/spanien/barcelona/forum/5667.aspx/spanien/barcelona/forum/5667.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Neymar11
2014-03-13 22:18
2-0 Benfica
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2014-03-13 22:05
@Decinho - Josep Guardiola #4:


Jag insinuerar att Aftonbladet med vinklade skräpnyheter bidragit till opinionsbildning som går hand i hand med det judiska politiska etablissemangets globala agenda. Det är knappast en ärlig "open source" tidning så att säga.

Typiskt att det alltid ska komma en politiskt korrekt grindvakt som dig så fort man uttrycker sig avvikande. Jag är inte antisemit. Judar är ett anständigt och intelligent folk, även om de är väldigt självcentrerade.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 22:05
Gabriel Tack för svaret. Kan inte tyvärr inte spanska. Vad säger median i Barca då?? Har vår klubb gjort någon uttalande ? Jag menar har de gjort något sånt och det har kommit ut. Jag undrar, hur många matcher R.Madrid politikerna har påverkat??
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:52
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Det stämmer. Har kan du se videon där han berättar det tom (om du förstår spanska). Sen detta spanska otroligt jobbiga fenomen att alltid prata/skrika i mun på varandra. Lovar att det är så, i Spanien existerar inte "låt mig prata klart och vänta på din tur" - kulturen, den som skriker högst får sitt ord sagt. Även hos min spanska släkt är det så.

Man får lust att dela ut 50 boxar inom loppet av 1 minut, haha.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 21:49
@Barclasico:


Är det bara rykte eller fakta??

Om det stämmer är det dags för Barca-median att bita den äpplen så hårt så att Real aldrig glömmer den...

FyyyFaan, vad arg jag blir.
Barcelona fraiXCII
2014-03-13 21:37
Haha komiskt att domarna i Europa League håller mycket högre klass än domarna i UCL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:37
Neymar11 Ja, jag hade tänkt mig att värva in 2 nya mittbackar som ska ta plats i startelvan. Ja, det hade jag. Varför skulle inte det gå? Piqué är inte untouchable, och vill han spela från start så ska han få kriga för den platsen. Igår var han bra, men han är på tok för ojämn. Sure, man kan spekulera i om han blir sig själv igen bredvid en världsmittback, men jag vill inte ta den risken. Sen en annan sak, det har typ blivit ett fenomen för oss att tro att man inte kan ha bra spelare på bänken. Jo, det kan man visst. Real Madrid har det, Bayern har det, City har det, PSG har det. Vi är FC Barcelona, det handlar inte bara om att få en bättre startelva, det handlar om att få en bättre och starkare trupp! Personligen tror jag knappast att Piqué inte hade accepterat en bänkplats. Handhade säkert krigat dör att vinna tillbaka sin fösta plats, men han hade knappast gjort sig omöjlig. Han vet om hur jävla bra han har det i Barcelona. Han är med sin familj, sina vänner, spelar för klubben han älskar och bor i staden han är uppvuxen i. Han vet om att han är lyckligt lottad. Ska han kasta bort det för att spela i regniga England igen? Tvek. Och låt oss vara ärliga, vilka av de största elefanterna ute i Europa hade velat köpa honom? Han har knappast stärkt sina aktier de senaste åren. Ska Bayern köpa honom? Chelsea? Vilka ska köpa honom? Kanske Arsenal då. Accepterar inte Piqué en bänkplats är det bara och säga till honom "fine, då får vi sälja dig". Han är knappast untouchable, far from it. Vi behöver 4 bra mittbackar i truppen. Hummels, Mangala, Piqué och Barta är perfekt. En säsong är lång. Skador uppkommer och avstängningar tillkommer. Dessa 4 hade sporrat varandra till att alltid spela bra och ge allt. Det är absolut ingen omöjlighet rent ekonomiskt så som jag ser det. Men vi är FC Barcelona - världens sämsta storklubb på spelarköp/försäljningar, så then again. Du har nog rätt. Det kommer aldrig att hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:34
Tottenham ligger under... Det går bra för PL
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:26
Gabriel Förstår helt varför du söker efter mer fysik till truppen. Men den fysiken skulle jag ville ha högre upp på planen. I en box to Box spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:24
Edit; och hade accepterat bänkplats
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:23
Gabriel Hummels och pique kommer inte fungera ihop. Så hade du tänkt dig att Pique ska bänkas? Det vet du att det inte kommer ske Just därför tycker jag laporte hade passat in, och varför inte värva subotic som backup. Han har ju städat upp efter hummels så kan han få städa upp efter Pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:22
Neymar11

Jag respekterar din åsikt och håller med dig angående det du skriver men jag håller inte med dig i det avseendet att du lägger in Mangala i det facket. Vi får helt enkelt agree to disagree.
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:21
Det intressanta med Hummels är att jag tror att vi kan få honom relativt billigt den här sommaren, om vi köper honom innan VM. Han är dödskåt på tanken att få spela hos oss och bara det gör att man vill ha honom ännu mer, han hade säkert inte kollat åt sidan för att sätta lite press på Dortmund tom för att sänka priset. Ett pris på 20-25M€ för Hummels ser jag absolut som en realistisk möjlighet och det i dagens marknad är ett kap. Då har man också råd att köpa en till mittback.

Det perfekta valet, bara att köpa honom nu och göra klart med honom så fort som möjligt.
Neymar11
2014-03-13 21:20
Jag vill inte förlita mig på en fysiskspelare som inte verkar ha någon spelintelligens. Higuain sprintade förbi honom varje gång, pga att han ställde sig fel och hade inte koll vad som fanns runt omkring Och ska man vara försvarare i Barcelona så måste man kunna läsa spelet. Då motståndarna oftast har hav att kontra på Ska vi ha längd till truppen så måste dom vara trygga med bollen, och det är inget som man tränar upp bara sådär
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:18
Jag eftersträvar två olika typer av mittbackar.

Den ena ska vara passningsskicklig, positionssäker och bra på att läsa spelet. Den andra ska vara en krigare med en monsterfysik. Till den första anser jag att Hummels är den bästa i världen när det gäller de kvalitéerna, de som du radade upp. Finns ingen mittback där ute som är spelskickligare än honom, just därför anser jag att han är ett klockrenare köp en Laporte. Till den andra ser jag Mangala som det självklara valet.
Neymar11
2014-03-13 21:13
Gabriel Laporte, 19 fransman. Bra i huvudspelet, bra i passningsspelet, positionssäker, kan la liga, fysisk och krigar rejält. Bättre köp! Men håller med dig vi behöver två st
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:06
Neymar11

Ibland behövs det någon som rensar undan till rad 137. Allt kortpassningsspel kan ibland gå till överdrift. Våran alldeles egna hjälte och superkapten Puyol har ofta rensat undan bollen på läktarn istället för att försöka spela sig ur situationer.

Mangala är 91 och en av de mest lovande mittbackarna i fotbollseuropa, ett monster. Passningsspel lär han sig utan tvekan när han kommer till Barcelona (om han skulle värvas) så det är knappast ett problem. Det är precis sånna spelare vi behöver. Spelare som krigar till 90 plus stopptid.

Skulle vi köpa Mangala så tänker jag jubla. Däremot anser jag att vi behöver minst 2 mittbackar. Hummels och Mangala om jag får bestämma.
Barcelona Decinho - Josep Guardiola #4
2014-03-13 21:05
@Coach Pep,:


Jag höll med dig ända tills så kallade Aftonbladet för "Jude-bladet". Vad insinuerar du? Att tidningen ägs av judar? Att den skrivs av judar? Att den den läses av judar? Lägg ner antisemitismen!
Neymar11
2014-03-13 20:50
Diar Shekha Han är inget för Barcelona alls, så fort chansen ges så rensar han undan till rad 137. Kan tänka mig redan nu hur frustrerad man hade blivit varje gång Och så jävla lovande verkar han inte vara. Och för dom pengarna det snackas om backar han inte upp Benatia, hummels, laporte, mushaccio (stavningen) alla bättre alternativ för Barcelona I mina ögon iaf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-03-13 20:47
Mangala vore inte fel alltså. 23 år, kontrakt till 2016 och har längden på sin sida. Jag hoppas att vi får honom eller Hummels. Snälla, släpp Thiago Silva....
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 20:43
enkos Inte så dumt med skandinaviska domare nu ju, eller ska vu fråga wegner och Pelligrini om det? Antar att wegner som den fransman han är har inget ont att säga då :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-13 20:43
Barca Barca (Barcelona) Visst var borell och sladjan dom värsta när Barca kom på tal men även om Erik pajas stod emot dessa två då så har han blivit exakt som dom nu. Man ser att han har väldigt svårt o prata bra om Barca och även när han gör det så känner man att han gör det ovilligt. Men det är något jag fått leva med när det gäller alla färska svenska fotbolls "experter" dom hatar Barca och jag förstår. Vi har lekt med dom engelska lagen dom senaste 5-6 åren som dom flesta av dom sympatiserar med. Erik naive. Det får vara nog om råttan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-03-13 20:42
Onödigt filmning av Valencia spelare som fick hemmalagets spelare utvisad, helt onödigt, bara ger anglofilernas medier i Sverige att fokusera på det även om matchen är redan avgjord trots att Valencia spelare med en man mindre nästan hela matchen pga helt felaktigt utvisning av Keita.. Men återigen gjorde de franska domarna bort sig.. ps. de extra domarna , straffområdesdomarna alltså är helt ofattbara, de bara står det och glor utan att reagera på saker som är bara några meter framför dem...
Barcelona Barca Barca
2014-03-13 20:31
LaPulgaNr1 * Tata Martino Erik Niva är en av få som allt som oftast berömde barca och sa emot pajjaserna i Euro Talk med Borrell och Birro i spetsen. Väldigt opartisk, något som det är brist på i dagens fotbollsvärld.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 20:27
Messidinho_10 Han har inte vart något vidare idag, gång på gång lyckas Napoli spelarna spela sig fria i djupled
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-13 20:25
Erik niva är bara en fotbollsnörd o inget annat. Jag tycker att han pratar för mycket. Jag glömmer aldrig hur han gång på gång i studion förra året räknade ut våra chanser totalt efter att vi förlorat mot milan på bortaplan med 2-0. Sen glömmer jag inte heller hans krönika om Neymar om att han filmar mycket. Det är inte sant ju. Neymar har filmat enstaka gånger, inte mer än pepe och christina penaldo. Men nej. Om det är en Barca spelare så ska man skriva en krönika om det. Erik naive kan suka sig Palle den pajasen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-03-13 20:25
Fan vad jag är sugen på Mangala i porto hoppas hoppas vi kan värva honom!!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 20:17
Valencia 0-3 med en man mindre
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2014-03-13 20:13
Ragnar Rök

Jag kollade på Viasat igår hos en vän och noterade också Erik Nivas återhållsamma och partiska skådespel i studion. Hans uttalanden om Barca var mest retoriska och det kändes som att han pratade utefter en dold konsensus om vad som får och inte får sägas. Han drog gamla mantran om att Barca inte är samma lag längre osv, men kom sällan med djupare personliga tankar och analyser. Kanske var han inte på humör, men nog fanns där en hund begraven.

Jag håller inte med om att vi bör empatisera med Niva om han nu försökte skydda sitt anseende bland den stora massan. Varför ska vi empatisera med någon som försöker skydda sitt ego framför att skydda folket och fotbollen? En man ska alltid vara ärlig och vara sig själv även om det innebär fiender. Om Erik Niva hade större "balls" så skulle han inte sitta i den där falska studion. Han är en väldigt kunnig och viktig fotbollsexpert som så småningom borde börja tjäna fotbollen och folket på riktigt genom att sluta jobba för Jude-bladet och proprietära Viasat som inte ens förtjänar honom.

Viasat är sannerligen en tragikomisk fotbollskanal. Under inför-studion satte de på någon slags hjältemusik och riktade allt strålkastarljus på Messi vs. Agüero. De fick hela spektaklet att mer påminna om en Superman film än en fotbollsmatch. Som om det vore en gladiator-fight mellan bara Messi och Agüero vilka ska försöka ta kål på varandra. Uppmuntrandet av fanboyism var påfallande och alla betting-reklamer däremellan gjorde mig än mer illamående. Tur att man inte är ignorant nog att vara kund hos dem, jävla fotbollsdödare.
Barcelona enkos
2014-03-13 20:03
Bale hyllar La ligan, inga långa bollar säger han som i PL och är mycket överraskat över hur teknisk och taktiskt fotboll det spelas i ligan.. han avslutar med "jag njuter i den underbara ligan"--
Annons: