/spanien/barcelona/forum/5806.aspx/spanien/barcelona/forum/5806.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2014-03-30 19:11
Captian. Han kanske ser hur lite Roberto får spela och känner sig inte lockad av de minuterna. Känner han att han vill vara kvar så låt han stanna, lika bra det. Där får han regelbunden speltid och utvecklas mycket bättre än att nöta bänk. Året efter så lär han ju dessutom kanske konkurrera om minuter med en gammal Xavi? Annat hade varit om han fick både song och Robertos minuter. Skicka iväg Gerard till Celta illa kvickt, han får gärna ta med sig någon av de afrikanska muskelbergen i b laget så att de får anpassa sig till första ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-03-30 18:47
Capitan \(^.^)/ Minns du vår diskussion om detta för ett tag sen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 18:31
Neymar11 (Barcelona) Visst är det ledningens fel men det är lika mycket hans fel. Hur lite eget ansvar ska spelare ha? Självklart hade jag älskat om han hade stannar kvar men just nu skulle jag inte ta tillbaka honom, tack vare hans uttalanden. Visst det var dumt av Tito att inte spela honom dom obetydliga matcherna, idiotiskt faktiskt. Men även om thiago hade fått dom där minuterna så hade inte han varit nöjd. Han hade säkert ändå pushat för en försäljning och Barca tvingar inte kvar någon så han hade sålts.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-30 18:22
LeoMessi Alla så är jävla snabba med hugga på ledningen, oavsett vad som har hänt så är allt lednings fel. Börjar bli irriterande Thiago situationen löstes bra för bägge parter 25 miljoner € är godkänt med tanke på våra tidigare försäljningar Thiago får speltid, men beter sig som ett ex med sina uttalande och längtar säkert tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 18:12
Neymar11 (Barcelona) Samtidigt som han har kommit med diverse uttalanden. Han tror att ledningen tar åt sig av det han säger, men dom skiter i honom fullständigt, istället är det fansen som tar åt sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-30 18:10
petersays Vad gjorde ledningen fel? Dom kan inte lova honom speltid! Och vad tränaren gjorde var upp till han. Han kan inte hålla alla nöjda, ibland får man helt enkelt anstränga sig istället för att bli girig och kräva saker och och ting För lets Face it han visade knappast något när han fick chansen. Men det har han däremot gjort i Bayern!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-03-30 18:05
"Namn: CarlesPuyol5
Sänt: 2014-03-30 14:47
Som man bäddar får man ligga. "

Att Thiago lämnade Barca var lika mycket klubbens fel, inte hans. En vidrig ledning och tränare utan tro på honom. Varför skulle han stanna? Och så ska du jubla över att han är skadad nu också? Tråkigt värre tycker jag. Han har varit riktigt bra i Bayern och det svider att veta att vi kunde haft en spelare av hans kaliber istället för Sergi Roberto just nu. På grund av ledningen inkompetens kommer vi kasta miljoners miljoner på spelare som ex Gundogan som kommer behöva tid att komma in i laget eller kommer bli en besvikelse.
Barcelona Júnior.
2014-03-30 17:45
Corazon

Hur länge han kommer anses vara talang blir svårt att svara på. Jag skulle dock vilja se honom återvända hem om drygt ett år och bevisa vad han går för i den blåröda tröjan. Sedan kanske han floppar eller lyckas riktigt bra i klubben. En chansning är dock värt att satsa på, det är jag säker på!
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 17:31
Läskigt hur dåliga Tottenham är egentligen... Hur tusan spenderade dom balepengarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 17:19
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) Förhoppningsvis så är det för att han inte känner sig redo för a-laget än och att han behöver ett år till på sig. Är det så att han vill dra till en annan klubb så är det riktigt otacksamt gjort av honom, speciellt om han inte get a-laget en chans. Det är som att säga "Tack så mycket för att ni har investerat stora summor på att utveckla mig, men någon annan får ta del av min kompetens"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-30 17:08
Vad är det för tränare Tottenham har? Helt usel taktiskt, han lirar med en central mittfältare borta mot Liverpool. För att inte nämna backlinjen som har stora hål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-30 16:55
På tal om våra talanger, här är något oväntat om Rafinha. Despite Barcelona planning for him to join first team next season, it's not clear if Rafinha (21) wants to return from loan at Celta. [md] Tror ni detta har något att göra med brorsan Thiago att göra eller känner han sig helt enkelt inte redo? Gissar på det sistnämnda...
Barcelona Corazon
2014-03-30 16:51
@Lion24:


Du sa det väldigt bra
Barcelona Corazon
2014-03-30 16:50
@Júnior.:


Du kanske har rätt.. och man ska väll inte utesluta nått men hur länge anser ni att han kan få leva som talang, jag ser inte ens honom som bänk, ja kanske är allt för kritisk, självklart hade jag mer än allt önskat att våra egen delu blommat ut till något riktigt stort.
Ser idag hellre att man värvar en på hans plats en att satsa på honom.
Men som ni säger han är säkert värd å vänta på får se.
Barcelona Lion24
2014-03-30 16:49
Jag personligen har aldrig fastnat för Deulofeu. Har alldeles för dålig spelförståelse och beslutsfattande. Är inte effektiv alls och han är väldigt ensidig tycker jag. Jag bedömer inte efter Deulofeus insatser i Premier League för jag vet att det är svårt för vilken ung spelare som helst att komma dit och dominera utan det är hans spelstil som jag aldrig har fastnat för. Men jag hoppas han motbevisar mig.
Barcelona Lion24
2014-03-30 16:49
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-30 16:40
Angående Deulofeu tycker jag att han sköt sig själv i foten då han valde PL före La Liga, då han visste innan att han inte skulle få kontinuerlig speltid. Dessutom är engelsk anfallsfotboll väldigt annorlunda från den spanska, då man oftast spelar på chanser i England. I den taktiska biten förlorar också de engelska lagen då det redan är bevisat att i Spanien är spanska spelare mycket mer taktiskt slipade, vilket kommer bli välbehövligt om Gerard vill ta en startplats i Barca i framtiden. Jag vet att Deulofeu besitter en enorm talang, men att han har i princip stoppats helt i utvecklingen p.g.a den uteblivna speltiden. Jag tror att om han istället valt ett spanskt lag där konkurrensen inte är så stor eller okej (Celta, Sevilla, Valencia, Villareal osv) skulle vi fått se en mer självsäker Deulofeu som utvecklat sitt beslutstagande samt kyla framför mål. Det enda positiva med flytten till England är väl att han (kanske) fått ett bättre psyke av att nöta bänk och tar inte allt för givet samt kunna förbättra sitt försvarsspel något. Fortsätter han i England är det svårt att se honom bli den startspelare vi hoppades få se. Jämför man hans utveckling och prestationer med Rafinha kan man med säkerhet se vilken av dem som har störst chans (om inte fastslagen) att slå igenom i A-laget. Dock tycker jag att Rafinha alltid varit bättre eller haft mer potential än katalanen.
Barcelona Júnior.
2014-03-30 16:37
Corazon Människor hypar inte upp Deulofeu endast för att han är från La Masia. Det han gjorde i Barcelona B och i landslagssammanhang har endast fått människor att hålla ett extra öga på honom, med all rätt. Potentialen finns där och det kan handla om en tidsfråga innan han blommar ut. Han har inte riktigt kommit in i den engelska fotbollen på samma sätt som han gjorde i den spanska. Det kan handla om allt från att han inte har lyckats anpassa sig till den nya omgivningen, att han får ut mer av sina egenskaper i spansk fotboll eller att han faktiskt inte kommer leva upp till de förväntningar man hade från början (vilket jag dock inte tror). Tanken är väl inte direkt att han ska slå sig in i startelvan så det vore dumt att utesluta något när det gäller Deulofeu.
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 16:26
Corazon (Barcelona) I ärlighetens namn så är han lite överhypad. Självklart så har han talangen till att bli något riktigt bra men jag har inte sett honom ta så stora kliv framåt om jag ska vara ärlig. Sen så är han fortfarande ung och det dummaste man kan göra är att tro att det är för sent för honom. Han fyllde 20 år den här månaden, så han har fortfarande tid att förbättra sig på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2014-03-30 16:20
@LeoMessi:


ja kanske han behöver mer tid va vet jag men hur gammal e killen, hur många år behöver man antingen har man det eller inte. Läser hur många det är som hypar upp honom enbart för att han är en la masia.
Jag ser inte hur han ska kunna ta en av tre anfalls platser och vara ett hot med mål och assist.
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 16:12
Corazon (Barcelona) För att han ska ha en chans att spela hos oss så måste han bli effektivare framför mål, förbättra beslutsfattandet och förbättra det defensiva jobbet. Han brukar ta sig runt på kanten och slå in bra krossbollar, han är snabb som tusan och kan möta bollen i fart. Jag tror att han behöver lånas ut ett år till iaf och det till ett lag där han får mycket mer speltid. Kolla rafinha liksom, han har tagit stora kliv. Men enligt mig så är rafinha den mer talangfulle av dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2014-03-30 15:52
tittar på evertons match och måste säga att jag ser inget speciellt i deloufeo (stavning ). visst duktig talang, men jag anser inte honom vara färdig för ett barcelona och ser faktiskt inte vad han kan tillföra, tycker han ser ut som en junior .
Barcelona LeoMessi
2014-03-30 15:15
CarlesPuyol5 (Barcelona) Känns som att han har åkt på en del jobbiga skador ganska ofta. Det är väl inte första gången han skadar knät va?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-03-30 15:08
För ett tag sedan såg jag en bild på Messis och Ronaldos hattrick-statistik där man kunde se vilka lag de båda gjort hattrick mot. Är det någon som vet var man kan hitta den statistiken?
Barcelona CarlesPuyol5
2014-03-30 14:47
Som man bäddar får man ligga.
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-03-30 13:54
Messidinho_10 (Barcelona) Jag vet att de spelar över gränser när de spela i ligan, men jag tror de koma åka på gul/rött kort om de försöker spela samma spel mot oss i Champions League
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-03-30 13:51
Det kommer bli en jävla tuff match på tisdag mot Atletico.. Vi har alla sett vad dem går för den här säsongen slagit t ex Real vann igår på San Mamez. Dem kommer gå in hårt på alla våra spelare, dm har ett par vidriga spelare som spelare över gränsen ibland...
Barcelona DM1982
2014-03-30 13:49
culésueco (Barcelona) Supercupen var ju dubbelmöte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-03-30 13:42
Deulofeu från start i matchen mot Fullham. Matchen startar 14:30 för de intresserade.
Barcelona culésueco
2014-03-30 13:28
Nervositeten ökar inför CL drabbningen nu på tisdag. Vi har mött Atletico tre gånger den här säsongen men det här blir vårt första dubbelmöte, det brukar variera när det gäller dubbelmöten. Svårt och tolka om det är i vårt favör eller inte, hoppas verkligen på det. Vi såg hur det gick för Atletico mot Real i cup-semin den här säsongen. Tror att bortamålsregeln blir avgörande precis som dubbelmötet mot Paris Saint-Germain förra året. Xavi och Koké svarar på samma frågor inför mötet, textning finns (mellan inställningar och titta senare.) Edit: Självklart var Supercupen ett dubbelmöte, hur kunde jag glömma det.. Men tror att det slutar precis som där med två oavgjorda matcher.
Annons: