/spanien/barcelona/forum/5701.aspx/spanien/barcelona/forum/5701.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Baronen
2014-03-09 23:51
Hussfelt var tvungen att hinna nedvärdera Barcelona. Man undrar vad vår klubb har gjort honom..

Garå..

Suck.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-09 23:43
De kritiserade nu ledningen i Fc Barcelona i fotbollskanalen för att de släppte Xav's ersättare *Thiago Alcantra* o.s.v
Barcelona Vampíro
2014-03-09 23:14
Andrés skrev detta på twitter tidigare: Tw Iniesta: "Good night. Anna, myself and our families cannot thank you enough for all the support and affection of these last days." Tw Iniesta: "My family and I are overwhelmed and very grateful. They are very difficult times and we thank you for respecting our privacy." Tw Iniesta: "We are sure that, from up there, the little one will help us... Hugs to all." En gentleman på alla möjliga sätt. Även om vi är i desperat behov av honom på fotbollsplanen så hoppas jag han tar sin tid och återvänder när han känner sig redo. Visca Andrés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-03-09 23:06
Alex Song: "I will return to England, that's for sure. If I leave Barcelona one day, it will be to move to England." [beinfr] Bra gör det. Song har knappast vart något praktfiasko men snacka om en spelare utan ambitioner. Han lämnade en startplats i Arsenal för att kunna äta lunch med Messi, han har inget att tillföra en klubb som Barça så jag ser gärna att man säljer honom i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-09 23:01
FC Tiki-Taka (Barcelona) Håller med dig, Messi har tappat motivationen och glöden. Kan mycket att göra med resten av laget och styrelsen som Messi tröttnat på. Många matcher man ser hur Messi försöker och dribblar förbi 3 spelare lägger ut på kanten och får aldrig tillbaka bollen i mitten när han serverat ett gyllene läge åt sig själv genom att endast få tillbaka bollen genom ett enkelt sidledspass, men men känns som det behövs en ny styrelse som tänker fotboll och inte familjeföretag och typ 3 nya spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB barcelona
2014-03-09 22:52
Vart kan man köpa biiljetter till champions league matchen på onsdag ?
Någon pålitlig hemsida ?
Barcelona Den vise mannen
2014-03-09 22:50
Jag skulle inte vilja säga att vårt största problem för stunden är defensiven. Snarare tvärtom är det offensiven. Barca spel har alltid gått ut på att vi ska skapa så mycket chanser som det till slut blir mål. Vår matchplan är ALLTID att trycka motståndarna djupt på offensiv planhalva med hjälp av ett possesions och presspel. Detta saknas idag. Hur många chanser skapade vi igår? Barca spelar världens svåraste spel. Allt går ut på otroligt samordnat spel på otroligt hög teknisk nivå. När detta inte funkar så har vi inte de spelartyperna som kan gå in och "kämpa" i 90 min. Att hitta tillbaka till den nivån som vi hade för ngt år sedan kan vi nog drömma om. Jag och många andra vill nog påstå vi var det bästa laget genom alla tider under ett par år. Att vi får fram en sådan generation igen är en utopi inom den närmsta framtiden. Det känns som vi kan spela på denna nivån i vissa matcher men inte under en hel säsong. Motivation slår klass, det bevisar gårdagen senast. Tata och ledning har ett tufft arbete framför sig. Tycker inte bara att vi inte får förhasta oss för det går inte att skyffla iväg 8-10 spelare under kommande sommar. Inspelningsfasen av en ny spelare i Barca är lång. Jag kan knappt komma på ngn på lång tid tillbaka som kommit in och dominerat sitt första år. Men ngt måste göras och detta nu. Ledningen och Tata får förbereda sig för många och sena kvällar för att styra upp skutan på rätt riktning igen. Vissa Barca!! Nu ser vi fram mot onsdagen!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-03-09 22:09
Kommer ni ihåg när Messi bokstavligen ägde sönder Aguero med sitt försvarsspel. Det är den här Messi jag saknar, gav alltid 100 % i varje match!
Barcelona The Reporter
2014-03-09 22:06
Iniesta tränade idag ifall det inte dykt upp tidigare. Hoppas att han spelar på Onsdag, för han behövs.
Barcelona fc__Barça
2014-03-09 21:55
Har blivit en väldigt stor diskussion gällande Messi på senaste tiden och speciellt efter förlusten igår. Precis som många andra så anser jag också att vissa, tyvärr många, beter sig riktigt pinsamt vid minsta motgång här inne. Men oron och åsikterna om Messi tycker jag är befogade. Med det sagt så vill jag klargöra att jag tycker verkligen inte att vi ska sälja Messi eller ens tanken men det finns fortfarande väldigt många frågetecken runt Leo. Messi deltar sällan i presspelet men det har han inte gjort på väldigt länge och det är taktiskt för att han ska kunna fokusera mer på anfallsspelet men nu vill han göra allting själv i anfallet och det blir bara pannkaka. Han kommer ned och hämtar boll sen ska han därifrån dribbla förbi hela försvaret och han ser minst sagt omotiverad ut i sitt spel och kroppsspråk under matcherna. Sen har det ju också skrivits en del om att han har tröttnat på Barcelona och vill byta klubb etc. Det kan man koppla ihop med hans omotiverade spel och det tror jag är precis vad tidningarna har gjort. Alltså lär det som vanligt bara vara taget ur luften. Jag är helt säker på att detta har att göra med VM i sommar och att hans fokus, troligtvis lite undermedvetet, hamnar där även under hans matcher i klubblaget. Därför tycker jag som många andra att Messi behöver en bänkning och att Tata behöver visa vem som bestämmer. Det borde inte heller vara något problem eftersom just nu tillför Messi inte mycket. Sen får vi hoppas att Messi snart är tillbaka i vanlig Messi-form och visar vem som är bäst!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-09 21:55
Kaktus Hörrö Nisse, det är så fallet är. Han har slutat 2:a 3 ggr och en gång var han inte ens top 3 Därav har han haft den viljan till att bli bäst Vad fan är problemet med det?
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kaktus
2014-03-09 21:53
@Neymar11:


Onödig kommentar som sänker nivån på forumet. Om jag inte misstar mig så vann Ronaldo Ballon Dor detta året efter att i fyra år varit tvåa, om inte det säger något om vinnarskalle, kämparanda och vilja så vet jag inte vad något av det är. Tycker inte man behöver kasta ur sig skit om Ronaldo och Real Madrid för att bevisa vilken stor culé man är. Tvärtom, är man bekväm i sitt supporterskap och sin kärlek till sin klubb så behöver man inte titta på andra sidan för att sopa sina egna problem under mattan.

Varken Barcelona eller Messi är slut, det krävs bara en hel del förändringar och det är just det som stör mig. Den generationen vi har kommer vi inte få skåda på många, många år till, det känns så tråkigt och slösa dessa år med en inkompetent ledning och omotiverade spelare. Jag köper inte ursäkten att man ska bli omotiverad bara för att man vinner. Man skall vilja vinna jämt, det är det finaste som finns och det är det man skall brinna för som fotbollsspelare och fotbollsklubb.
Neymar11
2014-03-09 21:35
Barca Barca Jävligt lätt att ha den hungern och viljan när man är ständigt tvåa :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-03-09 21:30
Fyfan alltså, Benatia ger mig orgasm. Vilken lirare.

Napoli-Roma med engelsk kommentator. (länk)
Barcelona LeoMessi
2014-03-09 21:22
Tränade inte Messi stenhårt under sommaren? Han la på sig ett par kilo muskler, men jag har för mig att dom bad honom gå ner i vikt. Men ja Ronaldo om någon är ett fysiskt fenomen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-09 21:21
Man verkar tro att vi inte spelade tiki taka sen pep kom. Vi får inte glömma att det finns variationer i tiki taka varje tränare spelar sin typ av tiki taka. Varje träna ska inte behöva komma och försöka spela på peps idéer. Pep var pep och Reijkard var reijkard, Tata är inte Pep! Tata är Tata och låt honom vara Tata, Pep är historia och pep är det förflutna men vi lever med hans spöke. Kärnan i laget är mätt, trött och slut på idéer. Jag minns hur jag älskade och fullständigt hamna i en trans när jag såg Xavi och Andres samspel, tyvärr är det en gammal historia och den är icke existerande längre. Busi, Messi, Pique, Dani, Xavi är mätta. Vinna La Liga är inte lika prestigefull längre. Utöver det här är många spelare bäst förre datum Xavi, Puyol och Dani. Jag hade behållit Xavi och Dani som rotation spelare helt klart. De har fortfarande kvalité att vara på Barcas bänk. Vi saknar en ordentlig back eller två samt att masken spelar på fel position. Vår bästa startelva är: Valdes, Dani, Pique, Masken, Alba, Iniesta Busi, Cesc, Alexis, Messi och Neymar. På pappret ser det väldigt bra ut men utan motivation avslöjas alla våra svagheter och ett av de är att vår fysik hindrar oss rejält. Vår bänk då? Song, Tello, super mega stjärnan som får isco blekna i jämförelse AKA Sergi Roberto är inget att slänga in. Så vad har vi att jobba med? En stark startelva utan någon som helst backup på bänken, En startelva som är tröttkörd, en startelva med spelare bäst före datum. Vi behöver unga hungriga spelare som får sin chans att ta sin plats i laget. Varför gör vi oss av med konkurrensen? Är Barca den enda klubben i världen även om en spelare presterar bättre än den ordinarie så får han inte ta den platsen ut av respekt för den äldre? En klubb är en företag vare sig man gillar det eller ej och fotbollsspelare är våra produkter. Bra produkter Inger bättre kvalité och msn investerar i de. Som varje företag måste man förnya sig och vara innovativ annars hinner de andra företagen ikapp dig och kör om dig. Man måste ständigt uppfinna om sig och förnya sig. Det mina vänner har vi struntat i totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-03-09 20:58
Folk får ta och snacka hur mycket skit dom vill om Cristiano Ronaldo, okey visst han filmar det är nog det ända som jag stör mig på, tillsammans med hans målgester. Men jag kan inget annat än att än berömma hans vilja att vara bäst. Killen tränar stenhårt, han håller sig i form konstant, han ger aldrig upp, skulle inte förvåna mig om Ronaldo kör gym träning innan fotbollsträningen eller stannar på gymet efter träningen, killen har muskler som vilken individ som helst skulle drömma och ändå är han så vig och teknisk. Kolla våran egen Ronaldinho så fort det blev för mkt muskler tappade han farten, slutade med att han spelade fotboll stillastående. Zlatan sa att Ronaldo är en tränad spelare medans Messi är född med talang, men vetti fan om Messi verkligen håller mycket till, killen blir latare och latare med åren medans Ronaldo bara blir explosivare och bättre tränad ju mer åren går. Jag kan ha så jävla fel, men det är något jag har lagt märke till sen Ronaldo kom till Real Madrid, hur bra han tar hand om sig själv. Messi behöver inte träna ihjäl sig, men han kan iaf försöka hålla en någorlunda form, inte öka i vikt och möjligen hålla konditionen uppe så han orkar springa.
Real Madrid Kaktus
2014-03-09 20:56
Hur orkar ni skylla på domaren när Real vinner? Levante har inget och säga till om, det är bara och acceptera. Det är vi som försatt oss själva i denna situation, vi hade allt i egna händer för 1 månad sedan, riktig förlorar mentalitet att skylla på domaren.
Barcelona Tatinho
2014-03-09 20:56
@westinho - Sergio #16:


Haha reagerade också lite på det, men tror inte han tog på sig tröjan av egen vilja utan det var mer ett marknadsförings knep för att öka försäljningen av den fula tröjan.
Barcelona Sir Alexis
2014-03-09 20:25
@Barca King - CP5 Legend:


Om inte de gör det gör domaren jobbet
Barcelona Sir Alexis
2014-03-09 20:24
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-09 20:24
Om vi hade legat lågt och i alla matcher som vi förlorade med Tatas dåvarande taktik så hade vi vunnit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-03-09 20:23
@Barca King - CP5 Legend:


Ja, för vi brukar ju tappa poäng på Camp Nou... eller..
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-09 20:21
Fy skam, årets filmning av Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - CP5 Legend
2014-03-09 20:06
Alla lag som går till bernabeu ger upp på förhand. På Camp nou kommer de med en mission impossible plan och kör över våra 150 cm spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-03-09 20:02
sorry för off topic men vad har hänt med Malaga?! från att vara top 5 för 2 år sen till bottenlag
Barcelona Lion24
2014-03-09 19:49
Kan man få straff som bortalag på Bernabeu om inte matchen är död? Är det möjligt?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-09 19:28
Zyzz - U mirin brah?

Heheh, Sorry såg nyss att du du tippade 0-4 till City..
Menar du allvar?

. Du står för det iallafall. Det jag menade var bara att du behöver inte håna dem. Med ödmjukhet kommer man långt...
Tippu
2014-03-09 19:24
Straff för Levante????
Barcelona Canaletes
2014-03-09 19:13
*stänger av streamen...*
Annons: