/spanien/barcelona/forum/5803.aspx/spanien/barcelona/forum/5803.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Jeffson
2014-05-23 00:12
Sir Alexis

Baskien sträcker sig lite över gränsen till Frankrike. Den franske gamla storbacken Lizarazu var från Baskien också. Har för mig att han blev hotad av ETA pga att han valde att spela för Frankrikes landslag.
Barcelona LeoMessi
2014-05-23 00:10
Sir Alexis # Eterno Tito (Barcelona) Baskien sträcker sig över Spanien och Frankrike. Det vill säga norra Spanien och södra Frankrike. En del av befolkningen bor i Spanien och en del i Frankrike:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-05-23 00:08
@Sir Alexis # Eterno Tito:


Baskien sträcker sig även över gränsen till Frankrike.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-23 00:07
@Sir Alexis # Eterno Tito:
Minns du Bixente Lizarazu som spela för franska landslaget? Han var fransk/baskier valde Frankrike och blev tom hotad från någon basksisk rörelse om jag inte minns fel. De har även en mörk kille i Bilbao som är Bask/Angolan tex. KarmaIsAKaranka Jag håller med om att det behövs en anfallare, det bör prioriteras efter mittbackarna givetvis så någon kan sysselsätta motståndarnas straffområde. Något vi haft stora problem med.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-23 00:00
"Namn: KarmaIsAKaranka
Sänt: 2014-05-22 23:41 Ändrat: 2014-05-22 23:52:18
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!:

Sakta i backarna. Om du följt diskussionen någorlunda under dygnet hänger du med i svängarna. Ingen idé att vara grinig. Min poäng var att om Pedro ska ut så kan Alexis lika gärna följa med. Vore dubbelmoral över det hela annars."
--------

Jag kan inte läsa dina tankar, jag läser det du skriver och so fort någon skrev något negativt om Pedro ska du rida in och skiva något ännu värre om Sanchez. Och sen grinig? Inte jag som tar upp Sanchez så fort något negativt nämns om Pedro :) Vi har väl alla våra obsessions antar jag ;) Jag tänker dock inte delta i den här tröttsamma debatten speciellt då du redan bestämt dig för att hata på Alexis, oavsett fakta, men ha så kul ! :)
Barcelona Sir Alexis # Eterno Tito
2014-05-22 23:59
Hur kan Laporte spela i Bilbao, eftersom han är fransk. Dem låter väl bara baskiska spelare spela i klubben. Kan någon förklara?
Barcelona LeoMessi
2014-05-22 23:58
Barcelonistas (Barcelona) Lite för tidigt att säga "mycket snack och lite verkstad" om LE. Han har väl inte ens börjat tränat laget? Vi får nog vänta ett tag till innan vi kan utvärdera honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-05-22 23:50
Folk måste förstå en sak när det gäller Pedro och Alexis. När Alexis storspelar så gör han mål på två Madrid lag denna säsongen men när Pedro storspelar så gör han hattrick på Getafe. Så vem vill ni ha kvar??? Fråga ni mig så är valet enkel för mig, Alexis såklart. Varför jo för han tillför mer i spelet och hans sjuka snabbhet med teknik och djupledslöpande är äckligt bra. Pedro var bra när vi vann trippel då hade alla inte läst vår Tiki Taka men nu är hela Tiki Taka lättläst och man kan blunda som försvarare ändå läsa av Pedros usla spel och bollhandling. Missförstå inte mig, jag hatar inte Pedro utan det är bara att han håller inte längre. Pedro borde spela i Valencia och där hade han fått igång hans riktiga "jag". Alexis alla dagar före Pedro. Pedro OUT och köp in IIorente.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-05-22 23:42
@Barcelonistas:

Är du bekant med uttrycket du avslutade med?
Hur mycket verkstad förväntar du dig på 2 dygn?
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-22 23:41
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!: Sakta i backarna. Om du följt diskussionen någorlunda under dygnet hänger du med i svängarna. Ingen idé att vara grinig. Min poäng var att om Pedro ska ut så kan Alexis lika gärna följa med. Vore dubbelmoral över det hela annars. Ride_The_Big_One(6): Deulofeu räcker inte till i dagsläget. Han känns inte lika finslipad med boll och jag har sett för många tendenser av själviskhet (även i B-laget). Luis Suarez eller Diego Costa vore drömvärvningar (centrala anfallare). I samband med detta flyttar man tillbaka Messi till högerkanten. Neymar är given på vänsterkanten med Tello som backup. Mer realistiska värvningar vore Jesus Navas eller Cuadrado om vi utgår från att Messi stannar kvar centralt. Di Maria är tyvärr omöjlig att få till klubben. Det blir mitt svar på din nyfikenhet. Jag är ganska övertygad att Alexis kommer bli såld då pengarna behövs och Pedro stannar kvar som supersub. Vi behöver en central anfallare akut. Nästan lika akut som en mittback (eller två). Det känns för mycket att kräva från Messi att spela centralt hela säsongen och jag blir äcklad av tanken med Cesc som falsk nia. Ska bli spännande att se hur Enrique hanterar situationen. Kanske får vi en ny formation (vilket känns önskvärt).
Barcelona ElRaval
2014-05-22 23:40
@Peshmerge - AS9:


Haha.

#LåtPedroStanna
Barcelona Barcelonistas
2014-05-22 23:37
Enrique verkar vara en typs om snackar mycket frågan är om han kan visa det med laget också? Minns hur Tata snackade om hur han skulle implementera några saker som han ansåg att vi tappat så som presspel, försvar osv.

Mycket snack lite verkstad från Enrique.
Barcelona Gabriel
2014-05-22 23:34
Sami Hatar att förstöra din Hummels dröm men han verkar gå till United. Jag drömde en gång i tiden också om Hummels men jag har släppt den drömmen då jag insett att klubben inte har honom på sin lista. Han nämns inte ens som en av de möjliga kandidaterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-05-22 23:23
God natt grabbar imorgon när jag vaknar vill jag se att hummels är klar. See you later aligator.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-22 23:07
KarmaIsAKaranka

Är nyfiken gällande val av spelare. Om klubben får bra bud på Pedro och Alexis och bägge lämnar, vilka hade du velat fylla tomrummen eller anser du att det räcker med Deulofeu?
:P

Gabriel
Där såg jag kommentarerna, hade mobilen på och i all hast såg scrollade jag inte ner innan jag ställde frågan. Aja vem det än är hoppas jag att det är någon som fungerar som en hjälpande mentor till vår nya unga målvakt :P
Barcelona Gabriel
2014-05-22 23:01
Är det verkligen ens på fullaste allvar en diskussion kring Ter Stegens pris? 12M€ för en av Europas mest lovande målvakter är ett jävla kap ska ni veta. Förutom oss så vart även Juventus och Arsenal bland annat intresserade. Vad ska vi då göra? Vänta ut hans kontrakt och riskera att någon annan klubb snappar upp honom innan oss? Nej, den här ledningen har inte gjort mycket rätt men den här gången fick dem till det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-22 22:55
@KarmaIsAKaranka:


Varför ska du alltid nämna Sanchez så fort någon nämner Pedro? Du är verkligen besatt av killen alltså
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-22 22:52
@haeger:
Pedro kan inte längre. Alexis har aldrig kunnat. Varsågod.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-05-22 22:49
Gio Style Den diskussionen är inte riktigt över än, själv väntar jag fortfarande på att Lion24 ska dyka upp och förklara för oss hur pass mycket sämre Alexis är i spelet "UTAN BOLL". Alltså i spelet utan boll. Och även att det inte är något fel i att "uppgradera" oss på den positionen. Alltså uppgradera oss ;) Nä, men skämt åsido så finns det många sköna typer härinne och alla har rätten till sina åsikter och egentligen har väl ingen mer rätt än den andre då denna frågan är så subjektiv så det skiter om det. Nej, dags att pensionera den här diskussionen, om möjligt begrava den helt allra helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona haeger
2014-05-22 22:47
Rambla

"Självklart ser han ut att vara värdelös när resten av laget är medelmåttigt."

Pedro kan varken avsluta eller gå förbi sin gubbe längre, och är det tack vare hans medspelare? Njaa tveksamt. :P

Som Neymar11 är inne på, vi vill ha spelare som kan vara bra när de andra underpresterar, inte bara ha spelare som är bra när alla andra är det och hela spelet går felfritt, det skulle aldrig hålla.
Jeffson
2014-05-22 22:41
Jag tycker faktiskt att 12 miljoner för Ter Stegen är ett bra pris oavsett om han hade ett år kvar på kontraktet eller ej. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med att det alltidska vara så billigtbara för att det är ett år kvar. Spelaren blir ju knappast en sämre spelare för det och klubben behöver ju inte en målvakt mindre för det heller. Och 12 miljoner för en målvakt som vi kan ha i 12-14 år framåt, knappast något man kommer man kommer gräma sig över år 2026.

Sen fattar jag grejen med att man kan få honom gratis om ett år. Men hade man verkligen det? Hade inte något annat lag knipit honom i år? Och hur skulle vi annars lösa målvaktsproblemet nästkommande säsong? Nej, 12 miljoner är billigt och bra. Enligt mig.
Barcelona Krabban94
2014-05-22 22:31
Caballero eller Navas ingen skillnad för lig, två otroligt bra målvakter. Caballero kanske bätter alt då han är lite äldre han kansk "accepterar" bänken... Navas är en målvakt som hade slagit in sig i vilket topplag som helst nästan om man frågar mig..
Barcelona Gio Style
2014-05-22 22:29
Nu jävlar ska jag ge mig in i diskussionen! Är ni dumma i huvudet eller har ni inte fattat att ... Nerå, skämt åsidi :) att ni fortfarande orkar.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-22 22:10
@Capitan \(^.^)/:


Tackar! Uppskattas. Visst kan jag undvika pajkastning och vara vårdad i språket. Kan dock inte neka att jag har en förkärlek till att röra om i grytan och överdosera med svart humor (förnedrande humor i vissa fall) i syfte att lyfta fram en poäng. ^^
Neymar11
2014-05-22 22:08
Rambla~ Håller med dig i stora delar, men nu var du lite naiv. Ska han vara kvar ska han väl prestera själv? Även om laget är dåligt så ska han göra sitt. Om pedro endast kan prestera när alla 9 andra gör det så är det väl inget att ha kvar under dessa "tuffa" tider? Visst bänkspelare, men borde vi inte vilja ha en som presterar när laget går dåligt och kan ändra på matchbilden? Som du säger han är bra när allt går bra, men det gör det inte nu! Jag själv vill ha bort bägge, men förstår om klubben vill ha kvar honom. Då det är lättare att skicka bort Sanchez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-22 22:04
Jag tror inte klubben går efter Willy C. Snarare lutar det mot Keylor Navas i Levante.

Barcelona are at the moment the first option of Levante goalkeeper Keylor Navas (27), who is expected to leave this summer. [cope]
Neymar11
2014-05-22 22:01
westinho - Sergio #16 Forumet under en pedro vs Alexis diskussionen. Är som rivaliteten mellan crips and bloods (blått&rött slumpen)? Haha Diskussionerna är ju okej att ha, men det som inte är okej att man måste håna den man vill ha bort istället för att enbart hylla den man vill ha kvar. Sen finns det väl inget att diskutera då det ser ut som att Alexis lämnar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-05-22 21:56
Finns ingen bättre spelare att ha i truppen än Pedro. Han ska ingenstans, vi vet hur bra han kan vara. Och om han inte levererar får han sitta på bänken helt enkelt. Han är inte den som tjurar, utan han ger 100 procent om han blir inbytt.
Älskar denna spelare. En förebild för mig som spelare.

Denna Alexis vs Pedro-diskussion har pågått hela säsongen. Tröttnar ni aldrig? KarmaIsKaranka jag tror alla är väl medvetna om vad du tycker i frågan, du behöver inte fortsätta älta samma sak dag ut och dag in. Det är så tråkigt att gå in och läsa samma diskussion varje dag.

Vissa tycker Pedro andra tycker Alexis, låt folk tycka som de vill.
Barcelona Rambla~
2014-05-22 21:47
Det verkar som om vissa här har missuppfattat det här med Alexis till Juve. De vill knappt lägga €20m för Alexis utan att inkludera Llorente. Varför tror ni då att de skulle inkludera Llorente och dessutom betala 20m? Nej, Llorente värderar de till minst 15m skulle jag tippa. Släpper de Llorente mot Alexis tror de på fullaste allvar att de ska komma undan med att betala 2-3m i mellanskillnad.

Jag begriper inte hur ni kan underskatta Pedro som vissa här gör. Har ni glömt hur jävla bra han kan vara? Pedro i ett fungerande lag, är en tillgång för vilket lag som helst i världen. Självklart ser han ut att vara värdelös när resten av laget är medelmåttigt.
Barcelona Gabriel
2014-05-22 21:37
Ride Haha, läste ett par citat här inne förut från Willy som ngn hade klistrat in. Om du scrollar ner så kan du hitta det, för jag antar att det var Caballero ryktet du syftade på?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: