/spanien/barcelona/forum/5639.aspx/spanien/barcelona/forum/5639.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2014-04-15 13:44
Backis - einsten bara för att man har Liverpool och Bayern på sin profil så betyder det inte att man är supporter till dessa lag. Jag gillar att diskutera fotboll med andra supportrar därav har jag med dessa lag på min profil.

Petersays håller på både Barca och Chelsea och det tycker jag bara är fel. Dessa klubbar har en stor rivalitet i Cl. Chelsea - Barcelona kallas inte för Europas derby för inget.
PROFETEN PUYOL
2014-04-15 13:34
@*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat:
Det är väl jävligt relevant vad Rosell håller på med då han var högsta höns i Barca under flertalet år. Att vissa andra också hävdar att det förekom även innan honom. Friades? Han betalade väl en jävla massa för att slippa åtal. http://www.fotbollskanalen.se/spanien/messi-betalar-sin-skatteskuld/ Så det är fel att Messis skattefusk kommer upp till ytan? Perez fel alltså? :D Du gnällde i ditt första inlägg. Citat: "(...)när det inte heller funkade vann han tillslut La Ligas mest konstiga ligaguld med flertalet sjuka domarinsatser till deras fördel - och nu snackar jag om vecka in och vecka ut (än idag har jag aldrig upplevt en sådan hjälp med sånna sjuka fördelar varje vecka samtidigt som Barcelona fick allt emot dom). Det varade ett år, han har insett att det inte räcker, man måste gå längre in i organisationen för att störa oss för det funkar inte på planen." Du gnällde på att Real anmälde Barca får osportsligt beteende, då kontrade jag med att i princip varje match mot Milan och Inter så har det gnällts offentlig på en dålig matta, och i vissa fall anmälts. http://www.expressen.se/sport/fotboll/champions-league/barcelona-anmaler-milan---for-planen/ Lika ryggradslöst som det Real gjorde. Givetvis ska spelarna ibland hålla käften, iaf om man inte vill ses som hycklare. Det är fullt möjligt att just hålla käften även vid frågor om vad man tycker om planen. Jag är inte "ni" med varken Milan eller Inter. Och jag antar att planen var i dåligt skick pga den karga vintern som vi ofta ser drabbar Milano och norra Italien. Du tar själv upp argument om att Real pröjsar mycket pengar på spelarköp. Då tål du inte mothugg när jag tar upp en viss del av Barcas historik. Något som till och med bör ses som värre då man myglar om vad Neymar kostade, finns uppgifter att man gjort betalningar till tredje och fjärde part utan att redovisa, etc, etc, och sedan sätta spelaren i fråga på bänken. Sedan tar jag upp en problematik kring att sälja en presterande Ibra för mångdubbelt mindre än vad man köpte honom. Edit: Du var ett öppet mål att attackera. Visserligen roligt i sig då du verkade inte vara så påläst, men det tar som sagt tid. Nu var jag ändå tvungen då du fortsatte med din uppkäftighet.
Barcelona Bàckis
2014-04-15 13:32
Barcelonistas

Säger la du som har Liverpool, Bayern OCH Barca på din profil.
Barcelona petersays
2014-04-15 13:18
@Barcelonistas:
Sköt du ditt så sköter jag mitt, pajas! Har ingen jävla anledning att rättfärdiga mina klubbpreferenser i övriga ligor för dej eller nån annan. Bidra till diskussionen eller håll käften.
Barcelona petersays
2014-04-15 13:17
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":

Qatar vs Unicef på tröjorna
Att Puyol och Valdes slutar
Att Thiago drog
Camp Nou Qatar Airways
Eusebio
Alla miljardvärvningar (Zlatan, Villa, Neymar)
Barcelona Barcelonistas
2014-04-15 13:15
petersays - du är ju Chelsea supporter ...
Barcelona petersays
2014-04-15 13:12
Då är det alltså 100% klart att vi sålt namnet till Camp Nou och att stadion efter ombyggnad kommer heta Camp Nou Quatar eller Camp Nou Intel. Så jäkla sorgligt. Ett fucking skelett kvar av den klubb man en gång lärde sig älska.
Barcelona NoGo™
2014-04-15 12:59
Barcelona don't expect Fifa's Appeal Committee to suspend the transfer ban. Next appeal will be at the Court of Arbitration for Sport. [md]
Barcelona Bàckis
2014-04-15 12:44
Dani Alves på Instagram :

"Tillsammans tills ödet skiljer oss åt! Vi är alltid ansvariga för stoltheten av denna klubb samtidigt som vi är skyldiga att lösa svåra situationer. Vi är eniga nu mer än någonsin, vi är bäst. De kan säga vad de vill. Resultaten kommer att variera, men prestationen gör mig stolt av att vara en del av detta lag. Barça till och efter döden!"

Kan ju inte klaga på hans instagram-flöde iallafall. Bara hoppas att han och laget visar det även på planen imorgon!
Tiki-Taka
2014-04-15 10:41
Känns så himla deppigt, med tanke på att man hade ligan i sina egna händer ! Slarvigt slarvigt slarvigt....hoppas på en starkare avslutning nu ! Inget är över förrän sista omgången är spelad !!!!!!!!!!!!
Barcelona Barca Barca
2014-04-15 10:15
VizzlA-"Tots Units Fem Força" Sist men inte minst, Zubizarreta som sportchef som inte uträttat ett skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-04-15 09:47
Ledningens misstag:

Sälja Chygrinskiy mot Peps vilja (och andra anledningar som gjorde att Guardiola stack).
Med guardiola försvann även andra viktiga personer.

Tillsätta Tito Vilanova, En sämre kopia av Pep (Saknar pondusen) Plus osäkerhet kring hans hälsa. En ny röst hade behövts redan då.

Abidal (Ja ni vet)

Song som lösning på mittbackskrisen (Titos värvning)

Lägga allt krut på Neymar å ännu en gång strunta i defensiva förstärkningar.

Neymargate (Svårt å skylla på lednignen då det inte framkommit om det gjorts något fel..Men att Rosell avgår tyder på något. Oavsett vad så skadar det klubbens image)

FifaGate (ja ni vet de som gör att vi inte får värva kommande två fönsterna)

Inte ge Tata Martino fria tyglar (Måste vara så, Bara att jämföra höstens spel å nu......Jaja Xavi måste väl ha sitt jävla bollinnehav)

Inte undra på att Messi blir leds å tappar glöden...

Inkompetenta jävla ledning.


Säkert missa något..bara fylla på om ni vill vara lika deppig som mig.
Barcelona DM1982
2014-04-15 09:32
Zubizarreta (sports director): "We won't do a pre-season tour this summer. Because of the World Cup, there's no time." [esport3]

Logiskt.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-04-15 08:51
Ren fakta ! ;) visca!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-04-15 03:53
@Gonzalez_Barca:


Haha Lol
Legenden Ronaldinho!
2014-04-15 03:46
@Gonzalez_Barca:

För att länken som Sir Alexis postade kom ifrån Puertan flera timmar innan...
Barcelona Gio Style
2014-04-15 02:57
@Gonzalez_Barca:

Hahahahah
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-04-15 02:36
Sir Alexis

Hahaha 555 klick på 2 timmar, endast 4 svar efter det inlägget xD
Barcelona Gio Style
2014-04-15 00:59
Alexis mot Vidal, ja tack :)

Sir Alexis
De brukar ju tyvärr göra det hahaha.

Barcelona Sir Alexis
2014-04-15 00:58
@Gio Style:


hon såg snyggare ut på bilden jag länka, men tack ;)
Barcelona Gio Style
2014-04-15 00:56
@Sir Alexis:

Det är din lyckodag:
Vanessa Huppenkothen
Hon jobbar för en mexikansk kanal, bevakar sport osv.
Du kan söka henne på youtube, finns en del där. TV-profil med andra ord.
You gotta love latinamerika :)
Barcelona Sir Alexis
2014-04-15 00:53
@Gio Style:


hehe, tack :)
Barcelona Gio Style
2014-04-15 00:47
@Sir Alexis:

Hon har på sig en UNAM Pumas tröja, det är ett mexikanskt lag.
Antar att det är en mexikansk skönhet.

I länktips pumas-brudar facebookgrupp, vi får se om du lyckas hitta henne där eller nåt =)
Barcelona Sir Alexis
2014-04-15 00:35
vet nån vad den här skönheten heter? sorry om det är OT men när det gäller sånt så är det viktigt ;D
Barcelona LeoMessi
2014-04-15 00:19
NoGo™ (Barcelona) Om juve vill ha sanchez så ska dom betala det priset som krävs. Han ska inte kosta ett öre mindre än det vi betalade för honom. Eller så gör dom oss Vidal ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-04-15 00:12
Juve rycker i Alexis.
Barcelona Júnior - La Masia no es toca
2014-04-14 23:52
Xaviesta Problemen är många men något som sällan lyfts fram är att dagens Barcelona saknar är en ledargestalt. När åren nu har hunnit ifatt Puyol och ökat hans frånvaro pga skadorna som ständigt spökar så har vi i stort sätt spelat utan en ledare, både på- och vid sidan av planen. Tänker vi efter så har vi sett vilsna, omotiverade och nonchalanta ut under stora delar av de två senaste säsongerna. Det är även under dessa två åren Puyol inte kunnat medverka lika ofta som tidigare. Vi har inte någon som alltid är tillgänglig och snabbt kan ändra inställning på våra spelare om det nu behövs. Vem i dagens trupp kommer ta sig an den ledarrollen nu när Puyol förmodligen lägger skorna på hyllan efter säsongen? Själv har jag svårt att se några potentiella kandidater. Valdes kanske, men jag räknar med att han hittar en ny destination innan nästa säsong startar. Ett utav många problem i dagsläget...
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-14 23:18
Värdet av pokalen är skitsamma i sammanhanget. Jag stör mig bara på folk som har en spåkula där hemma - måste vara kopiöst tråkig att titta på en fotbollsmatch och veta hur det kommer att sluta varje gång. Man kan väl vänta in finalen först innan man uttalar sig? "0 titlar" , jomentjena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-14 23:17
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ (Barcelona) Läste precis att Roma sålde Sanabria till Sassuolo för 4,5 miljoner euro. Dvs 1,5 miljoner mer än vad vi sålde honom till Roma för! Haha Roma gav honom ordentligt! Han trodde han skulle få spela för dom men istället såldes han till ett skitlag! Roma verkade endast köpa honom för att sälja honom dyrare. Det var snyggt gjort av dom, dom tjänade ju 1,5 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-04-14 23:17
Xaviesta

Håller med om att det blir tjatigt med för mycket transfersnack och jag brukar försöka undvika det under säsongstid men nu är det tyvärr oundvikligt. Det du tar upp om Puyol är intressant men känns inte som något som skulle ta oss från tredjeplats till förstaplats i ligan eller från kvartsfinaltill final i Champions. Utan vi behöver värva och det för mycket pengar, sad but true. Blir det förlust på onsdag går vi mot den första titellösa säsongen sedan den hemska våren 08 där allting gick snett, och vad hände sommaren därpå? Jo, vi gjorde stora förändringar i truppen och ändrade hela lagets attityd.

Det har varit jobbigt att se Barca den här våren och det för att våra spelare bara går runt och ser totalt ointresserade ut på planen, som att de tänker mer på vad de ska äta till middag eller lägga ut på Instagram(förmodligen båda kombinerat). Jag älskar det här laget och alla spelare, men det finns väldigt många som jag tycker gjort sitt. Fotboll är konkurrens och en färskvara, strävar man inte efter att alltid utvecklas tar man istället flera steg bakåt och det är det vi har gjort. Vi måste inse att vår spelfilosofi fortfarande är riktigt bra och något att hålla fast vid men att det heller inte går att gå hela vägen enbart på vårt spelsätt.

Jag åker till Barcelona i veckan och ska se min första Barcamatch på plats mot Athletic. Naturligtvis hade det varit roligare om laget var i toppform men jag kommer fortfarande älska laget lika mycket för det, just därför att jag fortfarande tycker det är lika kul att gå på match som jag hade gjort vid andra tillfällen. Det är viktigt att komma ihåg att alla personer som på något sätt jobbar för den här klubben bara är tillfälliga, vare sig de är spelare, tränare, presidenter eller materialare. Det är klubben vi älskar och just därför kommer det bli lika roligt att se detta Barca spela som vilken annan upplaga som helst. Och ska såklart även bli kul att bevittna Busquets spelförståelse på plats, kommer hålla ett extra öga på honom.
Annons: