/spanien/barcelona/forum/5624.aspx/spanien/barcelona/forum/5624.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
5/14/2014 21:06
Rakitic är riktigt duktig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/14/2014 20:58
Sevilla kommer få någon utvisad med sina psykopattacklingar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
5/14/2014 20:58
Sevilla spelarna är lite för heta..

Man trodde att Benfica var laget som skulle tackla sönder matchen..hehehe
Men det är Sevilla stället.

Den då..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
5/14/2014 20:55
Ser ni grabbar hur Rakatic glider genom mellan alla spelare.

Hur kan vi inte köpa den mittfältaren.


La-ligas bästa mittfältare.
Fy fan va bra han har blivit den här säsongen..

Rakatic alla dagar.
Barcelona Vampíro
5/14/2014 20:48
Óscar Cardozo på bänken för Benfica alltså. Hade gärna sett honom i Barça i nått år, en väldigt duktig anfallare i sina bästa stunder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
5/14/2014 20:33
Valdes ska inte målas som någon jävla bov. Han har sina anledningar som den nuvarande ledningen. Vi lär aldrig få veta sanningen då det är inte barn som spelar för klubben.

Är tacksam för Valdes och allt han gjorde för oss. Han är vår egen produkt och legendar. Allt slutade illa och han skada sig. Det här skulle bli hans VM:(..... Rosell, zubi bomb och resten av ledningen vet man inte var man har.
Barcelona Andresito
5/14/2014 20:27
Blir det inget tifo i helgen? Hade ju passat fint med tanke på att det är seriefinal på hemmaplan samtidigt som det blir sista matchen att tacka Valdés och Puyol på.
Barcelona NoGo™
5/14/2014 20:08
Xavi Torres: Lionel Messi was supposed to sign his renewal today but the club sent him a different contract from the one agreed last week. Hahah herregud..
Länktips: @xavitorresll
Barcelona Ali G
5/14/2014 19:59
Grabbar ta det lugnt. Jag va inte seriös. Med tanke på att det var dött här inne så ville jag väcka reaktioner
Barcelona ( Xaviesta )
5/14/2014 19:57
Alltså allvarligt talat nu, det är fruktansvärt låg nivå härinne emellanåt. Många som inte har någon som helst kunskap om sitt eget lag eller sin egen tränare. Dålig information, dålig koll på historian, inget sunt förnuft, ingen bakgrundscheck, noll känsla för källkritik, rykten utan substans tagna ur röven osv. Varför kommentera något man inte har någon som helst koll på? Man framstår bara som en idiot och man blir direkt påhoppad pga den egna inkompetensen provocerar dom övriga. För allas trivsel, kommentera inte något du inte är insatt i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
5/14/2014 19:56
Vart tusen loggar man in på officiella hemsidan för att köpa biljetter nu för tiden? Får bara upp nån jäkla pil men hittar inget log in-fönster.
Barcelona Vampíro
5/14/2014 19:49
Newell's Old Boys är knappast något bottenlag i den argentinska ligan, det är tvärtom då dem är bland de största klubbarna. Tata har även fört Paraguay till kvartsfinal i VM 2010 och till final i Copa America 2011. Läs på!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
5/14/2014 19:46
Bottenlag i Argentina? Snacka om att stor del av svenskarna har noll koll på vad som händer utanför Europas gränser. Pinsamt, knip igen kakhålet istället för att spy ut galla.
Barcelona BAGNACK & DONGOU
5/14/2014 19:39
Ali G (Barcelona) Den där botten laget i Argentina har han gjort till liga mästare och tog de till semifinal i copa lipartadores ( latin Amerikas Champions leauge )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
5/14/2014 19:35
Tata Martino ryktas gå till Malaga eller villareal. Personligen tycker jag att det är perfekt för honom att gå till ett mittenlag för att han inte kan hantera stora klubbar. Han borde vara vara tacksam för att ha tränat fc barcelona och förresten vad var han innan han kom till Barca någon medelmåttig tränare i ett bottenlag i Argentina
Barcelona BAGNACK & DONGOU
5/14/2014 19:32
La liga es blaugrana! (Barcelona) Har kört den där Systemet en gång, och matchen jag tog på båda lapparna slutade kryss
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
5/14/2014 19:20
LeoMessi (Barcelona) Ska lägga en röding på de, hoppas de vinner då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
5/14/2014 19:19
BAGNACK & DONGOU (Barcelona) Det höjer ju ditt totalodds om du sätter på Sevilla. Tycker du borde köra på två kuponger där du har flera säkra matcher och sedan tippar du på Sevilla på ena kupongen och Benfica på andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/14/2014 19:16
BAGNACK & DONGOU (Barcelona) Sevilla är ta mig fan helt jävla omöjliga att tippa på haha!! dom har all chans i världen att vinna idag, så länge dom lyckas få ihop försvarsspelet så vinner dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
5/14/2014 18:58
Tänkte tippa på Benfica Sevilla vad tror ni, har Sevilla någon chans?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
5/14/2014 18:36
Jùnior; har Messi fungerat sämre med Neymar än vad han har gjort med Pedro eller Alexis?

Tycker att det känns hårt att lasta Neymar för att samarbetet med Messi inte fungerat optimalt i år. Både Messi och Neymar har, enligt mig, helt ok säsonger bakom sig - men jag tror att man kommer att växa in i samarbetet mer och mer. Vi behöver ytterligare någon anfallsspelare som tar ett stort ansvar offensivt genom mycket rörelse (behöver även ta ett visst defensivt ansvar) och gör många mål (minst 20 per säsong), detta har saknats i viktiga matcher såsom mot framförallt Atletico. Den här spelaren kanske redan finns i spelartruppen eller så behöver vi göra en värvning.

Cruyffs uttalanden satte tyvärr än mer press på framförallt Neymar vilket också kan ha bidragit negativit.

Finns det någon i fotbollsvärlden som har en mer anal personlighet än Cruyff? Han har sitt eget huvud så hårt uppstoppat i sin egen rö_ att han gör allt för själv hamna i fokus vilket inte minst han senaste uttalanden om vem som förtjänar ligasegern visar. Han vill alltid klubbens spelare väl och står för fina värderingar....

Vinner vi söndagens match finns det inget annat lag som förtjänat ligasegern mer än vi. Alla lag har haft sina dippar och tagit både imponerande och mindre imponerande segrar.
Barcelona Bentley King
5/14/2014 18:31
@barcastuff: Barcelona and B coach Eusebio (51) have decided he won't continue. Several Liga clubs, among which Espanyol, have sounded him out. [md] Lite goda nyheter för en gångs skull :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/14/2014 18:29
Ronaldinho the original (Barcelona) Det som skrämmer mig mest är att Rafinha inte tycks ha några problem med att dra till PL. Han är väldigt likgiltig när det kommer till klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
5/14/2014 18:20
Någon som vet vad som kommer hända med Denis Suarez och Rafinhas utköpsklausul när dom kommer till A laget. Hoppas att Suarez och Rafinhas höjs till 60 miljoner euro så alla lag kan backa undan. Om int ledningen och Eneique lyckas tillfredsställa Rafinha den här säsongen så finns det en liten chans att han lämnar då hans klausul ligger på 30 miljoner euro och United som kommer spendera mer än 1,5 miljarder ryktas vilja ha honom så blir man lite rädd....
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
5/14/2014 17:58
Tycker också att Neymar11 fick ett onödigt spärr. Han håller 80-90 % hög nivå härinne och skriver nästan varje dag vilket är positivt men om Mod tycker han förtjänar spärr så är det bara att acceptera, men hoppas att han inte fick en för lång spärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
5/14/2014 17:52
Heywood Jablome - Andrés (Barcelona) Hoppas på världklass spelare du syftar på är Alba? Bara jag som tycker han är för underskattad. Han är lätt vår bästa spelare den här säsongen, har hög högsta och lägsta nivå. Vem minns inte när han stoppa Bale i sin egen ficka två el classicos i rad. Sen så bytte Bale kant till Alves o Bartra o då såg man en stor skillnad. Folk säger Alaba,Marcelo och Baines men om barcahatarna skulle kolla på flera Barca matcher så är ja säker på att alla skulle älska han som fotbollspelare. Det ända sol förstör för honom är hans temper och äckliga attityd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
5/14/2014 17:50
*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack! Okej väntade på att någon tuffing skulle börja med påhopp. Om du vill något så skicka gärna PM så kan vi ta det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
5/14/2014 17:35
Neymar11 spärras, men evolutionära bromsklossar som denna får härja fritt och skriva precis vad som helst om en klubblegendar. Man blir illamående..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
5/14/2014 17:30
@Leo y Cesc:


Behåll dina gangster och skvaller-tidnings baserade åsikter på facebook eller whatever. Valdes har redan legendstatus i den här klubben och hans kärlek till den är ovillkorlig, kan mycket väl vara så att det pinar honom för mycket att vara på plats när han själv inte kan delta. Kan också ha med logistik eller annat personligt att göra, vad som helst. Den enda råttan i det här fallet är du som inte ens till 50% vet vad som försiggår men ändå förändras din åsikt 180 grader om en kultspelare i din favoritklubb.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
5/14/2014 17:25
@La liga es blaugrana!:


Ger upp på vad? Supporter till vem? Jag kan tala om att jag redan på förhand, trots transfer tillstånd, gett upp hoppet om att ledningen kommer kunna värva det nödvändiga för en klubb av vår dignitet och dessutom kan jag tala om att jag är en stor supporter till Barcelona som klubb och dess värderingar, men jag känner raka motsatsen för dem som drar i trådarna på gränsen till avsky och förakt.
Annons: