/spanien/barcelona/forum/5599.aspx/spanien/barcelona/forum/5599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B-Guden
2014-02-06 18:40
@Tatinho:


Samtidigt är jag säker på att om priserna vart 500 kr för en biljett hade det kanske varit fullsatt, och hade det kostat 300 kr så är jag säker på att det hade varit fullsatt
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-06 18:35
[QUOTE=*hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat]Barca King - Messi
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-06 18:30
Jag kan inte förundrar om alla chanser vi missade igår!!!

..Snälla Snälla, kolla igen vilken chanser vi bränner..j

Är inte de offensiva spelarna medvetna om det dåliga försvar de har bakom sig? Borde de inte sätta sina chanser..

Alltså vi pratar om 1 till 2 meter från målet..
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-02-06 18:20
Barca King - Messi & Neymar run the show

360 grader är ett helt varv....
Barcelona ( Xaviesta )
2014-02-06 18:18
Andreas Eftersom jag (tyvärr) har läst dina inlägg i flera år här vet jag att dina fotbollskunskaper inte sträcker sig längre än en huligans på ståplats, brölandes med en cigarett i handen. Tycker att du ska fortsätta att ge folk tips om frågor som rör arenor och biljetter för det är din nisch. Vill du motbevisa det så kan du väl åtminstone ge dig på en utförlig förklaring till varför "rikssopan" Alexis ska ut med "huvudet före" istället för att bara vräka ur dig nonsens.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kaktus
2014-02-06 18:16
Tata måste bort, säsongen närmar sig slutskedet och ABSOLUT ingenting talar för en uppåtgående kurva. Sluta skjuta fram problemet tills vi står där med byxorna nere. Hur kan man inte redan nu se att Tata är fel man? Det såg bra ut i början då han fortsatte på Peps gamla idéer och det tillsammans med att han var ny spred entusiasm i truppen, nu när det lagt sig så blir vi bara sämre och sämre. Jämför detta med Anchelotti som gör Madrid bättre och bättre, dom spelade sin bästa match för säsongen igår, trots två turmål. Det är NU vi skall vara i storform eller påväg mot den.

Jag är rädd att vi kommer lida en lång tid om inte Tata får sparken.
Barcelona Barca King - Messi & Neymar run the show
2014-02-06 18:15
När PEP GUARDIOLA blev a-lags tränare gjorde han något som de flesta här inne på den tiden gick bananas och flyttade till nevada öknen för att gömma sig med en folie hatt på huvudet. Den gode Pep körde ut sjävlaste Ronaldinho, Deco, Zambrotta och han ville få ut Eto men Eto vägrade och ville visa sitt värde och som han visade den. Pep är en tränare som inte räds och vet vad han vill ha och hur det ska vara. Nu menar jag inte att den här Barca behöver samma utrensning men Puyol är redan bänkad på grund av skador och Xavi måste ha en bänkroll och hoppa in, det borde vara är xavis uppgift. Vi behöver en mittback och en mittfältare. Det mina vänner är fakta! Gerardo Martino är inte vårt problem utan vad som hände människan. När han spelade på omställningar uttryckte många sin oro här inne att vi kan förlora vår identitet i spelet. Sista säsongen med Pep och Titos säsong uttryckte många här att Messi behöver gå och spela på kanten samt en centerforward behövs att plocka in. Den gode Tata gjorde allt vi bad om. Frågan är varför gör gubben en 360 helt plötslig?
Barcelona Andreas-
2014-02-06 18:00
Folk som vill kicka Tata fattar ingenting. Inte en jävla tränare i hela världen skulle få detta trötta o överbetalda lag att jobba hårt. Det är spelarna som måste ut, vissa av dem med huvudet före t ex ripssopan Alexis.
Ronaldinho the original
2014-02-06 17:55
Barcelonistas (Barcelona) Så han är bra för att han kryssa mot Mourinho på bortaplan? Så aston villas tränare är också bra för att han vann Arsenal på bortaplan och kryssa mot Liverpool på bortaplan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-02-06 17:54
@Barcelonistas:


Är du på riktigt? Att ta fram fikaduken utanför sitt eget straffområde och sitta där i 90 minuter innebär att man är en bra taktiker?

Grabben, en bra taktiker innebär att man kan använda sig av olika strategier och anpassa taktiker på olika sätt beroende på matchen. Alltså med andra ord kan du inte se om någon är en bra taktiker enbart efter en (!) match. Det krävs mycket mer för att man ska ses som en taktiker och bra mycket mer om man ska kalla sig för "riktig taktiker".

Förstår att många är ivriga efter snabba resultat och massa pokaler nu när Barca har haft några bra år det senaste, men man behöver inte eliminera logiskt tänkande för det.
Barcelona FCBlaugrana
2014-02-06 17:27
Finns inget lag i världen som är bra på att anfalla mot lag som parkerar bussen. Ville bara få det sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-06 17:21
En match mot Nottingham Forrest säger mig inget. Allardyce klädde av självaste Mou inte allt för länge sen. En riktig taktiker som vet vad han gör.
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-02-06 17:17
@westinho - Sergio #16:


Fast Allardyce tog lika många poäng som t ex Laudrup, som medier och sociala sidor ansåg vara universums bästa tränare genom tiderna. Då var Allardyce nykomling i Premier League dit han själv hade tagit laget och han hade inte heller något "one season wonder" som stod för det mesta av jobbet som Michu gjorde förra året. Om Laudrup anses vara en tränare för Barcelona bör Allardyce också kunna göras det då Allardyce är klasser bättre än Laudrup.
Ronaldinho the original
2014-02-06 17:17
Barcelonistas (Barcelona) Hahaha Sam? Hans west han som fick storstryk av Championship laget Nottingham forest? Han ligger väl i nedflyttnings platserna i premier League? Conte verkar intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-06 17:13
Ja trodde Tata var en bulldog en sån riktig Mr loco som verkligen går loss på spelarna när dom spelar dåligt elr när dom inte pressar. Tata känns som en kattunge som väntar på bättre tider. Ut med Tata!.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-06 17:10
Klopp hade varit perfekt tränare. Han vet hur man ska spela fotboll och han har verkligen BALLS om man säger så. När något inte stämmer i spelet eller när spelarna Inter gör jobbet så är Klopp där och skriker som en dåre så allt sitter till slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-06 17:09
Han är väldigt underskattad enligt mig. Tid? Det är februari månad och spelet är sämre än någonsin. Med tiden så ska man bli bättre inte sämre Tata har tappat allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-02-06 16:57
@Barcelonistas:


Skärp dig. Bara för att han, med mycket tur och otroligt defensivt spel, lyckades ta poäng mot Mourinhos Chelsea, betyder inte det att han kan vara tränare för Barcelona.

Vi har Tata som är en kompetent tränare. Ge honom tid.
Barcelona Barcelonistas
2014-02-06 16:52
1 - Diego Dimone 2 - Bielsa 3 - Sam Allardyce 4 - klopp Jag ser gärna Sam Allardyce som Barca tränare. Han har gjort ett succé jobb i west ham och ja tror han hade lyckats i Barca. Va tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tatinho
2014-02-06 16:52
B-Guden

Både jag och du vet ekonomin i Spanien inte är den ända faktorn till att det fanns 60 tusen tomma platser igår.

Var inne lite på Sport.es och där ställde dem frågan: Varför går inte fansen till Camp Nou ?
1:Pga tiderna?
2:Tittar ni matchen på tv?
3:Pga av det spelet?

Så här många röster fick respektive fråga.
1:783
2. 24
3:1300

Alltså 1300 personer tror att det lite sämre spelet påverkar publiksiffrorna och jag tror det ligger något i det, men det borde absolut inte vara på det viset.

Det är självklart att man inte kan kolla på alla matcherna men det här var en semi-final mot Real Sociedad som haft en riktigt bra säsong i år. Lägg därtill att matchen ännu inte var avgjord och ändå var det den sämsta publiksiffran sedan 84 om jag lätet rätt.

Det är klart det är många faktorer som påverkar publiksiffran men det här är Barcelona, världens bästa klubb och då tycker jag att man ska ha världens bästa supportrar.
Barcelona B-Guden
2014-02-06 16:25
@Tatinho:


Ska du gå på alla hemma matcher som barcelona har per år kostar det ca 18000 kr för bara liga matcherna jämför det med dortmound, men kan inte räkna med att alla supportrar kan betala 1000 kr/hemmamatch
vad kan en biljett i dortmound kosta ? 100? 200?
Barcelona Tatinho
2014-02-06 16:06
@el Flaco:


Med tanke på priserna och tiderna är det förståeligt att många stannar hemma SANT. Men läste jag det andra rätt?

Om ett lag inte presterar så ska man alltså inte gå och stötta sitt lag... Det är ju den riktiga definitionen på en medgångsupporter och du accepterar det.

WOW

Vi kan ta Dortmund som ett exempel det är en klubb som inte ens kan mäta sig emot oss ekonomiskt och de hade ändå ett publiksnitt på över 80000 personer förra säsongen.
Har du sett på Dortmund i år ? Spelet är absolut inte som det var förra året och laget har gått ner sig otroligt mycket men supportrarna är alltid där och håller sin klubb i ryggen.

Så snälla du, kom inte med påståendet att du förstår att fansen stannar hemma Pga av dåligt spel för det är då den 12e spelaren behövs som mest.

BEAST!!!

Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-02-06 16:05
Bàckis Jag var på cl semin mot Chelsea 2012 men då köpte jag biljetter på plats. Leveranssätt och leveranstid fick du väl info om när du beställde biljetterna? Annars så har vissa företag ett kontor nere i Barcelona där man får hämta ut sina biljetter. Det bästa vore om du tog kontakt med Viagogo och tog reda på allting. Lycka till!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-02-06 16:02
Backis Ring eller maila vivago. Där får du ditt svar inte här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-06 15:53
Barcelonistas (Barcelona) Precis, han är inte en tränare som har mkt på sin meritlistan om man säger så. Vi behöver en tränare som har åsikter och som bestämmer. Tata spelar Masken för det är VM så hans chanser att spela VM blir höga nog så han kan medverka men Tata förstör Bartras chanser att utvecklas om han fortsätter att spela med Masken istället för Bartra. Xavi ska bänkas sen ska Iniesta och Fabregas starta. Xavi borde själv säga till Tata " bänka mig för jag håller inte längre " men nej Xavi ska envisas hela tiden om att spela. Spelet blir enormt segt när man har Xavi inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-02-06 15:07
Jag är helt säker på att Tata har fallit offer för påtryck av ledningen, fansen och media för att han ändrade på Barcelonas speltstil. Ni vet den där spelstilen där vi hade mindre bollinnehav än vanligt men istället så kontrade vi skiten ur motståndarna. För helt ärligt så var spelet faktiskt ganska imponerande innan nyår, vi var mycket mer dynamiska och svårlästa. Jag tror att om Tata fick fria tyglar så skulle Barcelona prestera på en högre nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-02-06 15:05
Hola Amigos, tänkte höra här ifall någon av er varit på CL match tidigare och vet när man brukar få biljetterna hemskickade?

Köpt biljetter till returen mot City på viagogo, men skall flytta om 3 veckor och behöver veta ungefär när man brukar få biljetterna och om jag isåfall behöver byta adress på viagogo.com !

Barcelona Pep - El Míster
2014-02-06 14:52
Precis, känns som om spelarna bestämmer mer än Tata själv. Hur fan kan det gå till så? I Argentina och i Paraguays landslag såg man hans temperament och pondus. Den är som bortblåst.
Barcelona Barcelonistas
2014-02-06 14:45
Carles Puyol - kan bara instämma med allt att han spelar Xavi varenda match visar ju bara att han inte har kontroll på det han gör. Sen att spelet är så här bedrövligt under februari månad visar ju bara att Tata har misslyckats, han bör lämna efter säsongen. Det var helt fel att ta in en oerfaren tränare från Sydamerika.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-06 14:36
Bänken skulle de ha stått istället för vännen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: