/spanien/barcelona/forum/5780.aspx/spanien/barcelona/forum/5780.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2014-05-23 01:21
@KarmaIsAKaranka:
Nej jag vill inte riktigt hålla med. Han är långt ifrån värst men jag vet att det har hänt rätt mycket på sistone. När det vankas match så bör man oftast söka skydd :) Vidare så är det inte kritiken jag kritiserar utan det är själva förolämpningen. Nödvändigt att kalla någon för pajas? Absolut inte!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-23 01:16
@The Reporter:


Jag ser inte fram emot ännu en säsong med Pedro och Alexis på kanterna..

Jag vet vi har Neymar men det kommer ta 2 säsonger till innan han riktigt kommer in i spelet..

Bayen har Ribery och Robben på kantern

R.Madrid har Ronaldo och Bale.

Jag minns en gång i tiden

När vi hade Henry och Messi på kanterna.

Vi behöver världsspelare av klass. Spelare som kan båda runda 1-2-3 spelare och kan göra mål på sina chanser.. inte bli rädda och nervösa som .

Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-23 01:02
Gio Style: AndreD har varit ganska pure här på forumet. Du tar i lite väl mycket med din anklagelse där. Allt AndreD ville ha var källa. Mycket begärt? Transferrykten bör definitivt tas med en nypa salt. Det är allmän lag. Kritiken från AndreD är fullt befogad.
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:59
Gio Style (Barcelona) 2014-05-23 00:50 @AndreD: Kan det gå en dag utan att du förolämpar våra spelare eller andra användare här inne i Les Rambles? --------------- Tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:58
Vi behöver inte Reus. Det vi behöver är en central anfallare och det är uppenbart. Messi funkar inte mot lag som lirar med buss. Jag menar inte att han ska spela på kanten, men han bör iaf ha en 9:a framför sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-23 00:54
Ingen Cavani fyfan, ingen Guardrado (F-tina)

Ingen Loruente (stavning) och snälla ingen Aguero, killen är skadad 70 % säsongen..

Reus? Ja tack, Coleman (från EVORORTON? JA TACK.
Pizzaro (från Bayen ?? Ja Tack. Mangala, Miranda.
Rakatic och Willy.
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:52
Jag hoppas verkligen inte att Atletico köps sönder. Vi är intresserade i Koke tydligen, hoppas inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-23 00:50
@*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!:
Men lilla kära '*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!' ... 1. Jag kan inte läsa dina tankar heller - vad är det du försöker komma fram till? Du sade ingenting där. Grattis. 2. Du tänker inte delta i debatten men det är precis vad du gjorde. 3. Är jag besatt av Alexis så är du är uppenbarligen minst lika besatt av mig iom din reaktion. Till den STORA FRÅGAN: Hur kommer det sig då att du hoppar på mig så fort det skrivs något negativt om Alexis? Du skriver: "Inte jag som tar upp Sanchez så fort något negativt nämns om Pedro." Men du tar gärna upp KarmaIsAKaranka så fort något negativt skrivs om Sanchez. Inte sant? :) Jag må "hata" Alexis men du har bestämt dig för att "hata" mig. Är du verkligen något bättre? Som du sade själv: "vi har alla våra obsessions". Jag är din obsession tydligen med tanke på din reaktion. Jag har jättekul tack vare dig bland annat. Att du följer mig är ett kvitto på det. Ska börja finslipa på min autograf bara för din skull. Sammanfattning: du är full av motsägelser. Kom tillbaka med lite logik nästa gång och argument skulle inte vara fel heller för den delen ... istället för detta klumpiga smyghatande som är lätt att genomskåda. Är du kusin med Alexis månne?
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:50
@AndreD:

Kan det gå en dag utan att du förolämpar våra spelare eller andra användare här inne i Les Rambles?
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:50
Var lite otydlig där, men jag menar i MITT huvud, inte hans :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-23 00:48
@The Reporter:


Hitta inte det han skrev om Cavani eller Aguero, men jag hitta där det stod att han letar efter en anfallare och det hoppas jag verkligen Zubi gör

Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:47
Mundo dportivo har de bästa kontakterna till Barca. Tro det eller ej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-05-23 00:46
@Neymar11:

Hur är det mer eller mindre klart? Sitter du också på "inside-källor" som pajasen "The Reporter"?
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:41
@Ride_The_Big_One(6):

Du kan leta upp journalisten, han har skrivit det på sin twitter.
Han twittrade även om att det rör sig om en Europé.
Sen säger han att han inte kan avslöja mer, varför kan man inte göra det?
Om det inte står något på morgondagens El Mundo Deportivo så är det bara att avskriva ryktet, ser ingen annan anledning till varför man skulle hålla inne på sån information.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-05-23 00:41
New Barcelona coach Luis Enrique has approved the possible signing of Fiorentina player Juan Guillermo Cuadrado (25). [md]
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:38
Kolla hans Twitter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-23 00:37
Är det bara jag som drömmer eller var inte Rafinha med 100 bästa spelarna i Europa den har sasöngen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-23 00:36
>The Reporter< (Barcelona) Du borde driva en silly seasonblogg här :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-23 00:36
@BAGNACK & DONGOU:


Kan du kanske skriva ordentligt?


The Reporter

Var precis inne i sidan och fann inget av det du påstår.
Barcelona LeoMessi
2014-05-23 00:35
Krojf (Barcelona) Måste säga att jag önskar att jag kunde uttrycka mig så väl som du gör. Alltid kul med seriösa personer som skriver långa och väl genomtänkta inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:33
Krojf
Det var ett väldigt långt PS!
Man gör bäst i att ignorera idioter på internet och inte låta sig påverkas.
Världen är stor och större delen har tillgång till internet, självklart kommer du att finna alltifrån skriftliga mästerverk till texter som uttrycker en inavlad psykopats åsikter.
Och nej, jag syftar inte på någon specifik.
Barcelona >The Reporter<
2014-05-23 00:31
Zubi har tydligen jobbat efter en 9a som även kan spela ytter i flera månader nu. Sägs att det kan bli sommarens största värvning. Dem namn som dyker upp i mitt huvud är Aguero och Cavani. Enligt Francesc Aguliar ifrån MundoDeportivo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-05-23 00:30
Gabriel Har svårt att tro att Hummels skulle vilja gå till ett engelskt mittenlag som United, han vill nog spela CL och då kan han lika gärna stanna i Dortmund. Sen tror jag mycket väl att han finns med på Barcas lista, bara för att han inte nämns ständigt i vissa tidningar så betyder inte det att klubben inte är intresserade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Antonio Puerta
2014-05-23 00:30
En fråga bara vad för kontrakt sitter Rafinha på eftersom han vart ute på lån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-23 00:27
SKULLE VARA ROLIGT OCH SE OM mod STÄLLDE FRÅGAN VEM VILL NI HA KVAR pedro eller Alexis, FÖR ATT SE HUR NI ALLA Pedro Vs Alexis rörelsen rösta, sen skulle vi också se hur forumet tänker gällande detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis # Eterno Tito
2014-05-23 00:27
Tack för hjälpen boys:)
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:19
Lion24
Jag menar inte detta på något retsamt sätt eller så men ja har noterat att du gör konstiga "citattecken".
Tryck på shift + 2 så sitter strecken ihop på rätt sätt =)
Barcelona Gabriel
2014-05-23 00:18
Barcelonistas Haha ursäkta mig men hur kan det vara "mycket snack liten verkstad" från Lucho när han inte ens fått chansen att bevisa att he walks the walk också och inte bara talks the talk? Vad ska han säga? - Jag suger som tränare, jag vet inte varför klubben valde att satsa på mig och jag kommer inte att förändra ett skit. Hade du varit nöjd då kanske? Ge han en chans, jag tror på han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krojf
2014-05-23 00:18
PS. Eftersom jag skrev mitt avskedsinlägg i affekt vill jag så här i eftertankens kranka blekhet, framhålla att jag inte har fog för att påstå att forumet i någon nämnvärd grad färgas av rasism och islamofobi. Å andra sidan: Om nyss nämnda fenomen visar sitt fula tryne vid ett enda tillfälle, så som jag uppfattade fallet var med Sentuary, så är det dags att dra i nödbromsen med buller och bång. Det är och förblir min bestämda mening. Själv hade jag för avsikt att diskutera fotboll i allmänhet och självfallet FC Barcelona i synnerhet, när jag väl bestämde mig för att börja skriva på Les Rambles (till en början under nicknamnet Ragnar Rök). Rubriken jag valde på mitt första inlägg pekar också entydigt i den riktningen: "Vad hände mot Valladolid och vart är vi på väg". Men när jag väl var inne i sörjan och började läsa många andras inlägg så reagerade jag på vilken oerhört låg nivå en mängd av höfttyckande höll och håller (långt ifrån alla!!). Lät mig så småningom provoceras av att spelare ställdes mot spelare i match efter match, i kraft av konsekvent smutskastning med en uppsjö skällsord och personangrepp i kölvattnet. Och det så till den grad att jag i ett inlägg valde rubriken Neymar vs Pedro! Utropstecknet var tänkt att understryka det ironiska för att inte säga sarkastiska i ämnesvalet som sådant. Även om jag fortfarande står för innehållet i sig. Inte minst eftersom jag fann skäl att stå upp för Pedro så som han själv alltid ställt upp för klubben i flera år trots att han tillbringat mycket tid på bänken, när playstationuppfostrade enögda nördar och dyrkare av enskilda idoler konsekvent kastade skit på honom. Den bakomliggande orsaken till inlägget och sarkasmen som valet av rubrik syftade till att illustrera, var nåt som bl a Xaviesta verkade ha missat helt då denne i ett inlägg ondgjorde sig över att spelare ställdes mot spelare titt som tätt. Och han återgav just denna min rubrik som ett typiskt exempel på forumets oerhört låga nivå. Jag valde dock att ignorera honom eftersom jag utifrån hans perspektiv som jag trodde mig förstå det, fullt ut kunde dela den uppfattning hans gav uttryck för i sak. Saken var ju nämligen den att mitt inlägg i grunden var en direkt reaktion på just det Xaviesta själv vände sig emot. Lite lustigt får det nog sägas vara att Xaviesta sen för egen del återkom i ämnet långt senare och försvarade såväl Pedro som Sanchez, mot deras ständigt återkommande belackare. Han gjorde t o m så med hänvisning till statistik; sistnämnda något som jag själv häcklades för när jag yttrade mig i ämnet. Även den lilla noteringen la jag dock åt sidan, då jag ju i grunden är helt överens med Xaviesta i det mesta han skriver. Inte minst det faktum att statistik långt ifrån förmår täcka allt som sker på planen. Inte så sällan kan sifferexercis vara direkt missvisande istället. Att jag dessutom ansett mig föranledd att ge uttryck för min personliga uppfattning om varför Messi sammanfattningsvis var en bättre spelare i världens största lagsport fotboll förra säsongen än Ronaldo den andre, har en liknande bakgrundshistoria. Ständigt studiosnack och braskande skriverier i tabloidblaskor om matchen i matchen säsong efter säsong, har inte heller lämnat mig oberörd. Och ämnet är ju inte fjuttigare att ta upp i forumet än att samtliga FIFAS:s medlemsländers förbundskaptener och lagditon deltar i en årlig omröstning vilken spelare som är att betrakta (märk väl) som världens bäste. Att sedan själva valförrättningen alltmer kommit att likna schlagerfestivalen efter järnridåns fall, eftersom respektive landslags företrädare allt oftare tenderar rösta på sina egna kandidater och i block, devalverar ju onekligen Ballon d´Ors värde. Men min utförliga jämförelse mellan de utvalda fixstjärnorna Messi och Ronaldo förra säsongen, föll dock inte i god jord hos somliga. Utan hamnade i samma kalkonkategori som Neymar vs Pedro. Också det kunde jag ta utan att börja bråka om vem som vet bäst, om vad som är bra respektive inskränkt (så värst mycket "beef" från min sida har det alltså inte blivit) Vad jag däremot med inte kan ignorera är alla inlägg som inte tillför forumet någonting annat än galopperande idioti. En skrämmande fördumning som jag tyvärr snabbt kom att bli en del av genom att tappa fokus och kliva ned i träsket och ge mig in i gyttjebrottning med personer, som inte är kvalificerade att vara ens bollkallar i gärdsgårdsserien, av deras spelförståelse att döma. Sentuary är "bara" en av av många representanter för denna vindflöjelviftande kattsvans med långt mer än nio liv. Men när han hyllar de fascistoida fansen i Boixos Nois genom sin åsikt att de skulle tillföra Camp Nous läktare lite "hjärta, så stämmer det till rejäl eftertanke. Och i samma stund som han gräver fram den gamle danska skinnskallen och osedvanligt fult spelande runstenen Thomas Gravesen, som förebild när han önskar se en person ur publiken rusa in och överfalla Messi bakifrån (utan att "supportern" ifråga för den skull blev avstängd), måste man ju ta sig en rejäl funderare. Varför inte Pepe som alternativ "raw model" i den aktuella kontexten? Båda har ju skitat ned Real Madrids helvita dress å det grövsta med sina patenterade"glidtacklingar". Min sammantagna slutsats blev att Sentuary inte alls avskyr "fitt"-Quatar som pesten p g a att det är en stat styrd av korrupta oljeshejker. Som exempelvis använder sig av slavarbetskraft ifrån Bangladesh i det famösa skrytprojekt man troligtvis mutat sig till (VM). Sannolikt skiter Sentuary fullständigt i om fattiga muslimer från Asien får offra liv och lem för fickpengar om ens det. Det luktar antisemitism och islamofobi lång väg, sett till hur han skriver i sin helhet; här måste framhållas att araberna faktiskt tillför den semitiska folkgruppen så att inga ytterligare missförstånd uppstår. Avslutningsvis måste i rättvisans namn ändå särskilt understrykas att det finns flera beundransvärt uthålliga personer på forumet, som ytterst seriöst reflekterar runt favoritämnet fotboll i allmänhet och självfallet FC Barcelona i synnerhet. Vars inlägg nästintill alltid är intressanta, tankeväckande och/eller roliga att läsa. Xaviesta som jag själv gjort mig "rolig" över vid ett tillfälle, är trots allt utan några som helst tvivel ett av dessa äkta fans, som håller forumets fana skyhögt över ytligt tyckande. Men det finns flera andra som jag mer än gärna läser gång efter annan; ingen nämnd ingen glömd. Får väl sålla bort Sentuary m fl genom att söka på säkra kort/nicknamn fortsättningsvis. Samt begränsa mitt eget engagemang till flerfaldiga tummar upp för dessa tvättäkta Barcafans om och när andan faller på nästa säsong.DS.
Barcelona Gio Style
2014-05-23 00:12
Räcker med att ha någon förälder född i Baskien om jag inte är ute o cyklar. Har för mig att en Venezuelan har lirat i Bilbao. Edit: Japp, Amoberieta som lirar i Fulham numera är född i Venezuela. Edit 2: Hans föräldrar är dock Basker.
Annons: