/spanien/barcelona/forum/5814.aspx/spanien/barcelona/forum/5814.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
4/17/2014 00:29
Det jag tar med mig från i kväll är ändå Bartras snygga mål och hans firande. Jag tänker inte klandra honom för målet Bale fick till skänks. Var fanns Alves tex? Han var lika högt upp som Madrids målvakt. :P Dessutom så hade nog Bartra känningar från sin skada och kunde knappast springa för fullt, vilket han sa efter matchen. Kanske borde han varit mer cynisk eller ful och bara kapat Bale? Sådan rutin kommer med åldern. Han är förlåten.
Barcelona Gio Style
4/17/2014 00:28
el Flaco
Hade vi varit Valencia hade jag förstått tanken.
Men vi är Barca, vi har rätt feta sponsorer och cash att köpa spelare för.
Just därför ser jag en försäljning av Messi, om man nu ska bortse från det sportsliga, som något galet.
Vi är inte o behov av pengarna och Messi har aldrig haft en HEL dålig säsong.

Det vore att spotta på honom och att ge upp det på tok för tidigt IMO.
Barcelona Migueli
4/17/2014 00:27
@Rambla~:


Hahahah jo det är sant han fick ju störst glädjefnatt på hela Camp Nou! Skönt att se presidenter som verkligen visar känslor och inte bara stenansikten.
Barcelona Júnior - La Masia no es toca
4/17/2014 00:26
El Flaco

Förskräckligt. Att Bartomeu ens tar sig an den posten han förtillfället sitter på bevisar hur mycket dessa personer egentligen värnar om vår klubb. Det är inte vi som har röstat fram honom därför har han egentligt ingen rätt att vara president i dagsläget. Man hoppas starkt på att han sväljer stoltheten och avgår självmant om nu inte ett omval tvingas fram.
Barcelona el Flaco
4/17/2014 00:25
Gio Style/

Ah ok, då förstår jag. Missförstod bara ditt inlägg.

Jag vill dock notera att jag är inte helt emot en försäljning av Messi, utan emot att sälja honom utan att ha en plan med det hela. Och jag har noll förtroende för att denna juntan skulle kunna klara av att värva in en massa spelare för de pengarna när de inte ens kan köpa in EN mittback. Det finnas en bättre och stabilare struktur inom klubben för att våga sig på en sådan transfer och det har vi inte i dagsläget. Långt ifrån.

Det svider så klart att ha såna här tankar om Messi. Han har gett oss allt och man älskar så klart honom för det. Det ideala scenariot vore så klart om det kommer in en ny president, en ny tränare och att Messi hittar sin vilja och motivation på nytt och blir den spelaren han var för. Jag vill inte ge upp på honom än.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
4/17/2014 00:25
@Migueli:


Måste vi ha en super ytterback då?
Antingen går man efter en overall bra ytterback som det finns 4-5 som jag skulle kunna nämna varav 2-3 som vi har bra chans på, eller så kan man chansa på han i Fiorentina om man vill ha offensiv stark yttermittfältare/ytterback.

Finns spelare, problemet är på den centrala delen eller som man bör prioritera först iaf.
Barcelona Barcelonistas
4/17/2014 00:23
Tw FC Barcelona: "Congratulations to @realmadrid for winning the Spanish Cup." [@fcbarcelona_cat]

FC Barcelona är en riktig klubb, den där skitklubben från Madrid kan dra åt helvete. Respektlösa fjollor är vad ni är!
Barcelona Vampíro
4/17/2014 00:23
That moment when spelarnas flickvänner har mer att säga till om än Tata...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/17/2014 00:22
Perez (president Real Madrid): "I congratulate Barcelona too, their attitude was exemplary."


Tillskillnad från ditt lag som gnäller på domaren så fort man förlorar.
Barcelona Rambla~
4/17/2014 00:22
Prata inte illa om Gaspart. Han var ändå en profil. :D

Glömmer aldrig hans firande efter Rivaldos bicycleta mot Valencia. Det firandet förlåter nästan allt han gjorde som president.
Barcelona Leo y Cesc
4/17/2014 00:21
Backis Carvajal? Seriöst det var fan det pinsammaste jag läst här inne någonsin haha. Han kan du jämföra med högerbackar som Arbeloa och Juanfran. Alves blir man förbannad på när man ser hans inlägg, men bortsett från det så sköter han sig bra. Man ser att Alves börjar komma till åren men glöm aldrig vad denna kille gjort för Barca. Jag har alltid sagt: Den dagen Alves lämnar så kommer vi förlora halva Barcas prestation. Alves bästa år var när han och Messi lirade ihop. Idag så finns inte det spelet längre mellan dessa. Mycket av vårat spel senaste tiden har tyvärr mycket att göra med att Messi underpresterat. Vore bra att bänka han. När Messi kommer tillbaka och frispelar Pedro, Alexis och Neymar så halkar dom alla och snubblar, när Messi var skadad så gick laget som tåget och målen gjordes när lägen gavs. Mycket som inte stämmer idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
4/17/2014 00:21
Ride_The_Big_One(6)
Menar t.ex. folk som vill sälja Messi.
Messi är i en spelmässig och kanske t.om en psykologisk svacka.
Han har spelat nästan hela sitt liv i Barcelona.

Legendarer ska inte kastas ut genom fönstret.
Xavi är inte det han varit men kan likväl behållas som rotationsspelare då han är allt annat än usel.

Jag vill att mitt Barcelona ska ta hand om sina spelare, inte behandla dem likt Real gjort med Casillas och Raul.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
4/17/2014 00:21
@Rambla~:


Häver dem inte straffet och Fifa väljer just oss som ett exempel för något som andra klubbar varit skyldiga till är det inget mer än århundradets skandal inom orättvisa!

Kalla mig naiv, straffet kommer att hävas vi ska inte straffas ensamma för något som andra också gjort sig skyldiga till gällande av unga spelare.
Barcelona Diar Shekha
4/17/2014 00:20
El Flaco Men Zubi jobbar ju hårt, det gjorde inte Gaaspart. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/17/2014 00:20
Jag vill inte klandra Tata Martino för hur situationen ser ut i klubben. Det är knappast hans fel. Han har gjort så gott han kunnat med de medel han haft tillgång till, och det är fan inte mycket nu på slutet. Ett tag under hösten rullade allt på fint, men sen hände det att vi blev allt för effektiva och gjorde mål på våra chanser men råkade förlora bollinnehavet. Direkt började journalister och gamla barcarävar att gny och beklaga sig.

Varsågoda, nu har ni fått som ni ville! Skyll er själva!
Barcelona el Flaco
4/17/2014 00:18
Man vet att det är ett dåligt tecken när en president i Barça börjar nämnas i samma mening som Joan Gaspart. Denne satte ribban högt för den som ville aspirera åt titeln som den sämste Barçapresidenten genom tiderna men det känns som att Rosell/Barto har gjort sitt bästa för att försöka överträffa Gaspart i antal fails.
Barcelona Migueli
4/17/2014 00:18
@Gabriel:
Jo det är sant. Gaspart hade inte lika mycket att jobba med som Rosell. Om man tänker på det viset så är nog Rosell värst. I alla fall som person. Jag har inte super koll på alla presidenter som satt innan Lluis Nunez men ingen av dem var säkerligen nog lika vidrig och dålig som Rosell.
Barcelona Bàckis
4/17/2014 00:17
Plaza-Catalunya Absolut. Men det är inte formen som sviktar, det än intresset och respekten emot fansen och klubben. Och det är fan så mycket värre.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
4/17/2014 00:17
@Gio Style:Vet inte vem du syftar på men vi kan inte spela med någon som sett sina bästa dagar och som inte håller längre.
Barcelona Plaza_Catalunya
4/17/2014 00:16
Ni tror inte Messis sviktande form beror på det lilla evenemanget som är i Sydamerika i sommar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/17/2014 00:16
Ride_The_Big_One(6)

Om vi inte får värva då?


Fatta hur jävla bra Barca var CL-finalen 2011. Hur kan man lyckas med konststycket att födärva laget totalt på 3 år? Den frågan skulle jag vilja ställa till Rosell och Bartro. Varför inser man inte att för att fortsätta vara på topp så måste man hela tiden förbättra laget och hålla det hungrigt. Istället har de kört vidare på exakt samma spelare och bara gått ner sig mer och mer för varje säsong. Obegripligt!
Barcelona Bàckis
4/17/2014 00:16
Martino: "My future with the team?, I think that everything has changed after the defeats." -Viva Barca
Barcelona Gio Style
4/17/2014 00:15
@el Flaco:

Det har jag inte påstått, det var snarare så att jag höll med dig om att man inte skulle casha på Messi.
Barcelona basaric - "el guaje"
4/17/2014 00:15
Det är lätt att ta rätt beslut när man vinner titlar, men Barcelonas ledning lyckades inte med det. Nu är det tio gånger svårare.
Barcelona el Flaco
4/17/2014 00:14
Gio style/

När har jag sagt att jag vill "sälja ikoner till vänster och höger"?
Barcelona Vampíro
4/17/2014 00:12
Rambla~

Vi har blivit som Milan för ett par år sen. Ett kompisgäng som lever på gamla meriter. God forbid att någon skulle våga ändra på saker och ting, så länge spelarna trivs i klubben så är ledningen nöjda. Vi har ju trots allt mest twitterföljare i Indonesien.

Den här välgörenhetsmentaliteten är vårt fall, vi kommer inte se någon stor utrensning så länge den här ledningen är kvar. De har varken kompetens, vilja eller bollar för det. Tyvärr men spelare som Piqué, Cesc osv lever mycket på att de är sköna snubbar som är populära bland spelarna. I alla andra toppklubbar kan man bänka och sälja spelare men inte i Barca. Vi har våran hierarki, så är det bara. Tränaren har ingen makt, därför lär vi se Zubis bästa polare Valverde som coach nästa år för inte fan vill tränare som Klopp, Pep och Tata jobba under de här skämt omständigheterna. 2016 jag väntar på dig.
Barcelona Gio Style
4/17/2014 00:12
El Flaco
Det är bara i Barcelona man vill sälja ikoner till vänster och höger efter en HALV dålig säsong.
På det sättet är de flesta Barcafans mil efter andra lags fans.
Jag avundas det Milan gjorde med Maldini, det Roma gjort med Totti osv. De stöttar sina legendarer i med och motgång, jag avundas kärleken fansen känner för sina ikoner.

Här på Les Rambles bajsar vi fullständigt på våra lojala spelare vid minsta motgång.
Barcelona Gabriel
4/17/2014 00:11
Gaspart var bättre än Rosell. Joan må ha varit en katastrof men han älskade klubben och ville alltid väl, och när han insåg att han inte var rätt man för jobbet tog han självmant sitt pick pack och lämnade - för klubbens bästa. Rosell hade aldrig gjort det. Han lämnar så fort skandaler börjar rulla fram från höger och vänster. En riktigt skurk är vad han är. Hat är ett starkt ord men jag hatar Rosell. Han har förstört allt jag älskade med klubben, plus att han har lyckats fucka ett lag som var det bästa i världen när han tog över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
4/17/2014 00:11
Spelare jag inte tror har en framtid eller som sedan tidigare lämnar:
Song
Xavi
Alves
Pinto
Valdes

Spelartyper jag vill få in samt som vi mer eller mindre sägs ha gjort klart med:
Stegen målvakt
2 mittbackar av rang
en mittfälts terrier ala Vidal
En striker lik Lewandowski/Mandzukic rörlig men stark overall spelare
Högerback fort som fan Coleman i Everton? azpilicueta?

En tränare med bollar Martinez/Klopp
Variera spelet men även lägga till en dimension som är att ställa om och utnjytta våra snabba kantspelare, har vi inte spelare som klarar av det så hämtar vi in spelare som klarar av det spelet punkt slut!
Barcelona Migueli
4/17/2014 00:11
@Ride_The_Big_One(6):


Jo men det är fortfarande svårt att hitta världsklass ytterbackar nuförtiden. Förutom dem 3 du nämnde och Alves så finns det inte så mycket att välja på till höger.
Annons: