/spanien/barcelona/forum/5675.aspx/spanien/barcelona/forum/5675.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dinho the artist
2014-04-12 04:20
Älskar Reus men, vad fan ska han göra i Barca? Tycker den värvningen skulle vara helt sjuk. I klass med att Real skulle värva Reus/hazard med nuvarande mittfältsuppsättning skulle jag påstå.
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-12 04:10
barcastuff: Dortmund winger Marco Reus (24) has agreed to join Barcelona but gets impatient. Also has offers from England. Would cost at least 40M. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-12 03:23
@AndreD:


Hmm.. Gör ett nytt försök Andre, mer: Tata kanske inte vill prata om Andres prestationer offentligt?

(Och det här är irrelevant, men är det inte mindre fegt att agera innan man frågar istället för att fråga först?)
Barcelona AndreD
2014-04-12 02:45
Martino: "Iniesta subbed off on Wednesday? I thought he seemed tired. But maybe I was wrong..."

Vad i helvete är det här för kommentar? Fråga han om han är trött istället då din fega människa. Han vågar inte ta ut eller bänka Xavi och Messi och nu vågar han inte prata med spelarna :)
Barcelona Gio Style
2014-04-12 02:13
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
Okej, nåväl. No offence taken.
Hade du skrivit det vid något annat skede hade jag kanske flinat åt texten, nu har jag fått nog så det räcker och blir över om det ämnet så jag reagerade annorlunda...

Btw, det brukar inte vara bra att lyssna på rösterna man hör i huvudet ;)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:55
Gio Style

Förlåt manen :-)
Kom hem nyss efter att ha spelat 3 timmar fotboll. Var lite flummig när jag skrev den. Jag ville bara få en reaktion från dig, jag vet inte varför.
När jag väl fick det, skrattade jag. I don't know why, ville nog bara jävlas lite.

Det var en röst som sa till mig att göra det.
Trodde att du skulle skratta med,,
My bad.Barcelona Gio Style
2014-04-12 01:53
Hur länge blir Bartra borta?
Delofeu eller någon som har bra koll på ungdomarna, finns det möjlighet till att någon ung förmåga får chansen?
Bagnack?
Barcelona Gio Style
2014-04-12 01:41
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Givetvis visste jag att det du skrev var riktat mot mig med tanke på vem som skrev det och tajmingen, därav svaret. Jag älskar inte Alexis. Jag önskar mina landsmän gott som alla andra fotbollsfans. Nu har jag turen att ha en landsman i mitt favoritlag, inte många har den lyxen. Han är inte ens min favoritspelare i landslaget. Faktum är att jag hängt här i typ 10 år för att jag älskar Barcelona, så jag skulle uppskatta att du slutar försöka vinkla det till något annat. Skriver du i ett diskussionsforum att Alexis håller Sergi Roberto klass så kommer jag att säga emot. Säger någon annan att Özil är bättre än Iniesta så kommer jag att säga emot. As simple as that :) Vore det inte bättre att försöka bidra istället för att skriva en sån onödig kommentar? Jag tar officiellt semester från allt som rör vår nummer 9, jag är trött på detta nu.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:34
Barca King - octobusi

Håller med angående att Alexis som ska spela framför Messi och att de 3 kan skifta platser. En av sakerna vi har tappat senaste säsonger är positions bytena vi bruka ha. Nu är alla så statiska. Vi har gjort det så enkelt för dem.

Minns för några säsonger sen. Alla sprang som tokar.
Messi kom ibland för vänster-kanten, från högerkanten, sprang på djup, Alexis på topp. Nu står alla spelare på samma plats och kliar magen och funderar på vad de ska lägga upp på sina facebook och Instagram.

That's what's up.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:27
Vilken karaktär Zubi är alltså.

Har det funnits någon bättre Sportchef i fotbollens historia?
Någon??? Om ni hittar någon så bjuder jag på en golfrunda här i Jönköping nära A6..

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:24
Gio Style

Hehehe, förlåt.
Jag testade bara hur många sek det skulle ta innan du försvarade Alexis.

Hehehehehehehehehehehe, du är skön manen.. Om Alexis bara visste hur mycket du älskar honom skulle han springa 20 km varje match för dig.
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-12 01:20
Jag tycker inte att Alexis är dåligt. Det är ännu ett exempel på dåligt scoutad spelare från vår sida åt vår spelsystem. Alexis är en mycket smart djupledsspelare som hade krossat vår backlinje i en kontringsglad lag som Madrid eller Chelsea. Tycker att Alexis fungerar bäst som Pep använde honom i Barca. Som en central striker. Tyvärr är inte Pep längre med oss nu. Våra spelares kvalité ska inte underskattas. Saken är den att många spelare ända sedan ungdomen har spelat box till box fotboll med mycket yta att agera på. När de senare kommer till Barcelona krymper de ytorna rejält då Barcas idé går ut på possesion fotboll. Skapa trianglar, löpa smart, vägga med kamraterna och använda sin individuella talang vid rätt tillfälle. Något många har svårt att hantera till början. Självaste Ronaldinho hade svårigheter att anpassa sig i början.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-12 01:19
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Whatever floats your boat dude. Samma snack vare sig han gör 5 eller 25 mål på en säsong. Killen har förövrigt aldrig varit en målgörare. Det uttalandet visat bara din brist på kunskap. Neymar11 Tack för svar!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 00:56
Alexis håller Roberto klass.
Killen behöver en psykolog och många års terapi för att båda kunna stå på benen och bestämma sig någon gång att skjuta när han får ett öppet mål eller är fri mot målvakten.

Sämst är han, sämst.
Barcelona Dinho the artist
2014-04-12 00:33
Gio Style
***
Instämmer helt ang. ditt senaste inlägg.
Neymar11
2014-04-12 00:12
Gio Style Han kommer att få spela, då ingen klubb får ha någon påverkan om en spelare får eller inte får spela i Europa Chelsea hoppas dock på någon överklagan som har fallet bangura att göra. Då Uefa gick ut med att dom inte kan påverka kontrakten Någon slags hycklande från deras sida Men 95% säker på att han kommer få spela
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-11 23:59
Lion24
Låt mig leva i min happy happy fantasivärld där motgångar kommer och går.
Det finns inte en enda klubb, oavsett namn, som dominerar fullständigt år ut och år in.
Vi åkte ut mot ett starkt lag, mycket tråkigt.
Det hade kunnat gått hur som helst.

Vi skulle må bra av 2-3 förstärkningar och jobba vidare.
Jag är villig att ge Tata ett år till.
Jag tycker att Alexis och Pedro är nyttiga att ha i laget eftersom de bidrar med saker.

Så, sådär känner jag. Sen får du störa dig hur mycket du vill på mitt "gullande", jag skiter i.

Nu låter vi samtliga topics vara.
Barcelona Gio Style
2014-04-11 23:55
Kan någon klargöra hur det ligger till för mig, såg ett uttalande från UEFA.
Får Cortouis stå mot Chelsea?
Fattar inte att jag x antal år senare fortfarande inte kan stava tills hans namn...
Barcelona Gio Style
2014-04-11 23:44
Lion24 Ja det är bra att någon tänker så efter en förlust. Jag har aldrig påstått att jag är nöjd med uttåget men efter förluster så når Les Rambles alltid bottenlösa nivåer. Spelare kallas för h*rungar och Messi ska säljas. Då är det bra att någon tar ett steg tillbaka och betraktar det hela från avstånd istället för att skriva en massa skit i ilska som bara sänker nivån. Det blir ju knappast bättre av att slänga mer ved i elden. Edit: Återigen, folk får kritisera Alexis så länge som något vettigt kommer ut ur munnen, då kommer jag inte att säga något emot. Men om någon kommer med lögner eller HÅNAR våra spelare då säger jag ifrån. Och förresten, vad säger att jag inte får svara varenda gång någon kritiserar? Jag bara undrar, vad ger andra mer rätt att kritisera än vad jag har rätt att försvara? Som sagt, jag låter det mesta passera så länge som det inte är en ren lögn eller något idiotiskt skrivet. Jag jobbar inte aktivt med att omvandla människor, de får tycka precis vad de vill. Jag rekommenderar dig att göra en sökning på mitt nick för att slå hål på ditt påstående om att 90% av mina inlägg handlar om Alexis. Det ska också tilläggas att 75% av alla gånger som det tas upp så är det pga dig eller uttalanden som är väldigt lika dem du kom med efter CL matchen. Nu blir det typ 4 inlägg om honom för att jag diskuterar med dig, även om Alexis är det minst viktiga i mina 4 senaste inlägg. Det hamnar på tapeten utan att jag ens försvarar honom, det måste du förstå.
Neymar11
2014-04-11 23:30
Sir Alexis Motivationen kommer alltid finnas mot real pga rivaliteten. City möter avgjordes första mötet, både av tur och skicklighet. Barcelona som kan spela ut med 2-0 ledning i CL på hemmaplan brukar oftast gå bra pga medvinden. Nu gäller det helt enkelt att ha tålamod och tror inte vi kommer få se någon vidare skillnad förrän 2016. Då vissa legender har lagt skorna på hyllan, ny ledning och några gudomliga talanger har börjat utvecklas till stjärnor (Adama,samper, Halilovic,Rafinha, deulo) och med hjärta och hunger för klubben Sen har vi Messi situationen som står och väger beroende hur det går för Argentina under vm. Jag är rädd för att Argentina kommer skämma ut sig och Messi kommer klandras då tror jag att vi aldrig kommer få se Messi i storform igen (Ronaldinho 2006 får detta mig att tänka på)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-04-11 23:26
Min flickvän sa till mig att hon tänkte lämna mig för att hela mitt liv kretsar kring Barcelona och fotboll, så jag svarade, " På lån eller transfer? "
Barcelona Lion24
2014-04-11 23:21
Jag läste lite på Reals forum och de pratade om deras erfarenheter när de kollar på deras lag med kvinnlig sällskap (flickvän/fru). Så jag tänkte föra över frågan hit eftersom det var en rolig grej. Hur är eran erfarenhet? Själv så var jag och min fru väldigt kära i varandra innan vi gifte oss. Vi pratade varje dag på telefon och jag sa naturligtvis åt henne hur engagerad jag är när det gäller Barcelona. Men för att värma hennes goa hjärta så sa jag att jag skulle strunta i fotboll ifall hon skulle komma till mig. När hon kom till mig så kollade jag nästan bara på Barcas matcher och så fort jag såg på en Barca match så påminde hon mig om mina ord som jag sa till henne. Mitt svar var naturligtvis ''vi pratar sen gumman''.

Ju längre tiden gick så började min fru också titta på fotboll med mig. Jag lärde henne offside, bortamålsregel, Champions League, La Liga, CdR, skillnaden mellan Cristiano-Messi m.m. Nu är hon en hängiven supporter till Barcelona och kollar varje match med mig. När vi vann mot Real med 4-3 så vågade hon knappt kolla på slutet, hon blev så förbannad över Cristianos straffmål så hon gick ut från rummet.
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-11 23:17
Zubi efter sin karriär. Vad ska jag göra nu? 1. Sälja tapas 2. Bli bagare i Andalusien. 3. Spaniens matador el Zubi! 4. Starta Zubi målvakts affär. 5. BLIIIIIIIIIII SPORTCHEF, Ja där satt den!!!!! Hur i helvete kom snubben fram till det? Jag tror inte ens Zubi kollade på fotboll efter sin karriär. Han har inte koll på någon Europas hetaste talanger. En sportchef ska inte bara lyssna på tränarens vilja och förhandla med klubbar. Han ska även ta egna iniativ och hantera komplexiteten i att bygga ett lag, stärka ett lag för framtiden. Det krävs någon fotbollskunnig som ser alla taktiska svagheter. Till ex Cruyff eller en av ofantligt många fotbollsexperter där ute. Den här mannen kan inte knyta sina skosnören.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-04-11 23:16
@Neymar11:
Du har rätt angående det, man vet ju aldrig. kanske behöver spelarna en tränare som har energi och kan motivera dem. Mättnad är en orsak men inte helt..jag menar kolla exempel mot Real. Då är vi ett helt annat lag eller mot city. Laget kan om dem vill..men det känns som att de bara är motiverade i El clasico Men jag förstår vart du vill komma. Det är inne i klubben det är problem och det måste lösas.
Neymar11
2014-04-11 23:11
Någon som har information angående puyol? Vill inte att han ska avsluta sin karriär i Barca som skadad, utan som kapten på plan med nävarna upp i luften efter en vinst! Hade vart riktigt skönt att slå ett Madrid lag sista matchen för ligan under Puyols sista match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-04-11 23:02
Gio Style

90% av de gånger jag ser ditt nick här på SF så handlar det om Alexis. Om någon kritiserar Alexis eller hånar honom, låt det vara. Du kan ju inte förändra någon annans åsikt eller hur? Jag håller med om att man inte ska vara hånfull mot våra spelare men vad vi alla än gör här inne på forumet så kommer detta alltid dyka upp. Folk vill sälja Messi (ja, det är hånfullt), folk kallar Alves för att vara världens dummaste spelare och folk kallar Alexis för träben etc. Låt det va bara. Men jag har sagt mitt angående dig och Alexis, jag har förstått nu. Sen var det inte att du försvarade Alexis som jag störde mig mest på, utan din konstant snällhet, positiv, gullegull och allt sånt sk*t gör mig bara förbannad dagen efter en pinsam förlust. ''Om vi vinner ligan och cupen så är jag nöjd''. Det kan man vara, men vem tänker på sånt i såna mörka stunder? Med detta tänkande så går vi aldrig framåt. Men jag antar att det är så du känner så jag får nog leva med det även om jag tycker att det är ett helt fel tankesätt. Nu lämnar jag detta nu.


Gabriel

Inga problem. No hard feelings. Jag förstår dig och de andra som är trötta på våran diskussion.
Neymar11
2014-04-11 22:59
Sir Alexis Kvittar vem som är tränaren då det är svårt att motivera spelare som har vunnit allt. Problemet är inte så enkelt som att bara byta tränare Problemet börjar högst upp i klubben och går neråt till spelarna. Mycket som behöver förändras och det kommer att ta tid. Lika bra att bli van vid detta åtminstone i något år till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-04-11 22:46
Diego simeone är ett geni. Kolla vad han har gjort med Atletico Madrid, med mycket mindre resurser än oss och real. Han har förvandlat spelarna till monster. Atletico har topspelare, men inte som oss och real..dem har inte lika bred trupp och alternativ på bänken. Han har gjort dem bättre än vad dem är igentligen, alla kämpar och dödar för varandra som lejon.

vi borde lära från dem. KÖP Simeone om tata lämnar..han kan iaf motivera spelare..Tata står med huvet nere varje match.
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-11 22:45
Brother Xaviesta speaks the truth!

Varför har inte medlemmarna ifrågasatt ledningen? Finns det ingen som kan protestera mot skiten och tala om att detta inte är okej?

Vi har alltså sedan Marques och Milito ersatt dessa med Chygrynskyi och Masch varav den ena är mittfältare och den andra inte kvar. Bartra stackarn har fått fylla tomrummet efter Fontas/Caceres/Muniesa. Matematik var nog inte särskilt viktig när man ansökte som sportchef. lol Zubi + chef = system overload.

Något som sett Simpsonsavsnittet när Mr Burns ska välja den dummaste i personalen som sin chef i Indien?
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-11 22:31
the cameroonians Jag förutsätter att vi får värva till slut och att slutdomen inte hinner aktiveras innan fönstrets slut, om den nu visar sig vara förödande. Det känns dock mer som att FIFA vill statuera ett exempel för fotbollsvärlden rent generellt snarare än att måla ut Barcelona som ensam varg bland en massa fromma lamm. Sedan får man sticka in huvudet bakom kulisserna och kika också - den finansiella tårtbiten som Barca bidrar med varje sommar försvinner ur omlopp iom ett eventuellt värvningsförbud med en massa sponsorer, reklam och en rad andra ekonomiska aspekter som påföljd. Det vill nog FIFA helst undvika men ändå komma undan med att på något sätt straffa oss. Skyhög böter till både oss och fjollorna i förbundet måntro? Hursomhelst vet jag inte hur pass allvarligt jag ska ta det här "hotet".
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: