/spanien/barcelona/forum/556.aspx/spanien/barcelona/forum/556.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-12-23 10:21
[QUOTE=Vlom]Vad var meningen med klippet? Skulle det vara skämmigt för Guti att bli bortgjord av självaste Ronaldinho (som var världens absolut bästa spelare vid den tiden)? Nu gör jag ingen jämförelse men även sådana som Gattuso, Rio Ferdinand,, Vieira, Dani Alves, Gerrard etc. har också köpt korv på läktaren av brassen... [/QUOTE] Jag tänkte bara vara lite lustigt. Ber om ursäkt om jag kränkte någon. #chilla
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2016-12-23 08:39
Coach Pep Skulle egentligen ha skrivit "en teknisk skickligare spelare individuellt" än Arda, i slutet av mitt inlägg. Den frasen behöver inte betyda att man per automatik är en bättre fotbollsspelare på plan, finns ju en del andra faktorer som spelar in. En soloräd av Neymar längs med backlinjen kan bli lika lång som korståget utan att det öppnar upp ytor alla gånger. Det kan faktiskt vara så att den stänger till och stoppar upp spelet, får spelare att springa offside, eller får vända om för ytorna har blivit upptagna för passningen kom aldrig. Säger inte att man inte ska prova dribbla ibland, men värderingar och beslutsfattandet måste bli bättre. Har man problem med beslutsfattandet, lämna över det till nån annan. Nu mäter ju de flesta folk hur bra en fotbollspelare är med hjälp av statistik, och med de fakta som grund så borde ju både Arda och Rafinha ha skickat Neymar till bänken , åtminstone en match. Eller är det som du säger, Neymar " måste" ju gå före? Vad är man då? Jo,större än klubben om inte tränaren har modet nog att sätta en stjärna på bänken. Kanske borde Neymar få hoppa in en match när det är en halvtimme kvar, lira lite mot trötta backar, kanske sätta en balja och få upp självförtroendet. Om jag är syrlig i mina kommentarer mot Neymar så betyder det inte att jag vill att det ska gå dåligt för honom när han spelar. Jag håller på BARCA! Inte på nån enskild spelare.
Barcelona Reymar
2016-12-23 01:43
@DM1982:

Så han var alltså en kona på plan med en stor käft.. Alltså en äldre Arbeloa.
Vlom
2016-12-23 01:00
@Davids3:


Citatet är fake.

Ett Twitter account gjorde fake citatet och av någon anledning, så snappade flera medier upp det...
Vlom
2016-12-23 00:52
@DM1982:
Vad var meningen med klippet? Skulle det vara skämmigt för Guti att bli bortgjord av självaste Ronaldinho (som var världens absolut bästa spelare vid den tiden)? Nu gör jag ingen jämförelse men även sådana som Gattuso, Rio Ferdinand,, Vieira, Dani Alves, Gerrard etc. har också köpt korv på läktaren av brassen...
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-22 23:36
Coach Pep Håller med dig i det mesta angående Arda o Neymar men även om Arda ska vara ett lyxproblem så blir han inte det när Lucho ibland envisas med att använda honom som CM. Det är uppenbart för de flesta att Arda ska spela längre fram i banan, helst VY. Inte uppenbart ännu för Lucho dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-12-22 22:55
@Davids3:


Zlatan har en del beundransvärda karaktärsdrag. Överlag en skitstövel, men rätt skön ändå. Han inser iaf Messis storhet, och jag är säker på att han inte är särskilt förtjust i "ni vet vem".
Barcelona Reymar
2016-12-22 22:55
@100% AntiMadridista:

Kanske för att han är förmodligen är bäst i världen på straffar men han hade möjligheten att träna ett helt år med Messi och fick för en gångs skull spela med en överlägsen och är ärlig trots sitt massiva ego.
Barcelona FCB-1899
2016-12-22 22:48
Visst har Arda spelat bra när han fått chansen på vänsterkanten men ändå så petar han inte Neymar. Även om Neymar inte gjort mål på senare tid så bidrar han med dribblingsräder som slutar med en assist eller drar isär försvaret. Han såg även glad ut i sista liga matchen och såg inte ut och irritera sig på motståndarnas fula spel. Helt rätt av LE att fortsätta spela med världsklassbrassen. Min åsikt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-12-22 22:29
@Iniesta70.:
Jag har inte kommenterat Arda hittills, men det har varit tragikomiskt att läsa folks åsikter och hyckleri kring vederbörande under säsongens gång. Det började med ett dussintal signaturer som sågade honom längs fotknölarna och sa att han var oduglig. Man var tydligen inte beredda att ge en av ligans erkänt bästa mittfältare chansen att acklimatisera sig och visa vad han går för. Arda var ju såklart bara en simpel turk som inte hade hälften av Neymar Jr:s strålglans. När sedan Arda visade sin klass (vilket såklart bara var en tidsfråga) vändes kapporna i sedvanlig ordning, och det gick plötsligt upp för svansviftarna att Arda är en av ligans bästa spelare. Några valde att krypa till korset, andra höll käften. Arda - en spelare som dessutom på det personliga planet uppfyller alla kriterier en Barcaspelare bör ha I form av osjälviskhet (eller som Zlatan skulle säga: "välkammade skolpojkar"). Medan Neymar å sin sida inte uppfyller dessa kriterier, men har artisteriet på sin sida (omän inte på Ronaldinhos nivå). Vad gäller maximalt resultatmässigt utfall tror jag inte laget skulle försämras med Arda på Neymars plats, men dessvärre blir Arda för oss en lyxlirare på bänken (vilket iofs inte är fy skam det heller). Skon klämmer just i vad du sade om att hur bra Arda än spelar kommer han inte kunna peta ens en underpresterande och tjurig Neymar. Om jag någonsin ska kunna respektera Neymar måste han mogna till ordentligt. Vi cules imponeras först och främst av karaktär. En massa Neymar fanboys på forumet gör inte dem automatiskt till cules. Även cules måste verka som klubbambassadörer på ett föredömligt sätt. Barca "fan" är en sak, cule en helt annan. Jag menar, "Thierry Henry" är helt klart en fanboy av högsta klass. Snubben är beredd att förminska vem som helst för sin husgud Neymar, tom Ronaldinho och Messi! Vad gäller min personliga hållning till Arda så är den tvehågsen. Det är en spelare jag velat se hos oss länge, och jag uppskattar att han underkuvar sig i den spelarhierarki som råder (en Arda på bänken är som sagt en lyxvara). Behållningen ligger således i att överhuvudtaget har Arda i vår ägo, då han är en spelare man vinner titlar med. Samtidigt störs jag av att en spelare kan pricka in hattricks men ändå hamna utanför elvan. Det är inte ett Barca jag vill se, men jag förstår också att Neymar "måste" gå före. Hur som helst är jag säker på att Ardas tålamod och klass kommer belöna sig till slut, både för honom själv och för laget. Jag sa innan säsongen att han kommer bli en omtyckt klubbikon, vår nya Larsson. :D
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-12-22 22:28
[QUOTE=Davids3]Zlatan Ibrahimovic: "If they had given me Ballon d'or any year, I'd go to Messi the next day and give it to him." Haha vet inte hur autentisk den är, men den var fin :) [/QUOTE] Han brukar inte lämna ifrån sig straffar, skulle han lämna över guldbollen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-22 21:42
Neymar JR

Du menar Umtiti!
Barcelona Katalano
2016-12-22 21:11
A good coach is everything!

Så du börjar med att skratta kaxigt åt medlemmar som hoppas på att LE ska bänka Ney, sen avslutar du med att du själv hoppas att LE ska bänka Ney, eftersom det skulle göra honom gott?! Ok..


DM1982
Sköna highlights!
Barcelona A good coach is everything!
2016-12-22 21:00
Ni som hoppas på att LE ska bänka Ney hahaha.. LE har inga Cajones, han kör på dem namn han kan och hoppas på det bästa! Vidal får inte en chans trots många bra chanser !! Ney har inte bara en måltorka utan är allmänt dålig i många matcher! En bänkning skulle göra honom gott !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-12-22 19:27
Kommer ni ihåg Crackovia? Guti var en megastjärna där....
Barcelona DM1982
2016-12-22 16:51
Det var en del som inte hade koll på Realikonen Guti. Finns lite highlights om honom i länktips, börjar 37 sekunder in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-12-22 16:07
Zlatan Ibrahimovic: "If they had given me Ballon d'or any year, I'd go to Messi the next day and give it to him." Haha vet inte hur autentisk den är, men den var fin :)
Barcelona neymar JR
2016-12-22 13:50
Någon annan gör det inte ens mot blåbärslag längre..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-22 13:18
El Pistolen

Mot blåbärslag JA!
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-22 12:46
Ivan Rakitic: "In the corner Arda told me: 'Brother, give the ball to me soon, I want to get the hat-trick'. And in 10 seconds he got it." Han gör vad han vill på planen. Magic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-22 12:45
Neymar has gone 796 minutes without scoring a goal for Barcelona, which is more than Paco Alcacer's goal drought (591 minutes). [SPORT]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-12-22 11:19
Jag såg inte matchen igår, men av vad jag kan tyda på kommentarerna här inne så spelade vi bra fotboll igen. Kul att Denis och Arda gjorde bra ifrån sig också. Jag längtar verkligen till matchen mot Villarreal i januari. Detta eftersom det blir vårt första riktigt stora test sedan Iniesta kom tillbaka från skada. Vi har spelat bra och underhållande fotboll men alla matcher har varit mot sämre motstånd eller i matcher som inte betyder något.
Barcelona Soko
2016-12-22 11:04
Ni som har varit i Barcelona har någon använt sig av "Barcelonakort med guidebok" Obegränsad användning under x kalenderdagar från första användningstillfället ?
Vad exakt ingår i det?
Tack på förhand!
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-22 10:56
Henry Det har bara inte med det att göra att Arda gör 3 mål mot Hercules. Utan Arda har alltid varit fantastisk på vänsterkanten, både i Barcelona och Atletico. Sen har inte Neymar direkt imponerat denna säsong och jag hoppas att Lucho vågar bänka honom om hans taskiga form fortsätter, men jag tror inte Lucho vågar det tyvärr. Ser att vi möter Villarreal borta direkt efter uppehållet. Riktigt tuff match direkt ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-22 10:53
Iniesta70 Pedro såg detta relativt tidigt och stack så fort han kunde och helt rätt av honom. Det är verkligen en dålig sits vi sitter i och absolut inget som gynnar laget. Även Paco kan börja bomba in mål men han kommer inte komma närmre startplatsen för det. Istället för att följa ett "farmarlag" för att hitta något mer än Barcelona så kollar jag på dom mindre ligorna. Holländska, belgiska, turkiska även den ukrainska. Brukar se riktig skön fotboll av lite mer anonyma lirare. Betydligt mer spelglädje när man slipper allt det kommersiella...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2016-12-22 10:43
Själv har jag alltid vilja följa ett alternativt lag till Barca, ni vet raka motsatsen Inte ett lag att "heja på", utan bara följa lite sådär vid sidan av.
Ett halvtaskigt lite bonnigt lag som spelar helt utan press, helt utan strålkastarna på sig. Ett lag som lirar så tråkigt att folket i bygden får säsongskort som straff istället för samhällstjänst.
Mitt val föll på Notts County. Har bara fördomar om Notts County, inga som helst belägg för att dom ska passa in i mitt resonemang om ett alternativ för Barca.
Men min bild av Notts County som målats upp är ett grevskap som ligger mitt ute bland hedarna någonstans i ett regnigt dimmigt Storbritannien.

Så jag tog mitt pick och pack och stack till de brittiska öarna. Min tanke var att som en objuden gäst, våldsgästa deras forum, kila in foten när dom försöker stänga dörren och tränga mig in och posta inlägg lika långa som det gamla testamente. Tänkte skriva om te, öl och deras träben till högerback som efter två säsonger fortfarande hamnar på sjunde bänkraden med sina uppspel.

Men allting sprack. Dom hade inget forum. Så jag knallade tillbaka hit.

Okej, lite om Barca och stackars Arda. Vad kan grabben mer göra? Han kan göra 3 mål mot Hercules det gör såklart detsamma det petar man inte Neymar med. Han skulle kunna göra 3 mål mot Real, det petar han inte Neymar med.

Det enda som petar Neymar det är en avstängning, skada, eller semester till Brasilien. Inget annat. För att peta detta "varumärke" eller investering som skakat FC Barcelona och dess affär som smutsat ner vårt anseende, det petar man inte med sportsliga medel. Det tror inte jag i allafall.

Sen så tycker jag själv att Neymar är en mycket bättre spelare, men det måste ju ändå vara tungt att heta ArdaTuran och veta att det inte spelar nån roll vad man gör på plan.
Barcelona Meneysuarez91011
2016-12-22 09:43
Tittat på lite highlights från Deniz Suarez igår. Vågar man hoppas att han blir vår näste general på mittfältet? Otroligt bollkunnig, finfina passningar. Visst är det slarv också, osäkerhet. Kan säkert mycket bättre i vissafall, men vad gör det nu? Han måste få komma in mer i spelet, tror att grabben kan ta mycket lärodom från våran kära Iniesta. Hoppas på dig D.Suarez! Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-12-22 08:30
[QUOTE=neymar JR]Ytterligare ett ignorant inlägg, presterar inte MSN så vinner vi ingen titel. Nej presterar inte busken, iniesta, pique och Messi så vinner vi ingen titel. Gör inte målvakten några räddningar vinner vi inga matcher, löper inte Roberto/Alba konstant så är det hopplöst. Gör inte Suarez/Neymar/Messi eller resterande några mål så vinner inte vi. Presterar inte avbytarna/ersättarna har vi en riktigt kort säsong framför oss. MSN MSN MSN MSN b la. b la. b la. Det är inte vår magiska trio utan det där medians trio, vår förblir Messi-iniesta-busken. När dessa presterar så vinner vi, utav den enkla anledning dom gör alla andra i laget bättre :). [/QUOTE] Håller med i din analys. Det har ju varit plågsamt tydligt att utan ett fungerande mittfält framförallt har vi haft enorma problem att föra matchen. Iniestas återkomst har ju verkligen bevisat det, känna som at busquets har kommit så mycket mer rätt i spelet med honom bredvid sig. Jag hoppas även Vidal stannar och fortsätter konkurrera, skulle verkligen vara katastrof för Roberto om vi köper en högerback som tar hans plats. Och jag måste slutligen skriva att jag är så jävla glad att vi fått in Umtiti, han är allt vi behöver i backlinjen. Så ung, så lugn, så säker.. Mmm! Detta bådar för en fantastisk vårsäsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-22 07:36
Ytterligare ett ignorant inlägg, presterar inte MSN så vinner vi ingen titel. Nej presterar inte busken, iniesta, pique och Messi så vinner vi ingen titel. Gör inte målvakten några räddningar vinner vi inga matcher, löper inte Roberto/Alba konstant så är det hopplöst. Gör inte Suarez/Neymar/Messi eller resterande några mål så vinner inte vi. Presterar inte avbytarna/ersättarna har vi en riktigt kort säsong framför oss. MSN MSN MSN MSN b la. b la. b la. Det är inte vår magiska trio utan det där medians trio, vår förblir Messi-iniesta-busken. När dessa presterar så vinner vi, utav den enkla anledning dom gör alla andra i laget bättre :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-12-22 07:22
@Kom tillbaka Xavi:
"Neymar får akta sig". Haha snälla! För 3 mål mot Hercules? Så som lager är uppbyggt nu kan vi glömma någon titel överhuvudtaget om inte Alla i MSN är på plan och presterar nu under hela våren
Annons: