/spanien/barcelona/forum/5621.aspx/spanien/barcelona/forum/5621.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca!54
2014-06-12 18:02
Gabriel

Det är så ironiskt. Thiago och Fabregas var vår framtiden. Nu står vi där utan dessa två spelare.
Barcelona Gabriel
2014-06-12 17:56
Undrar vad idioterna i ledningen tänker nu när de ser hur Thiago lyckades i Bayern och Cesc ett år senare säljs till Chelsea. Sa det redan förra sommaren, sälj för fan inte Thiago, sälj Fabregas istället. Gräv ner er själva!
Barcelona B.BOSS
2014-06-12 17:55
Jag gillade aldrig Fabregas vävning då det kostade oss thiago och att han aldrig passade in i la liga. Men som person var han bra och gav allt för Barca och klagade aldrig.

Görande Cesc3
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-06-12 17:55
För alla som är chockade över Cescs prislapp vill jag bara fråga varför, 33 plus 3 variabler är helt okej för en 27 åring som har gått ner sig totalt efter tiden i Arsenal. Han kom till oss som en av dom bästa mittfältarna i världen för 45 milj ungefär och lämnade 3 år äldre och i mycket sämre form. 36milj för honom tackar jag och tar emot med öppna armar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-06-12 17:54
Mittfältet den gångna säsongen;
Busquets, Song, Xavi, Iniesta, Cesc, S. Roberto och dos Santos

Mittfältet till nästa säsong;
Busquets, Mascherano, Xavi, Iniesta, Rakitic, Rafinha och S. Roberto

Helt klart en förbättring så här på förhand.

Songs agent har ombetts att hitta en ny klubbadress och J2S har förhoppningsvis fattat att det är dags att lämna drömmen och leva i verkligheten.

Och ja, jag HOPPAS att det kommer in 1 riktig mittback så att el Jefecito kan ta steget upp på mittfältet.

Med det sagt: €33+3 miljoner är ff för lite. Chelsea sålde Mata (en liknande spelartyp) för €50 miljoner till Man U. Den summa hade varit mer passande, men med våra förhandlare brukar det ju bli så här, tyvärr.
Barcelona barca!54
2014-06-12 17:54
HAHAHHA, En stor faktor varför Thiago stack var pga Fabregas. Nu har vi även sålt honom. Detta är komedi på hög nivå. Vad är det för människor som styr vårt klubblag.....
Barcelona Vampíro
2014-06-12 17:53
Canaletes

Sluta klaga nu, vi har för fan mest twitter-följare i Indonesien och Malaysia. Det ska du vara stolt över. Visca Barça!
Barcelona Abbe.
2014-06-12 17:53
Arsenal hade fått 50% av den vinst Barça gör på försäljningen, därför säljer man Cesc för samma pris som han inhandlades för. Av den anledningen är jag nöjd med transfersumman, vi har skänkt tillräckligt med miljoner till Arsenal genom åren i form av dyra och misslyckade värvningar.

Det gör mig inget alls att Fàbregas numer är ett minne blott. Det jag irriterar mig mest på är all denna hysteri som funnits kring katalanen. "Den förlorade sonen" klarade inte mer än tre år, och på grund av det tappade vi Thiago - något jag aldrig kommer glömma.
Barcelona Vampíro
2014-06-12 17:50
På något sätt så är det här ändå ett statement från klubben och Lucho, det räcker inte längre att vara en skön snubbe och tro att man ska få vara stjärna. Övertygar du inte så blir du utslängd. Tänker främst på Piqué som levt på att han är en bra kille och att det också inte finns några andra alternativ bakom honom.

Hoppas verkligen vi går tillbaka till Peps tid där alla fick kriga om sin plats. Spelade ingen roll om du var Yaya, Henry eller Ibra om du var dålig så var det bänken som gällde.
Barcelona Canaletes
2014-06-12 17:50
Man mår seriöst dåligt av hur dåligt klubben har skötts och vilken väg den har tagit dom senaste åren.

Värvningar & försäljningar, höja Messis lön i år, Zubi är kvar, inkompetent ledning, accepterar alla sponsorförfrågan man får för vilka pengar som helst som en riktig h*ra, skryter om att man är störst på sociala medier där majoriteten är fjortisar och som knappt kan nämna halva truppen., Qatar äger oss... Vad mer glömmer jag?
Barcelona Gabriel
2014-06-12 17:48
Fabregas såld - ÄNTLIGEN!

Äntligen säger jag. Jag ville aldrig att vi skulle köpa honom och jag var emot värvningen av honom sedan dag 1. Han har inte gjort något värt att värdesättas för oss, han har spelat bra mot skit motstånd och varit helt jävla värdelös mot alla högklassiga motstånd varje gång han fått chansen. Fan vad jag önskar att vi aldrig köpte honom, då hade fortfarande Thiago varit kvar i klubben.

Aldrig varit ett fan av Fabregas. Han sticker alltså till äckligaste klubben i världen efter Real Madrid (men jag undrar fan inte om Chelsea tom är äckligare), men jag skiter i det så länge han försvinner vilket han nu gör. Önskar jag honom lycka till i Chelsea, verkligen inte. Kanske om vi hade sålt honom tillbaka till Arsenal eller någon annan klubb men kan aldrig önska någon spelare (som dessutom inte gjort ett skit för oss) att lycka till i den piss klubben.

Jag tänker fira nu. Bye bye, looser!
Barcelona Nesto
2014-06-12 17:46
Tycker man borde stått på sig och begärt 40 för Fabregas. Real hade fått minst 45 för grabben. Först thiago och nu Fabregas. Vilken skitledning vi har alltså.. Sjukt. Behöver Chelsea ens Cesc btw? De har ju en otrolig bredd på mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-12 17:44
Är Barcelona en säljande klubb nu? För inte fan kan dem värva längre. Bara senaste året har man tappat toppspelare som Thiago, Valdés och Fàbregas och det för struntsummor/gratis. Lägg till Abidal och Puyol som tidigare vart nyckelspelare.

Ersättarna för dessa spelare håller långt ifrån samma klass. En av Europas hetaste mittfältare Thiago byttes ut mot Sergio Roberto, kommenter överflödig. Vi får in en ung, orutinerad tysk målvakt, visserligen är han oerhört talangfull men i dagsläget är han knappast samma världsklass keeper som Valdés. Rakitic kan vara en uppgradering men det återstår att se. Sen har vi mittbackskrisen där klubben ständigt jagar.

Man undrar hur länge Neymar kommer att vara kvar med tanke på hur det ser ut i klubben.
Barcelona 100% AntiMadridista
2014-06-12 17:39
Tack för din tid i Barca Cesc, men du var aldrig tillräckligt bra. Är jag ledsen? Nej!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2014-06-12 17:39
Sälj Song också, så har vi gjort oss av med en stor del av förlorarmentaliteten som vi fått från PL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2014-06-12 17:36
Underbar nyhet, måhända att man kunde fått lite mer men Cesc har varit en total jävla katastrof sen han kom. Han har inte motsvarat förväntningarna någonstans, lallar runt med Pique för mycket osv.

Det här laget ska vinna trippeln, sen Cesc kom har det bara gått utför. Det här är första pusselbiten i en ny era.
Barcelona Mido
2014-06-12 17:36
Skönt att bli av med honom tjuren Ferdinand. Han va världsbäst på att skjuta på motståndarnas smalben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-12 17:35
Finns det någon länk där vår styrelse har gått ut officiellt att så här mycket har vi att värva för?
Barcelona Acrobat
2014-06-12 17:34
Jag tycker att det är bra att Fabregas säljs. Enligt mig har han aldrig riktigt blivit den nyckelspelare man hade hoppats på. Han är ofta långsam i sina löpningar och seg i sitt agerande. Ibland fick man faktiskt känslan av att man såg en överviktig otränad spelare på planen. Nu hoppas jag att det blir mer fart nästa säsong, men det är väl för mycket att hoppas på antar jag...
Barcelona Rambla~
2014-06-12 17:34
@Canaletes:


Cesc ville nog helst till Arsenal, men de vill ju inte ha tillbaka honom för de pengarna. Jag gissar att han är lite förvånad över detta faktum. Att han sen dubblar sin veckolön i Chelsea är nog tillräckligt med plåster på såren. Det är ganska så uppenbart att det var Barca och Lucho som ville ha bort honom, därav priset de nöjde sig med. Nu har man spräckt Pique - Cesc bromance, så nu kanske det blir lite ordning i omklädningsrummet. :)

Lycka till med att spela Mourinho-fotboll Cesc, du lär få jobba på din defensiv för att ta en startplats.
Barcelona Barcadinho.
2014-06-12 17:32
Vi visste att det skulle hända men när man ser de officiella rubrikerna så blir man arg. Jag är så arg på klubben, vilken klant, vilken utdragen jävla soppa.
Men visst,man vänjer sig.
Jeffson
2014-06-12 17:32
Jag trodde på honom när han kom. Jag blev tårögd när jag såg videobilder från hans första träning. Sen blev jag skeptisk. Sen övertygad. Han passar inte in. Och nu drar han till Chelsea. "Once a Gooner always a Gooner!" Lycka inte till! Du är lat, nonchalant och tydligen illojal, med ett svagt psyke.
Barcelona Canaletes
2014-06-12 17:30
Vilket jäkla skämt. Först summan vi fick, alltså har bara lust att ge Zubi en fet jävla örfil.
Sen Cesc, han som påstår sig vara en Gunner och drar till Chelsea. Måste svida för Arsenalfansen.
Barcelona Rambla~
2014-06-12 17:30
Fler än jag som får spykänslor över denna transfer och framför allt valet av klubb? Det enda positiva med denna affär, klubben fick tillbaka exakt samma summa de själva betalade. Efter 3 halvt misslyckade år i klubben får väl det anses vara godkänt, om än knappt. Med tanke på hur spelarmarknaden ser ut idag så hade det säkert gått att plocka ut mer för honom. Jag antar att ingen i klubben orkade med ännu en sommar med Cesc-gate och gjorde sig av med honom till första bästa som var villiga att betala klubbens värdering av spelaren. Good riddance!
Barcelona Messidinho_10
2014-06-12 17:25
Oavsett vad du tycker så är det fortfarande inte tillåtet med ovårdat språk.

Välkommen tillbaka om 24h

/red
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-12 17:22
Chelsea will pay Barcelona 33M for midfielder Cesc Fabregas (27), plus 3M incentives based on number of games he'll play. [sport] Han kostar mindre än Illara... eller vad fan han heter. Tänk på det ett tag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-06-12 17:21
Summan ligger på £27 million, alldeles för lågt!
Peshmerge - AS9
2014-06-12 17:19
Även om du inte kommer in hit och läser på "les rambles" Fabregas!! Så önskar jag dig all lycka i din nya klubb Chelsea och lycka till i framtiden.

Tack för allt & tack för din tid här.
Barcelona Messidinho_10
2014-06-12 17:19
Någon som vet hur mkt vi fick??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-12 17:19
Fàbregas Barça-karriär: han kom, han fuckade upp hela klubben, Thiago såldes och han själv lämnade som den förlorare han är. Good riddance! Var aldrig ett fan av honom och kommer aldrig heller att vara det. Han flydde alltså till den klubben som spelar världens i särklass tråkigaste fotboll. Lycka till... NOT.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: