/spanien/barcelona/forum/5665.aspx/spanien/barcelona/forum/5665.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Neymar11
2014-03-13 23:59
Corro Cnorro Enkelt tips, ignorera mina inlägg. Och när någon skyller på att city är dåliga för att dom satsar på utlänningar istället för engelsmän, så förtjänar dom att bli hånade För utan utlänningarna hade city antagligen spelat i andra ligan
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:59
Likt alla lag med pengar så är det inte så konstigt att lagen i Premier League köper in spelare från andra ligor än att satsa på dom egna då det är lättare att göra så. Hade dom engelska lagen haft lite pengar och spanska lagen mycket pengar hade det förmodligen sett tvärtom ut. England brukar annars dominera Champions League för ungdomar, förra säsongen var det tre engelska lag i semifinal. Tyvärr så spelar man inte in dom här och ger dom tid i A-lagen utan satsar på mediokra utlänningar.

Spanska spelare bland annat överskattas något enormt då dom gör massvis med poäng i La Liga där förvaret är ganska dåligt. Som jag skrev tidigare så är Negredo sämre än Lambert och Navas sämre än Adam Johnson vilket även kan bevisas statistiskt, åtminstone när det kommer till poängskördandet.

Att Atletico hade vunnit Premier League tror jag knappast. Atletico har blivit framgångsrika tack vare deras huvudspel och fasta situationer. I England hade det blivit mycket svårare att göra mål på det sättet och jag tror snarare att Atletico i Premier League hade varit ett lag på runt 7-4 plats. Lag som Levante utan några rejäla resurser lyckas genom ett hyfsat defensivt spel och ett hyfsat huvudspel kunna utmana andra lagen om Europa platserna tack vare sitt sätt att spela. Då är det ganska tydligt att ett lag med mer resurser som spelar på ett liknande sätt kommer att lyckas bättre. Diego Costa till exempel har inte direkt några kvaliteter som sticker bortsett från sin vinnarmentalitet och det hade han inte blivit lika lyckosam med när det kommer till målgörandet i Premier League.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-13 23:56
Coach Pep.

Att börja ta upp ett globalt judisk etablissemang som samarbetar för en viss agenda är antisemitiskt. Hör inte hemma här.

Jag delar inte era åsikter om Erik Niva. Även om han kanske var hård mot Neymar så tycker jag att han är en av få journalister i Sverige som faktiskt har varit rättvis i bedömningen av Barcelona och Pep Guardiola.

Och han är konsekvent.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-13 23:52
@Neymar11:


Du bör se över ditt sätt att kommentera härinne, har märkt att det är lite väl mycket äggkastande från din sida minst sagt. Men det är väl så när många yngre diskuterar nuförtiden, annat var det när jag var ung skall jag säga dig.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-13 23:50
@grande jw:


Har varit journalister som diskuterat detta på seriös nivå och visst kan det ligga lite i det men det är inte hela sanningen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:49
LALAWELEATAKORA - Engelska spelare håller ingen vidare nivå det är just dessa utlänningar som gör Pl till en bra liga. Vad för spelare får England fram? Giraffen Crouch? Träsktrollet Rooney? Dessa spelare hade floppat i La Liga.
Neymar11
2014-03-13 23:48
LALAWELEATAKORA Jaha så dom ska satsa på alla dessa engelska stjärnorna? Och speciellt dom Engelska talangerna? Som finns i mängder? Hahaha Nu blev du ännu löjligare, hela PL lever på utlänningar Du är bra dum du
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:45
Gruppen dom fick nu hade varit omöjlig att misslyckas med att inte ta sig vidare. Dessutom lägger Manchester City för mycket fokus på mediokra utlänningar som inte heller har rätt mentalitet. Manchester City hade kunnat satsa på t ex Rickie Lambert och Adam Johnson som är bättre än både Navas och Negredo, bland annat statistiskt.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:44
LALAWELEATAKORA - skämtar du med maj? du snackar så mycket skit att jag vet inte riktigt var jag ska börja. Mancini? HAHAH du menar samma tränare som alltid har floppat i Cl matcher med sina lag?. Man Shitty kunde inte göra mer än vad dom gjorde i detta dubbelmöte man är helt enkelt inte på en tillräckligt hög nivå för att störa Barcelona, man var så rädda att man parkerade bussen på hemmaplan haha. "Arsenal fick möta kanske världens bästa lag och hade ändå tagit sig vidare om man inte fick det felaktiga röda kortet i första matchen" Felaktiga röda kortet? Det röda kortet var solklart och Arsenal hade inget att komma med. Man blev utspelade som om man vore ett mittenlag.. United förlorar mot Cl sämsta lag, och Chelsea hade stora problem med Galatasaray. Premier League är inte världens bästa liga, Atletico hade vunnit den ligan easy.
Neymar11
2014-03-13 23:39
Med macini gick dom inte ens vidare från gruppen :) Lägg ner nu, du gör bort dig varje gång. Fast du sitter dygnet runt och väntar på att vi ska klanka ner PL så kommer du med samma löjliga argument varje gång
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:31
@Barcelonistas:


City använda sig av fel taktik då Pellegrini är en överskattad tränare. Med Mancini hade dom förmodligen gått vidare. Arsenal fick möta kanske världens bästa lag och hade ändå tagit sig vidare om man inte fick det felaktiga röda kortet i första matchen. Att City och Arsenal åkte ut var knappast överraskande heller sett till lottningarna. United har förlorat eller tappat poäng mot nästan varje botten och mittenlag i Premier League så deras förlust var inte särskilt överraskande även om dom fortfarande har chansen att vända. Chelsea har fortfarande en stor chans att ta sig vidare. Galatasaray är knappast särskilt dålig med tanke på att dom slog ut Juventus. Annars fick dom spanska lagen väldigt enkla lottningar. Real Madrid fick en mittenlag från tyskland (United utklassade tvåan i Bundesliga) och Atletico Madrid fick ett mittenlag från Serie A som har det varit en krisstämpel på hela säsongen. Hade Real Madrid fått Bayern och Atletico Madrid Galatasaray hade båda Madrid-lagen blivit utslagna.
Barcelona Lion24
2014-03-13 23:25
Gabriel

Sluta ge mig såna förhoppningar. Hummels, Mangala, Bartra & Piqué. Wow. Jag håller med, jag förstår inte hur vissa orkar och säga ''när Piqué får en världsback bredvid sig så kommer han att prestera''. Vi kan inte chansa längre i försvaret, det har vi gjort i 3 år. Nu ska försvaret spikas och det många år framöver. Även om jag fortfarande är för en försäljning av Piqué men jag förstår och vet att han troligen inte kommer säljas nu i sommar så man får leva med det. Men Hummels och Mangala är perfekt. Lite som Marquéz och Puyis gamla dar. Realistiskt? Absolut, det kan hända och ekonomin tillåter det. Men jag orkar inte ens ta upp ledningen med Zubi i spetsen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:21
LALAWELEATAKORA


Shitty är ute, Arsenal är ute, Man United är ute, och Chelsea kommer att åka.

Du sa?
Barcelona enkos
2014-03-13 23:13
LALAWELEATAKORA

hahahah, tack för skrattet :)))
typiskt anglofiler att alltid komma med sådana ursäkter, men alla såg vilken glädje bröt ut sist när man slog ut ukrainerna tack vare domarskandaler och filmningar från totenham som fick gästernas spelare utvisad så att Totte kunde vända...
Neymar11
2014-03-13 23:07
grande jw Haha var du tvungen, nu lockade du hit idioten haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-03-13 23:06
Det ska krävas total kollaps i minst fem år av spanska lag för att Spanien ska tappa ledningen... Dominansen är total !
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:06
@grande jw:


Inga engelska lag bryr sig särskilt mycket om Europa League. Dessutom är Tottenham i en ganska dålig form och har ett derby till helgen mot Arsenal. Nästan inga spelare från dom engelska lagen är särskilt motiverad till att möte sämre lag från ganska dåliga ligor samtidigt som för laget från den sämre lagen får spelarna spela en av deras största matcher mot ett lag från världens bästa liga. Kollar man på Benfica så hade dom ganska enkelt vunnit mot alla dom spanska lagen i Europa League.
Barcelona ElTriplete
2014-03-13 23:05
Fan vilken flopp TV4 är alltså.. Man lägger sig i sängen för att se alla målen från kvällens Europa League-spel men de ska alltså visa hästar 23.00? De har visat målen varje kväll fram tills idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-03-13 22:48
Att alla PL-lag får pisk ute i Europaspel behöver ju nödvändigtvis inte betyda att PL är dålig. Det kanske bara är så att den ligan är så utomjordiskt extremt jävla bra att lagen helt enkelt inte orkar med flera tävlingar samtidigt.

Fattar ni hur jävla bra den ligan är?Hehehehehehehehehehehehehehe.
Barcelona ElTriplete
2014-03-13 22:44
Tottenham 1-3 Benfica! Fan vad skönt, ut med alla jävla PL-lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 22:44
1-3 Benfica haha
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 22:38
Betis 0-2 Man kan inte annat en unna dom framgång i el, med tanke på deras värdelösa säsong i ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-03-13 22:37
Beeeetis!!!!!!!!
Neymar11
2014-03-13 22:18
2-0 Benfica
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2014-03-13 22:05
@Decinho - Josep Guardiola #4:


Jag insinuerar att Aftonbladet med vinklade skräpnyheter bidragit till opinionsbildning som går hand i hand med det judiska politiska etablissemangets globala agenda. Det är knappast en ärlig "open source" tidning så att säga.

Typiskt att det alltid ska komma en politiskt korrekt grindvakt som dig så fort man uttrycker sig avvikande. Jag är inte antisemit. Judar är ett anständigt och intelligent folk, även om de är väldigt självcentrerade.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 22:05
Gabriel Tack för svaret. Kan inte tyvärr inte spanska. Vad säger median i Barca då?? Har vår klubb gjort någon uttalande ? Jag menar har de gjort något sånt och det har kommit ut. Jag undrar, hur många matcher R.Madrid politikerna har påverkat??
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:52
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Det stämmer. Har kan du se videon där han berättar det tom (om du förstår spanska). Sen detta spanska otroligt jobbiga fenomen att alltid prata/skrika i mun på varandra. Lovar att det är så, i Spanien existerar inte "låt mig prata klart och vänta på din tur" - kulturen, den som skriker högst får sitt ord sagt. Även hos min spanska släkt är det så.

Man får lust att dela ut 50 boxar inom loppet av 1 minut, haha.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 21:49
@Barclasico:


Är det bara rykte eller fakta??

Om det stämmer är det dags för Barca-median att bita den äpplen så hårt så att Real aldrig glömmer den...

FyyyFaan, vad arg jag blir.
Barcelona fraiXCII
2014-03-13 21:37
Haha komiskt att domarna i Europa League håller mycket högre klass än domarna i UCL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:37
Neymar11 Ja, jag hade tänkt mig att värva in 2 nya mittbackar som ska ta plats i startelvan. Ja, det hade jag. Varför skulle inte det gå? Piqué är inte untouchable, och vill han spela från start så ska han få kriga för den platsen. Igår var han bra, men han är på tok för ojämn. Sure, man kan spekulera i om han blir sig själv igen bredvid en världsmittback, men jag vill inte ta den risken. Sen en annan sak, det har typ blivit ett fenomen för oss att tro att man inte kan ha bra spelare på bänken. Jo, det kan man visst. Real Madrid har det, Bayern har det, City har det, PSG har det. Vi är FC Barcelona, det handlar inte bara om att få en bättre startelva, det handlar om att få en bättre och starkare trupp! Personligen tror jag knappast att Piqué inte hade accepterat en bänkplats. Handhade säkert krigat dör att vinna tillbaka sin fösta plats, men han hade knappast gjort sig omöjlig. Han vet om hur jävla bra han har det i Barcelona. Han är med sin familj, sina vänner, spelar för klubben han älskar och bor i staden han är uppvuxen i. Han vet om att han är lyckligt lottad. Ska han kasta bort det för att spela i regniga England igen? Tvek. Och låt oss vara ärliga, vilka av de största elefanterna ute i Europa hade velat köpa honom? Han har knappast stärkt sina aktier de senaste åren. Ska Bayern köpa honom? Chelsea? Vilka ska köpa honom? Kanske Arsenal då. Accepterar inte Piqué en bänkplats är det bara och säga till honom "fine, då får vi sälja dig". Han är knappast untouchable, far from it. Vi behöver 4 bra mittbackar i truppen. Hummels, Mangala, Piqué och Barta är perfekt. En säsong är lång. Skador uppkommer och avstängningar tillkommer. Dessa 4 hade sporrat varandra till att alltid spela bra och ge allt. Det är absolut ingen omöjlighet rent ekonomiskt så som jag ser det. Men vi är FC Barcelona - världens sämsta storklubb på spelarköp/försäljningar, så then again. Du har nog rätt. Det kommer aldrig att hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: