/spanien/barcelona/forum/558.aspx/spanien/barcelona/forum/558.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-12-29 01:29
Såna här uppehåll är extremt jobbiga. Kollar upp datumet för nästa match varje dag, känner mig som ett barn inför julafton. Efter senaste tidens uppryckning men någorlunda förbättring i spelet och dem förbättrade resultaten inväntar jag positivt nästa halva av säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-12-29 01:15
@Rambla~:


Vet inte vad som är mest uppseendeväckande, själva nyheten, eller det faktum att du dricker kaffe såhär dags, hahaha!
Barcelona Rambla~
2016-12-29 00:37
Är det nu i dagarna det är Spaniens "1:a april" (glömmer alltid datumet)? För inte kan väl MD vara seriösa med att Barca överväger ta hem Douglas i januari för att ersätta Vidal? Det påstås att Barca är väldigt nöjda med hans utveckling i Sporting under hösten. Höll på och sätta kaffet i halsen. Jag menar kom igen, den sopan, seriously?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2016-12-28 21:22
Iniesta70 Haha, jag skyll på mig bara! Men påstå icke att ändringar inte har med Barca att göra. Det har det i allra högsta grad. Till hösten har vi ett helt sprillans nytt mittfält om alla får som dom vill. Och förhoppningsvis ny sponsor på köpet, eftersom reklamfria tröjor inte kan finansiera alla nya önskemål om självlysande stjärnor i mellandagarna.Varifrån fick jag förresten formuleringen "överflödets död" ifrån, igår? Överflödets förbannelse heter det ju. Nåja försent att gå in och ändra på nu, med hedern i behåll. Datum och klockslag i rött, skulle avslöja en patologisk självupptagenhet, utöver den personlighetsstörning som jag redan redogjort för. Tack för idag. Psst. Kunde inte låta bli. En punkt hamnade helt fel. Och då så försvann den raka marginalen. Jag ger upp....
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-28 20:27
Nivån här inne har varit fantastisk och detta är endast pga folk här inne fokuserar på Barca då blir allt bra. Härligt grabbar :) Känns underbart att komma in och se detta. Vi ska skita i alla klubbar för vår kärlek är större för Barca än hat mot andra klubbar. Tummen upp för er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2016-12-28 20:25
Några "Eldorados" som troligtvis aldrig kommer bli hittade eller bli till verklighet igen... Att bli "den nya Xavi". Att "ta över efter Messi". Tre "guldbollen" finalister under samma år från La Masia. En reklamfri tröja. 6 stycken La Masia produkter i en startelva i en VM final för landslag.... Angående att trycka "ändra" efter postat inlägg: Själv brukar det hända att jag sitter på "herrarnas" med paddan i knät och skriver inlägg tills "benen fylls med sockerdricka". När en dörr stängs i huset och någon befinner sig på den "stängda sidan" så ökar nyfikenheten med ungefär hundra procent. Alla undrar vad som händer på den "förbjudna" sidan. Så under en enorm stress, med ryckningar och bultningar på dörren som en av stressfaktorerna uppföljt med frågor och tjat om vad " Herren" i huset har för sig för spännande saker som kräver avskildhet med en låst dörr som resultat. Känslan av att vara en skjutjärnsjournalist som jobbar mot en deadline är uppenbar, tiden rinner iväg, pressen är för stor. Posta skiten! När svamlet väl blivit postad och man läser igenom första utkastet tar det inte lång tid innan man trycker på "ändra". Vid en närmare genomläsning så upptäcker jag att ordet "dö" har använts istället för ordet "då", till råga på allt i samma mening som skribenten Kröjjf eller skribenten Katalano namn nämns. Faaaan! Trycker på ändra igen. Ja, man får tacka gudarna att endast den senaste av alla ändringar registreras uppe i hörnet som en lysande julkula. Hade alla ändringar fått lysa kvar högst däruppe så hade mina inlägg lyst upp hela forumet i en djävulsröd färg, ungefär som mina rättade matteprov från mellanstadiet lyste upp hela vardagsrummet där hemma av alla dess röda bockar min fröken så pedagogiskt målat dit. Jaha lite kuriosa om alla mina röda inlägg. Om nån gnäller på att det inte har med Barca att göra så kommer jag utan tvekan peka på Kröjjf och utan att skämmas säga: Han "började"!
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-28 18:53
Roberto och Xavi på mittfältet tillsammans med Roca.
Barcelona ElRaval
2016-12-28 16:38
förutom xavi är även roberto masip och samper uttagna. samper ser dock ut att börja på bänken om jag sett rätt, till förmån för roca i espanyol. pinsamt att det går så dåligt för samper.. trodde han skulle bli något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-12-28 16:34
18 45 ikväll spelar katalonien mot tunisien. i katalonien är bl a Xavi uttagen och förväntas spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-12-28 15:14
@Barclasico:


Så han kan nöta bänk?
Tyckte utlåningen till sporting var väldigtl yckad och han fick mycket speltid. Han behöver spela i en sådan klubb 2-3 säsonger till.
Har vi någon sorts återköpsklasual på honom förresten?
Barcelona Kröjjf
2016-12-28 14:57
@Reymar:
Fel, vore väl att ta i. Perspektivseende påverkar ju oss alla utan undantag, i en eller annan riktning. Och visst är det så att Busquets ibland slarvar bort bollar som han ytterst sällan gjorde förr. Men om det beror på att han blivit sämre, gått ned sig fysiskt, är allmänt ointresserad eller något annat, kan diskuteras. Varpå perspektivet kommer in i bilden igen. Beror det på att han på inte längre känner sig lika delaktig och betydelsefull som förut i avsaknaden av en spelidé som tydligt involverar hans starka sidor, samt därför inte är riktigt på alerten när situationen plötsligt så kräver? Och i så fall, ligger det helt på honom att åtgärda de eventuellt bakomliggande problemen, eller är dessa större än en enskild spelare? Frågorna hopar sig och svaren är få, om man inte försöker få in fler faktorer i bilden än Busquets själv. Jag håller för övrigt inte med dig om att han var "grym" (som när Pep, Tito och Tata höll i trådarna), under "Luchos" två första säsonger. Och jag trodde det framgick ganska tydligt i mitt inlägg som du läst, att ter Stegens intåg i laget gjort en märkbar skillnad med mina ögon sett. Om det sedan är till det bättre eller sämre för exempelvis Busquets låter jag därför vara osagt, eftersom jag ju redan givit uttryck för vad jag tror mig veta utifrån det perspektiv jag själv ser på Barcas spel. Som tids nog fått en tråkstämpel på sig av återkommande reaktioner i realtid härinne att döma, under i stort hela det år som snart är till ända.
Barcelona Barclasico
2016-12-28 13:48
Due to lack of game time and unsettlement, Alen Halilovic called Robert Fernandez asking for help. Halilovic has admitted his mistake of not taking the advice of Barca's technicians of playing in LaLiga and now wants to return to Spain. [Mundo Deportivo]

Få tillbaka honom!
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-12-28 13:19
Skrev ett långt svar till Katalano och Kröjff precis från mobilen som jag inte orkar skriva om då den tydligen inte gick fram och jag inre kopierat den. Men otroligt intressant diskussion denna, och jag är väldigt glad att det inte är jag som behöver ta besluten som Lucho måste ta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-12-28 13:17
Kröjff
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2016-12-28 12:58
Hur länge ska Mathieu vara skadad? Han kan faktiskt totalförstöra den fina form laget har visat upp när han kommer tillbaka...
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-28 12:08
Och dehär med kanterna, haha lite lustigt. Men förstår din frustration.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-28 12:07
Kröjjf Det finns flera som inte stavar riktigt rätt eller kan göra en mening helt fullständig. Det är fullt normalt, vissa är bättre på att skriva än andra. Man får ha förståelse, och som du säger, det viktigaste är att man kan förstå vad den andra menar! Det finns också människor med dyslexi och liknande sjukdomar. Stort plus till alla som försöker och gör sitt bästa! Riktigt kul att komma in på forumet nu, bra fart och väldigt många intressanta inlägg. Inget hat och gnäll heller, heja oss!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-12-28 12:06
Viggo - Grande Busquets Nog för att det krävs speltid för att komma ur en svacka, men att starta 1 eller 2 matcher på bänken som en markering av LE tror jag endast skulle göra gott och Neymar skulle få känna lite press åtminstone. Sedan tycker jag att LE borde visa att han ser Ardas prestationer och då ge honom mer speltid också för annars har vi en Arda som inte kommer känna sig uppskattad. Han är ju inget talang sett till åldern utan en redan etablerad spelare. Vi pratar ofta om Neymars höst 2015 där han spelade fantastiskt. Han har inte nått upp till den nivån sedan dess så jag tror man måste börja se det som en topp och att han kanske inte kommer att komma upp i den nivån igen. Jag hoppas att han gör det förstås, men har man inte presterat så bra på ett helt år nu så kan man inte anta att det är en svacka, vilket jag förstår att du inte gör Viggo. Vissa av våra medlemmar ser Neymar som världens nästa bäste spelare pga en hypad potential innan han ens kom till vår klubb kombinerad med just hösten 2015 och jag ser själv hur han presterat över hela sin tid i Barca och är inte lika imponerad. Jag hoppas att han kommer tillbaka till sin topp men ser det inte som en självklarhet att han kommer att nå den igen.
Barcelona Kröjjf
2016-12-28 11:13
Om ingen redan räknat ut det, så är den ständigt återkommande rödpennan i mina inlägg en konsekvens av att jag har svårt att förlika mig med att kanterna inte blir så raka som möjligt. Varför jag går in och formulerar om, så att de blir mer "räta" än utkastet råkade bli.

Somliga skulle säkert se det som autismsymtom. Och det må så vara. Men dessa drabbar bara mig själv. Hur andras inlägg ser ut varje sig det gäller stavfel eller "snygghetsfaktorn", rör mig inte i ryggen så länge jag kan förstå innehållet (och helst hålla med) Ville bara få den saken ur världen en gång för alla, så jag fortsättningsvis slipper skämmas varje gång jag trycker på Ändra....
Barcelona Kröjjf
2016-12-28 10:50
Viggo - Grande Busquets Än en gång är jag benägen att hålla med dig, med ett litet undantag. För själv tror nämligen inte att Neymars självförtroende skulle naggas nämnvärt i kanten, som en konsekvens av att få sitta på bänken ett tag. Snarare skulle han omgående förlora allt förtroende för att Luis Enrique är rätt man att hålla i trådarna och föra honom ända fram till positionen som världens bäste fotbollsspelare. Vilket troligen är hans och framförallt pappans främsta prioritet, alla kategorier. Och att brassen skulle vara en tänkbar ersättare för Cristiano Ronaldo, vore det väl bara den senare som skulle tvivla på. Och inte heller den sistnämndes grandiosa självbild skulle krackelera på en petning. Utan då snarare ta hans narcissism till även för hans kritiker oanade nya höjder, med en personcentrerad mediakampanj utan dess like som ofrånkomlig följd.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-12-28 09:57
Arda frågan är svår. Å ena sidan kan en petning av Neymar göra så att han eventuellt startar en kampanj för att lämna laget. Å andra sidan kan en peting vara den väckarklocka han behöver för att förstå att han måste börja leverera. Och så har vi en tredje sida, där en petning tär på hans självförtroende och sänker den ännu mer än den redan är sänkt. Pratar vi om vad man förtjänat så borde Arda starta på vänsterkanten i några matcher nu. Men om det är bäst för laget på långsikt är jag inte lika säker på. Neymar kommer komma ut svackan men allt som oftast behöver man speltid för att komma ur den. Vi vet att Neymars högsta nivå är högre än Ardas. Så kanske är det bästa att fortsätta visa förtroende för Neymar för att han förhoppningsvis inom snar framtid ska lämna svackan och börja leverera likt hösten 2015.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-12-28 09:25
FunB

Jo lite grann. Men dessa tre är Barça kvalité. Brukar kolla lite på deras matcher. Dom är hur bra som helst och unga. I dessa tre har vi Xavis,Iniestas och Suarez ersättare. Gomes och Paco kostade ca 1 miljard. Arda som ja tycker e grym just nu som skulle kunna stanna och mathieu och Vidal kostade 1 miljard tillsammans. Med dessa pengar hade man kommit långt och kunnat värva mer smart ungt och talangfullt. Men men önsketänkande från mig, hade vart nöjd ifall vi fick in en av dessa aif 2017.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-28 01:34
Arda hade verkligen inte varit bra på den positionen. Arda är bäst på Neymars position tyvärr. Jag tycker Rakitic fortfarande, han kanske inte är i form men det kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-28 01:22
Fast en snabb googlesökning så har Rakitic varit gifta otroligt längre än vad jag trodde. Har för mig det var förra sommaren? Kanske var det en förnyelse eller något liknande? Hm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona funB
2016-12-28 01:17
@Cule4life:

Känns lite mycket FM i dina tankar
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-28 01:14
Skulle vilja se mer speltid till Rafinha faktiskt. Gjort bra inhopp, även några mål. Samt precis kommit tillbaka från en ganska svår skada, killen är väldigt intressant. Får man ens säga så som jag kommer göra nu, ursäkta mig om det är opassande men det är min egna åsikt. Sedan Rakitic gick och gifte sig så tycker jag att killen gått ner sig otroligt... kanske inte har något med bröllopet att göra, men kan mycket väl vara så också? Eller? Nu leker jag bara lite med tanken, mina random idéer som ploppar upp då och då, men det känns verkligen som att det var runt däromkring Rakitic försvann lite? Hm, klurigt. Hur som helst tror jag att Rakitic försvinner i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
2016-12-28 01:11
Denis Suarez tills Rakitic hittar formen igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-28 01:05
Kom tillbaka Xavi

Arda!
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-28 01:00
Vem tror/tycker tycker ni ska ta den tredje mittfältsplatsen. Gomes/Suarez/Rafinha/Rakitic? Jag tror att Lucho kör på sitt säkra kort Rakitic då han är rädd för förändringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2016-12-28 00:04
Kröjjf

Först och främst så skrev jag till Katalano medans du postade ditt inlägg bakom min "rygg", därför kommer en kort liten epilog så här direkt efter mitt senaste svammel.
När jag skrev att "du" svarat diplomatiskt att Arda sågs dom en reserv, så var det ett formulerings fel av mig. Jag menade att Katalano såg Arda som en reserv. Nu har vi rätt ut det. Puh!

Tack för att NI båda svarade. Nu måste jag läsa/lösa ditt inlägg en gång till, som vanligt, och ta fram synonym boken.

Nåja, nu får jag väl invänta "den andra sidan" av myntet. Tänk på att jag VILL att det ska gå bra för alla som lirar i Barca tröjan. Tycker bara att det var en befogad fråga. Arda vs Neymar vs form.
Annons: