/spanien/barcelona/forum/5550.aspx/spanien/barcelona/forum/5550.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-23 13:55
@AndreD:


Jag hoppas att du inte menar allvar. Jag gillar inte den mittbacken men bli glad för att han är skadad... Du kan bara inte mena allvar..
Barcelona Blaugrana91
2014-02-23 13:54
AndreD

Du är fan patetisk. Visst att Pique och många andra i laget underpresterar men att glädjas åt att någon i det laget man säger sig hålla på är skadad, är helt jäkla oacceptabelt.

Hade jag varit mod här hade du varit spärrad nu!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-23 13:53
Barcelonistas

Nu följer jag inte R.Madrid och du har rätt till din åsikt. Jag försvarar inte Real. M. Det jag stör mig på är att du pratar om dem när det är vi som spelade mediokert igår. Vad hade Real.M med vår match att göra? Det enda vi behöver göra är vinna våra matcher..

Ronaldinho the original
2014-02-23 13:51
[Carles Puyol 5] (Barcelona) +1. Allt är Perez fel........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-23 13:50
Hur kan han skada sig när han inte gör ett skit under matcherna? Nu får det vara nog han måste bort från Barca. Hans prestation igår säger allt..
Postat via SvenskaFans-appen
ÄktaCulé
2014-02-23 13:49
@AndreD:

Ditt kräk!

Må så vara att våra spelare har underpresterat men att man jublar över Piques skada (som är en av oss) är lågt!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-02-23 13:48
Vi ledde ligan med 8p före Real innan Messi kom tillbaka och nu ligger vi efter Real med 3p så jävla pinsamt. Alla vill passa Messi så känns det. Igår hade Neymar möjlighet att skjuta själv men han valde passa Messi återigen. Vårt lag är beroende av Messi tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-02-23 13:42
@barcastuff: Official: Pique has a calf injury and is expected to be out for two weeks #fcblive JAAAAAAAAAA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-23 13:38
Freeyourmind boy! Real imponerar inte på mig visst dom är jävligt stabila. Men deras spel är väldigt mediokert, kontinuiteten har gjort dom stabila men deras spel kommer inte hålla i dom största matcherna såvida dom ungefär igång spelet helt. Jag säger inte detta för att kasta skit på Real elr nått sånt utan jag är helt seriös just nu. Vi har en betydligt större potential än vad Real har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-02-23 13:31
När det kommer till stormatcher så vet laget att dom måste jobba. Men när vi ska spela skitmatcherna så blir det genast bekvämt och det fick vi se igår. Tata måste förstå att Cl och den in hemska ligan är två helt olika saker. I ligan är det viktigt med kontinuitet och det har vi inte fått in i laget då vi möblerar om varje vecka, möblerna hinner inte ens att bli dammiga. I Cl och dom största matcherna är det de taktiska som är det viktigaste för att vinna mot dessa lag och det har Tata visat att han klarar av. Nu är det väldigt viktigt att Tata väljer rätt elva till säsongens slut. Det räcker nu med att rotera spela nu det starkaste laget i varje match så kommer det gå bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-23 13:24
Barcelonistas

Alltså shiit, du och Real?

Är det någon som har varit mediokra så är det vi?

Vi lede med 5-7 poäng nu ligger under med 3...
Barcelona Barcelonistas
2014-02-23 13:20
I vanliga fall brukar man inte ha råd att tappa poäng i la liga. Men den här säsongen ser vi ett undantag och den största faktorn är att Real är extremt mediokra ( Atletico tror jag kommer tappa). Däremot är dom stabila just nu varken mer elr mindre, Cl kommer dom inte vinna den här säsongen. Det är många faktorer som spelar in så som viljan, hungern, Tatas jobb att ta ut rätt elva osv. När vi har spelat dom stora matcherna så har vi gjort det väldigt bra, vi har varit förbereda. Om vi kollar City matchen så kan man se att mittfältet jobbade hem på ett helt annat sätt, var det någon som såg Iniestas jobb i defensiven mot City?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-02-23 13:07
Alltså jag är så arg över förlusten igår. Jag ger respekt till R. Soc som visade vad motivation och guts betyder. Vad jag inte kan släppa är nonchalansen av Tata när han ställde upp med det lama startelvan. Jag tror att alla håller med om att vår bänk är inget att hänga på julgranen men det som gör mig mest förbannad är inställningen vår bänk visar när de får chansen. Hade vi bara get allt igår och förlorade med 0-5 skulle jag kunna smälta bättre, men inte så här... inte den jävla inställningen. Nu får jag släppa det och plugga stället... En sak jag har märkt är när vi förlorar matcher brukar hightlightserna var extra långa.. eller är det bara jag???
ÄktaCulé
2014-02-23 12:59
Dessa lag kommer Sverige att möta:

Ryssland
Österrike
Montenegro
Moldavien
Liechtenstein
ÄktaCulé
2014-02-23 12:57
Hoppas att Sverige hamnar i Grupp F med tanke vilka lag som finns där: Grekland Rumänien Finland Nordirland Färöarna Edit: Fan, Ungern tog den gruppen...
ÄktaCulé
2014-02-23 12:54
Nu får vi veta vilken grupp som Sverige kommer att hamna i!!!!!!!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-02-23 12:43
@Diar Shekha:


Amen!
Det som verkligen stör mig är att det enda som skiljer Real från oss är att dem har hungern samt motivation och det kommer leda dem till guldet, spelmässigt är dem inget wow men vi är så ojämna att det bara krävs lite hunger och motivation från deras sidan.
Barcelona papillon
2014-02-23 12:28
ÄktaCulé

Bara att välja då :)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
ÄktaCulé
2014-02-23 12:22
@papillon:

Även på SVT också men man kan likväl se dramat i min länktips nedan :)

Av att döma så är Frankrike är med trots att de är direktkvalificerade? Verkar en enorm fördel att hamna i den gruppen då istället...
Barcelona papillon
2014-02-23 12:20
ÄktaCulé

Lottningen visas på kanal 5 :-)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
ÄktaCulé
2014-02-23 12:16
Kom igen, hoppas att vi möter Portugal eller Grekland från den första seddingsgruppen!
Barcelona Diar Shekha
2014-02-23 12:10
Jag har följt Barcelona sen 2004, alltså 10 år och man har sett oerhört mycket på vägen. Saker som jag lärde mig väldigt fort var att Barcelona har inte bara fiender utanför klubben även man har även sig själva som fiender också. Börja med piss styrelsen först. Bayern München värvar Guardiola,Götze,Thiago och Lewandowski efter en trippel och vi kan inte ens köpa en mittback på 3 säsonger. Vi har inte ens köpt ersättare till Eric Abidal & Thiago. Liksom hur jävla svårt ska det vara att köpa spelare till en klubb som Barcelona? Det finns gott om pengar och Barcelona har stor attraktionsvärde. Pique har varit usel i 3 säsonger och ingen i klubben verkar bry sig för annars hade man regerat tex genom bänka honom eller köpa nya mittbackar så han känner oerhört press Sen. Som när Neymar kom, kolla på Sanchez och Pedro nu! Det är likadant med bänken, kolla på topplagen i Europa, kolla på deras bänk och sen kolla på våran. Det är pinsamt! Tello,Roberto,Song,Cuenca har inte ett shit i klubben göra. Det är fortfarande en gåta för mig att klubben ens kan ta de på allvar. Det här La Masia syndromet börjar gå för långt nu! Det är dags att inse att alla är inte Messi där och man kan inte bli uppflyttad pga skickliga agenter som tjockisen Zubi håller på med. Ska du spela i A-laget så ska du förtjäna det genom det du gör på plan annars varsågod & lämna. Jag stör mig väldigt mycket på det här. För det första så förstör för truppen då de sänker kvalitén oerhört och för det andra så kostar de pengar. Pengar som vi kastar i sjön i mina ögon. Jag syftar på såna som Tello,Cuenca,Roberto och Jonthan Dos Santos! Sen efter styrelsen är det spelarna och de är inte ett dugg bättre i dagsläget. Du har tappat viktiga poäng, du har lika många poäng som dina konkurrenter och du uppträder så här. Min fråga är vill de ens vinna ligan överhuvudtaget? Ärligt talat nu, Levante, Valencia och Real Sociedad. Bara där har vi 8 tappade poäng på grund av ingen motivation. De försöker ju inte ens, titta på Real Madrid och Atletico Madrid och kolla på oss.... Vi gör andra bättre och vi ger gratis poäng till alla. Sen visst vi spelade med reserver igår men faktum är våra reserver är ändå bättre än Real Sociedad's lag och det ska verkligen inte behöva bli så här. Det är bara pinsamt. Kasta ut de som inte vill vara med längre och hämta in nytt blod för fan! Ett mellanår kan vara nyttigt ibland, hade vi haft Joan Laporta kvar hade han rensat ordentligt men med den här styrelsen finns det ingen chans. Hur ska de kunna rensa truppen när de inte kunnat köpa en mittback på 3 säsonger? Zubi kan inte ens göra klart med Martin Montoya för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
ÄktaCulé
2014-02-23 12:06
Glömde länk till stream..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-02-23 12:05
Jag hörde att Tata tog på sig skulden för förlusten, nobelt men han och laget var lika usla så det är bara alla delaktiga tar åt sig. Att man inte lär sig från misstagen, jag har förespråkat att man lirar med 2 def mittfältare när man ska försvara en ledning sista 20 min men att starta med dem försvagar vår starkaste del och gör att vi tappar kontrollen gällande bollinnehavet. Sen har vi inte spelat så tillräckligt många gånger för att den ska fungera mot kontringstarka lag där man sätts på prov konstant. Nä det är svårt att vara positiv, att Rafinha gör bra ifrån sig i Celta är väl det enda som lyfter en just nu. Det är en sak att förlora, men att förlora pga att man gör samma misstag och halvdana insatser gör fan lika ont varje gång man bevittnar det. Ska man prova en ny uppställning eller vila några nyckelspelare gör det då förfan på hemmaplan och inte mot ett av ligans bästa kontringsstarka lag på sin hemmafort! "Drömmer om Luis enriques tuffa attityd och att han hämtar in VINNARE"
ÄktaCulé
2014-02-23 12:05
OT: I brist på annat så tänker jag följa EM-kvallottningen som pågår just nu i Eurosport som ett sätt att tänka på någonting annat än förlusten igår...

Vilka länder vill ni se i gruppspelet för Sverige?
Barcelona Bästelona
2014-02-23 11:50
Hahahah så sant...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-02-23 11:30
Och ska man vara riktigt petig så kommer Osasuna från Pamplona i Navarraregionen strax söder om Baskien :-)
Barcelona Neymar N11
2014-02-23 11:26
Det ska vara Baskien. Södra delen av Spanien kallas Andalusien :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-02-23 11:24
L10

Ja, förutom att dessa lag du nu nämnde + Real Sociedad kommer från Baskien, inte Andalusien.
Barcelona the cameroonians
2014-02-23 11:23
LIka bra som han lyckades taktikmässigt mot City, lika illa blev det igår mot la Real för Martino.

Att sätta Sergio som playmaker och Song som pivote var det första misstaget. De sökte jämt och ständigt samma yta och Sergio har inte den offensiva kraft och kvalitet som krävs. Iniesta hade ingen att leka med på mittfältet förutom en droppande Messi, och då kommer jag osökt in på nästa misstag.

När vi inte kan äga mittfältet med passningsspel (bara 88% korrekta passningar) så finns det ingen mening med att ha yttrarna så brett som igår. Den yta de orsakar i mitten kan ändå inte utnyttjas.

Sedan till försvarsspelet. Vårt bästa vapen är passningsspelet och att kontrollera matchen via vårt mittfält. Vi lyckades borta mot samma motstånd i cupen genom att ha en extra mittfältare. Samma sak mot city.
Av okänd anledning väljer Martino att frångå detta och det fick konsekvenser defensivt (och offensivt).

Eftersom vi uppenbarligen ännu inte behärskar presspelet fullt ut samtidigt som våra rotationsspelare inte håller för att prestera tiki-taka fotboll så borde facit nu tydligt visa att vi på bortaplan måste spela cyniskt och utnyttja spelarnas kvaliteter i de avseende de faktiskt kan användas bäst.

Den här matchen var ännu värre än förlusten mot Valencia där vi trots allt spelade lysande fotboll under den första halvtimmen. Igår var vi bara inne i matchen de sista 10 minuterna av första halvlek.

Med detta sagt, kudos till Sociedad vars tränare hade gjort jobbet på förhand och fick ut det han ville ur taktiken. Ett bra lag helt klart, och det är väl på något sätt ett plåster på såren så här dagen efter. Men fi fan vad det sved igår.
Annons: