/spanien/barcelona/forum/5554.aspx/spanien/barcelona/forum/5554.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-04-25 18:22
R.I.P Tito Vilanova!
Barcelona Diar Shekha
2014-04-25 18:21
@FCBarcelona: The FC Barcelona is in immense mourning. Tito Vilanova has died at the age of 45. May he rest in peace Helvete!!!! Tack för allt Tito Vilanova och vila i fred.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona F.C.B - #winning.
2014-04-25 18:21
R.I.P Tito!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-04-25 18:21
Officiella Barcelona Twitter kontot bekräftar. :(((

Vila i frid Tito, alla tankar till familjen!

:((
Barcelona J.Gamper
2014-04-25 18:19
RIP tito
Barcelona koeman92
2014-04-25 18:15
Vila*
Barcelona koeman92
2014-04-25 18:15
Barcelona koeman92
2014-04-25 18:14
Vila I frid Tito Vilanova :'( [mundodeportivo]
Barcelona LeoMessi
2014-04-25 18:09
FCB_Messi (Barcelona) Haha dom var villiga att punga ut mer pengar för jovetic typ. Dom vill låna honom ett år och sen komma med en löjlig summa eftersom han har ett år mindre på kontraktet. Antingen pungar dom ut minst 30 miljoner euro eller så skiter dom i att köpa honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-25 18:03
Blaugrana91 Ingen är negativ men när man vill ha 4-5 värvningar, 7-8 utlån och försäljningar samt hämta tillbaka 1-2 pers så förstår väl gemene man att det är orealistiska krav. Det finns ingen ledning i världen som jobbar på det viset, möjligen Chelsea och City. Det är alldeles för mycket arbete och alldeles för lite tid för att sy ihop hela den säcken i ett enda fönster. Vi måste förstå att vad fansen tycker BEHÖVS och vad klubben anser vara RIMLIGT är två helt skilda saker. Alla vet vi ungefär vilka renoveringar som behövs även om vi alla har olika åsikter om namnen på spelarna, men klubben kommer med största säkerhet endast täppa till dom hål som läcker mest. Jag tycker helt enkelt att man får vara realistisk och inte förvänta sig guld och gröna skogar på en enda sommar. Jag orkar inte bli besviken mer iaf så jag ser fram emot den här sommaren med andakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2014-04-25 17:57
Vilka fan tror juve att dom är ? Dom vill låna sanchez ett år med köpoption. Och om dom ska köpa honom så sägs summan ligga på 181m hahahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-04-25 17:43
NoGo™ Dom har börjat leverera reklamer igen härligt, hoppas dom fortsätter med detta. Hela barndomen är fylld med minnen från dom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-04-25 17:42
Vår riktiga sommar jämfört med de klass spelarna som ryktas till oss. Ter stegen bara för att han kostade 12 miljoner. Om det var 15 kunde vi säga Hejdå till honom. Fazio i Sevilla och Mussachio Villareal eller Jeremy Mathieu. Jag förväntar mig inte med då alla kostar runt 10 miljoner. Klubben kommer hämta tillbaka Rafinha men satsa på Roberto och förlita sig på Cesc och Xavi igen. Anfallet? Glöm tanken av att sälja Pedro eller Alexis. Jag blir mörkrädd av att tänka på medelmåtta till ersättaren kan vara. Vi förlorar CL i kvartsfinalen igen med 4 - 0 och om vi har tur vinner vi copa del rey och Rafinha lämnar slutet av nästa säsong till Chelsea för att göra kaos. Hummels, Mangala och resten kan vi glömma. De är en lyxvara vår klubb inte kan köpa längre. Men va beredda på att bygga ny arena och en ny sponsor på vår logga! Eller byta ut den helt mot PEPSI!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-25 17:41
Jag tycker det är lite väl negativt härinne nu gällande värvningar, visst ska man ta allt med en nypa salt, speciellt när det kommer från denna ledning... Men samtidigt det som får mig att tro att vi kommer satsa ordentligt i år är för att ledningen kommer sitta ännu mer löst inför ett nyval om dem inte värvar det som behövs. Så det blir nog bea det här, hoppas jag...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-04-25 17:34
"@barcastuff: Barcelona have been following Athletic centre back Laporte for more than a year, but transfer is unlikely because of 36M buyout fee. [sport]" De släpper fullt med rykten bara för att dementera de nästa gång. Ingen back på 3 år och man struntar köpa den bästa backen framför nosen på de för 12 år framöver. Sen jag har varit Barca supporter har jag lärt mig en sak. Försvarsspelare uppskattas inte i lika hög grad i Katalonien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-04-25 17:25
@NoGo™:


Haha såklart så ska Penaldo få sin straff! :)

Men annars är det en sjukt bra reklam!
Barcelona NoGo™
2014-04-25 17:16
Nikes nya reklam med bl.a. Neymar, Iniesta o Pique.
Barcelona Diar Shekha
2014-04-25 17:15
Ibland undrar jag vad det är för tomtar som är journalister i Katalonien. Sport har en stor rubrik med Cortouis och Vidal. Man blir illamående pga de och vi är i april bara..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-25 16:56
1.70-ligan - köp en back, tack Gå inte på hypen i forumet, det finns ingen chans i Bajsingdal att så många rockader görs. Lägg till att det är VM-år och att många nya stjärnor kommer att födas vilket gör att många klubbar avvaktar för att se hur marknaden ser ut efter att turneringen är färdigspelad. Folk drömmer helt enkelt, men inget fel i det. Fast då får man inte heller bli besviken när man står där i augusti med önskelistan i handen och tårar i ögonen för att tomten inte kom med alla klappar man önskade sig. Man får vara realistisk. Hur mycket kan den här ledningen möjligtvis hinna med? Jag tror inte inte folk förstår hur mycket förhandlande, differences och administrativt arbete som ligger bakom ett enda, till synes enkelt, utlån - för att inte nämna inköp eller försäljning. Det är alldeles för många och för stora reparationer som Barcelona behöver i dagsläget och ledningen har redan garderat sig med att "ingen revolution kommer att inträffa". Den här sommaren är allt som händer i klubben en ren bonus. Förvänta er lagom så att landningen inte blir så hård om några månader. Ingen blir gladare än jag om jag har fel dock!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-04-25 16:55
Vampíro Ter stegen(eftersom han redan är klar) , vermalen, Arteta han spelar i arsenal o har barca dna....chocken Eusebio a-lags tränare. In zubi we trust :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-04-25 16:49
Det verkar som att Titos tillstånd blivit värre och att han ligger på sjukhus igen. Hoppas han blir bättre och att hans familj slipper lida. Han är en grym person som verkligen varit en stor del utav Barca under denna framgångsrika era. Anims Tito.
Barcelona Vampíro
2014-04-25 16:45
Vermaelen eller David Luiz för €42,5M sista veckan i augusti med Valverde som coach, det är mitt tips. Vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-25 16:35
Vicepresidenten Vilarubí sa själv att istället för en revolution kommer det bli en evolution när det gäller förändringar med laget. Översatt, de kommer inte göra ett skit under sommaren.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-04-25 16:28
Det finns inte en chans i världen att vigör 7 värvningar som jag ser det - inte ens med lånespelare inkluderat. Tror inre på en sån revolution i Barca denna gången heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2014-04-25 16:24
En sak jag märkt på forumet på sistone är hur många som vill köpa/sälja offensiva spelare. Jag tycker att det är fel prioritering med tanke på att vi behöver 2 målvakter, 2 mittbackar och 1 högerback. Det är alltså 5 spelare som måste inhandlas. Förväntar ni er att den här ledningen ska klara av mer än det?

Vi förlorade med 7-0 mot Bayern förra året. Vad gjorde ledningen då? Köpte in en forward med ett år kvar på kontraktet och som ville till Barcelona för typ 80 miljoner euro. Inte en enda jävla back trots förnedringen mot Bayern.

Den här ledningen har svårt att förnya kontrakt med katalanska spelare (Montoya, Bartra) som växt upp i klubben så man ska inte förvänta sig för alltför mycket från dem.
Neymar11
2014-04-25 16:14
Om det inte var tal om pengar varför kunde han inte gå förra säsongen? Istället väljer att fullfölja kontraktet tills han kan gå som bosman. Jag har svårt att tro att en som VERKLINGEN inte trivs med ledningen är kvar 2 säsonger bara för att Eller är det bara för att han är barcalegendar som man inte kan tänka sig att han är girig? Det handlar både om pengar och konflikter med ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-04-25 16:09
@Neymar11:


Jag minns att vid ett skedde sa Zubi i en intervju med Canal+ att man hade inlett förhandlingar med Valdés och att allt såg bra ut. I själva verket hade klubben inte ens pratat med hans agent. När Valdés sedan meddelar ledningen att han vill lämna, att han inte ens vill höra vad klubben hade tänkt erbjuda honom, vill han dessutom att klubben går ut med detta på den officiella hemsidan. Av någon anledningen vägrar styrelsen att göra detta och därmed är Valdés tvungen att annonsera det på egen hand. Detta gjorde att relationen försämrades ytterligare. Och som LeoMessi nämnde längre ner ville Valdés att klubben skulle signa det spanska landslagets målvaktstränare efter att Unzué lämnade, men Zubi valde att istället värva in De La Fuente.

Sedan finns det naturligtvis en massa andra saker som jag inte har en aning om, men jag anser att det vore orättvist att kritisera Valdés för hans beslut att lämna på free transfer. Han har fått stå ut med mer skit än någon annan av nutidens ikoner och trots det har han stått för mängd oerhört viktiga räddningar och insatser genom åren. Den här ledningen har grävt sin egen grav med alla idiotiska besluten de har tagit och det är anmärkningsvärt att så många profiler har självmant valt att lämna. Och allt detta utan att medierna har ställt styrelsen mot väggen. Minst sagt misstänksamt.
Barcelona Lion24
2014-04-25 16:07
Jag har alltid uppskattad Valdés och ser honom som den bästa målvakten i Barcelonas historia. Men låt oss vara ärliga. Valdés är 32 år och har 5-7 år kvar på den absoluta toppen. Han är tydligen missnöjd med hur klubben styrs och har vunnit allt en fotbollsspelare kan vinna, även på internationell nivå. Så det är klart att han försöker mjölka på så mycket pengar som han kan de sista år han är kvar inom fotbollen. Sen kan han köpa några aktier och bara lay back och ''flyta'' med livet.
viccc
2014-04-25 16:05
Vill se 2-3 värvningar iår, inte 7. Tror mycket på Denis Suarez och Rafinha,
Barcelona Barieta
2014-04-25 15:59
DM1982

Ok, visste inte att Atletico fått samma möjlighet.
Ingen konspiration då nä, dessvärre :)
Annons: