spelare som Xavi går inte längre att lita på. Jag ser gärna Rafinha framför Gundogan ta Xavis plats. Han har allt det Xai, Iniesta och Cesc saknar. Jävlaranamma, fysisk, kämpar och bra spelförståelse och bra teknik. Gör Bartra ordinarie till nästa säsong samt en ny mittback, då jag inte litar på Pique. Det är nästan så jag hoppas att ryktena om Tata stämmer att han lämnar efter säsongen. För mig är F Deboer favoriten att ta över. Vi har ff chansen på ligan men man mår bara så ruttet efter en sådan usel insats så att man nästan inte bryr sig om laget vinner.
Tvättäkta Culé
2014-01-19 21:02
@Culee:
Här är en ännu roligare skämt: HATERS!!!!!!!!!!!!
Barcelona Acrobat
2014-01-19 21:02
Vår trupp är alldeles för tunn! Det räcker med en eller två skador och plötsligt ser man spelare som Sergi Roberto, Tello, Montoya OCH Dongou på planen... inte en av dem... utan alla! Man kan ju tro att vi är Stoke eller nåt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-01-19 21:02
Jag fattar fortfarande hur Xavk kunde missa. Hur jävla svårt ska det vara att placera bollen där? Fan till och med Tello hade gjort mål där. Skillnaden mellan oss och andra lag är mest ineffektiviteten. Vi skapar men missar nästan allt men så fort de andra skapar något så blir det antingen ett jätteläge eller så gör de mål.. Och det är våran bänk. Jag har sagt hela hösten och lär säga samma sak även på våren. Det är pinsamt att en klubb som Barcelona Kan ha spelare som Tello, Roberto och Song som reserver!!! Ingen av de kan förändra en MATCHBILD och de är helt enkelt inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-01-19 21:02
Martino: "Cesc sub? Thought with Xavi, Busquets we had enough players who could start the action. And had played 5 games, could get tired."

.....
Annons: