/spanien/barcelona/forum/5543.aspx/spanien/barcelona/forum/5543.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-06-24 08:57
Fyfan vad underbart det har varit att se Rafa Marquez briljera som gamla tider igen! Den passningsfoten, speluppfattningen och positionsspelet får mig att bli över-nostalgisk. Fantastisk spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-24 08:42
Han hoppade in som 16åring och debuterade bredvid Ronaldinho och en gyllene generation. Sen han var 19 har han varit en av världens 3 bästa spelare. Gjorde hattrick på bernabeu som 19-åring. 2 mål i 2 olika CL-finaler. Den här säsongen blir han spelaren som gjort flest mål i Barcas historia.

Han fyller 27 idag. Helt otroligt fort har det gått, och vad mycket glädje han har gett oss. Vi är med och har sett klubbens största spelare genom tiderna. Helt otroligt egentligen!

Tack Leo, och tack Rijkaard!
Barcelona J.Gamper
2014-06-24 01:42
Denna Fränden aså. Fjäll tog upp vad som var det mest minnesvärda under Vm eller något liknande och Fränden tyckte att det var Spaniens kollaps.. framför allt deras spel idé som kollapsade... De åker ut utan att göra ett spelmål och faller hårdare än någon hade väntat.. wtf? Deklart spel idén inte funkar när startelvan ej är balanserad. När spelarna inte löper och kämpar och när enstaka individer (Casillas,Pique) spelar som korpen spelare. Sen visste väl alla att de ej skulle dominera lika mkt som förr denna VM då truppen föråldrats ganska rejält.. Idiot hon är.. förstår varför alla hatar henne
Barcelona Lion24
2014-06-24 01:30
För ett bra tag sen så tyckte man att det bästa sättet att vinna och vara framgångsrik var att man skulle ha fysiska spelare som kunde springa, springa och springa. Fotbollen utvecklades och man började inse att hur du hanterar bollen (teknik) är minst lika viktigt om inte viktigare. Idag handlar fotboll mycket mer om att springa eller ha teknik. Idag handlar det väldigt mycket om aggressivitet, intensivitet, organisation, motivation, disciplin m.m. De 3 bästa tränarna i världen idag är enligt mig: Guardiola, Mourinho och Simeone. Dessa 3 är ganska långtifrån varandra när det gäller spelsystem men de har väldigt många gemensamma saker: man är väldigt organiserade, kräver maximal disciplin från sina spelare, är riktigt bra motiverare och naturligtvis bra taktiker.

Finns många exempel: Atlético Madrid, Dortmund, Costa Rica, Mexiko, Chile. Dessa 5 lag har imponerat på en hel fotbollsvärld och har med små resurser gjort underverk enligt mig. Allt detta är tack vare hårt arbete, intensiva träningspass, aggressiva med och utan boll, listan kan göras lång. Det spelar nästan ingen roll hur bra taktiker du är idag, kan du inte motivera dina spelare och ha disciplin så är det väldigt svårt att nå framgångar. Därför känns det ganska skönt nu att Lucho har kommit in som kan erbjuda dessa viktiga saker till vårt lag. Jag har varit skeptisk till Luchos taktik och är det fortfarande men kan spelarna bli hungriga igen och få disciplinen tillbaka, ja då är mycket vunnet.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-06-24 01:22
@Ali G:


Nej.
Barcelona Ali G
2014-06-24 01:08
@Barclasico:


Enligt fotbollskanalen är hans frisyr en hyllning till Zlatan
Barcelona Blaugrana91
2014-06-24 01:08
B.Boss Higuain billig? Ja men visst, Napoli kräver bara €70M för honom... Då kan man lika gärna lägga €85M för Suarez som är dubbelt så bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-06-24 01:06
Hahahahahahah 40 för hazard? Sorry men tror inte mellandags rea funkar på fotbollspelare. Chelsea i särklass bästa spelare och en av ligans absolut bästa spelare. En framtid ballon dor vinnare, Ung, sjuk poängspelare, köptes för runt 30-40, spelar under Mou och Chelsea behöver inte pengar efter Luiz övergång. Där har du några anledningar till varför Hazard aldrig kommer komma till oss under 60.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-24 01:02
Allt MD och Sport hittar på är samma sagor forntida svenskar fick höra om trollen i skogarna. Barca är helt klart ute efter en billig higuain typ av spelare. Alexis blir jag inte förvånad över om han säljs för 10 miljoner euro. Gällande mittbackar vet jag inte om en klass back värvas men helt klart köps en äldre herre vem det än blir. Marquinhos är det närmaste vi har kommit en back av kvalité. Annars tror jag på Mussachio eller Fazio som lär bli den stora affisch namnet. Efter Song och Chygrinski har jag slutat överraskas.
Postat via SvenskaFans-appen
Rivaldo Ferreira
2014-06-24 00:57
@Barclasico:


Hazard är en grym ytter och passar vår stil bättre. Han är ju frustrerad på buss spelet av Chelsea. Vad tror ni en deal med Chelsea om 35-40 miljoner euro. Dem fick ju Cesc för 33 så förväntar jag mig ett schysst bud
Barcelona B.BOSS
2014-06-24 00:54
Vem bryr sig om vad han gör utanför plan? På plan är han den mest avskyvärda narcissistiska person som existerar. Messi gör det han gör på daglig basis. Ronaldo började med att hjälpa alla dessa sjuka barn speciellt för att marknadsföra sig mer ödmjuk för att matcha Messi och förbättra sina aktier inför Balon d'or. [QUOTE=Barclasico]Cristiano Ronaldo cut his hair to match the scar of a young fan who had surgery to remove a brain tumor last week. #respect Ni må hata den killen men vilket jävla hjärta han har utanför planen! Det här är inte första gången han gör så fint! Diggar verkligen den killen [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-24 00:48
Cristiano Ronaldo cut his hair to match the scar of a young fan who had surgery to remove a brain tumor last week. #respect Ni må hata den killen men vilket jävla hjärta han har utanför planen! Det här är inte första gången han gör så fint! Diggar verkligen den killen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-24 00:41
If they can't sign Liverpool forward Luis Suarez this summer, Barcelona will move for Chelsea attacker Eden Hazard (23). [daily star]
Postat via SvenskaFans-appen
Dema
2014-06-24 00:32
Hur ser det ut med gammelgäddan Xavi ifall han lämnar? Får man några dineros för honom då eller går han gratis? Känns inte som om han har gjort sitt på den här scenen och jag blir högst förvånad ifall han skulle lämna i sommar. Finns inget positivt med det. Barcelona har helt enkelt inte en ersättaren till honom och han känns inte som den här personen som lämnar klubben i knipa. Inte heller känns han som någon som drar till något arabland och lirar. Scholes gjorde inte det, Pirlo gjorde inte det, Xavi faller under samma kategori som dessa herrar. Självklart spelar han nog lite svår just nu för att han faktiskt sitter i en position där han kan göra det. Klubben behöver Xavi. Efter en titellös säsong så är han nog bara lite smågrinig just nu. Xavi kommer åka hem och få lite semester. Och när han är klar med det hoppas jag att klubben talar om det han vill höra, att han behövs. I mina ögon är det ju inte samma spelare som förr men jag tror ingen av oss på riktigt kan förstå vad han betyder för den här klubben. Ett jävla föredömme till Geni. När Sir Alex satt bredvid Pep Xavi Iniesta och Messi under en prisutdelning sa han att han kände sig previligerad att få sitta bland dom. Under samma kväll sa Messi (med guldbollen i sin hand) att priset borde gå till Iniesta eller Xavi istället. Han ska ingenstans! #6
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-24 00:26
Frändén kallade precis 30 årige Oribe Peralta för en yngling. Akward.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-24 00:25
B.Boss Dock har hon ju hon lite rätt, Neymar har ju faktiskt nära den statusen som en "popstjärna ". Finns en anledning till att han kallas Neymarketing. Bra för klubbens kassa dock. ;) Sen egentligen vem bryr sig om Neymar är som en "popstjärna " när han spelar som han gör!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-06-24 00:20
Enkel men vacker text om Xavi av Bank.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-24 00:17
1.70 ligan Higuain? Hoppas du skämtar? Han har varit fullständigt usel hittills i VM. Har inget att göra i Barca. Ska vi värva nån till anfallet så ska det vara klass i form av Suarez, Aguero eller Reus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-24 00:16
Va det inte mega experten Fränden som sa att Neymar är en popstjärna och cirkus runt om honom samt att han inte är en forbollspelare? Snacka om att många journalister följer strömmen och pratar mycket dynga. Neymar leker med bollen och för tillbaka Joga bonito tillbaka till fotbollen, Brasilien och Barcelona. Mångas svartsjuka ögon vilar över honom. De har inget att sätta emot Neymar. Ronaldo slår ett inlägg som 1000 spelare slår om dagen vilket han inte ens nickade in. Bale? Han behöver en yta på 40 meter i en löpduell mot stackars halvskadade Bartra. Vad är finessen i att peta bollen och springa på en sådan yta som alla spelare klarar av? Det Messi och Neymar gör i trånga ytor med 1-2, 1-3 vägningar och dribblingar samt en direkt välplacerat skott är vad som är att beundra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-06-24 00:14
Chile för Brasilien alltså. Även om man såg lite starkare ut ikväll tror jag fan dom kan få stora problem. Btw, Rafa Marquez första försvararen någonsin att göra mål i tre olika Världsmästerskap. Grande Rafa!
Barcelona DM1982
2014-06-24 00:07
Neymar briljerar, gör två mål och showar hårt.

Jag antar att Niva sitta och skriver något om Neymar och filmningar nu, det är lite så han funkar.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-24 00:00
@B.BOSS:


Word. Framförallt sett till priset. Hade velat ha en RVP, Higuain eller någon annan sådan spelartyp. Suarez/Messi/Neymar vore nog för mycket av det goda.
Barcelona Rafa Alcantara - 12
2014-06-23 23:59
Grattis Leo på födelsedagen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-23 23:56
Vi behöver inte Suarez. Vi har bolltrollkarlar i Neymar och Messi. Vi behöver en anfallare som går mer på avslut och rakar till spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-06-23 23:56
Lyckas man få till ett samarbete mellan neymar messi och alexis samt spelar ett betydligt rakare spel jämfört med tidigare säsonger kan det bli åka av nu i höst. Man hoppas dessutom på att LE sitter och granskar detta vm och tillslut behåller sanchez som så här långt har imponerat stort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-06-23 23:55
Riktigt bra reklam för Songs Systeme Tchakap när han kramas med Neymar och vinklar kepsen perfekt mot kameran, haha.
Barcelona B.BOSS
2014-06-23 23:54
Fan ta PSG hoppas US and A tar Slut på oljan där nere. David Luiz ser ut som en kung i Brasilien. Vilken kämpaglöd. Tänk om han hade fått Barcelonismon i sig! Han hade kunnat bli en legend i klubben. Vem hade inte tappat intresset i England liksom? I en klubb utan historia innan Abramovic köpte upp den för en vecka sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-06-23 23:54
Skrev detta inlägg tidigare under matchens gång. Tänkte se om jag får bättre respons nu; tycker dilemmat är högst relevant.
"Neymar är ju bland världens absolut främsta när det gäller att vara oberäknelig och lura motståndare. Han gynnas oerhört av snabba anfall, något man näst intill aldrig ser i dagens Barcelona. Med snabba anfall har försvarare mindre betänketid och blir då lättare "lurade" av Neymar och liknande spelare. I ett samlat försvar med mycket understöd blir det ju självklart svårare och försvarare har råd att göra ev. misstag.

Jag är kär i fotbollen Barca spelar, men om man vill låsa upp den enorma potential vårat nuvarande anfall besitter (Rakitic,Alexis,Messi och Neymar främst) så måste man spela en rakare fotboll. I vart fall en betydligt mer varierande fotboll."
Barcelona Ali G
2014-06-23 23:53
Tw Rio Ferdinand (ex-Man United): "Neymar: 22yrs old, 53 games, 35 goals, 20 assists....that's illegal!! Dealing with pressure like a boss."
Barcelona Leo y Cesc
2014-06-23 23:51
Neymar, Messi och Alexis har briljerat i VM, men Messi vet vi kan höja sig mer. Undrar hur många mål en viss "väldens bästa spelare" har gjort i VM på 180 min och där 90 min var mot spelare som lirar i amerikanska ligan och allsvenskan. Hahah de fan pinsamt och det kommer vara lätt mitt bästa VM om det fortsätter såhär.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: