/spanien/barcelona/forum/5777.aspx/spanien/barcelona/forum/5777.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:33
Leo y Cesc

Håller med dig speciellt när majoriteten av spelarna kommer från La Masia.

Vi måste vara ärliga mot oss och erkänna att ingen av spelarna gav någon kamp..

Om jag var inne i Tata's kostym skulle jag få spelarna att spotta blod.

Frågan är, varför gör han inte det???

Jag misstänker att han inte har fria händer. Om du minns matchen vi förlorade bollinnehavet mot R. Valecano (stavning) kritiserade hela den katalanska median honom trots att vi vann med 4-0..

De har spekulerat hans avgång i 4 månader nu. Man ser klart och tydligt att klubben inte täcker upp hans rygg och att han inte har fira händer.

Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-09 23:32
För att vi ska kunna vinna ligan krävs det nog att Atletico förlorar någon match. Vi kan ju uppenbarligen inte göra mål eller vinna mot dem, så sista matchen blir det nog som bäst 0-0 och då måste vi ha ett försprång.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-09 23:32
@Davids3:


Haha nu får du ta och ge dig
Barcelona SUPERBUSQUETS
2014-04-09 23:31
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Visst är det så! Katastrofalt, man undrar ju vart felet är! Aja slitsamma atl Madrid va ett grymt lag ikväll. Hoppas på bättre tider VISCA Barca !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-04-09 23:31
Så man har studerade Atletico med förstoringsglas den senaste tiden? Haha vad har man studerat? Kanske hur man ska få Atletico att sätta rekord många skott i ribban och stolpen?.

Det här dåliga spelet har den senaste tiden kommit tillbaka vad det kan bero på vet bara gudarna. Valdes skada samt Piques skada förstörde alla våra chanser för en eventuell vinst i Cl för vi hade bra chanser faktiskt. Det kändes som laget var på uppgång där man slog Real Madrid borta och spelade en fantastisk fotboll stundtals. Beskedet av av FIFA att vi inte får värva?.

För mig så är tyvärr säsongen ett misslyckande.
Barcelona Bàckis
2014-04-09 23:29
Davids3

Ja, det var nog därför vi åkte ut alltså. Du är helt rätt ute!

Oh my, fucking. god.
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-04-09 23:28
Vi kan förlora med stil utan att klaga på det och det andra som ett lag håller på. Jag tycker att vi förlorade dubbelmötet redan på Camp Nou. Vi hade behövt vinna den matchen. Och vi skulle bara vinna den men nej. Om Messi tänker vinna VM med Argentina kan han redan nu glömma det. Finns betydligt bättre lag än Argentina. Han e redan genom tidernas bästa, orka att han promenerar i en CL kvartsfinal? Ronaldo ( den riktiga o legenden) ( inte christiano han som filmar o gråter). Han vann aldrig CL, betyder det att han inte är en av genom tidernas bästa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-04-09 23:28
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Visst det är sant de du säger men man ser ju hur vi underpresterar något enormt.

Att vi har spelare som Alves,Alba,Xavi,Busi,Iniesta,Messi,Neymar och Cesc ska räcka alla dagar i veckan mot Atletico med all respekt för deras spelare.

Du kan ju tänka dig vad Simeone hade kunnat åstadkomma med en bättre trupp va?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:27
@SoN_Un:Klockrent.

De har försökt skola om Masken 4 år nu. Hur länge ska de tvinga Fabregas att spela som Henry??
Barcelona Davids3
2014-04-09 23:26
Det skall också nämnas att det är första gången på flera år som barcelona börjar spela hemma i CL-slutspel, kan mycket väl ha påverkat de psykologiskt.
Barcelona Migueli
2014-04-09 23:25
@Ride_The_Big_One(6):
Jag kan hålla med dig en del om Tata. Men jag tycker att han förtjänar en chans till eftersom han knappt har fått styra över laget som han vill. Han kom in i en krissituation innan säsongen startade och det är svårt att ändra mentaliteten i det här laget 1 vecka innan säsongen ska börja. Jag tycker ändå att han visat prov på stora taktiska kunskaper. Glöm inte att han slagit erkända stortränare som Pellegrini och Ancelotti två gånger om dessutom. Vi har dessutom fortfarande chans på dubbeln med Tata vilket fortfarande skulle vara en enormt bra säsong särskilt med tanke på allt skit som hänt runtomkring klubben och att det bara är hans första år som tränare i Europa. Visst vi var rent ut sagt kassa denna matchen men, vad ska man göra? Vi saknar två nyckelspelare i våran redan dåliga defensiv och vi åker mot ett fantastikt bra lag.
SoN_Un
2014-04-09 23:25
o en sak snälla, kan folk sluta klaga på fabregas..jag tycker skit synd om honom.
killen är mitt mitt, men han slängs höger o vänster, o det är skitsynd. jag vill hylla cesc som aldrig klagar o kör på. han köptes för att skolas till xavi men istället har han skolats till drogba, ni hör hur fucked up det låter..så jag tycker bara synd om cesc.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:24
SUPERBUSQUETS

Jag har tjatat om 3 veckor att Messi har blivit för tjock.
Killen behöver gå en bootcamp hos Juventus.
Minns ni vilken form Pirlo fick när han tappade 5 kilo..

Messi har varken samma explosiva steg eller konditionen som han brukar ha.


Barcelona LeoMessi
2014-04-09 23:24
BlueRed (Barcelona) Självklart ska Tata har kritik. Att starta med Fabregas som falsk nia är tjänstefel. Våra spelare besitter tillräckligt med kvalité för att Tata ska slippa skrika på dom under 90 minuter hur dom ska springa. Jag lägger den största skulden på spelarna då dom inte vill tillräckligt mycket helt enkelt. Tycker att Tata ska få en säsong till och förhoppningsvis få värva dom spelarna som behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-09 23:24
Som sagt tråkigt att vi åker ut, men som flera andra varit inne på är det helt Ok ändå att åka ut mot Atletico. Vi har dessutom också varit i semin 7 år i rad, nån gång bryts en sån trend tyvärr och det blev idag. Nu får vi se till att ta hem ligan och cupen så blir säsongen helt godkänd. Tråkigt dock att det är den här passiva inställningen som fäller oss, spelarna har ett och annat att fundera på. Inför fortsättnigen i CL så hoppas jag att Atletico vinner nu. Bayern-Real Atletico-Chelsea Final Atletico-Bayern Real lär åka mot alla lag som är kvar, men hoppas verkligen dem för möta Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-09 23:24
Och alla har all rätt i världen att vara besvikna på Messi Men va tacksamma för allt han har gjort för klubben, någon gång får han underprestera. Han har levererat för klubben sedan han var 19 år gammal. Och unnar han verkligen framgång med landslaget. Men tyvärr så är jag rädd för att Vm kommer att förstöra Messi helt. Han har för mycket press, att göra underverk med ett mediokert lag medan hela landet 'förväntar' sig att han ska lösa det Atletico har perfekt taktik för att hindra Messi. Men dock vill jag se att han tar ledarrollen och börjar ta hand om dom yngre i laget (neymar). Och släpper sin jakt efter rekord efter rekord och börjar tänka mer på laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-04-09 23:23
@LaPulgaNr1 * Tata Martino:


Öhh, alla lag som är kvar? Du är medveten om att Atletico redan har vunnit mot både Chelsea och Real Madrid på senaste tiden va?
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-09 23:22
Jag hoppas på Bayern nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-04-09 23:22
All heder till Atletico, fantastik trupp och tränare.. Det som gör ont i sig är inte att man åker ut i en kvartsfinal för första gången sen 2007, det är man genom sin totalt inkompetenta ledning inte sett till att införskaffa spelare på de positioner där vi verkligen behövt bredd, läs mittförsvaret.. I snart 3 år har vi alla varit överens att det som behöva är trygghet bakåt, framåt brukar det rulla på. Nu är tre säsonger långt ifrån bortkastade. Man har vunnit massor av ligatitlar men ikväll står vi där med en trupp som känns både ihålig och otroligt enformig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-04-09 23:21
Nu när Barca är ute kommer jag att heja stenhårt på Atletico. Hur häftigt hade det inte varit om dom tar hem CL? Hade varit ett stort långfinger mot alla klubbar med monsterbudget.
Barcelona Galaxus
2014-04-09 23:20
In the last seven years, the team that has knocked out Barcelona has gone on to win the Champions League, notes @2010MisterChip
Barcelona BlueRed
2014-04-09 23:20
LeoMessi (Barcelona) Illa såklart om det är så. Men Tata kan samtidigt inte undvika all kritik. Han gör ju absolut ingenting under matchens gång. Simeone fick mer kamera på sig än matchen när han står och coachar vid sidlinjen. Ser bara Pep som står o viftar, skriker och deligerar mer än honom. Vill han inte göra byten så kan han åtminstone ändra spelarnas position. Cesc blev ju slukad som falsk 9...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-09 23:20
@SUPERBUSQUETS:


Har du även något att säga om Busquets som var nära att vara direkt ansvarig för 1-2 mål?

Känns onödigt att hacka på 1 spelare när vi suger som ett lag
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-09 23:20
Leo y Cesc

Tata kunde inte värva en enda spelare när han kom in..
Jag vet inte om vi kan skylla på Tata...

Vi har samma lag som föra året förutom en 21 bast talang som heter Neymar.

Nu hade vi inte ens Valdes...

Ärligt talat, det enda jag tänker på är Fifas dom!!!!! Sure, vi har chans på ligan och Cupen om spelarna gör sitt jobb men jag kan inte sluta tänka på FiFA-Filmen..... Vi får varken sälja eller köpa..

Vad gör vår klubb för att möta dessa anklagelser. De gråter ut i median att de är offer. ..
Barcelona SUPERBUSQUETS
2014-04-09 23:19
Vill bara ge Messi en fett örfil! Så att han vaknar hur jävla loj får man vara! Längesen man såg han ge 100 % i 90 minuter, det samma gäller alla andra förutom pinto. Herregud vilket självförtroende han står i mål som han våren 20 år yngre, big cred!
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2014-04-09 23:19
för den här säsongen även oom den inte är slut..vill jag tacka busquets, messi...speciellt dom för jag tycker att dom har varit överlägset bäst på att jogga runt på plan...att många ens har mage o klaga på alves inlägg o piques tacklingar o xavis sidledspassningar... idag fick alves till 2-3 klockrena inlägg men dom andra missade bara...vi får inte glömma att han är HÖGERBACK!. busi har promenerat hela säsongen... messi förrutom målen har gjort maaax 5-6 bra matcher...jag säger igen jag skiiter i vad man heter o vad kostar...jag vill se folk kriga för tröjan!!! kriga för barca! så sorgligt idag såg jag bara divor..jag menar asså att spela för barca o speciellt la masia spelarna borde inte sakna motivation till att lira, det finns såå mkt att spela för, läs på historian fan. jag känner enorm sorg asså

idag såg jag bara ett lag på plan o det är ATLETICO DE MADRID!! o från hjärtat säger jag stort stort grattis!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-09 23:19
Grattis till Atletico Madrid ännu en gång. Nu ska vi inte slänga runt oss som Real Madrid och skylla på dittan och dattan. Vi erkänner oss besegrade och att vi inte förtjänade avancemang. Så var det med den saken. I den bästa av alla världar bör fotbollen segra och idag spelade vi inte fotboll.
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2014-04-09 23:19
Synd att vi inte sätter ett enda läge. Det blev ändå 3-4 riktigt vassa målchanser och det är det som avgör. Vi har alldeles för svårt för att göra mål. Sen är det riktigt surt att Diegos turmål från första mötet faktiskt också blir avgörande.
Neymar11
2014-04-09 23:19
Vi ska vara jävligt tacksamma att det inte stod 3-0 efter 20 min Folk snackar mycket om gundogan, Vidal osv men jävlar vad Koke är underskattad. En av dom bästa Box-to-Box spelarna i världen. Ser inga brister i hans spel alls, och har en jävla inställning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-09 23:17
Grattis Atleti dem genomför 2 matcher precis som tränaren vill och vi har inte mycket att säga till om. Jag vet inte varför spelarna inte tänder till eller fungerar som ett kollektiv längre, är dem mätta eller sparar man sig till vm? Brukar inte skrika efter en sån radikal ändring efter 1 säsong men jag drömmer om Roberto martinez, men bara om han får 100% förtroende från våran usla ledning. Varför jag inte väntar säsongen ut med att säga mitt om Tata? -Tillför inget nytt -Det finns ingen auktoritet i laget utan bara ett gäng individuella spelare -Kollektiva presspelet gör ett besök i efterlyst för jag har inte sett den på bra länge. Nu skriver jag av mig en aning och kanske ger alltför mycket ris till Tata, men jag tycker inte han tillför något, visst har spelarna fullständigt pissat på sitt eget ansvar men jag väljer här att ge Tata största risen och jag är inte alls säker på hans kunnande för att leda laget framöver! Förutsättningarna att vi blir friade från hyckleri straffet, vi ska fan inte bli ett exempel när andra blivit friade.
Annons: