/spanien/barcelona/forum/5653.aspx/spanien/barcelona/forum/5653.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-08 17:01
@Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito:


Bror, det är exakt så det händer. Klubben( ledningen) visar tecken på att dem inte har några ambitioner på att bli framgångsrika och utmana om alla titlar. Eller så är dem bara för dåliga. I vilket fall. Snart kommer våra bästa spelare sticka också.

Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-08 17:00
@LeoMessi:


Bror, det är exakt så det händer. Klubben( ledningen) visar tecken på att dem inte har några ambitioner på att bli framgångsrika och utmana om alla titlar. Snart kommer våra bästa spelare sticka om det fortsätter.
Barcelona LeoMessi
2014-06-08 16:53
The Reporter

Luiz spelar så jävla orutinerat så att jag mycket hellre spelar med bartra än med honom. Han kan fan inte vinna boll utan att dra på sig en frispark. Har du sett dom två senaste matcherna med brasilien? Killen är sent inne i varje situation.

Luiz är möjligtvis den mest överskattade mittbacken i världen. Går fan hellre utan mittback än att köpa in honom.

Men jag har inget emot att betala överpris för andra mittbackar som faktiskt är bra. Med tanke på hur desperata vi är.
Barcelona >The Reporter<
2014-06-08 16:48
Vissa här ville inte ha in David Luiz, här har vi resultatet! Som jag sa innan när vi kunde köpa honom, vilka mittbackar är tillgängliga där ute? Ta luiz innan det blir sent. Vissa ville ha annat, tyvärr kommer vi inte få någon :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-08 16:46
Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito

Det roliga är att dom tror att dom sparar pengar genom att snåla när det kommer till mittbackar. Kommer att sluta med att färre och färre folk kommer till camp nou för att se matcher eftersom dom är missnöjda med att inga seriösa investeringar har skett. Då förlorar dom mer och mer pengar, laget kommer att vinna färre titlar, åka ur CL tidigare än normalt och förlora en jävla massa pengar på det.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-06-08 16:39
Ronaldinho the original (Barcelona) Hahaha ja tydligen så ska han vara från Katalonien för att Zubi ska värva honom. Kyle Walker är hur bra som helst. Han behöver endast spela i ett bra lag då kommer han höja sig. Han hade varit perfekt i mina ögon. Han är ung och Duktig på de han gör som högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-08 16:39
@LeoMessi:


Det har jag också sagt sen maj typ...lol
Barcelona LeoMessi
2014-06-08 16:35
Garanterar er att i bästa fall så kommer vi att stå där med Mathieu som mittback och sen kommer Zubi att säga: "Vi har även mascherano som kan vikariera där".

Jag är inställd på att det inte kommer någon mittback och att klubben endast kommer låtsas att försöka jaga en back en hel sommar och sen säga att dom åtminstone försökte köpa en back.

Jag börjar förstå att Messi funderade på att lämna, klandrar ingen som vill lämna klubben numera. Ska dom slösa sina bästa år i en klubb som inte ser ut att vilja investera? Fuck that!

Thiago hade rätt när han sa att det bästa beslutet han någonsin har tagit är att gå till Bayern, och jag är fan inte ens upprörd över det längre.

Vet inte vad som är värst, att ledningen verkar skita i att klubben håller på att gå åt helvete eller att fansen nere i katalonien (dom som faktiskt kan visa missnöje) fullständigt skiter i vad ledningen gör med vår vackra klubb... Jag kan slå vad om att dom fans som finns i sverige hade hörts mer och kritiserade ledningen mycket mer än dom i barcelona gör.
Barcelona Vampíro
2014-06-08 16:34
Okej då verkar Marquinhos helt körd. Benatia och Laporte kommer ej lämna, Hummels likaså och David Luiz gick till PSG. Jag är väldigt nyfiken på vad de gör nu, vad har de för plan egentligen? Min gissning är att de panikvärvar vänsterbacken Mathieu för €20M sista veckorna i augusti och sen säger de att de har förtroende för Bartra. Kom ihåg var ni läste det först.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-08 16:33
Peshmerge - AS9 Dock är det inget PSG sagt officiellt utan vad tidningen säger, återstår att se om det stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Peshmerge - AS9
2014-06-08 16:24
Enligt tidningen (Le Parisien) har PSG officiellt sagt att Marquinhos inte lämnar klubben denna säsong och dementerar att han lämnar (25M+Alves) för Barca. Hoppas det inte blir som Thiago Silva sopan så att vi jagar Marquinhos hela sommaren och Zubi & Co lägger full fokus på någon dennes klubb inte vill säjla och att vi än en gång totalt är utan någon ny back nästa säsong som tidigare säsgongerna.
Barcelona Barca Barca
2014-06-08 16:13
Ronaldinho the original Plus 10 miljoner OM Zubi ska köpa spelaren, märkligt nog blir alla spelare dyra eller omöjliga när pantburks samlaren ska förhandla.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-06-08 15:51
[Carles Puyol 5] (Barcelona) För att han är engelskman kanske... Värderas 10 miljoner Euro plus ytterligare 10 för att han är engelsk och ytterligare 10 för det är Levys spelare, då får vi slutsumman på 30 miljoner Euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-08 15:30
Vampiro

Det känns som om enda anledningen Rossel valde att president positionen var att smuts kasta Laporta & gänget som inkluderade Crujif - Resultatet är att Crujif vägrar tala med denna ledning (även om han har Barca i hjärtat), Valdes försvinner, Guardiola försvann, Fabregas är trött på detta & drar istället för att få förtroende, Thiago har försvunnit när ingen från ledningen motiverade honom att stanna

Det värsta är att ingen tränare under denna ledning har haft förtroende nog att leda laget som de ville & köpa spelarna de ville - Även Guardiola efter att han gick till Bayern vägrade tala om Rosell när de frågade honom om relationen mellan dessa....du har rätt visst har de mutad en del personer i pressen, förmodligen köpt till sig röster & mutad agenter osv bara få de spelare de vill ha....de har pissat på vår ekonomi när d kommer till förluster på spelar köp osv

Hur fan kan man smuts kasta den mest framgång rika presidenten i vår klubbs historia samtidig när d gäller en sån skn snubbe som gr ut och festar med porrstjärnor osv fattar jag inte

Tillbaka med Laporta (eller någon liknande) & låt oss komma tillbaka där vi tillhör

Btw om det som skrivs om Cuadrado stämmer att en deal är nära & allt med spelaren är klart endast lite förhandlingar mellan klubbarna återstår så kan vi vara säkra på att Alves är inte med oss nästa säsong & han är nog en PSG spelare...annars skulle väl inte ledningen ha så bråttom med Cuadrado just nu när vi håller på med Rakitic, Marquinhos, Mathieu & Bravo affärerna....känns som Marq., Raktici & Cuadrado kommer bli klara vilken dag som helst sen hoppas jag allt offentlig görs innan VM så man känner lite lugn i kroppen att nåt händer :-)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-06-08 15:26
Varför värvar vi inte Kyle Walker från Spurs?? Killen är stark som fan och snabbheten ska vi inte ens snacka om för den fronten är han som BOLT. Hans inlägg är OK och passningsspelet kan förbättras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-08 15:16
Det känns fan som att Rosell och hans gorillor har haft både Sport och MD on the payroll sen dag ett. Har de någonsin ifrågasatt alla usla beslut? Allt från qatar lögnerna till att Pep, Abidal och Thiago fått lämna via bakdörren. Känslan är istället att de försökt rättfärdiga deras misslyckanden. Nej något är inte rätt för Laporta fick väldigt mycket skit under sin tid för massa småsaker medan man aldrig hör nånting om missnöjet med dagens ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-06-08 15:11
Barcelona could this week start talks with Fiorentina on right wing player Juan Cuadrado (26), with whom they have a personal deal. [sport]
Barcelona Barca 666
2014-06-08 15:05
Sant Gabriel kan vara Rakitic som offentlig görs då men jag har ändå läst att nu på måndag kan allt vara klar med Marquinhos också

Marquinhos spelar inte VM och det är lättare att presentera honom då men Rakitic kanske vill vänta till efter VM?

Om vi har tur så kan d bli en super tuesday där båda blir presenterade :-)
Barcelona Canaletes
2014-06-08 15:03
Glöm SS ett tag nu... ändå bara massa skitsnack

Roland Garros finalen nu mellan Nadal - Djokovic! VAMOOOS!!!

Eurosport eller stream!
Barcelona I.Cuenca
2014-06-08 15:03
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) 2014-06-08 14:58 Jävla svin spelare det finns i Kamerun. Att spelare som Eto'o och Song, en av de rikaste fotbollsspelarna, vägrar giva lite glädje till sitt hemland och befolkning får mig att må illa och spy. Förväntar idioterna sig att Kamerun, ett u-land som väljer att prioritera viktigare saker ska knäböja sig för dessa överbetalda värdelösa divor vars enda egenskap de har är att spela fotboll? Fan vad jag hatar dem! Jävla osympatiska svin! Hoppas cirkus-clownen Song slängs ut med huvudet före. En onyttig spelare som aldrig kommer att bli ihågkommen i fotbollen, inte ens i sin hemnation där han till och med vänt dom ryggen. Tvi! Bra skrivit!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-08 15:02
Jaha nu håller ManU även ett öga på Pedro - Arsenal, Liverpool & ManU avvaktar endast för att se om Barca kommer hålla i spelaren eller inte.....hoppas både han & Alexis stannar - Andra klubbar uppskattar våra spelare mer än vad vi gör

Kolla på vad Alexis gjorde i Udinese (Serie A) innan han kom till oss & endast denna säsong har vi sett lite av vad denna kille kan

Nej behåll båda & så lägger vi till Deu. samt att vi skulle kunna flytta upp Dongu så vips inga anfallare behövs eller inget akut i alla fall (har inget mot om Reus/Muller/Higuain/Aguero ändå dyker upp) :-)
Barcelona Gabriel
2014-06-08 14:59
Barca 666

Det är förmodligen Rakitic som kommer att bli offentlig på tisdag, inte Marquinhos.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-06-08 14:58
Jävla svin spelare det finns i Kamerun. Att spelare som Eto'o och Song, en av de rikaste fotbollsspelarna, vägrar giva lite glädje till sitt hemland och befolkning får mig att må illa och spy. Förväntar idioterna sig att Kamerun, ett u-land som väljer att prioritera viktigare saker ska knäböja sig för dessa överbetalda värdelösa divor vars enda egenskap de har är att spela fotboll? Fan vad jag hatar dem! Jävla osympatiska svin! Hoppas cirkus-clownen Song slängs ut med huvudet före. En onyttig spelare som aldrig kommer att bli ihågkommen i fotbollen, inte ens i sin hemnation där han till och med vänt dom ryggen. Tvi!
Barcelona Barca 666
2014-06-08 14:54
Det enda som hindrar PSG att släppa Marquinhos är att de släppte Alex gratis till AC Milan & nu känner de att de inte har tillräckligt med täckning i centrala försvaret om de släpper Marquinhos - dvs de vill fortfarande att Marquinhos ska vara kvar endast som backup till T. Silva & Luiz - skulle inte tro spelaren vill vara kvar då det finns en stor klubb (Barca) som erbjuder honom mer regelbunden speltid & chans till titlar

Samtidigt måste PSG sälja lite spelare för att få in pengar pga financial fair play regeln - sägs att de också vill sälja Lavezzi

Dessutom verkar denna deal inte helt dåligt heller om vi nu betalar mellan 20-25 plus Dani Alves:

1. Dani Alves har en lön på 10 miljoner Euro årligen - om vi förnyar med honom så lär vi väl öka detta något och lägga på 2-3 år - Dani Alves vill ha en kontrakt för 3 säsonger till då är han 34-35
2. Dani Alves värderas till omkring 20-25 om detta nu stämmer - Vi räknar på en sänkning av 10-15 miljoner Euro på priset förMarq. dessutom blir vi av med en spelare som sitter på 10 miljoner Euro om året med endast 1 år kvar - säg värdet av Alves är 20-25 då har vi gjort en hel ok deal

Imorgon kan allt vara klar - läste nånstans på tisdag kommer nån Barca's nyförvärv vara klar och jag hoppas det är Marquinhos :-)
Barcelona LeoMessi
2014-06-08 14:34
BAGNACK & DONGOU

Det är riktigt pinsamt av dom! Spelare som song och eto'o är dom sista som ska vara giriga nu. Dom har tjänat otroliga summor på fotbollen.

Jag hade spelat gratis om det vore mitt landslag! Äran att representera sitt land i världens största turnering är en tillräcklig belöning.
Barcelona el Flaco
2014-06-08 14:31
Tänk att dessa clowner som Bartomeu och Zubi kan sitta kvar på sina maktpositioner utan att bli kritiserade av medierna eller ställda mot väggen av fansen? De tillåts begå fail efter fail medan klubben bara fortsätter gräva sin egen grav. Helt obegripligt. Nu har jag visserligen varit borta länge så jag vet inte hur det såg ut på Camp Nou under slutskedet av säsongen och om det förekom pañoladas. Vet inte vad det är med den här juntan. Under de mörka åren med Laporta var de vita näsdukarna snabbt framme, men både Rosell och Barto verkar vara teflon. Fuck this shit!
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-06-08 14:30
Kameruns landslag vägar åka till VM på grund av att de ej får tillräcklig med bonus för att de deltar VM. Jag skäms asså, hur kan man bete sig så där,,, ni representerar ett hemland i ett VM. Många spelare skulle fan döda för att få vara med bara. Kasta ut alla spelare säger jag bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-08 14:27
LeoMessi

Jag vet, det är sjukt mycket pengar för Pogba, men jag försökte göra den så "realistisk" som möjlig (även om listan är sjukt orealistisk med tanke på att det är Zubi som bestämmer), och Juve släpper förmodligen inte Pogba för mindre än så.
Barcelona LeoMessi
2014-06-08 14:25
Gabriel (Barcelona) Jah gillar din lista! Men jag måste säga att det är vansinne att Pogba skulle vara värd 30 + sanchez. Lika mycket som Zlatan vara värd eto'o + 40 mille.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-06-08 14:21
Ingen fara gubbar, vi köper Balanta nästa säsong för 47€ miljoner. Stackaren Mascherano har förlängt och idag gick Marquinhos affären i stupet, kusren är ändrat och talar sitt tydliga språk, Mascherano som första kapten och startplats mittback. Mathieu backup. Bravo första målvakt Ter stegen andra målvakt. Ter stegen sticker efter nästa säsong till nått lag o dominerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: