/spanien/barcelona/forum/56.aspx/spanien/barcelona/forum/56.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
7/17/2017 13:37
MD skriver att Barca kommer att presentera rekordintäkter för föregående säsong och detta trots att man enbart vann cupen. Klubben väntas dra in över €700M (!) i intäkter och därmed bli första fotbollsklubben någonsin att nå den barriären. Vinsten efter skatter kommer landa på €25M och det är mer än vad man hade budgeterat. Skulden är nere på €240M. Sedan Bartomeu tog över från Rosell har klubben sänkt skulden med €88M och presenterat vinster på €53M. MD noterar även att det här hänt en del på den ekonomiska froten sedan Laporta lämnade över ett ekonomiskt kaos till nya ledningen. Intäkter då på knappt €415M och en nettoförlust på €79M samt skulder på över €431M... Lägg även till lån på €150M till löner. Något har den här ledningen gjort bra genom att ha gjort Barca till världens rikaste klubb. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/17/2017 13:19
Soko Jotack, jag vet. Önsketänkade så klart. Men, jag tror ändå att Messi haft diskussion med Bartro&Co om att dom ska satsa inför i år och köpa några bra lirare. Han är en envis vinnare och vill givetvis ha så bra spelare runt sig som möjligt vilket borde göra det självklart att Messi ställer krav på ledningens satsning inför kommande säsonger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/17/2017 12:57
Pep el mister

Messi bara spelar fotboll, han blandar sig inte i ledningens beslut.. Det har även Bartomeu bekräftat .
Barcelona Rambla~
7/17/2017 12:56
Jävla junta om det stämmer, bara fortsätter och höjer buden på denna sopa Paulinho. Precis som jag misstänkte är det någon i ledningen som propsar på denna värvning. Dags att tvätta mer pengar via Brasilien antar jag? Valverde är jag säker på skiter i vilket om Paulinho värvas eller inte. Allt hopp står till Benedito, även om det känns långt borta. De ska bara bort från klubben till varje pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
7/17/2017 12:41
[QUOTE=Soko]Det ska aldrig vara enkelt att lag som Milan Chelsea City och PSG har större plånbok och kraft att köpa och handla än klubb som Barcelona. Real och Bayern har heller inte några kineser som ägare men kan köpa spelare de bara pekar. [/QUOTE] Om en extern ägare går in och pumpar in pengar så är det självklart enklare för klubben att slänga upp det som behövs för det är trots allt inte klubbens pengar man spenderar. Klubbar som Barca och Real för den delen använder pengar som man själv tjänar, och för att jämföra med Real så har vi trots allt spenderat mer dem senaste åren. Så det påståendet köper jag ej. Dessutom har Real dem senaste åren gått efter billigare och yngre spelare som knappast varit speciellt dyra och svåra att värva. Medans vi gått efter mer etablerade spelare med betydligt större prislapp. Vad gäller Bayern så har dem spenderat som mest €45M på en värvning, så går inte ens att jämföra då man har en helt annan filosofi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/17/2017 12:38
Bartro nere och hälsade på spelarna igår på träningen. Många leenden såg det ut som. Kan inte Messi går fram till Bartro och prata klarspråk? Eller gav han krav under kontraktsförlängningen? "Ge oss en mittfältare av högsta kvalle NU!" Bartro hade väl skitit ner sig då. Kan inte tänka mig att Messi INTE satt krav på ledningen när han förlängde. Hans plikt nästan tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
7/17/2017 12:13
I samma artikel nämns det att det finns ingen plan B om Paulinho inte skulle komma. Den här styrelsen är ett skämt. Det är inte illa nog att vi är efter någon som spelar i Kina, men att det inte ens finns andra spelare som alternativ till brassen är skrämmande. Den här juntan måste verkligen hata vår klubb.
Barcelona S.Eto'o
7/17/2017 12:05
Barça target Verratti did not take part in team's training session in Miami at Barry University. PSG say he has a knee problem. [md/sport] Som sagt skadebenägen spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/17/2017 11:45
FC Barcelona have made a final bit for Guangzhou midfielder Paulinho. Barça offered 30M and are sure that Paulinho will join. [sport]

H*LVETE!!!, jag är helt säker på att Guangzhou accepterar budet...
Barcelona Soko
7/17/2017 11:31
La ligans straffskyttar får andas ut. Straffspecialisten Diego Alves lämnar för spel i Brasilien.
Barcelona Pep - El Míster
7/17/2017 11:19
Idag efter förmiddagsträningen är det presskonferens med Valverde i spetsen! Bör komma en del frågor och svar angående Verratti och andra eventuella värvingar. Spännande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/17/2017 11:18
[QUOTE=S.Eto'o]JORDI ANJAUMA @JORDI_ANJAUMA · 19h Información! Disputa en can Barça por si acaba siendo prohibido Verratti, la directiva impone a Paulinho y Valverde quiere a Seri Någon som vet hur trovärdig denna jordi anjauma är? Han har 25 tusen följare i Twitter vilket är en bra siffra. Säger att om verratti inte blir av vill ledningen ha paulinho medan valverde vill värva seri istället. [/QUOTE] Har för mig att han var den som tweetade om att Verratti skulle hålla en presskonferens förra veckan. Tror inte att han är speciellt trovärdig utan att han hittar på nyheter för att få uppmärksamhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
7/17/2017 11:11
JORDI ANJAUMA @JORDI_ANJAUMA · 19h Información! Disputa en can Barça por si acaba siendo prohibido Verratti, la directiva impone a Paulinho y Valverde quiere a Seri Någon som vet hur trovärdig denna jordi anjauma är? Han har 25 tusen följare i Twitter vilket är en bra siffra. Säger att om verratti inte blir av vill ledningen ha paulinho medan valverde vill värva seri istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
7/17/2017 10:47
Om vi flyttar Inieta till höger på mittfältet med en mer Xi roll och mindre dribblande.

Hålla taktpinnen och passa.

Till vänster värvar vi Coutinho istället som blir nya Inietsa och står för dribblandet.

Det vi vinner på detta är att Alena blir första reserv till Iniesta och skulle då få mycket speltid och redan nu börja spela ihop sig lite med Coutinho.

För att i framtiden bli

Coutinho------------Alena

------------Busquets--------
------------Samper----------

Givetvis ska S.Roberto in i ekvationen jag vet bara inte hur...

Spelare som har barca dna

Samper
Alena
S.Roberto

De ska bara ingå i vår framtid för att spelmodellen ska bibehållas.

Kan vi inte bara ge upp Coutinho snälla lägg av vi har ju precis blivit av med Mathieau.

Hur länge fick man vara glad egentligen...


Barcelona Maykii
7/17/2017 10:02
Helt ärligt, jag vill inte ha nån av dem spelarna som Milan har värvat så känner mig helt obekymrad att Milan har värvat för nästan 2 miljarder kronor. Vi ska fokusera på oss själva och vi ska vara stolta för den klubben vi är!
Barcelona Romelu Umtiti
7/17/2017 09:38
En tanke som slog mig efter att jag läste om att Costa festade i en Atletico Madrid tröja. Hur hade det sett ut som Veratti visade sig i en Barcatröja?? Hur hade Nasser reagerat haha?
Barcelona Soko
7/17/2017 09:23
@Thierry Henry:

Det ska aldrig vara enkelt att lag som Milan Chelsea City och PSG har större plånbok och kraft att köpa och handla än klubb som Barcelona. Real och Bayern har heller inte några kineser som ägare men kan köpa spelare de bara pekar.
Barcelona Caz
7/16/2017 23:25
@Ribohn Fan:


Jag kollade inte så många matcher i ligan, mest i CL och där tyckte jag PSGs mittfält ofta imponerade när deras ordinarie mittfält med Verratti-Motta-Matudidi fick spela.

Sedan vill jag heller inte att Rakitic ska starta men Iniesta är skadedrabbad och har ingen aning om vem Valverde har tänkt sig ska starta eller var Messi ska spela, bakom anfallaren eller till höger
Barcelona Thierry Henry
7/16/2017 23:16
@Soko:Det är väldigt enkelt. En grupp bestående av några av kinas rikaste män har gått in och köpt klubben.
Barcelona Soko
7/16/2017 23:13
Milan har gjort klart med ännu en nyförvärv, sin åttonde. Messis kompis och syndabock Biglia..
Milan har alltså hittills satsat 190 miljoner euro, nästan 2 miljarder kronor och tänker inte stanna där. Nästa mål är Renato Sanchez.
Hur kan ett lag som Milan ha så stor budget men inte Barca?
Barcelona Ribohn Fan
7/16/2017 22:58
Sen är det så att Verratti och dem han spelade med fungerade i Franska ligan, men inte mer, fastän en stark/dyr trupp på pappret.
Barcelona Ribohn Fan
7/16/2017 22:44
0j! herregud! Busquets, Rakitic och Verratti! Nej! Den uppställning vill jag inte veta av.
Vi har sett nog av Rakitic nu. Många skriver att han är en Box till Box spelare.
Men problemet är att när han har hunnit fram till motståndarnas mål, då är anfallet över, likadana omställningarna hemåt och risk för baklängeles mål.

Förresten kul att se Abidal på TV 3 nu.
Barcelona Caz
7/16/2017 22:31
Om Verratti fungerade perfekt i ett 4-3-3 med Motta(och Matuidi) ser jag inte varför han inte skulle fungera med Busquets och Rakitic(?)... Tror snarare Busquets skulle bli glad med lite mer hjälp och Motta är även han en spelare som ligger djupt och vill ha boll hela tiden, inte var det några problem där. Beror väl lite på var Messi spelar nästa säsong också som sagt.
Barcelona Ribohn Fan
7/16/2017 21:50
Ja! Jag tror tyvärr att vi kommer att spela med 2 defensiva mittfältare i vilket fall som helst, om nu Verratti kommer eller inte. Just för att hålla ihop defensiven i omställningar, kompensera Busquets långsamhet och var nu Messi hamnar i lager. Har tyvärr aldrig sett Verrattis förmågor som en tredje spelare i triangel. Förra säsongens 4-4-2 fanns inget utrymme för mittfält att fylla på. Hoppas ändå på att vi kommer spela med en högerkant denna säsongen.
Barcelona Soko
7/16/2017 21:45
När Barca visar intresse för en spelare så får den spelaren dröm kontrakt och dubblar sitt lön.
Barcelona the cameroonians
7/16/2017 21:33
Verratti är i mina ögon en mittfältare som har förmågan att spela och röra sig på båda sidor om motståndarnas mittfält. Kan lika gärna gå ner att hämta boll som att vara den 3:e spelaren i en triangel. Har den ettrighet som krävs för att vinna boll och kunna ta sig förbi en motståndare. Det som talar emot honom är skadehistoriken och priset. Men om Gomes är värd €35-40 miljoner så är Verratti värd rätt mycket mer. Lucho försökte använda just Gomes till att bli den som fyllde på i straffområdet, men portugisisens fick ofta se sig förbisedd av MSN och deras förkärlek till varandra. Dessutom gjorde ju Gomes mediokra prestationer på andra delar av planen att han inte sågs som ett (passnings)alternativ ändå. Verratti är en garanti för mer kontrollerad fotboll och kommer också leda till ett tätare lag som har lättare i defensiva omställningar - något vi straffades hårt på förra säsongen. Nu lär ju inte italienaren komma, så då får man ju jämföra andra alternativ med det som redan finns i skafferiet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
7/16/2017 21:13
Verratti kan bara spela enligt mig i ett mittfält med 2 balansspelare och då helst med Kante typ som vinner boll och inte själv vill ha så mycke boll. Veratti är inte bra på att spela felvänd, därför går han alltid ned och hämtar boll hos mittbackarna. Skulle han hamna i Barca skulle det bli bråk mellan han och Busquets vem som ska ner och hämta boll. Problemet blir att han och Busquets skulle bli så djupa att dem aldrig fyller på framåt i offensiv straff område(därför aldrig Verratti gör mål). Vi hade faktiskt lite problem med det förra året avsaknaden av mittfältare som fyller på i straffområdet. Så jag är för en mer offensiv innermitt, som ligger ett snäpp högre upp med Iniesta. Typ Coutinho eller Messi(Dembele som högerforward).
Barcelona the cameroonians
7/16/2017 21:05
Deulofeu Med tanke på att Vermaelen och Douglas försvann först 8:e respektive 26:e augusti förra året så är det bara att förvänta sig att det tar lika lång tid nu. Spelare av medioker kvalitet med höga löner är svåra att göra sig av med. Sommaren 2014 jagar oss fortfarande, som man bäddar får man ligga... Däremot verkar det komma ett par bud på Munir, men att Barça ska få de €20 miljoner som önskas är nog att hoppas på för mycket. Så även den historien lär bli utdragen kan jag tänka. Håller med om Roberto annars, om inte Verratti kan köpas och det inte finns någon annan med betydligt högre kapacitet än Sergi så satsa på det hemgjorda receptet istället för nåt halvtaskig kinesisk gryta för överpris...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
7/16/2017 20:38
@Vampíro:


Trött du.
Barcelona Port Olímpic.
7/16/2017 20:27
Vampiro. En spelare är en produkt av den miljö och potential som han/hon besitter. Verratti tycker jag ännu inte nått sin fulla potential men jag tror han skulle komma väldigt nära i Barca. Han är en mittfältsmotor som skulle passa perfekt tillsammans med Busken och Iniesta. Bra på småytor, bra på att vända upp med boll/skydda boll, slå öppnande passningar. Chansen finns att jag har fel men just nu kan jag inte hitta någon annan spelare i världen som skulle passa lika bra i den rollen som Verratti. Den bästa i världen på denna position är dock Modric men han är ju bara att glömma innan man ens hinner tänka tanken. Pjanic är en annan som skulle kunna axla en sådan roll.......och Thiago....men där har vi ju gjort bort oss.
Annons: