/spanien/barcelona/forum/5650.aspx/spanien/barcelona/forum/5650.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-06-10 08:12
Jag håller med om Xavi. Dessutom, sådana klasspelare växer inte på träd. Det gäller bara att få honom att inse vad som är bäst för laget.


Enligt den inte alltid så trovärdiga (bäst att nämna) Sport kommer Rakitic kosta €17,5m + variabler. Sevilla har ju från början krävt €25m (klausul €40m), så Barca har fått ner priset en del fast det krävdes att inkludera Denis Suarez på 1 års lån i affären. Sevilla krävde självklart en köpoption efter lånet upphört, de vore korkade annars det är nog alla överens om, Barca ville absolut inte gå med på det. Nu ser det ut att sluta med att Sevilla får en köpoption efter lånet upphör, medans Barca i sin tur får en återköpsklausul om nu Sevilla väljer att värva Suarez. Alla nöjda och belåtna?

Det enda som fattas för att övergången ska bli officiell är att klubbarna ska komma överens om detaljer, tex summan på den köpoption Sevilla får på Suarez och återköpsklausulen Barca i sin tur då får med.

Peppar peppar, nu rör det sig nog bara om timmar innan det blir officiellt så vida inte PSG eller någon annan oljedränkt klubb halkar in i 11:e timmen och lägger ett vansinnesbud bara för att markera revir.
Barcelona DM1982
2014-06-10 08:02
Man vänjer sig med den nya appen men jag hoppas att det kommer stå vilken tid inläggen har skickats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-06-10 07:51
Många snackar om att Pedro ska få en nystart. Något jag hoppas på är att Xavi får det.
Hade varit en ordentlig förstärkning till mittfältet om Xavi blivit mer flexibel i sitt spel, dvs snabbt/lågt tempo, slå avgörande passningar/försvara ledning med bollen.

Tror och hoppas att Luis Enrique vågar säga till stjärnorna i laget. Det kan vara svårt att ändra en 34-årings spelstil, men det är inte omöjligt.

Xavi kan bli pånyttfödd, precis som Pirlo blev.
Barcelona Mido
2014-06-10 07:21
God morgon ni som vill gå in direkt på barças forum och det är den nya appen jag snackar om. 1. klicka på sök upp till höger. 2. klicka på fotboll och sedan välj din favorit klubb. 3. klicka på stjärnan upp till höger för att spara. 4. när man går in i appen igen kan man klicka på 3 sträcker knappen upp till vänster. 5. ni ser Barcelona under start med en gul stjärna, klicka på Barcelona sedan på forum. klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-06-10 06:59
@!Sergio_ Busquets!:


Det är på tiden att folk börjar förstå hur korrupt fifa egentligen är, började själv fatta det långt innan Blatter förlängde röstningsperioden och skänkte bort guldbollen till Ronaldo.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-06-10 04:12
Guardiola på en demonstration i Berlin för ett självständigt Katalonien.
Neymar11
2014-06-10 02:41
Rakitic officiell enligt md
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-06-10 01:48
Gabriel
***
Reus älskar Dortmund, han verkar vara en reko kille och därför tror jag inte han skulle göra så mot klubben. Jag menar mest att vi borde vara snabba och knyta honom till oss i detta fönster då hans klausul öppnar sig nästa säsong. Då kommer flera storlag att beblanda sig och det blir en löneinflation istället (läs Neymar). Bättre att göra det "cleant" med Dortmund; Ni får 40m och tillgång till Reus tjänster ett år till(förutsatt att man kommit överens med spelaren ifråga först).
BARCA-més que un club
2014-06-10 01:39
Förrvirande den nya appen är alltså ingen genväg till sin egen lagsidan direkt !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-10 01:32
Angående Reus

Ta det lugnt, ni ska inte ta dessa uttalanden alltför seriöst, hur många gånger innan har vi inte sett och hört spelare och agenter uttala sig om att dem kommer att stanna i deras nuvarande klubb för att sedan göra det exakta motsatta. Flera gånger. Ni måste tänka lite logiskt, vad ska Reus göra, säga rakt ut att han vill gå till Barcelona? Sånt säger man inte till media, framför allt inte när man ändå faktiskt trivs i klubben man spelar i och är nöjd med sin situation där. Men bara för att han är nöjd i Dortmund så behöver inte det betyda att han inte vill komma till oss, men han kan inte bara gå rakt ut och säga det.

Och angående Dortmund och att dem inte vill sälja, nej men det är väl klara fan att dem inte vill. Reus är en världsklass spelare, vem vill bli av med honom? Men samtidigt så kan dem inte stoppa Reus från att lämna om spelaren själv vill göra det. Eller kan, kan dem ju, men hur kul är det att tvinga en spelare att spela kvar i klubben när han själv vill röra vidare på sig?

Jag känner mig relativt lugn gällande Reus, med det sagt så menar jag inte att jag är hundra procent säker på att vi köper honom, det är en svår värvning att få igenom eftersom vi snackar om en riktigt jävla bra spelare samtidigt som Dortmund knappast vill bli av med honom. Men det enda jag säger är att man inte ska ta dessa uttalanden alltför seriöst, det är liksom inte "spiken i kistan" bara för att Dortmunds sportchef gått ut och sagt att dem inte vill sälja honom.

Men det är inte över än. Sen en sista sak, angående det Reus sa, det finns tydligare svar än det han gav "I don't have to say all the time that I'm happy at Dortmund". En spelare som verkligen verkligen verkligen INTE vill röra på sig till en annan klubb säger så som Koke sa för bara någon vecka sen, basically att han inte vill byta klubb. Jag tycker man kan läsa mellan raderna att Reus är mer än öppen för en flytt till oss.

Så bara ta dessa uttalanden med en nypa salt, det betyder inte att det är över.
Barcelona kingrodrigues
2014-06-10 01:18
Jävla keffa nya app. Blir helt snurrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-10 01:10
The final transfer fee for Sevilla midfielder Ivan Rakitic (26) could be '17,5M plus incentives plus loan B player Denis Suarez'. [sport]
Barcelona Dinho the artist
2014-06-10 01:07
Om Alexis försvinner anser jag att Reus är den enda någorlunda trovärdiga ersättaren. Han har själv sagt att han stannar en säsong till likaså Dortmund, och hans klausul på €35m börjar gälla nästa säsong så varför inte dra en deal på 40m med ett år utlåning? Alla parter nöjda.

Avd. spekulationer.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-06-10 00:52
Holy shit, jag hade ingen aning om att FIFA var såhär korrupt...
Barcelona LeoMessi
2014-06-10 00:51
En fråga angående den nya uppdateringen: Kan man kopiera någon använderas nick så man slipper komma ihåg? Det gick ju på den förra appen men det tycka inte funka på den nya
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-06-10 00:48
Förra säsongen Sergio-Song Xavi-Fabbe Iniesta-Roberto Den här säsongen Sergio-Masherano Rakitic-Xavi Iniesta-Rafinha Vi förstärker på alla delarna så jag ser inte varför vi behöver ännu en mittfältare då spelare som Rafinha kan bli missnöjd och då vår största prio ska vara två mittbackar och en höger back. De här är 10 gånger bättre än vår nuvarande mittfältsupsättning
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-10 00:46
Man kan ju inte ens dela upp inlägget i stycken med denna skit uppdatering. Fan så värdelös uppdatering
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-10 00:45
Ja kolla på Bayern, stjärnor som ruttnar på en bänk och börjat starta konflikter. Det där är ingen gynnsam konkurrens, och vi har inte råd att slösa tid på jakt efter en till mittfältare Mittfältet är perfekt i mina ögon om dom senaste ryktena stämmer Nu är det all in för försvaret och bli av med dom som inte platsar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-10 00:37
Neymar11 Jag vill ha två mittfältare, vi måste bredda truppen, kolla på Bayern t.ex. Jag vill att vi också har en sån bredd. Är bra med mycket konkurrens, då kommer spelarna vara mer benägna att kämpa och slita för att få en plats i elvan, samt att vi inte blir så utsatta vid ev. skador. Sen får man ha i åtanke att Xavi knappast blir yngre att vi kanske inte ens får värva på ett tag efter denna sommar. Xavi, Iniesta, Busquets, Mascherano, Rakitic, Koke/Pogba, Rafinha. Ser inget konstigt med en sån trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Peshmerge - AS9
2014-06-10 00:34
Kommer in hit och läser att Suarez ingår i Rakitic dealen med köp option? Eller..gör han? Alltså herregud, Zubi ! Tills du för engångsskull gör någonting rätt, gör du 100 fel -.-
Barcelona Barclasico
2014-06-10 00:29
Valencia sports director Rufete has denied reports that Valencia has closed a deal with Barcelona B midfielder Javier Espinosa (21). [md]
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-06-10 00:18
Vår mittfält är bra. Rakitic och Rafinha som kommer bli kung under Lucho. Då kommer ZliZy och och Bartomeu och ökände Rosell att ångra sig. Bayern är ingen köpe klubb. De värvar billigt smart och i tid. När de får tag i spelare som ribery och Thiago släpper de aldrig taget om de. Om Thiago visar sig att bli bättre och tongivande kommer de förnya hans kontrakt och förlänga den lik Ribery. Bara tänk er drömmen. Bröderna alacantara i mittfältet. Den ena dansar som en fjäril genom motståndarna och den andra, Rafinha, manglar motståndarna med sin fysik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-10 00:17
Barcelona Barclasico
2014-06-10 00:16
Valencia defender Jeremy Mathieu (30) is trying to convince his club to let him join Barcelona, who are willing to pay 15M. [md] tråkiga nyheter grabbar...:(
Neymar11
2014-06-10 00:14
Blaugrana91 Vadå en mittfältare till? Till vad? Värva en till stjärna på bänken? Vi har värvat rakitic för att han ska spela inte för att han ska ruttna på en bänk Vi har 6 mittfältare om Fabregas drar och då räknar jag inte med Song eller Roberto Sergio-masche Rakitic-Xavi Iniesta-Rafinha Det räcker gott och väl och behövs inte någon mer! Mittfältsuppsättningen är klar med Rakitic och inte fan ska vi slösa onödig tid på att leta efter en till mittfältare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-09 23:59
RedemptionMn Rakitic är en superbra värvning, men det behövs mer, vi måste få in en till mittfältare om nu Cesc lämnar dessutom. Jag har två namn och det är Koke och Pogba. Den förstnämnda verkar vara den klubben vill ha, men det blir svårt och det vet man. Klubben är allafall redo att betala hans klausul. Jag hoppas vi får igenom den värvningen. Till anfallet tar vi in Kun det är min dröm, Reus verkar tyvärr inte gå igenom om man dömer av dagens uttalande. Dessutom om nu Reus vill komma så får han faktiskt ligga i lite själv. Dortmund vill inte sälja då måste han ta initiativet, vilket han tyvärr inte verkar vilja göra. Aguero däremot tror jag är villig att göra det. Enligt hans pappa som sagt så vill han spela för Barca, men blir såklart svårt att övertala City. Till försvaret får vi in Marquinhos och min favorit Hummels. Sen Bravo och redan klara Ter Stegen till målvaktspositionerna. Hade varit ett brutalt transferfönster och hade skakat om hela fotbollsvärlden. Resurserna finns för att genomföra det, men kompetensen från ledningen finns knappast där, men vi får hoppas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-06-09 23:47
uppdatera svenskafans appen. helt fantastiskt. snabb med fräsch utseende
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-09 23:20
Tack Barca54....tråkigt med Espinoza som jag hade mer förväntningar på...men Zubi lär väl köpa tillbaka honom nästa sommar för 33 miljoner eller så :-)
RedemptionMn
2014-06-09 23:18
Innan Silly Season ville jag att Rakitic skulle komma till Barca. Blev i början frustrerad när jag läste ryktet om Koke. Jag gillar Koke, men det är en affär som troligtvis uteblir. När ryktet om Rakitic blev aktuellt så förändrades humöret snabbt. Rakitic är en spelare som Barca behöver i laget. Han är komplett som spelare -en teknisk och hårt arbetande mittfältare med passningar som är av världsklass. Kan tillägga att han är grym på fasta situationer. Välkommen till klubben Ivan Rakitic!
Barcelona barca!54
2014-06-09 23:13
Barca 666

Espinoza kommer lämna på fri transfer till Valencia. Vi har Adama, som blev utvald i andra ligans bästa elva, trots att han spelade endast halva säsongen. Jag tror även Adama kommer ta en plats i A laget kommande säsong--
Annons: