/spanien/barcelona/forum/5700.aspx/spanien/barcelona/forum/5700.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nodlehs
2014-06-02 15:22
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Du vet ju fan inte vad du pratar om. Klart jag tycker Xavi är en legend som har gjort mycket för klubben men ska vi vara ett slagkraftigt lag kan man inte hålla på att mjäka med "klubblegender" utan nytt bra blod måste in.

Cesc används fel i klubben. Att folk inte kan se kapaciteten han besitter alltså. Jag blir mörkrädd.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-02 15:22
Ok cooling! Hade det där varit sanningen så hade du inte uttalat dig så om en av klubbens största genom tiderna ;) Fabregas slängs inte ut pga Xavi, han slängs ut för att han behöver ett par snabbare fötter och en roll som är mer passande för honom både som spelare och som karaktär. Han får ett helt annat erkännande i England.

Hur som helst, skäms över supportrar som dig.
Barcelona Nodlehs
2014-06-02 15:21
Ledningens mål kanske är att göra oss till ett mittenlag? Om så är fallet, absolut. Sälj Cesc. Behåll sidledsdanne och skippat köpet av mittback!

Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-02 15:20
Ok cooling! Hade det där varit sanningen så hade du inte uttalat dig så om en av klubbens största genom tiderna ;) Fabregas slängs inte ut pga Xavi, han slängs ut för att han behöver ett par snabbare fötter och en roll som är mer passande för honom både som spelare och som karaktär. Han får ett helt annat erkännande i England.

Hur som helst, skäms över supportrar som dig.
Barcelona Rambla~
2014-06-02 15:17
LeoMessi

Det finns en del fans i Barcelona som har mindre tålamod med Cesc. Just pga att man värvade honom för dyra pengar och det faktum att han lämnade i unga år. Tålamodetr med honom är mycket lägre än med andra spelare, de börjar bua så fort han har en dålig match. Lite väl onödigt kan jag också tycka, man buar inte åt egna spelare som försöker sitt bästa.
Barcelona Lionel Messi n10
2014-06-02 15:16
Säljer vi Fabregas vet jag inte vad ledningen håller på med, Thiago och nu Cesc finns ingen där just nu som kan ta över Xavi. Nu kan detta mycket väl vara skitsnack med man måste erkänna att man är orolig och hoppas innerligt att man inte säljer Cesc. Saknaden av Laporta och hans folk är väldigt stor...
Neymar11
2014-06-02 15:16
80% har hackat på cesc i 3 år och nu helt plötsligt försvarar honom och förstår inte varför klubben vill göra sig av med honom. Har han verkligen gjort tillräckligt mycket för att vara kvar? Nej! För att cesc ska komma tillrätta så måste spelsystemet bytas ut, och det kommer inte att ske Just detta som har varit problemet alla har sett cesc som Xavis arvtagare och gör det fortfarande. Han har inte kommit rätt i laget och "tillåts" inte att spela sitt spel Får vi in 40-50 miljoner € så sälj! Rafinha kommer ändå göra bättre ifrån sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-02 15:15
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Du kallar mig plast? Följt Barcelona sedan 1999 och har varit på mer än 40 hemma och bortamatcher. Snälla. Jag är realist och vet när det är dags att gå vidare i livet bara. Xavi ska som mest vara en rotationsspelare. Att slänga iväg Cesc till förmån för Xavi är ett stort skämt. Men lev du på gamla meriter, var det nu tar dig..
Barcelona LeoMessi
2014-06-02 15:13
@Rambla~:


Kom att tänka på att han blev utbuad. Tycker att det är riktigt jävla dåligt gjort av fansen att bua ut honom. Visst att man som fotbollssupporter kan bli riktigt förbannad stundtals, men det brukar man oftast hålla för sig själv. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att stå och bua ut en egen spelare.

Men jag hade gärna buat ledningen.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-02 15:12
@barcastuff: Luka Rakitic (father): "Terms of Madrid, Barça and Atletico are similar to those of Sevilla, where he's God. My preference? Barça is Barça!" Ser gärna honom i Barca!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-02 15:10
@Bentley King:


Varför skulle fabregas vilja lämna? Speltiden kan han knappast klaga på då han typ spelar mest av alla.

Eller så kanske det är så att han inte tyckte om att barcafansen buade ut honom. Om det är några som förtjänar att buas ut så är det fansen på plats, det är pinsamt tyst på läktaren och hälften av gångerna så är den inte ens halvfull.
Barcelona Rambla~
2014-06-02 15:10
@LeoMessi:


Jag kan ju förstå honom. Kommer hem till Barcelona, han tjatar på Wenger att få gå, avstår även lön för att Barca inte ska behöva betala så mycket. Hur tror du det sen känns att behöva bli utbuad i vissa matcher av fans till klubben du älskar? Det kan ju inte vara en rolig situation för honom.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-02 15:08
Nodlehs

Sälja Xavi? Och förolämpningar på det? Räcker det inte med att Puyol och Valdes har lämnat?

Tar mig rätten att utan några som helst skuldkänslor kalla dig för en liten platssupporter. Är det nån som borde avgå så är det fan du haha.

Så... Uttala dig aldrig så om Xavi igen du historielösa barn.
Barcelona Bentley King
2014-06-02 15:05
Jag tror att det är Fabregas själv som har begärt att få lämna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-02 15:04
Om det slutar med att cesc säljs och vi står där med rafinha och Roberto som backup så kommer jag att ta ett sabbatsår från Barcelona. Det skulle vara så jävla typiskt Barcelona! Och varför ska Fabregas ens säljas för? Killen har inte gjort något fel...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-02 14:59
Har den här bilden postats i forumet? Fyfan, avgå alla.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-02 14:46
"Suck" det här blir värre och värre... Det ryktas alltså att vi säljer en spelare som Cesc... Sen snackas det om att en värdelös spelare som Mathieu är nära, jag undrar om Sport och MD har som uppgift att driva oss fans till vansinne med alla sina rykten om att vi ska värva värdelösa spelare och samtidigt sälja nyckelspelare... Eller är det verkligen klubben som är så förbannat korkad? Vi har pengar att förnya detta lag med klass men återigen kommer man ta fullständigt idiotiska beslut och gå efter spelare som mittenklubbar går efter.... Jag orkar verkligen inte med det här. Bartomeu pratar om ett superprojekt som kommer göra oss Barcafans stolta och förväntansfulla, men samtidigt nämns alltså Mathieu som vår mittbacksvärvning och Cesc ska säljas samtidigt som usla Roberto ryktas få vara kvar. Jag skäms snarare över min klubb och känner absolut ingen förväntan. Men vi får verkligen hoppas att det bara är Sport och MD som har som uppgift att sätta ut rökridåer för oss....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-06-02 14:42
@Luigi & Barca, no Mario:


De behöver bara honom om de säljer typ Modric/Di Maria/Isco vilket de inte kommer göra, annars kan det vara för att skapa konkurrens. Vilket de också har redan. För Rakitic egna skull borde han välja Atletico eller Barca, men bara Barca om han ser att Cesc säljs...
Barcelona Nodlehs
2014-06-02 14:40
Säljer klubben Cesc tar jag ett friår från klubben, fyfan vad arg jag kommer bli. SÄLJ XAVI FÖR I HELVETE. INTE CESC!!!!!!! Får sådana sektkänslor om Xavi alltså. Ni får ursäkta men gillar inte alls den känslan.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-06-02 14:30
Luka Rakitic (father): "Dejan, his brother and agent, received offers from Madrid, Barça and Atletico. We'll decide after World Cup." [jl]" Vad ska Madrid med så många mittfältare till. Är det super talangen illara de vill bli av med eller mittfält kungen khedira. De får gärna släppa disco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-02 14:29
@Gio Style:


Jag brukar försöka vara positiv in i det längsta men enough is enough. :)
Barcelona Gio Style
2014-06-02 14:28
Rambla~
Allt är ju bara rykten än så länge, alltifrån intresse till priset.
Vi vet inte om något stämmer öht.
Ett snackades det om att Bravo skulle kosta strax under klausulen på 20 millar, sen typ 13 miljoner euro, sedan 12 och slutligen 12 milj dollar/9milj euroish.
Vi får vänta och se helt enkelt.
Barcelona Rambla~
2014-06-02 14:19
Gio

När de inte klarade att värva honom när han var 1 år yngre och dessutom billigare än vad han nu verkar bli. Är inte det höjden av misskötsel av en klubb?

Mathieu är snart 31 år, så jag tycker han är för gammal för att värvas in till mittbackspositionen.
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-06-02 14:15
Vet ni vad Zubi hade sagt om han var här och besökt forumet?! Dont hate the player, hate the game. Peace out A-town.
SoN_Un
2014-06-02 14:08
Gio Style

jag tror inte heller att mathieu är huvudvärvingnen men priset fan. 20 miljoner plus alla skatter är ju helt sjukt!
Barcelona Gio Style
2014-06-02 14:04
Jag tror inte att Mathieu blir huvudvärvningen till backlinjen, men jag föreslår er att ni hör lite med vad Valenciafansen tycker om Mathieu.
Jag kan vara ute och cykla men ja uppfattar det som att de älskar honom både på och utanför plan.
Mathieu som backup i backlinjen, vad är det som är så galet med det?
Kan göra det bra både till vänster och som mittback.

Cuadrado som högerback är jag väääldigt skeptiskt till.
Många säger att offensiven var Alves styrka men det känns som att många numera glömmer bort hur duktig han var defensivt med.
Han var komplett, löpte nonstop och var förjävlig att möta.
Cuadrado har bara offensiven och farten, det kommer att bli kaos om vi kör med Alba till vänster och Cuadrado till höger speciellt då försvaret har varit vår akilleshäl. Tar helt ärligt hellre Montoya på högerbacken än Cuadrado.
Delofeu
På vilket sätt skulle det inte vara mer än rätt att säga att ter Stegen måste kämpa om sin plats?
OM vår andramålvakt är bättre atm eller kommer in i vårt lag bättre så är det väl helt logiskt att denne går före?
Klubben har inga skyldigheter mot ter Stegen, han är ett nyförvärv och ingen spelare som har hög status i klubben pga tidigare prestationer.
Lite common sence
Barcelona NoGo™
2014-06-02 14:03
Lugnt, vi har Sergi Roberto! #frälsaren
Barcelona Rambla~
2014-06-02 13:55
Fy fan säger jag bara om detta stämmer, jag hoppas in i det sista att det skulle vara rökridåer. Cesc till Chelsea av alla jävla äckelklubbar och så värvas Mathieu.

Den här klubben alltså, jag orkar inte mer.
Barcelona Illusionista
2014-06-02 13:51
Cesc alltså tillbaka till PL, sägs att Chelsea och City ligger bäst till.. vad gör vi nu då? Vi lyckas ju inte värva kompetenta mittbackar nu behöver vi en ny på mitten..
Barcelona Cule4life
2014-06-02 13:29
Sälj Xavi till New York Redbull lr ngt. Han måste ge plats till Cesc och Rafinha.
Annons: