/spanien/barcelona/forum/5675.aspx/spanien/barcelona/forum/5675.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sir Alexis
2014-03-14 14:09
@LeoMessi:Qatar är onda bror tyvärr dem är och förblir värst tillsammans med Saudi
Barcelona Ton
2014-03-14 13:56
Tata har uppenbarligen inte förmågan att få igång laget till de matcher som man bör vinna. Att gå ut o spela inspirerat i en CL-match är en sak o att komma upp i samma tempo i serie-lunken en helt annan. Tycker lager i mångt o mycket påminner om de två senaste årens Barca där segheten följer laget genom vintern för att spelarna sen glimrar till i enstaka matcher så att publiken luras tro att "Nu är de tillbaka!" -Vilket dock bara visade sig gälla den där enstaka gången, som mot Milan hemma, eller mot ett City som fortfarande inte är stabila CL-konkurenter. Det är mot ALLA lag vi måste spela som om det var en viktig match. Även mot Valladolid på bortaplan. Jag för min del kan Inte någonstans se den kraften hos Tata utan ser helst att han tillsammans med nuvarande ledning lämnar snarast möjligt. En ny start kräver såväl nya spelare som ny tränare och för mig finns bara ett namn som låter intressant o det är Frank de Boer som gjort ett strålande arbete i Ajax
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-14 13:30
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Vad jag ser hos AVB? Det han gjorde med Porto. OM inte Tata blir kvar är han ett alternativ, åtminstone i min värld.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-03-14 13:22
Oavsett hur säsongen slutar så anser jag att Tata borde få stanna kvar, göra sina värvningar och få en ordentlig försäsong med laget. På tal om försäsong, har tränaren något att säga till om där? För att åka till Indien, Indonesien och Kina för att spela mot deras lag är inte direkt det optimala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Makaveli4life
2014-03-14 13:19
Vi har bara att förlora på att Tata lämnar oss, ingen rök utan eld men vi får hoppas på att det inte stämmer.
Barcelona LeoMessi
2014-03-14 13:14
Sir Alexis (Barcelona) Gjorde väl samma sak som ryssarna, tar arbetarnas pass och utvisar dom så dom inte får lön. Man är inte anti-arab för man är anti-Qatar. Tyvärr så utsätts gästarbetare för sånt här skit överallt, Ryssland, Qatar, Malaysia osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-03-14 13:07
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:haha, inga problem. Till exempel att låta deras stad byggas genom slavarbete. Fattiga människor från Bangladesh, pakistan etc. lovas löner men får inte det och har knappt råd att äta. Många arbetare dör också utan att någon bryr sig.. Dem är också ett av de länder som är orsak till Syrienkriget.
Utan sin Olja så skulle dem inte ha nånting.
Barcelona fraiXCII
2014-03-14 13:03
haha skön bild!
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-14 13:01
Datum 11 mars. Källa: goal.com Det är säkert att Tata inte blir sparkad och varför skulle man göra det? Vi har vunnit mot alla stora lag som vi mött på. Dessutom spelar vi lite rakare fotboll som ser attraktivt ut. Jag tycker att han har gjort ett bra jobb hittills. Han kom in mitt i försäsongen men ändå gjort det bra. Bartomeu : "Martino has a contract with us until June 2015," he told Cadena Ser. "We would like Martino to remain with us next season. "We hope he will remain with us for a long time. He is eager to do things well and win." The president also confirmed that Barcelona will look to bring in at least two new players this summer, with replacements for outgoing goalkeeper Victor Valdes and defender Carles Puyol being the priority. "We have two definite signings," he added. "One is a goalkeeper and the other one is a central defender. "Over the last year we have looked at a long list of goalkeepers and we have narrowed the selection of those that are more adequate for the position. "We have spoken to them. The fans can be calm regarding this."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
2014-03-14 12:54
Mundo Deportivo linking Man City defender Vincent Kompany to Barcelona.

Tror den är helt omöjlig, men vilken jävla värvning det vore.
Barcelona Gabriel
2014-03-14 12:35
Det enda jag hoppas gällande tränarfrågan, vare sig Tata fortsätter eller inte är att Tata redan nu har bestämt sig för det så det inte kommer mitt in på sommaren så vi återigen står där med en dålig planering. Det ryktas ju att det är han som vill ha in Vidal exempelvis, så om det nu stämmer att han planerar på att lämna så önskar jag bara en sak av honom och det är att han meddelar ledningen detta redan nu, så ledningen har tid på sig att hitta en ersättare och låta nästa tränare få en ärlig chans att planera vilka värvningar han vill göra till sommaren.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-14 12:12
Sir Alexis

Jag vill veta vad som är så ond med Qatar?
Det här är till er som är anti-Qatar? är ni bara anti Qatar eller anti-araber??

Om ni är anti Qatar? Upplys oss om brottarna de har begått mot mänskligheten??
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-14 12:10
1.70-ligan - köp en back, tack

Menar du samma Villas Boas som blir förnedrad av tränare efter tränare, menar du samma Villas Boas som blir sparkad från klubb efter klubb?

Du kan inte mena att samma tränare.. :-).. Vad ser du hos honom??Barcelona LeoMessi
2014-03-14 11:04
Jag vette tusan om Villas Boas är rätt man för Barcelona ifall Tata skulle dra. Känns som att AVB har många bra idéer men misslyckas att få spelarna att ta till sig dom. Visserligen förespråkar den fotbollen Barcelona spelar och det är ett plus i kanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-03-14 10:58
äckliga smutsQatar hoppas Ryssland jämnar dem med marken

hur kan mitt vackra barca sponras av dem… usch
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-03-14 10:57
Ryktas att Argentina vill att Tata tar över landslaget efter vm. Frågan är om den gode martino kan motstå att leta sitt hemland. Tror ärligt talat det hade passar honom bättre. Bara spekulationer, men om det är verklighet måste Barca agera utifrån att det kan komma att ske. Det kan försvåra värvningsarbetet i sommar, men jag hoppas man för dialog med Villas Boas om utifall att. Vet att många är skeptiska men jag tror han hade passat utmärkt i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-03-14 09:43
1899 Barcelona sponsras av ett arabiskt flygbolag vars summa utgör en ganska lien del av klubbens omsättning. City däremot ägs av en shejk som pumpar in sina pengar i klubben. Våga inte ens jämföra dessa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2014-03-14 09:10
… btw … borde inte moderator/moderatorer stänga av dom som använder sådana uttryck som "en jävla arabshejk" … ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2014-03-14 09:08
grande jw (Barcelona) 2014-03-14 01:18 FC Barcelona sponsras av: "en jävla arabshejk"; om inte fler… City rekryterade två av Laportas viktigaste medarbetare för ett par år sedan. Dom har ambitionen att bli bäst med den egna akademin som grund och andra köp som komplettering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-03-14 09:02
grande jw (Barcelona) Anzhi hade ett projekt i två år och det har redan avslutats medan citys började innan anzhi och pågår fortfarande. En "plastklubb" som du kallar det vinner inte PL och ligacupen. Sedan om du anser att spelarna bara vill tjäna pengar bör din käft inte gå i varv om att värva Kompany, världens bästa mittback just nu och han köptes inte som en storstjärna, han växte i klubben. Var en ärlig och bra motståndare och kritisera inte någon annan klubb än din egna när du inte är så insatt i fotboll. Trevlig dag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-03-14 01:18
City är en plastklubb som kan jämföras med Anzhi mackahakclalaka dit man åker några år och spelar på halvfart för att säkra sin ekonomiska framtid. Där hamnar alla spelare som inte har riktigt har ambitionen som krävs för att bli nummer ett. Man har givetvis rensat ut de största stolpskotten i form av Robinho, Balotelli och Tevez men man fyller hela tiden på med legoknektar utifrån som gärna vill tjäna lite kosing istället för att fightas om en plats i en riktig storklubb.

Man kan köpa in all världens kvalité men spelarna har noll känsla för klubben. Å andra sidan är det ganska svårt att ha en känsla för en klubb som har NOLL historia och sålt hela sin själ till Etihad och en jävla arabshejk.
Barcelona NoGo™
2014-03-14 00:44
FC Barcelona v Manchester City from the inside

Enjoy.
Neymar11
2014-03-14 00:35
Corro Cnorro Tror nog dom flesta av deras fans föredrar det som det är nu Det jag egentligen stör mig mest på med själva England. Att dom alltid ska skylla ifrån sig när det gäller allt. Det går så långt att dom börjar skylla på utlänningarna i sina egna lag
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:35
Sedan är jag emot att nya klubbar med rika ägare kommer in, jag sitter och hoppas på att något skall göras åt det. Samtidigt är det ganska så skrämmande att sitta här och läsa "den och den klubben är ett jävla oljelag och bla bla bla". Ni vet väl själva hur Barcelona finansierar sig verksamhet? Inte är det välmående företag i Katalonien som gör det iaf, vet inte hur mycket pengar som kommer in till Barcelona varje år som är pengar som från början varit hos en shejkh.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:24
@Neymar11:
City var inte bra innan "utlänningarna" kom nej, de hade spelare som Samaras, Bellamy, Shaun Wright-Philips osv. Inga sexiga spelare men de visste grunderna i Manchester City och vad det handlade om nämligen att kämpa, där lärde sig spelarna som kom till klubben det viktigaste av allt. Att de sedan var begränsade fotbollsspelare är en annan fråga, de kunde spegla sig med klubben på ett sätt som Navas, Negredo mfl inte kan. Hade Negredo, Navas o co vetat vad det handlade om då hade inte Yaya Toure stått och hånglat upp Dani Alves innan match kan jag säga dig. Hade skickliga spelare som Navas o co lärt sig rötterna på samma sätt som Bellamy, Samaras mfl gjorde så hade det varit betydligt bättre kan jag säga dig.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-14 00:18
LALAWELEATAKORA - Atletico är utan tvekan topp 5 i världen och man är bättre än alla Pl lag. Man är kanske lite sämre än City men dom andra lagen kan jag garantera dig att man tar.


Att påstå att Atletico hade slutat på en 7 plats i Pl säger allt om dina kunskaper.
Neymar11
2014-03-14 00:16
Corro Cnorro Vart var city innan utlänningarna kom? Dom borde vara tacksamma över shejken och alla utländska spelare, som har gett dom lite framgång och glädje Det är inte bara city det handlar om, utan stort sett hela ligan. Från utländska spelare, tränare och ägare. Hur bra tror du ligan hade vart utan alla dom? Utan snacket innan dubbelmötet gick att dom skulle krossa Barcelona. Nu helt plötsligt gnälla det på domare och utlänningarna. Engelska landslaget, katastrofalt dåligt Och har du talanger som är tillräckligt bra så kommer dom få spela. Ingen i fotbollsvärlden blundar för ens talang så länge det inte är något personligt
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-14 00:14
@Neymar11:


Lambert har 15 poäng ( 8 mål, 7 assist) jämfört med Negerdo som har 13 poäng ( 9 mål, 4 assist) i Premier League.

Adam Johnson har 11 poäng (7 mål, 4 assist) och Navas 10 poäng (4 mål, 6 assist). Då kan man tillägga att Negredo och Navas spelar i betydligt bättre lag som gör mycket fler mål och på det sättet lättare för dom att göra poäng.

Jag gillar inte City och det som har hänt dom är väldigt tragiskt för alla som gillar fotboll. Dom hade garanterat varit ett mittenlag utan deras ägare men då hade ett annat lag tagit deras plats i Champions League och erbjudit mer motstånd.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-14 00:10
Jag hoppas vi sätts i samma grupp som City nästa säsong också. Pojkarna verkar ha bröstat upp sig nu. Och Kompany pratar om att den enda skillnaden var Messi mellan lagen...

Och Andrés Iniesta, Xavi, Fabregas, Busquets, Alba, Alves, Valdés, Alexis, Pedro.

Kom igen. Citys framgångar och deras 'stjärnspelare' är La Ligas b-spelare som inte ens Barcelona och Real Madrid vill ha.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:09
@Neymar11:


Grejen är att om man tar på sig det stora förstoringsglaset så finner man till slut att det ligger något i det som super-anglofilen härinne skriver om. Citys resa har gått snabbt otroligt snabbt, det är en klubb som dessutom kört mycket engelskt till skillnad från många andra lag de senaste 20-åren. Manchester City är inte bara en engelsk klubb till den grad att de är från England utan det är ett lag då de har mycket engelska/brittiska spelare.

De senaste åren har dock saker och ting förändrats och denna klubb är numera ganska så identitetslös då de inte hittat sin nya identitet och få den bekräftad på allvar. Det är lite utav ett engelskt kulturarv som håller på att brytas ned och så länge de inte hittar sin identitet och får den bekräftad ja då kommer de inte ha i Europa att göra.

Micah Richards vet vad det handlar om i City, Kompany är inte britt men han vet det, Joe Hart vet det. Silva, Navas, Nasri, Dzeko mfl är alla bra spelare men de har ingen aning om vad den klubben i grund och botten handlar om.
Annons: