/spanien/barcelona/forum/57.aspx/spanien/barcelona/forum/57.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
7/9/2017 11:32
[QUOTE=Barclasico]Benedito he has enough voting intentions for the motion of censure! Hoping for the best ( Rafael H ) Vad händer nu? Kan han få bort bartro redan nu eller hur ser situationen ut? the cameroonians Du kanske vet? [/QUOTE] Benedito har haft en sida på nätet där medlemmar kunnat anmäla sitt intresse för ett misstroendevotum. Benedito sa att om det inkom mer än 10.000 intresseanmälningar, så skulle han gå till klubben och förklara sin avsikt för att genomföra det på riktigt, alltså enligt stadgarna. Då är det ingen nätbaserad historia vi snackar om, utan det kommer krävas att medlemmarna kommer till Camp Nou fysiskt och lägger sin röst. Denna process är på 14 dagar från det att Benedito förklarar sin avsikt. Det krävs mer än 15% av medlemmarnas röster för att väcka misstroendevotum, skulle det lyckas sker en ny omröstning. I den måste den sittande ledningen få 2/3 av de som röstar emot sig för att tvingas avgå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
7/9/2017 11:22
The Cameroonians "From a small seed, a mighty trunk may grow" ;) Kineserna är kända för sin lojalitet, och hängivenhet. Den här skörden, kan mätta oss flera år framöver.
Barcelona Ribohn Fan
7/9/2017 11:08
Pluss hans 3 fantastiska mål i senaste VM-kval samlingen mot Uruguay i april, försämrade inte hans värde precis.
Barcelona the cameroonians
7/9/2017 11:03
DizzLow Du har en poäng, men jag ser inte hur klubben ska få tillbaka de €50-60 miljoner man väljer att lägga på Paulinho (köp lön) - även om Kina må vara en stor marknad. Men visst, nånstans får man ju börja. Kunde de lägga 40 mille på Arda för att göra BEKO nöjda så...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
7/9/2017 10:41
@the cameroonians:

I beg to differ min barca broder. Det du precis skrev bekräftar ju än mer intentionen bakom värvningen.
Ett PR kontor i Hong Kong, kan ju vara början på nåt större, när man agerar i världens rikaste nation. Att promota den nya barca tröjan, med en spelare Kineserna känner, minskar inte intresset precis.
Paulinho har spelat i en klubb som vunnit ligan sex i år följd, om jag inte minns fel. Han anses vara topp 3 bästa spelare i ligan. Det blir svårt att underskatta hans status i Kina, med ett sånt CV.
Barcelona Barclasico
7/9/2017 10:02
Benedito he has enough voting intentions for the motion of censure! Hoping for the best ( Rafael H ) Vad händer nu? Kan han få bort bartro redan nu eller hur ser situationen ut? the cameroonians Du kanske vet?
Barcelona the cameroonians
7/9/2017 10:01
DizzLow Stor marknad kring Paulinho i Kina??? Det enda han uppmärksammats för där är när han blev påkommen med att promota ett filippinskt bettingföretag och fotograferades med en japansk porrstjärna. Eftersom både vadslagning och porr är förbjudet i Kina blev det negativa rubriker. Men det går kanske under epitetet "all PR är bra PR". Däremot är det onekligen så att Barça vill in på den kinesiska marknaden och därför sedan flera år tillbaka har ett PR-kontor i Hongkong. Shanghai-baserade Shimao Group är en relativt ny regional sponsor för klubben och tidigare i år inleddes ett samarbete gällande fotbollsskolor i Hainan med Mission Hills. Att Paulinho skulle vara en del av en fortsatt marknadsföring har jag emellertid svårt att tro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/9/2017 09:28
Ignacio Camacho lämnar Malaga för Wolfsburg

Fram med Champagne :)
Barcelona DizzLow
7/9/2017 03:51
@SOMISEREM1899:

Tyvärr verkar det vara mer än lösa rykten denna gång. För att återkoppla till mitt tidigare inlägg om ledningens ambition att redovisa goda vinstmarginaler, är en sådan värvning ideal.
Paulinho är ett stort varumärke i Kina, och det finns en stor marknad runt hans varumärke. På ett sätt blir Paulinho, ledningens fot in i den Kinesiska marknaden. Det funkade ju bra med Arda Turan iom ökad popularitet i Mellanöstern , så vrf inte göra samma sak igen.
Barcelona SOMISEREM1899
7/9/2017 02:17
Thierry Henry

Monaco aktiverade hans utköpsklausul. Ingen återköpsklausul inkluderad med andra ord.
Barcelona Thierry Henry
7/9/2017 02:14
@Ronaldinho10yElfenomeno9:

Vi får hoppas vi har en återköps klausul
Barcelona Thierry Henry
7/9/2017 02:11
@tribente_magico:
Ja det hade han. Fortsätter han utvecklas är han klockren som arvtagare. Fast han är mer något av en blandning mellan Xavi Iniesta och Kante
Barcelona tribente_magico
7/9/2017 01:34
Någon som förstår varför vi vill ha Paulinho? Håller Barto på att förstöra den här klubben medvetet eller vad är det frågan om..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
7/9/2017 01:24
Paulinho pryder dagens MD framsida tillsammans med citatet ''Jag hoppas skriva på denna vecka''. Jag hoppas innerligt att detta är ett sätt att sänka supportrarnas förväntningar. Om inte så lär ju förhoppningsvis denna värvning öka chanserna för ett positivt utfall i det kommande misstroendevotumet. Suck...
Barcelona Amo.38
7/9/2017 01:21
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]Apropå Goretzka så går hans kontrakt ut nästa sommar, Någon som sett mer av honom som kan komma med en liten rapport? Verkar vara mer offensivt lagd än weigl vilket är positivt då vi har busquets (mer taktiken än spelaren det var fel på förra säsongen). Kimmich blir omöjlig alternativt jävligt dyr (om han nu ens skulle vilja komma...) [/QUOTE] Goretzka är en magnifik spelare. Dock besitter han attribut som inte är så traditionella för en innermitt i Barca. Han är fysiskt stark och besitter en enorm löpkapacitet och en bra fot. Men mittfältaren vi letar efter ska vara en teknisk "maestro" med attribut som att kunna vända kvickt med boll och kunna diktera tempot i en match. Där faller han kort enligt mitt tycke. Han hade passat perfekt i PL. Enda tyska spelaren jag känner har förmågan att axla den rollen är Kroos och han spelar i våra rivaler. Finns tyvärr inte så många spelare med dom egenskaperna på marknaden, den enda är Veratti tyvärr! Allt annat är bara mellanmjölk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
7/9/2017 01:20
"Bartomeus inköpslista/att göra lista juli 2017"

*Höja staketet/stängslet till La Masia
*Inhandla 3 liter fulwhiskey
*Skicka första säsongen av "Lyxfällan" till Rosell
*Rota igenom Arsenals "Lost and found" avdelning
*Fixa ståplats biljetter till "New kids on the blocks' " reunion tour"
*Leta mittfälts talanger bakom kinesiska muren
*Kolla igenom "Veckans volley på youtube"
* Räkna Ceballos tunnlar mot Italien
*Smycke till älskarinnan
*Fixa Signerad Douglas-tröja till fruns älskare
*Boka semester till Doha
*Re-signa Hleb
*Fylla i texten till "Bortskänkes" skylten utanför La Masia ....
Barcelona Neymar N11
7/9/2017 00:41
Breaking news : PSG have swooped in and reached a deal with Dani Alves ahead of Man City. The player is expected in Paris next week. (Source: L'Équipe)

Alves väljer PSG istället för City, har möjlighet att återförenas med Pep men men.
Barcelona tribente_magico
7/9/2017 00:30
Ni som har sett en del Seri från nice, skulle han kunna vara kapabel att axla Xavis roll som spelfördelare i Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/9/2017 00:09
Jag lovar att dessa tyska spelare inte ens var på Barças lista innan sommaren började. Det är bara PR från MD (läs sportledningen) för att få upp mungiporna på fansen igen - samt producera nya rubriker att få klick på. Det senaste som rapporterats från en trovärdig katalansk journalist är att Coutinho finns med som en "kandidat".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/9/2017 00:04
Apropå Goretzka så går hans kontrakt ut nästa sommar, Någon som sett mer av honom som kan komma med en liten rapport? Verkar vara mer offensivt lagd än weigl vilket är positivt då vi har busquets (mer taktiken än spelaren det var fel på förra säsongen).

Kimmich blir omöjlig alternativt jävligt dyr (om han nu ens skulle vilja komma...)

Barcelona Davids3
7/8/2017 23:48
If Barça fails to sign Verratti, Barça's alternatives are: Weigl (Dortmund), Kimmich (Bayern) and Goretzka (Schalke 04). [MD]

Rätt så trevliga namn ändå, speciellt Kimmich. Men tyvärr ingen chans att Barca vinner över Bayern i en ev. förhandling.
Barcelona Nemesis 10
7/8/2017 23:42
@Barca Barca:
Ja och det är inget rykte bara, vi har tydligen lagt ett bud som har blivit nobbat då den kinesiska klubben endast pekar på klausulen som ligger på 40 miljoner euro. Även Paulinho själv har bekräftat vårat intresse. Det är alltså såna här värvningar vi ska förvänta oss i framtiden, man har inte lärt sig från värvningen av Turan som vi för den delen inte verkar kunna sälja då han inte vill lämna (varför skulle han när han sitter på en stabil lön och lever livet i sin drömklubb). Paulinho sitter också på en hög lön så jag fattar inte riktigt varför man vill värva en spelare på 28 bast som bara kommer att gå neråt i värde och kosta mycket pengar. Läste också en kul grej nyligen och det är att vi betalade högre lön till Marlboro än vad Real betalar i lön till världens bästa vänster back Marcelo, kan ni fatta det? Det är helt galet och saknar motstycke men ändå finns det folk som försvarar dessa idioter som styr våran klubb, jag får inte in det i mitt huvud. Nej, det börjar bli för mycket för mig godnatt.
Barcelona Koeman!!
7/8/2017 23:22
Paulinho känns som samma spelartyp som Rakitic..
Barcelona Barca Barca
7/8/2017 23:13
Cabellos och Verratti dissar oss. Då passar vi på o trappar upp jakten efter Paulinho som spelar i, hör o häpna nu, Kinesiska ligan. Så lågt har vår klubb sjunkit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/8/2017 23:01
Spanska Marca skriver att U21-landslagsstjärna, Dani Ceballos, har nobbat Barcelona för att i stället skriva ett kontrakt på sex år med Real Madrid.
Barcelona Soko
7/8/2017 22:59
”Barca” trappar upp jakten på Paulinho"
Barcelona Nemesis 10
7/8/2017 22:57
@Ronaldinho10yElfenomeno9:


Ja du, det är helt otroligt. Om ett par år kommer han slå igenom och vi kommer törsta efter honom men då kommer han kosta runt miljarden och då står vi där ännu en gång med skägget i brevlådan likt många gånger förr.
Vad är det som händer med våran kära klubb? Vart är vi på väg? Man blir så deprimerad att man inte vet vart man ska ta vägen, just nu vill jag bara att Bartomeu och co ska dra åt helvete.

Det lilla hoppet jag har inför nästa säsong ligger på Messi och Valverde, jag ber till gud att Valverde vet hur han ska bygga ihop lag.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
7/8/2017 22:22
Hur kunde vi släppa denna fantastiska talang? Denna ledningen asså..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
7/8/2017 22:14
När inga spelare vill gå till oss varför gör vi inte som vi gjorde förr?

Låt Alena,S.Roberto samt Samper ta mer plats på vårt mittfält vi kommer knappast bli besvikna.

samma sak i högerbacken vi har Vidal galet offensiv och vi har en spelare med större hjärta än alla spelare ihop i Palencia.Varför inte ge honom chansen på riktigt?

Deulofeu har även han utvecklats under sina år borta från sin barndomsdröm tro mig han vill lyckas och är inte längre snorungen han var när han lämnade.

Vi har spelarna som har hjärta och teknik nu är det upp till vår nya tränare att formera dem och ge dem chansen.

Jag vidhåller att det viktigaste för oss är inte de nya spelarna utan att vi gör oss av med dem som inte tillför något och bara kostar pengar.

Mathieau underbart att hans kontrakt revs utan han på plan förra året hade vi vunnit ligan.

Men Alena mer i laget istället för tex Arda/Gomes hade vi vunnit ligan skulle jag tro.

Denna silly är hemsk men vi kan kanske fortfarande rädda den om vi säljer dököttet och ger la masia chansen igen.

Tror ärligt talat det är enda chansen för oss att vi satsar på spelarna nerifrån och köper lite kryddor när tillfälle ges.

De sex spelarna som ska med på försäsongsturnen är alla tillräckligt bra för att ingå i a-truppen! Lämnar någon är det främst de vi ska kolla på inte spelare i PSG eller Arsenal...

Barcelona FCB_Messi
7/8/2017 22:03
En mittfältare i dagens tremanna mittfält i Barcelona måste ha följande egenskaper: box to box, bra passningsfot, defensiva kunskaper, kreativ.. En tabell på spelare som folk vill ha hit med dom egenskaperna (1-10) Pjanic (min favorit): boxtobox- 8 Passningsfot- 9 Defensiva kunskaper- 7 Kreativ- 7 Coutinho Boxtobox- 3 Passningsfot- 8 Defensiva kunskaper- 3 Kreativ- 9 Eriksen Boxtobox- 5 Passningsfot- 9 Defensiva kunskaper- 4 Kreativ- 8 Weigl Boxtobox- 7 Passningsfot- 8 Defensiva kunskaper- 8 Kreativ- 5 Paulinho Boxtobox- 7 Passningsfot- 2 Defensiva kunskaper- 5 Kreativ- 5 Jag har säkert glömt någon , typ Seri, för jag har knappt sett honom spela faktiskt . Ni får jätte gärna fylla på med spelare eller göra eran egen tabell . Tänk på att det måste va spelare som antingen ryktas hit eller som är en möjlig transfer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: