/spanien/barcelona/forum/5694.aspx/spanien/barcelona/forum/5694.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2014-04-18 21:22
Atletico får rycka upp sig lite nu, in med ett mål. Det här är inte rätt match att tappa poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Legenden Guardiola
2014-04-18 21:18
Är alltid lika förvånad över att man inte kommenterar överhuvudtaget om Atleticos matcher på Les Rambles, undrar om attityden hade varit detsamma om det var istället Real Madrid som spelade idag....

Måste säga att jag är riktigt riktigt imponerad över Elche som gör Atletico riktigt dåliga.
Barcelona el Flaco
2014-04-18 21:02
(Xaviesta)/

Bartomeu var den förste som var medveten om att han var en nobody och därför gjorde han det som alla uppkomlingar försöker sig på - skaffa bra publicitet. Det första han gjorde när han tog över som president var att besöka redaktionerna i Sport och Mundo Deportivo och helt plötsligt får Joan Vehils, från Sport, Bartomeu att framstå som en messias. Och MD var redan från början pro-Rosell så där krävdes inte lika mycket rövslickeri.

Anledningen till att jag är så extremt negatiffa är för att jag befarar att styrelsen kommer bara anlita en ny tränare som inte kommer ha något att säga till om när det gäller om nyförvärv och liknande. Därför är jag ointresserade över de namnen som ryktas som Tats ersättare. Och om spelarna vet att det inte är tränaren bara är en vikarielärare kommer de köpa amok som de har gjort sedan Pep lämnade.

Den första filmen var en klassiker. Den var mörk, som du säger, i sin framtoning, men det fanns även en hel del komedi i den. Tvåan var för barnslig för min smak (fucking Vanilla Ice är med i den!) och trean var bara urusel med betydligt sämre dräkter, röster och löjlig handling. Men ettan är och förblir en klassiker. Och nu ska alltså Bay förstöra ytterligare något som jag förknippar så starkt med min barndom. Han har redan bajsat över Transformers och det gjorde ont att se. Actionscenerna i den tecknade serien är fan bättre än de i filmen.

Hmm.. Jag börjar mer och mer se en röd tråd mellan Barça och Ninja Turtles. Rosell/Bartomeu har lyckats förstöra det första och Michael Bay har redan gjort det med Transformers och kommer nu göra detsamma med Turtles.
Barcelona Barcelonistas
2014-04-18 20:44
under morgonens träningspass samlades några "supportrar" framför Ciutat Esportiva Joan Gamper för att visa sin besvikelse gentemot Gerard Martino.
En av de närvarande skrek "köp en biljett till Argentina och kom inte tillbaka" till tränaren.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-18 20:36
el Flaco Tyvärr verkar han inte ha någon verklighetsuppfattning alls. Inte dom övriga fjollorna i styrelsen heller. Såhär ser jag på saken: Bartomeu saknar karisma och pondus och känns som en Rosell-light när det kommer till övertron på sig själv. Hade han brytt sig om Barcelonas bästa hade han självmant velat ersätta sitt ego med någon som tar klubben in i framtiden. Jag är så fruktansvärt trött på dessa bakåtsträvare.. Barto var andrepilot på planet. Förstepiloten hoppade fegt av från 10 000 meters höjd och det enda Barto nu egentligen ska göra är att försöka landa planet säkert och sedan kliva åt sidan - inte vara den som fortsätter att flyga den framåt. Jag hoppas såklart att stora förändringar sker i sommar, men skulle det nu trots allt inte hända så vet vi med säkerhet att 2016 byggs det något nytt till 100 procent. Ingen vet om det blir bättre men det kan iaf omöjligt bli sämre än vad är idag. Jag älskade första filmen, den var dark och sköldpaddorna spelades av riktiga människor med riktiga martial arts kunskaper. Den här nyversionen riskerar att förstöra nostalgitrippen fullständigt. Michael Bay är en Hollywoodsurfande, explosionsälskande, digital filmskapande pajas som skiter i manus och feeling fullständigt. Han anlitas och anförtros endast för att han garanterar kassaklirr hos box office tack vare dagens 12-13 åriga neandertalare som kommer att älska allt BANG och allt BOOM med popcorn i vänster och en 2,5 liters Cola i höger med 3D-brillorna vilandes på sina oerfarna näsor. Oss 80-talister som växte upp med dessa fyra (Raphael är min favorit) och som är riktiga passionerade fans skiter han totalt i. Här ska göras pengar ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-04-18 20:23
I dessa dystra tider vill jag passa på att posta en länk som visar hur Juvenil A-spelarna firade i omklädningsrummet efter finalvinsten i UEFA Youth League.

Glädje!
Barcelona el Flaco
2014-04-18 20:21
the cameroonians/

Har hittills bara läst några enstaka artiklar där de potentiell presidentkandidaterna Agustí Benedito och Víctor Font har uttryckt sin önskan att styrelsen ska kalla till nyval. Annars har det varit lugnt på den fronten, samtidigt som man måste ha i åtanke att medier är så klart selektiva i vad de väljer att rapportera och eftersom Bartomeu verkar ha bra kontakter med redaktörerna hos både Sport (Joan Vehils) och Mundo Deportivo (Santi Nolla) är tidningarnas ledarskribenterna positiva när de bedömer Barto och hans junta.

Jag tror att det krävs att Camp Nou höjer rösten och viftar med de vita näsdukarna för att det ska ge eko. Det är endast det som kan ge vind i seglen åt oppositionen. Än så länge känns det som att Laporta ligger och lågt och väntar på sin chans.
Barcelona Krabban94
2014-04-18 20:20
Intressant rykten som snurrar gällande tränare.
Tror Lucho varit ett alternativ som fått oss att trampa på samma ställe.
Paco intressant, men redo för en klubb som Barca? Tveksamt, tror int klubben riskerar heller.
De Boer tror jag varit ett bättre alternativ än Lucho, verkar mer krävande och tror han fått mer ut av spelarna. Klubben kan honom och andra vägen.
Valverde intressant också, osannolikt med tanke på Bilbaos situation i år.
Barcelona the cameroonians
2014-04-18 20:10
el Flaco

Du som har koll på spansk media, har du noterat några artiklar om att oppositionen börjar att mobilisera? Så länge det inte finns ett klart alternativ till Bartomeu kommer vår junta att fortsätta känna sig säkra och de verkar inte dela vår oro för framtiden.

Angående tränarbyte så hade jag hoppats på lite större namn (förutom Lucho som jag ff ser som en bra kandidat) än Valverde, Paco och de Boer. Risken finns att de hamnar i knäet på lednigen och inte får använda sin egen filosofi.

Det sämsta beslut Laporta någonsin tog var att utöka mandatperioden för presidenten från 4 till 6 år... ( i alla fall som det känns nu)
Barcelona Canaletes
2014-04-18 20:07
Parodivideo från finalen. Han har rätt roliga inslag av humor. Som statyn av Rami utanför arenan. Alves har han prickat in rätt haha
Barcelona el Flaco
2014-04-18 19:57
(Xavinieta) En säsong i fotbollstermer är en evighet. Vi riskerar att hamna ännu mer i efterkälken jämfört med våra toppkonkurrenter. Det måste ske förändringar denna sommaren och inte 2016. Blir arg av att läsa att Bartomeu känner sig trygg i sadeln efter att medlemmarna röstade för renoveringen av Camp Nou. Precis som att de gav sin röst på Barto för att visa sitt förtroende för honom. Den där omröstningen handlade om arenan, hade inget att göra med styrelsen. Blir mörkrädd att läsa om att Bartomeu såg det som sin chans att stärka sin ställning. Har han ingen verklighetsuppfattning? Jag såg teaser-trailern till den nya Ninja Turtles filmen och det såg för jävligt ut. Bara en massa CGI bullshit. Filmen från 1990 är en barndomsklassiker och jag föredrar de dräkterna före de nya specialeffekter. Sen att Michael Bay ska regissera filmen gör inte saken bättre direkt. :P
Barcelona Barca Barca
2014-04-18 19:48
el Flaco O herre min skapare, långfredan blev ännu längre...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-18 19:46
el Flaco Haha, upp med hakan. Vem som kommer till makten 2016 kommer att anlända med ett sunt förnuft vilket innebär att Zubi knappast ingår i planerna. Det är ju bara att slänga upp dokumenten på bordet och ta en titt på hur det gått för oss under honom. Ingen trevlig läsning det där inte! Förstår man inte hur denna skomakare fått den här positionen i klubben så gör åtminstone hans usla resultat tillräckligt goda skäl att kicka honom till Långtbortistan. Nejdå, 2016 kommer att föra med sig helt nya vindar. Jag har inte varit såhär hoppfull sedan jag sommaren 2010 fick nys om att en mörk version av TMNT är tänkt att göras. Dock försvann euforin när det sedermera gjordes klart att Michael Bay står för produktionen. Men budskapet är detsamma: Hopp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kingrodrigues
2014-04-18 19:40
Nesto "Fick väl upp VM bucklan i huvudet" Dog!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-04-18 19:36
@westinho - Sergio #16:

Hahaha kan se Barcas omklädningsrum framför mig. Alla är helt tysta och Tata kollar ner i golvet.
Barcelona el Flaco
2014-04-18 19:33
Mundo Deportivo har en artikel under rubriken "Zubizarreta kommer bestämma över Barças projekt 2014-15". Har inte varit så här deprimerad sedan jag såg The Phantom Menace.
Barcelona Krojf
2014-04-18 19:17
Xaviesta, min vän!

Vadå analys? Jag återgav ju i det stora hela faktiskt bara vad du själv skrev, med glimten i ögat. Glad långfredag!
Barcelona Vampíro
2014-04-18 19:05
@Ride_The_Big_One(6):

Sarkasm. Inte lätt att upptäcka via text.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-18 19:01
@Vampíro:Vad menar du med att ingen mittback ska värvas?
Barcelona Vampíro
2014-04-18 18:59
Jag orkar inte med mer Thiago Silva rykten, det är tre år försent. Trots att han fortfarande är världens bästa mittback så är han nu 30 år och har en tendens att alltid bli skadad inför toppmatcher. Lägg till hans eventuella prislapp samt lönekuvert. Nej tack till den värvningen även om det är högst hypotetiskt. Ingen mittback ska värvas, vi är Barça!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-18 18:58
Jag vet personligen inte om Messi är rädd för att åka på en skada och därmed missa VM eller om han bara är rädd för att bli skadad på nytt. Om det är det förstnämnda så är det för jävligt. Om det är det senare gäller det för klubben att prata med honom. Tyvärr så är feeling mellan argentinaren och ledningen inte den bästa direkt.
Barcelona Nesto
2014-04-18 18:53
El flaco. Måste ju vara därför för jag kommer inte ihåg senast Messi tog en sådan där explosiv löpning han kunde göra förr. När han får bollen nu så joggar han och försöker slå en avgörande passning. Såg ju bara precis innan Bale gjorde mål: Messi hade klar chans att löpa ikapp Isco och försöka bryta. Han påbörjade någon meter i fullt ös men helt plötsligt så började han gå istället. Fick väl upp VM bucklan i huvudet under löpningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-18 18:47
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^/

Även om programmet el Chiringuito kan vara en cirkus så anser jag att själva journalisten så berättade om den nyheten är trovärdig och han är själv culé. Han kan ha fel, som vilken journalist som helst, men jag tror inte han hade kommit på det från ingenstans.

Folk från det argentinska förbundet anser att Messis problem är psykologiskt och rädslan att bli skadad igen. Samtidigt kan man fråga sig varför Messi bröt relationen med Juanjo Brau, fystränaren som var hans skugga under många år.

Läste även nyss precis på Sport att Messi och hans far har intrycket att klubben vill sälja honom, att PSG hade pushat så mycket för en värvning utan Barça-ledningens ok. Detta enligt katalanska medier.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-18 18:40
el Flaco

Är det bara rykte eller 100% sant???

Jag personligen har känt att han inte är lika rapp i stegen när han väl börjar accelerera. Det ser ut som han har lagt på för mycket muskler..

Att han är rädd för skador är förstår man. Minns du när Iniesta hade ett skadehelvete innan de Spanien vann VM. Det fanns en dokumentär som berättade om att Iniesta var rädd hela tiden. Skadorna blev hans spöke i lång period tills hans träffade en psykolog.

Messi behöver nog en psykolog plus kaptensbindeln i FC Barcelona.
Han kommer springa då dubbelt så mycket som De Maria kan jag lova er..
Barcelona Júnior - La Masia no es toca
2014-04-18 18:33
“@BrazilStats: PSG captain Thiago Silva has entered a huge disagreement with Ibrahimovic to defend Lucas Moura and could leave to Barcelona, says L'Equipe.” “@BrazilStats: Thiago Silva and Ibra haven't spoken together since weeks guarantees the French journal, who also adds that Scolari prefers Thiago to leave.” Ska nog tas med en nypa salt men ändå intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-18 18:30
Hörde i ett spansk fotbollsprogram att chefen för det argentinska fotbollsförbundets fysioterapeuter har bott hos Messi de senaste två månaderna och övervakat hur han mår. Det sägs att han fortfarande inte är 100% återhämtat och att han dessutom är rädd att åka på en ny skada som håller honom borta från planen under en lång period. Det skulle vara en förklaring, men absolut ingen ursäkt, för hans dåliga form de senaste månaderna.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-18 18:23
Krojf Allt det där var ju skrivet med glimten i ögat. Dessutom jublade jag aldrig över Pepes "skada" utan snarare för att Mascherano gick in med full kraft i sin tackling mot en Real spelare som genom åren själv huvudlöst har satsat mot våra spelare gång efter annan. Att du ens pallat analysera mina ord (omän för att göra en Aftonbladet och vinkla det mesta jag skrev) för mig väldigt hedrad och varm om hjärtat. Hatten av för dig :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-04-18 18:07
Ernesto Valverde? Kom igen. Det som är bra är att Athletic Bilbao lär med all sannolikhet knipa 4:e platsen & då lär de aldrig släppa honom! Sen har han ett år till med de om jag inte minns fel. Jag kommer vara emot alla som är nära tjockisen Zubi. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-04-18 17:43
Capitan \(^.^)/ Hit med Paco Jemez !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi
2014-04-18 17:36
Ledningen är rädd för sina spelare. Valdes lämnade och Pep. Efter det har de varit rädda för att flera spelare ska vända sig mot de. En av de är Messi och den andra är Xavi. Ledningen tänkte rätt i att värva Martino och såg efter säsongen att vi behöver variera vår spel. Men de gav efter median och Xavis tryck. En missnöjd Xavi hade kapsajat hela skeppet.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: