/spanien/barcelona/forum/5751.aspx/spanien/barcelona/forum/5751.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-01-30 14:43
Är han spelklar mot Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-01-30 14:42
Keita, saknar dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-30 14:33
OT

Gillar namnet på Charltons nyförvärv: Reza Ghoochannejhad.

Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 14:33
Marc-Ter Stegen är nästan klar.. Vi är väldigt nära på att värva en grym målvakt. Enligt Fotbollskanalen så är det Femårskontrakt för den 21-årige tyske.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 14:29
FCBlaugrana

Motstånadarna spelade ju fotboll åtminstone, finns ju "Hay equipos" som tog till andra sporter på sina HEMMAPLAN med mijarder kronor investerade i truppen och misslyckades ändå. Men men.. han är ju trots allt "special" :)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 14:26
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Sista jag skriver till dig. Varför jag kritiserar är för att jag är ärlig till skillnad från dig. Hellre ärlig än falsk. Vi håller på Barca och vi har rätt att kritisera. De jag säger kan du ta o skita i. För min åsikt angår inte dig för jag delar med mig till andra som förstod mig vilket du inte gör. Så va snäll och skriv inte mer till mig. Pallar inte med dig....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2014-01-30 14:15
Sam Allardyces svar på hycklande Mourinho är bara störtskönt.

Pinsamt från Mou som har kommit denna fotbollen han sågar så kraftigt.

Hahaha!
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 14:11
Gabriel

Tror det var denna redaktionen som ställde en liknande fråga:

Vem byter Pep in om Barca...

a) ligger under?
b) har oavgjort?
c) leder med 3-måls marginal?

svar: a) keite, b) keite, c) keite

Kan inte annat än dra på smilbanden när man tänker på det. En förebild som lagspelare och idrottsman.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 14:07
Intressant kuriosa:

I 20 år hade brassarna patent på 10an i Barcelona. Romario, Rivaldo, Ronaldinho var de tre som bar tröja #10 innan Messi, och alla tre vann pris för världens bästa spelare.
Innan Messi vann sin första guldboll vann han 'Young player of the year' (World Soccer) tre år i rad.


@[Carles Puyol 5:


Där ser man. Så många slagord du slängt över till tränare och spelare, kritiserat ditten och datten men du själv har inte det minsta självinsikt att ta till dig ett råd från en annan forums-vän. Repetarar detta igen eftersom du "glömde" läsa i det förra inlägget, åsikter får du gärna ha, men du är inte den självutnämnda Barca-profeten du tror dig vara, speciellt inte när du inte ens anger argument för tidigare nämnda, befängda åsikter. Anledningen till att jag bryr mig är för att jag inte vill se forumet utvecklas till ett klotterplank.
Barcelona LeoMessi
2014-01-30 14:06
Då har man en anledning att kolla på valencias matcher nu när Keita är där. Bernat i Valencia ska man hålla ett öga på, han är riktigt duktig, otroligt snabb och teknisk. Han kan bli något stort! Hoppas ingen försöker köpa honom för Valencia behöver ha kvar sina spelare om dom ska komma tillbaks som det laget dom en gång var. Men problemet är att dom ser honom som en ytterback, han borde få spela som yttermittfältare för annars är det slöseri.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-01-30 13:54
Personligen älskade jag Keita, men jag tror att många egentligen inte hade något emot honom men man däremot irriterade sig på att han alltid var garanterad speltid oavsett match eller matchbild. Det var ju ingen direkt hemlighet att Pep älskade Keita. Ibland kunde man leda vissa matcher med 3-0 och vi här inne ansåg det som ett perfekt tillfälle att spela några av våra talanger och byta in dem. Istället för att göra det slängde Pep in Keita. Det var ofta det jag kunde störa mig på. Keita var annars en perfekt spelare att kasta in när man vill stänga matcher som man ledde med udda målet. En kraftfull mittfältare som ALLTID gjorde sitt jobb. Best of luck till han i Valencia!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-01-30 13:54
@MessiyoyO 10:


Tyvärr var Keita mångas gnällobjekt nummer ett. Keita var den spelaren som höll det stabilt bakåt så att andra spelare kunde vara mer offensiva. Inte den mest flärdfulla spelaren men otroligt nyttig. Väldigt bra spelare som säkert kan tillföra stabilitet i mitten för Valencia.
Barcelona MessiyoyO 10
2014-01-30 13:38
Haha förstår inte hur så många kunde klaga på Keita. Vilken skön lirare!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 13:34
Vampíro (Barcelona) Måste säga att jag är också glad att han är tillbaka i La liga. Spännande å följa honom och se vad han kan tillföra för Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 13:30
*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat (Barcelona) Va tyst och håll dig borta från mina inlägg. Jag har haft normala "samtal" med många här inne och det har gått bra. Sen att du ska komma med dit skit snack gör saken inte bättre. Jag vill inte ha något med DIG att göra. Så stick och svara aldrig mer. Jag försökte vara lugn men du får mig att gå över gränsen. Gillar du inte mina inlägg så håll det för dig själv. De Jag säger är min åsikt och om det är ett problem så håll det för dig själv. Så Capish.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-01-30 13:26
barcastuff ?@barcastuff

Deal on transfer of Gladbach keeper Ter Stegen to be closed in next days. Personal deal with keeper done, talks clubs in final stage. [md]

Har man hört det här förut? Alltid bara några dagar kvar, får se om det stämmer den här gången.
Barcelona Vampíro
2014-01-30 12:39
Former (2008-2012) Barcelona midfielder Seydou Keita (34) joins Valencia on a free transfer until June, with an option for an extra year.

Keeeeeitee!
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-01-30 12:33
@[Carles Puyol 5:


Okej nu har jag läst ditt skitsnack i över ett dygn här på forumet, ska du komma med såna påståenden tagna ur en facebook-konversation så får du mer än gärna argumentera för dem eller åtminstone backa upp dem med fakta. Du får jättegärna ha en oortodox åsikt och tycka annorlunda, men jag vill slippa läsa oneliners om att någon är "beast" eller "sälj song!" etc etc. Det är en hel del jag inte håller med om i dina inlägg, och jag hade gärna debatterat med dig, men din nivå på hur du för fram åsikter är alldeles för låg för att man ska ta dig seriöst. Ta detta som ett råd.
Barcelona Abbe.
2014-01-30 12:24
Seydou Keita till Valencia på lån. Får se om han blir spelklar till helgens match på Camp Nou. Edit: Fel av mig, det är inget lån. Han går dit på fri transfer fram till sommaren, med option på ytterligare ett år.
Barcelona the cameroonians
2014-01-30 12:23
@bållälskare:Allt beror på bolltempot från mittfältarna samt de order de får från Martino.

När passningarna kommer på dem rättvända blir det som bäst, oftast när mittfältet lyckats med att lura över motståndarna på en sida av planen och sedan vänder spelet snabbt. Då kommer också målen.

Ibland får yttrarna dock order om att stå mycket bredare och ta emot bollen felvända, då blir de inte lika farliga eftersom de kommer längre från målet. Men då blir det mer ytor i mitten och utrymme för Messi, Iniesta osv.

Anser att Martino hittat en rätt bra balans mellan alternativen, det som fallerat mest är väl att mittfältarna med Xavi i spetsen inte alltid vågat chansa med så mycket snabba passningar.
Ju mindre boll yttrarna får kontra de löpningar som görs, desto mindre löpningar kommer de att ta. En som alltid vågar slå djupledsbollen är Messi, och det ser man på de extra löpningar som kommer när han får vända upp med bollen.
Barcelona el Flaco
2014-01-30 12:05
Det mest absurda med den där MCM group är att det är advokaten Mario Conde som har erbjudit sig att representera den gruppen av Barça-medlemmar, en korrupt jävel som har blivit dömd för bedrägeri och förskingring och dessutom dömd till 20 års fängelse av den spanska högsta domstolen. Knappast en trovärdig man som tjänar rättvisan.
Barcelona LeoMessi
2014-01-30 11:51
Helt ärligt så tycker jag inte att Messi får så mycket boll som många vill få det till. Han skjuter in så ofta heller. Om något så borde dom göra fler mål med Messi på plan, speciellt personen som spelar på vänsterkanten (Pedro). Messi frispelar sina medspelare än någon annan i Barca gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-30 11:51
Här ni läst om den här sjuka gruppen MCM som hotar med att blanda sig i Neymar affären och uppmuntrar Barca medlemmar att motsäga sig om klubben samt hela styrelsen. De säger att de står för alla rättslig kostnader mot Barca. Ni må hata Rosell som många gör här inne men älskar ni inte vår klubb? Om det här sker så kan lika gärna en annan Jordi cases som är pro Rosell eller bara har något emot en annan president skapa ett sånt här kaos igen. Vår klubb skadas och många utnyttjar Läget nu. Jag har ingen aning om hur vi ska vinna någon titel när klubben är så skakig. http://www.totalbarca.com
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 11:44
City är väldigt nära på att Köpa loss Mittbacken i Porto ( Mangala ). Synd att vi har Zubi. Jag hade köpt någon med Huvet föree för han är Beast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-01-30 11:40
Gio Style (Barcelona) Tyvärr så kommer vi nog aldrig få se Alexis stora genombrott pga Messi. Messi stoppar mångas genombrott. Gör ont att behöva säga det men så är det. Samma sak gäller Ronaldo, även han stoppar flera stjärnors genombrott genom att dessa 2 megastjärnor vill ha för mkt boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-01-30 10:56
"Vidare har vi Mourinho som än en gång står för ett citat som får mig att förundras. Denna senila gubbe. Denna evulotionära bromskloss! Denna hycklande portugis. Denna kusliga egoist. Denna extremt talanglösa tränare som svetsat ihop alla lag han någonsin haft med precis alla möjliga metoder förutom fotboll. Med risk för att sänka nivån om jag fortsätter beskrivningen ytterligare sätter jag punkt där. Alla vet vad han sa, alla vet vad han själv gjort tidigare och alla vet vad han inte går för." Klockrent inlägg, sen att det finns individer som har denne hycklare som förebild säger väll allt om vilken sjuk värld vi lever i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona bållälskare
2014-01-30 10:35
Är det bara jag som märkt hur ojämna våra yttrar är? En match gör de hattrick andra matcher är de helt osynliga. Vad beror det på? Spelare det berör; Pedro, Alexis, Neymar, Tello och Afellay blir intressant att se nu när han är tillbaka från skada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-01-30 10:29
Barcelona have conceded 3 goals in 2014, all 3 from set pieces against Levante, in 3 different matches. #fcblive [via @bradpanton]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-01-30 10:02
Jag älskar verkligen Alex Song både hans spel och han personlighet.
Han är väldigt duktig och gör alltid bra ifrån sig under våra matcher.
Tror nästan alla har förstått att Song inte har det där lilla extra som man måste ha för att spela i Barcelona. Missförstå mig inte han är absolut en spelare av klass, men Barcelona var inte rätt destination för Afrikanen.
Tycker vi helt seriöst borde diskutera att casha inte lite på Song. Vad kan han gå för? £20-25m kanske:) Det är absolut ingen dålig summa och vi borde värva in en stark och teknisk mittback av världsklass.

Det skulle ha blvit en långsiktig satsning ifrån klubben som på det sättet ger La Masia produkterna chansen.
Hur fan då tänker ni nu?

Jo, om Song Tex drar till Benitez Napoli och vi värvar in en mittback så skulle vi kunna flytta upp Masken som får konkurrera med Sergio Busquets. Men vi alla förstår att det är nästan omöjligt så istället för att Masken ska nöta bänk så kan man använda Masken både på mittfältet där han byter av Busken och även ett alternativ på mittbackspositionerna.
På det sättet så skulle vi kunna ha Pique-(nyförvärvet) och sedan Batra,Masken och även Bagnack som mittbacksalternativ. Jag menar Batra och Bagnack är ju framtiden och Masken är ju underbar på mittfältet.
Kan bara tänka mig i en Semifinal där vi leder med 2-0 så kan man ju byta ut någon på mitten och spela Masken-Busken på mitten, tror vi hade låst sönder den matchen.

Barcelona B-Guden
2014-01-30 10:01
@casinou1:
Chilie spelar inte mot kompakta försvar där får Alexis sin yta och kan göra mycket, när han ska dribbla i barca mot kompakta försvar så ser han ut som en okej spelare inte mer. Nu är det här visserligen inte hockey men tar ändå ett citat från Peter Forsberg. Skillnaden på en bra spelare och en bättre spelare är att båda kan göra en bra grej, den bättre vet även vad han ska göra efteråt. och då kan ju han behålla fördelen av det han gjorde bra första gången. det är liksom 1 sekundsbeslut du läre ta Alexis kan göra en bra ska ex vända bort en spelare, men sen vet inte vad han ska göra och spelaren han vände bort hinner tillbaka, han kommer ingen vart när han inte får en yta.
Annons: